PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Valaki magyarázza el a nagy frém ömlés közepette, hogy miért 970 -nel hasonlították a kártyát? Nem a párjával a 980 -al kellett volna?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ÖMÖLJÖN A FREM!!!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

akkor inkabb rendelek par magyar import örömlanyt hazhoz es mehet a motion sickness 😄
(ugye errefele legalis a kurvizm)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Csak, hogy mindenki tisztába legyen....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bathmate Hercules Crystal Clear hydro péniszpumpa

<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.08. 14:41:23

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ja bazzeg, amikor a svéd péniszpumpát magadracsatolod, akkor nem nyafogsz...<#banplz>

Adversus solem ne loquitor

na ez az ami hianyozna meg nekem, hogy impulzusokat kuldjek a fulembe hulye jatek miatt. <#zavart2>

Moby
Van már gyógymód a vr sicknessre. Gondolom a köv generációkban már benne lehet a tech opció.

Moby
Én már sok-sok órát tettem bele. KKKKggggecijó.
Lesz egyszer, ha majd a nagyítókkal sokkal kisebb pixelekbe kell belebámulni.

mucsácsó
Borzasztó.... nevetséges, tényleg ez ilyen 1-2 percig poén TALÁN, de utána... 😄 gagyi. Kinect-sors szagot érzek a levegőben 😄
Ethan-ben VR modban nyilacskak vannak az elagazasoknal, amikre kattintva odaugrasz, hogy nehogy elszedulj mig odasetalsz.

WTF?

darkSectorxxx
Gyenge csírák. 😊

Mirrors Edge??? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Jaj, nézd már meg mikkel nyomják. Én meg még nem próbáltam egy VR-t sem, de mi köze van ennek ehhez a videóhoz? Ez a Hive ebben a formában egy katasztrófa, különösen fájó a szoba mérete, hogy egyes játékoknál 4*5 méteres területet kér, ha fél méternél kisebb már nem megy, mi a szar ez? A másik meg a teleportálásos haladás, nincs egy nyomorult analóg kar azon az irányítón

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Miért próbáltad már?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mindenesetre DF multkor tesztelte az Oculus final verziot es 15 percet birtak egy autos jatekban (mondjuk ez erthetö, na de 15?!) ES egy lassu setaszimulatorban is, mint az Ethan Carter.

no comment. biztos lesznek bedessz madafakak, akiknel raall majd a nyakuk, de en meg az autoban is szarul vagyok, szal majd egyszer zacsival a nyakamban kiprobalom a dolgot.

Seth
Most kivételesen egyetértek a reakciójukkal

TDC Geronimo
Ezek a GBnél igazi pöcsök. Mindent csak fikáznak állandóan

Seth
Érdemes végignézni, azok a csalódott arcok 😄

darkSectorxxx
Sajna nekem nem fér bele a keretbe annyi jó gém jön mostanában, erre gondoltam. 😄

TDC Geronimo
<#szomoru2>

AntiHero
Szerintem is. Patch óta minden matchet lehuzunk kb. (pedig random cspatokkal megyek)

Valahogy, jobban adja a dolgokat.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Ahogy lemegy az ára 0ft-ra. 😄

TDC Geronimo
Hát ez a siege a mostani patchel mégjobb lett. Élesebb kép, szerintem már azt a nagyon ritka pár fps esést is teljesen javították, animokon finomítottak, netkódon is. Sokkal szmútabb az egész. Aki még nem vette és szereti a multis fpseket mindenképp vegye meg továbbra is azt mondom <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.08. 12:43:39

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Egy baj van, hogy szégyen gyalázat még ez a graf is inkább a felsők közé tartozik manapság.
Mert sokan vannak még talán gyengébben is a felhozatalt nézve.

Kandurex
Összességében gyenge grafika - gyenge frame -el párosítva. Nem megy ez a japóknak. Maga a játék meg egy förmedvény ezzel a realtime harccal.

darkSectorxxx
Várj, a felbontás fps engem soha nem gátolt. Nekem pont ez a lényeg ezt mondogattam mindig, nekem a játék legyen szebb.

