PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
egy pár fős indie fejlesztő banda műve, próbálnak egyelőre kiadót/befektetőket keresni a projekthez - elvileg egyelőre egy demót fejlesztenek az egészhez, nincs még teljes fejlesztési fázisban a cumó, de szerintem - meg ahogy nézem netszerte sokak szerint - eléggé ígéretes cuccnak tűnik, beteg sérülésmodellel és fizikával:

Clout Games

@AntiHero
FOV az ritkaszar meg ez a tüdőben fegyver is, de szerintem ezt rendbeteszik majd, mire ebből tényleg lesz valami 😊
AntiHero
Szép, szép. Csak a kameràt vegyék ki a tüdejéből. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Jó pofának tűnik. Mi ez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó

*.*
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.02.02. 21:27:13
Mephike
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AntiHero
More #MassEffectLegendaryEdition Details

-Improved aiming & weapons balance
-Better sound effects, cover behavior and gameplay cameras
-Expanded universal character creator
-Skippable elevators

More Comparison Shots:

képek+infók

Moby
Mi furcsa ezen? PS4-re nem fognak készíteni PS5 játékot. Meg az ikyen ingyen ps5 tulajoknak szóló patchekben pláne minimáleffort van. Kivétel az NMS. Azt odatették.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Persze ez PS4 verzió, csak akkor is furcsa így,...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ez még mindig a PS4 verzió. Nincs értelme beletenni natív 4K-t, ha azt a PS4-ek meg sem bírják mozdítani értelmezhető sebességgel. Annyi történt, hogy kivették belőle a 30-as framelockot (ahogy a lemezes patch nélküli verzióban sincs). Nincs PS5 verziója.

darkSectorxxx
Na erre írtam hogy ez vicces picit, akkor a nextgen Gow-nál még a 30 fps mellett se lesz meg megint a 4k natív. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát gondolom, h natív 4K-ban nem volt meg a stabil 60 mindenhol és inkább a checkerboard stabil 60, mint a natív és néha 60 mellett döntöttek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.02.02. 03:24:41
darkSectorxxx
Ezeket én is tudtam eddig....
De most ezt nem értem. Amit írt Antihero, az szerintem egy pecs. Vagyis érted, akkor gondolhatná az ember hogy legalább 4k 60fps.

Ha nincsen peccselve akkor azt mondom oké, nem fog müködni akkor nem megy, de pont ezt írta szerintem hogy a peccselés jön február 2.-án azaz ma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.02. 03:24:21

Nem. Az úgy működik, h ha csak nem jön ki patch PS5-re egy PS4 játékhoz, akkor ha 4K 30 FPS volt a PS4 Pro verzió, akkor a PS5 is az. Annyi, h ha egy játék esetleg nem tudta tartani a stabil 30-at, akkor most már tudja.
Ugyanígy, ha egy játékban van esetleg PS4 Pro-n 1080 60 FPS opció, akkor PS5-ös is 1080 60 FPS, nem lesz 4K 60, ha csak nem jön ki patch. Annyi ismét, h stabilan tartja azt a 60-at, ha esetleg Pro-n nem tudta.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.02.02. 03:10:49
darkSectorxxx
A 60 fps-t natív 4k-ba nem tudja a régi GoW-nál a PS5???

darkSectorxxx
Hát de azt mondjátok jobb az élmény.

Pro 4K checkerboard 30 FPS volt meg 1080p 60 FPS próbálkozás, ami sokszor inkább 40 felett volt kicsivel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.02.02. 01:53:09
mucsácsó
mert eddig nem 4K checkerboard vót Prőn?
jahjóvanakkó 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.02.01. 23:29:05
n000rbi
Ideje volt, hogy a digitális verzió is tudja. (a lemezes patch nélkül ment 4k60-nal eddig is)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
God of War receives a free PS5 update, allowing 4K checkerboard visuals at 60 FPS.

The update will go live tomorrow on February 2nd.

ps plus owners on PS5 can get the game for free via the ps plus collection along with the free upgrade.

Moby
Abban sincs jobban. AT haszálat ilyen szokásos gyök kettő.

darkSectorxxx
Ja hogy akkor Des-ben van inkáb jobban. na amúgyis ez a kedvenc PS5 játékom így még jobb lesz majd.
Talán lesz gép ebben a hónapban... bár ahogy kiszolgálják az előrendeléseket. pf.

Moby
Áh. Miles Morales van valami miniális AT, ami inkább rossz, mint jó. Sackboy se használja egyáltalán, HF-et használgatnak nagyrészt, de az is messze nem olyan minőségben, mint az astro's playroom.

/rövidítések ismét...AT=Adaptive Trigger, HF=Haptic Feedback
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.02.01. 17:48:22

Moby
Bocs, rohannom kellett, de így legalább utánanézel <#idiota>

darkSectorxxx
Hát reméljük! 😊

Tatyla
Jó hát eddig csak az Astro bot meg ez amit érzékeltem, de remélem minden exkluzív fogja használni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Gondolom minden ex kihasználja rendesen nem, vagy itt jobban érződnek ezek a dolgok?

