121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Őszintén meglepődnék ha találnátok 2.1-es splittert, ami rendesen működik is a valóságban.
  • AntiHero
    Màr pedig tuti 2022 eleje lesz ez.
  • mucsácsó
    remélem lesz dátum idénre, és nem odabasznak a végére egy coming early 2022-t ... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.25. 18:36:17
  • hunbalee
    Horizon Forbidden West - Napokon belül láthatjuk mozgás közben
  • AntiHero
    State of Play returns Thursday, May 27 with an extensive look at Horizon Forbidden West gameplay.
  • darkSectorxxx #115629
    :)
  • csgj
    Köszi! Akkor jó, reméltem, hogy így van.
    Ha kampó lenne neki, persze vennék újat, de jó lenne, ha nem kéne cserélni.
  • darkSectorxxx #115627
    Ha rendes aktív 2.1 elosztó, az jó lesz.
    Amúgy meg azok a karcok semmi bajt nem fognak okozni, a csati belsejébe vannak a rendes szálak...
  • csgj
    Erre nem gondoltam. Kéne plusz egy 2.1-es HDMI is, plusz olyan elosztó, ami a jövőben alkalmas lesz a 2.1-es HDMI teljes kihasználására. De csak amiatt, hogy még egy-két hónapig néha-néha használom a PS4-et is, nem hiszem, hogy megveszem ezeket. Egyébként nem rontana semmit az elosztó a minőségen?
    Ha meg nem lesz baja a kábelnek attól, hogy kívül karcos, nekem nem gond átdugdosni. Egyébként valószínűleg hamar áttérek teljesen a PS5-re. (Csak az SSD helyszűke miatt nem történt még meg.)
  • Evoluti0N
    Miért nem veszel egy HDMI elosztót? Nem csak a karcok miatt, hanem akkor nem kell ki-be dugdosnod. Én anno azt használtam, amikor egy HDMI-csatlakozós monitorom volt, amin a Pro-t meg a PC-t is használtam.
  • csgj
    Hali! Még mindig használom néha a PS4 Prómat (nem raktam át mindent a PS5-re), és mivel a tévémen csak egy HDMI bemenet adja a 4K 60 Hz-et, ezért ilyenkor mindig átdugdosom a PS5 HDMI kábelét. Emiatt persze így néz ki:
    1. kép
    2. kép
    Ezek a karcok nem fognak később gondot okozni? Most még nem látok hibát, és szerintem belül nem sérült, de ez a fém borítása ilyen. Gondolom, a bemenetben lévő kis fogak húzzák rajta ezeket a csíkokat, mint pl. pendrive-ok esetében is az USB bemenet.
  • mucsácsó
    nekem is ~20! :) pedig nem is siettem, sőőőt..
  • Kandurex
    Nem tudom, de nem volt 50 óra meg ilyesmi, 20 talán.
  • mucsácsó
    hát erre a Biomutant-ra megint bejött a tippem, durván egy újabb n+1-edik átlag 6-7/10-es open-world játék, és ennyi. :\
  • mucsácsó
    szép, hány óra lett a vége? :D

én is kaptam ilyen mélt, de platkót én elengedtem (soha nem érdekeltek a trofik/acsik), untig elég volt 1x, nemhogy még maxolgassam meg szívózzak vele újra.. :D
  • Kandurex
    “ Szép munka, Kandurex

Az elképesztő kihívások ellenére kitartottál, és tanúbizonyságot tettél képességeidről, bátorságodról és akaraterődről. A tetteidnek köszönhetően új korszak vár Boletariára, – azonban a kalandod még nem ért véget.
    További hőstettek várnak mielőtt a Demon’s Souls mesterének mondhatod magadat – és ez a cím nem sokakat illett meg. Szedd össze minden erődet és irány a platinához vezető út.”

Bár tetszett, de nem :)
  • hunbalee
    Next-gen verziót és kihívásmódot kap a Maid of Sker
  • darkSectorxxx #115617
    Szerintem azért gyengébb mert nem azzal a 2 játékkal nyomod. :D én visszamegyek az Astro-ba ott ugyanugy érzem minden alkalommal.
  • mucsácsó
    Returnalé szerintem tényleg jó, de szvsz az is azért fel van fújva vagy nemtom. Jó, esik az eső, és érzed a csöppeket (kb 10 mp-ig), elsőre immerzív, aztán meg észre se veszed már.. :D
  • Kandurex
    Astrobot után minden kontroller vergődést kikapcsoltam. Jobb így.
  • mucsácsó
    Szerintem a haptics amúgy Astron és Returnalon kívül nem nagyon számottevő az eddigi játékoknál.. :\
    meg amúgy én mintha egyre gyengébben érezném ezeket (megszokta a kezem?! :D) - gondoltam, hogy controller hibája, de mindkettő controlleremnél ugyanúgy érzem.

(mikrofon kikapcsolva a controlleren; elvileg még launch tájékán volt egy ilyen bug, hogy a bekapcsolt mikrofon levette a rezgést mindig a háttérben)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.21. 10:13:33
  • darkSectorxxx #115613
    Igen baszott nagy, de hálisten lofasz hangja sincs, meg majdnem hogy már hideg a gép játék közben... :)

A kontroller iszonyat durva amígy nem törik el.

Bár ebbe a pókemberben azért csalódás volt, az Astro-ban az ijjazás meg minden fadza volt pókban meg lengedezéskor elvileg érezni kellene ahogy feszül a háló amikor ugrasz, de nekem szinte semmi, vagy csak nem érzem...

