PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Jajj azért ne beszéljünk hülyeségeket. Most vittem végig, utolsó 2 act brutál jó volt és eszméletlen látványos.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Na kabé. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
>vagy velem van a problem

Szerintem ezt megfejtettük. <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Hát bakker mi esik szét? nekem az a blur megy csak. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Bármit nézel közelről fasza, csak mikor megmozdulsz szétesik minden 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Hát nem egy játékkal játszunk. 😄 Az tuti. 😄
Pont ez a durva bármit nézel közelről fasza.

Hát én lövök képeket nekem az én gépemen milyen a játék, de ez kevésbé sem igaz amiket hallok, vagy velem van a problem, ez a homályos effekt is csak akció alatt ha mozogsz, futsz akkor van.

Totti5
"Alan Wake jobban néz ki"

Hát persze.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Egyetértek, ez a játék egy fillért nem ér, ma adtam el. Filmnek nem lett volna rossz, de ez a gameplay ami megy, ezzel a látványvilággal egy szégyen. És komolyan az Alan Wake jobban néz ki! De most viccen kívül... a látványvilágot hogy lehetett így elkúrni, egyszerűen felfoghatatlan. Oké, sok az effekt, meg azok valahogy kinéznek, de könyörgöm, a játék többi része okádék... A cutscene-ek jelentettek megváltást, mert azok legalább kinéznek valahogy. Na abbahagytam az offolást.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ja oks ebben egyetértek, a régi 2 rész miatt sírtam párszor az eredeti off topikban, de én sem így képzeltem...a régiek nagyon faszák voltak.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
UWP. Garantált a fosport.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 18:20:07

Moby
És ha a singularty egy fasza játék volt, akkor a kvanumszar szükségszerűen az, mert időbaszkurál?<#ticking>

TDC Geronimo
Betajat sose toltam siegenek

TDC Geronimo
Siege az utóbbi évek legjobb és legegyedibb multi shootere. Reviewerek tehetnek egy szívességet. Amúgy a játékot kb 2-3 hetente patchelik folyamatosan megjelenés óta és rengeteget javult minden szempontból-

Bandicoot
Engem pont a más stílus bánt. Az már nem fear effect lesz.
Vagy rendes fear effect folytatás vagy semmi. De nem fog összegyűlni, a pc-sek java akik nem konzoloztak azt se tudják mi az, nem is értem miért nem konzolosokat céloznak.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Uh sajnos hallottam közbe a részleteket, a csak pc meg más stílus lehet nem bántana, de a gyűjtenek rá inkább. 😄

darkSectorxxx
OKSI 😄

arty
timeshift, singularity kimaradt? sztem ott is jópofa volt az időmanipulácio, itt is működne... gondolom 😊

Forza.

arty
kizárt. a t10-et én ennél látatlanban többre tartom, boxra mindig "hibátlan" volt a forza, a remedy meg ... náluk máshol volt a prioritás 😊

Forza.

Bandicoot
Pc-re...Gyüjtenek rá...Totál másmilyen az elképzelés....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

arty
azt sem tartom kizártnak, hogy pécén esetleg rosszabb volt, de Gero már béta idején is imádta, tartok tőle, hogy kicsit elfogult 😊

Forza.

arty
mivel ez kettőnknek ugyan annyit ér, ezt külön accra vegyük, és egymással hómoljuk 😉))

Forza.

Moby
Mittudomên, nem értek hozzá, Gero szpkodta fel állandóan 😊

arty
nem sült el rosszul a siege félbéta megjelenése?! (jó, tudom, gero mindig is dícsérte, ellenben rengeteg rivjuban említették a problémákat - én meg kárörvendésből nyilván megnéztem párat 😉 )

Forza.

arty
multkor nem tudtam a LEMEZES just dancemmel játszani, mert nem volt net. pontosabban csak lájv.

kívánok játék helyett "sorry" nézést neked, sokat.

Forza.

arty
szingli kampány van már? 😉)

(vagy a vegasokból ismerős terrorist hunt legalább? mert amiatt 5 eurót megérne... 😊 )

Forza.

darkSectorxxx
"Fear Effect - bejelentették az új részt"

Csípjetek meg!
Álmodom!

darkSectorxxx
"A frissítés letöltése után ismét lehetőségünk lesz arra, hogy az USB-n tárolt zenéinket hallgathassuk játék közben. Nem igazán értjük, hogy ezt a Sony miért tiltotta le eleve, de most visszatért ez a funkció.
Maximalizálhatod a partid számát, ami azt jelenti, hogy ezentúl nyitva hagyhatod a belépés lehetőségét, anélkül, hogy attól kelljen tartanod, hogy túl sokan lesztek, és ki kell rúgnod majd valakiket.
A 3.5-tel a Sony felkészítette a PlayStation 4-et a 4TB-os tárolók fogadására. Tehát rengeteg screenshotot készíthetsz. Egyébként már ki lehet kapcsolni a kis felugró ablakot is, ami emlékeztetne rá, hogy csináltál egy képet. Minek volt erre szükség eleve?"

<#email>

darkSectorxxx
Na mondj pár címet...van időm keddig. 😄

Moby
>Lehetne 1000x jobb minden játék, de a meglévők között vagy kénytelen szelektálni.