Az egyik példa amit ilyenkor azoktam mondani az a GRFS.
Na ott az eltérés bakker. Igaz hogy előző genhez képest lett húzva de akkor is.
Az majdnem 2 külön játék.

Én így értem, nekem a pc mint ezköz csak ez végett kellene, ha a felbontás meg fps mellett a képe lenne látványosan más.

Szóval ezt mondom mindig, nem azt vitatom amit mondasz hogy az stabil részletesebb futást biztosít, hanem én mindig a saját dolgaim alapján játszom. Soha nem tesztek meg trendek alapján. Beszélek a témáról, meg tanácsokat elfogadok, de azt egyeztetem a saját igényemmel. Azután caelekszem. 😊

Sőtt sokazor napok kellenek mire végiggondolom mikor mit lépjek. 😊

Moby
Az menne, de az megy most is, ps4el is. "a ps4-et érdemben, garantáltan, minden címnél túlteljesítő pécé" volt a mondóka lényege. Érdemben. Az nem a 30 fps helyett a 35.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 09:51:06

darkSectorxxx
Hát várj, a gépet úgy vedd hogy nekem, a 30fps 1080pre. Ne hogy azt mond hogy nem menne.

Most nekem a MGS 5 pl 30-at megy majdnem csutkán.

Élsimításokat felejtős, azokat soha amúgyse használom fullhd mellett.

darkSectorxxx
Még véletlenül sem értek egyet azzal hogy feltétlen annyival kell azonosítani a pc-ket költségben, mint te vagy Grebber gépe. Titeket ismerlek. De azért néha embereknek jogos az igény/ár/érték felmérése. Azt tudom alap hardverekben én 150-200-ból raknék össze gépet. Mikor év elején elgondolkodtam ha vennék, mit.

Moby
200-ból nem lehet játékra gépet építeni. Vagyis lehet, de azzal ott leszel ahol most vagy,

darkSectorxxx
Nem kell szerintem annyira sok azért. Meg kérdés ki honnan indul el. Én azért beszélek szubjektíven, mert nekem egy gép simán 200ból menne. Az én igényemnek, de azért necces, mert nekem most már nem de ami volt 2008-as config volt.

Szóval a komplett gépet használtan egy pizzáért nem tudnám eladni. 😄

A box igaz nem annyi volt összeségében amennyit kifizettem, csak a ráfizetést nézem az upgrade-et. Ezért mondtam, hogy figyu 1 szaros játék itt van, most számításba vettem a trendet, volt viszonyítási alap, hogy be tudjam mérni ebben a genben mi az ami nekem kell, nem az a tuti, csak egyéni minimum elvárás. És ezért ugye vagy pc uppolás minimum 100 vagy egy hasonló biznisz. Azt nekem ez untig elég. Meg jön a PotG, de addigra meg 800 hardev lesz a piacon. Használt cucc árak esnek.

És ha a PotG csak pc marad, ráérek akkor aggódni. 😊

Moby
A szomorú valóság az, hogy a ps4-et érdemben, garantáltan, minden címnél túlteljesítő pécé nem gurul ki a ps4 + one árából sem (inkább 3 konzol ára). Aránytalan ez, ez sosem volt kérdés, és Slick örökké ezzel kampányol, és az árérzékenység okán ezért tudnak eladni ennyi ps4-et. Persze mindez az AAA+++ játékokra igaz, ami még csak nem is a legnagyobb szelete a tortának, ergo a játékosok többsége még csak nem is ilyen szempontok szerint szerveződik.

darkSectorxxx
Ja elmaradt, telón nem lehet szerkeszteni.

Annyit még hogy én órákat láttam streamben. Ezért alkult ki egyfajta félelem bennem. TIPPELJ akkor mit láttam. 😄

darkSectorxxx
Ja ismerem a sweetfx-et, az sem kizárt hogy attól független hogy megvettem PS-re, ha érdemben annyira gáz lesz amin ez a sweet segít akár pc-n is nyomhatnám, mert a gépem szerintem ehhez a "szinthez elég" .... Mad max, Metal Gear simán elfutosgál normális sebesség mellett.