Astrobotban az íjjazás viszont rohadt jó volt.
    Meg ami fura hogy a Resi 8 ban a bal ravaszt érzem mikor célzok a shotgun-al, ellenben a lövéskor a jobb ravasszal semmi.
  • lwb
    Nekem a Vampyrnál nem technikai problémám volt, hanem a játékmenet nem jött be. Ugye a legjobb befejezéshez az kell, hogy minél kevesebb (kulcs-) embert "egyél meg", de a legjobb képességekhez ugye meg kellet az xp, amihez meg kellett volna embereket ölni és persze, hogy ezek a kulcsfigurák, teljesen unlockolva adták legtöbbet. Dishonored feelingem volt, hogy a játék a legfaszább képességeket meglengeti előtted, de büntet ha megvenni/használni próbálod őket.
  • Voltan
    A Vampyr nálam is érdekes volt. Beállításoktól függetlenül sok helyen - ráadásul érthetetlen helyeken, nem volt ott semmi, ami nagyobb erőforrást igényelt volna - fogta, és beesett az FPS 30-40 környékére. Bármit csináltam. A neten utánaolvasva tök random módon ez másoknál is megvolt, akár erősebb géppel is, mint az akkorim. Másoknak viszont gyengébb géppel full folyamatos 60 fps. Azóta sem sikerült rájönnöm, mi a fene lehetett ez, valszeg valami komponenst nem szeretett a gépemben valamiért. Aztán, akkor még GPU csere nélkül felújítottam a gépet, és hopp, ott már tükörsimán futott. Valamit nagyon fura módon elcsesztek az optimalizálásnál.
  • Mephike
    Jó dolgok ezek. Jó játékot! :)
  • Evoluti0N
    Ez a haptikus visszajelzés.. Az Astrobotot játszom és az elején is már le voltam nyűgözve, de a jégkorcsolyázásnál tisztára eldobtam az agyam. Hihetetlen.
  • Evoluti0N
    Ez a PS5 mekkora böhöm. Magasságra majdnem akkora, mint a gépházam. :D
  • mucsácsó
    Vampyr nekem se adta, pedig 2x is nekirugaszkodtam, de a borzalmasan sivár mozgáson és látványvilágon, vérgyenge grafikán, és annál is gyengébb animációkon nem tudtam túllendülni. ráadásul low-on szarabbul futott (egy játékhoz képest bőven baszó) PC-n, mint ultrán, amit a mai napig nem értek :D nem is jutottam sokáig vele, de mostmár nem is próbálkozom.

The Surge 2 az hasonló, bár azzal azért már elvoltam jópár órát, és arra még aszondom, hogy vannak benne érdekes játékelemek, de hamar egysíkúvá vált nekem ott is a látványvilág... :( viszont az még egy tisztességes iparosmunka, amolyan budget soulslike..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.20. 18:12:43
  • darkSectorxxx #115606
    + Antihero

Én valamiért tökre úgy emlékeztem hogy az is ilyen rohadt nehéz dodge-olós játék.
  • darkSectorxxx #115605
    Ne add fel!
  • AntiHero
    Az tényleg minden csak nem soulslike. Felejthető cím volt sajnos.
  • Seth
    Nem említik,mert az minden ,csak nem soulslike.
  • lwb
    Kösz, én kb feladásközelben vagyok. Az egyik előrendelésem 8, a másik 4 hónapos.
  • darkSectorxxx #115601
    Hát ja , nem vicces a helyzet de nah. :)

Amúgy kívánom hogy minnél előbb sikerüljön!
  • lwb
    Na, akkor már csak ps5 kell. Ilyen ütemben PS6 launch dayre le is jön az előrendelésem.
  • darkSectorxxx #115599
    Rengeteg játékot vagyis Soulslike játékot hallok itt-ott.
    De pl senki nem szokta megemlíteni a Vampyr-t, ami ugyancsak ilyen, csak picit RPG-sebb.
  • darkSectorxxx #115598
    Igen a BB nehezebb az összes Soul-nál.

Kapásból mert más a rendszere, nem termelődnek az életerő italok, hanem neked kell farmolgatni.

De a Demons Souls akkoriban még sokkal lassabb kimértebb volt, ahogy a Dark Souls 1-2 is, a bossok mai szemmel nagyon lomhák stb.

A Dark Souls volt az első a BB után ami brutál tempót vett fel és ott már vannak olyan bossok amiknél csak kapkodod a fejed.

Valamint a legtempósabb és egyben legnehezebb a NioH sorozat.
  • deep
    Mondjuk ez egy TPS :D De tény, az elején tud nehéz lenni. Nekem már 65-70 órám van benne, hajtok a platinára. Már mindent IS unlockoltam és így, valamint a tapasztalattal a hátam mögött nemigen tudok már meghalni. Minden egyes run végigmegy kb. Ha célzási nehézségeid vannak, kapcsold be az autoaim-et. A credits lepörgéséig nem kapcsoltam be, anélkül akartam legyőzni a játékot, de utána a trofik kiszedéséhez már bekapcsoltam, sokat segít.
  • Moby
    Ahhoz PS5-re kellene ültetni. PS4 SDK alatt nincs haptic feedback (se).
  • Mephike
    Ha már a szenvedés a téma, akkor nekem most a Returnalban kijutott belőle. Az első boss leveréséig nem is tudom megszámolni, hogy hányszor haltam meg. Rég őrjöngtem ennyit játékon, mint most. Lehet benne van az is, hogy konzolon nem szoktam fps játékkal játszani. Na mindegy is, ettől függetlenül ezt a játékot is szeretem, bár az egyik kontrollert majdnem "feláldoztam" miatta :)