Dehehehehehogy vagyok kénytelen. Annyi a játék a piacon, hogy bele lehet fulladni.

darkSectorxxx
Kérdem én ezt a világszara techno-t nem értem, nekem ez maga lenne a menyország, ha ez télleg tudná a fél fejlesztőgárda, de nem látom. 😄
Hogyan van ez?

darkSectorxxx
Értelek én. Isten az atyám.
De figy ha pl tegyükfel ebben a stílusban egészen egyszerűen nincsen jobb akkor mit tegyek?
Mert hidd el énis jobban örülnék ha minden minnél jobb lenne, de kérem tanácsolj nekem olyan játékot ami ennek az alternatívája.
Mert az Uncharted techben jobb, de az semmiben nem helyettesíti ezt, a stílusa egészen más.

Gondolom érted mi a dilemma.
Lehetne 1000x jobb minden játék, de a meglévők között vagy kénytelen szelektálni.
Nekem hiába demoznak egy Division-t a kinézetével, ha egyszer nem köt le, mert teljesen más stílus, semmiben nem mérhető össze mert nem egy kategória.

Ott megbaszhatom a single-t, a harc meg sem közelíti ezt amit ez a játék ad nekem.

Nincsen alternatíva az a baj. Ha készül is ilyen lövölde, fostalicska lesz mind.
Ott van a Spec Ops, Inversion, amik hirtelen beugranak, Sniper Elite.
Vagy nem egy stílus, vagy pedig ha egy stílus, messze nem ad ennyit sem effektek terén, sem gameplay terén.

Kb olyan mint a RDR nekem X36-on....imádtam, nagyon.....
De van 2 szebb, GTA5 és Witcher 3. Hiába szebbek ha nem érdekel a stílusa, meg semmi, csak max jó rájuk nézni meg bóklászni benne.

Alan Wake idejében is ez volt. Faszomat érdekelte a 480p.
Végigvittem 80x, élveztem....mást 1080p-be meg félbehagyok 1 óra után.
Erre mondom hogy nem csak az látvány, ami nagyon éles meg sokfps. 😄

Ezért megosztó a QB, illetve volt az Alan Wake is.

Moby
Géppel együtt? Picit vársz még, és megkapod! <#hehe>

Kandurex
8k és még ugatok is! <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Az szuper, ebben az ugyanis nincs. Valami időbaszkura van, amit leginkább fegyverként használsz. A videjátékokban lőttem már fénnyel, konfettivel, faszommal, most lőhetek időőőőőveeeeeeel.
A felütés nem lenne rossz, de irgalmatlan nyomorék gameplayt belecsomagoltak a világszara teknóba. Mennyi lenne az az ár, amiért lemennél kutyába? Árazzuk be! <#ravasz1>

Kandurex
egy barátságosabb árért azért beneveznék arra a fosra,....az időutazás a kedvenc sci-fi kategóriám

Moby
>de ugye mit mondhatsz nekik?

Semmit. Ezenken nem kell mondanom semmit. Tényleg. Olyan könnyű őket ignorálni, hogy az őrület. Semmijük nincs ugyanis.
Tudod mi lesz ebből a kurvaszar kvantumbrékből? Csak hogy világos legyen?
Még több ps4-et fog eladni a sony. Unchartedba fognak menekülni az egybites lövöldére vágyók. Hátha nem lenne elég tetemes a sony előnye 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.08. 15:34:15

darkSectorxxx
Hát csak szeretnék, nem mondtam hogy ez beválik, de ugye mit mondhatsz nekik?
Van pc-re exclusie?
Van.
Microsoft reagálása: Nesze pofád befogod, ezé sírtatok! 😄
Ha meg nem akarsz venni boxot, csorgasd a nyálad vagy fejlesz gépet, abból is van hasznunk....😄

Moby
Hogy mégmoslékabb minőségben tolhassák ezt az iparihulladékot?
Öööö...hát izé. Szerintem ebből nem ez fog történni, de ez csak tényleg egy kívülálló tippje. <#nevetes2>

darkSectorxxx
Hogy minnél többen vegyenek x1-et. 😄

darkSectorxxx
Mittuoomén a port költségeit. 😄

Moby
Ezesetben még egy két éves vergődést jósolok a microsoftnak a géming szcénában, aminek a vége különösen szórakoztatónak ígérkezik, aztán kapitulálnak végleg. Azt mindenestre már bebetonozták, hogy amin UWA vagy winsztór cimke van, azt a userek mindörökre messze ívben kerülik. De mindeközben ez is az egyetlen esélyük, mert pl. ebből a retekből a steamen már akkora refundcunami lenne, hogy a remedy ajtaja láncra lenne verve. Így is valami hasonlóban bízom.

Moby
Hanem mi a célja? Hogy totál hülyét csináljanak magukból?
Sikerült! <#eljen>

Kongy
Milliókat? 😮 Hova? Mire?

darkSectorxxx
Mivel nem fognak újabb milliókat kiadni a semmire, szerintem igen.
Ennek az egésznek nem ez a célja. 😄

Tök más, amit mindenki szerintem tud.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.08. 15:13:42

darkSectorxxx
Ezeknek meg az X1 a párja mi? 😄

Kandurex
igen? jaóó

Kongy
Gyanítom a Forzák is ilyen minőségben lesznek "portolva" PC-re.

Moby
A 390-nek a 970 a párja.
Amúgy tökéletes mindegy, hogy ez az hibás moslék min és hogyan fut.

mert lehet mar egy arban vannak?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597