Szóval sok megválaszolatlan kérdés van még itt!
Az se tuti hogy rákattanok. Csak mert azt mondják elBBsedett, még semmire sem garancia.

darkSectorxxx
Dönthettem volna másképpen is, ha pc-t akartam volna fejleszteni lett volna mihez nyúlnom, félre értés ne essék. 😊

Vannak játékok, amibe van számo.ra is értelmezhető eltérés, de azokból kevés. 😄.

Tudom hogy másnak a frame elég ehhez. Ettől még saját magamra vonatkozva igaz amit mondok és a pc-t sem sérti a dolog, max az ipart vagy fejleaztőket. Nem a platformok tehetnek ezekről.

Moby
Nem sokat láttam eddig belőle, próbálom kerülni a spoilereket. De eddig a színekkel nem igazán vagyok kibékülve. Pontosabban ez a dark világ teljesen oké, csak néha azért indokolatlanul hamuszürke a komplett képernyő. Nem aggódom, mert van megoldás.

darkSectorxxx
Gondolom a Dark Souls-ra írod a szürkeséget, mert ebben egyetértek. Pont ez nekem a gáz.

A topikba csináltam egy bannert, annál a boss-nál amit mutat, azt várnám végig a játékban. 😊

De szerintem nem. BB ezért volt fasza.

Moby
>spóroltam 100-150k

Nem spóroltál, azt vetted, amit meg tudtál venni. És azóta is ezekkel a baromságokkal igazolod. Nézz szembe a valósággal, nem fáj. Amiben meg nem vagy otthon, azt meg ereszd el, mert evvel az állandó pc okoskodással csak bohócot csinálsz magadból.

darkSectorxxx
Hát szar ez a gamer hobby. 😄

Moby
Nincs, és ennek főleg az az oka, hogy nem is lehet állítani semmit az árnyékon meg a dofon kívül. Texturarészletességet egyáltalán nem . Vagyis állítani lehet, csak semmi nem történik, ami valszeg bug (nem biztos, hogy feljebb kellene tudni állítani, de legalább lefelé a fosgépesek miatt). Nálam biztos lesz ezen felül is különbség, mert én megkűdöm sweetfx-el, nekem ez így túl színtelen-semmilyen, de ez már csak a finomhangolás. Kapjam már meg azt a kurva dobozt végre.

darkSectorxxx
Tudom. Azért mondom, spóroltam 100-150k-t, majd ha lesz értelme az én igényeim részére, akkor majd.

Szerintem majd a Prey of the Gods... lesz.
De inkább jelentsék be ha lehet konzolokra is!

Kandurex
Nincs is más ok, hiszen....hm....Dani remélem nem figyel,....szóval lófasz semmi különbség sincs a verziók között.

De a pacing meg a frame...a frame.....A FRAME!! ....zokogtam, sírva hánytam a beta alatt... vállalhatatlan!

Nem véletlen mondom, hogy játékot csakis megjelenés után minimum fél évvel, fullra peccselve, negyedáron, valami aktuális digit akcióban szabad venni.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ahogy nézegettem, a 30 fps megvan az esetek 95%-ban, ami ennél a stílusú játéknál már bőven jó. Pesze jobb lenne 4K/120 fps, de szegény ember vízzel főz.
Föleg akkor bivaly a kötelező net kapcsolat, amikor megveszek egy játékot a store-ról, mondjuk a Pinball Arcad-ot, és az nem hajlandó elindulni offline módban, mert a szolgáltatóm szarakodása miatt nincs internet kapcsolatom. Tényleg pazar dolog az állandó online lét. <#eljen>
Moby
Ez az egyik legfontosabb ok, ami miatt pc-n tolja, aki azon tolja. Sőt. EZ a legfontosabb ok.

darkSectorxxx
Ja nem, hanem hogy akkor igen volt internet, de nem volt fontos, így mint most. 😊
Azok a javítások azért nélkülözhetőek voltak, itt meg konkrétan látvány terén változik az egész termék. 😄

Trial Fusion x1? 😄

Tikal
milyenek? internet? Mert én arra értettem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Hát asszem nem kell ecsetelnem hogy hacsak nem az fps miatt, nem vesztetek semmit a platformválasztáskor! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 00:11:52