Tatyla
Viszont a dualsense a Demon's Souls alatt elég durva

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szabad érdeklődni mikor rendelted ? Én is onnan várom 😄
AntiHero
Én így mentem.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gates of Boletaria (1 - 1)
The Lord's Path (1 - 2)
Smithing Grounds (2 - 1)
Prison of Hope (3 - 1)
Island's Edge (4 - 1)
Depraved Chasm (5 - 1)
The Tunnel City (2 - 2)
Underground Temple (2 - 3)
Upper Latria (3 - 2)
The Ritual Path (4 - 2)
Inner Ward (1 - 3)
Swamp of Sorrow (5 - 2)
The Ivory Tower (3 - 3)
Altar of Storms (4 - 3)
Rotting Haven (5 - 3)
The King's Tower (1 - 4)

Tatyla
Kicsit sok ez a rövidítés de oké majd utána nézek mert ez így kínai

Moby
Ha body formban halsz meg a pályán, az csökkenti a WT-t. Ha PWWT-t akarsz az adott world-re, akkor nem halhatsz meg bodyformban. Van egy csomó guide, ott vannak a matekok, hogy a boss leggyőzése, halál, stb hogy befolyásolja a WT-t és a CT-t.

Tatyla
Miért is fontos a soul form? Body formban nehezebb lesz az adott boss vagy az egész játék onnantól vagy mi? Persze online játszok

n000rbi
Az a kapu pure white world tendency-nél van csak nyitva. Nyírjad a bossokat az adott világban és sose halj meg body formban (ha abban vagy, Nexusban mindig ugorj le fentről, hogy soulformba kerülj)
Szerintem balról jobbra sorban érdemes, ha lesz olyan, ahol nem tudsz pillanatnyilag továbbmenni, akkor irány a köv. világ.
Ja és ha online játszol az üzenetek sokat segítenek.

Tatyla
Demon's Soulsban kéne kis tipp.
Most mindegy a sorrend hogy melyik területre megyek be vagy van valami ajánlott sorrend? Mondjuk kapásból kezdőn balra lent van egy kis rácsos kapu láttam videót amit a srác már valahogy kinyitott de persze az odajutást a walkthrough videóban nem mutatja, persze ezt már akkor néztem meg mikor a Tower knight meg a vörös sárkány már elborult.

mucsácsó
ehh micsoda fospermet, áldom az eget, hogy nem vártam és vettem Q90T-t nyáron.. 😄
akkor is mindenhol ment a sírás az inverse ghosting miatt (2. vidid), de úgy látom ez AZÓTA se oldódott meg, pedig többszázan írkáltak a Samsung support fórumára - bár nyáron elvileg jöttek FW updatek, amik sokaknál megoldotta a problémát, de ez már az R-es szériánál is jelen volt...nem értem egyszerűen őket.. :\
a scan line viszont nekem tök új probléma, legalábbis erről eddig nem hallottam, de gyönyörűen fest az is...

bár amúgy tökéletes TV tuti nincs, nálam is picit tintinges a jobb alsó sarok fele a B9-em, fehér képernyőnél tűnik fel (pirosas árnyalat) - pedig eddig észre se vettem... furcsa, hogy bizonyos szögből látszik - bár ezt más észre se veszi, de én tudom, hogy van, és bassza az ember csőrét 😄
de ezt leszámítva továbbra is imádom és mindig meg tud lepni, hogy mennyire odabasz rajta néhány film/játék.. 😊 ...aztán majd jön a burn-in eccő <#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.31. 21:45:01
Kandurex
Nem. De, nem csak ez van.

Van a scan line:

És a purple ghosting:

Aztán a gaming mode-ban szarul működő local dimming amitől minden kékes, derengős. Nem beszélve, hogy néha eldobja a hdmi jelet a TV és ki be húzkodásig semmit nem mutat. Ugyanez néha hanggal.

És nem, ezek nem gyári hibák, hanem features. <#gunyos1>. Igen, ezek ISMERT hibák.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.31. 21:13:56

n000rbi
Nem lehet kikapcsolni a dyn. tone mapping-et?

Kandurex
A hdtv -s Vincent lehet rávilágított a fátyolosság problémára. Egyszerűen a Samu TV dynamic tone mapping -ja miatt nem belőhető a HDR. Azt javasolja 15 pöccintés a sötéttől a világos felé a PS5-ös adjust -ban és talán OK, kész vudu 😄

Visszavonom a Hitmanről alkotott véleményem!
Megvettem Hitman 1,2 goldot meg a 3-at és tényleg komoly!
Nekem még a régi részek voltak a fejemben de az újak tényleg profik meg kell hagyni.

Na ezekkel elleszek egy darabig😄
Még jó hogy kimaradtak most nagyon jól jött
Kandurex
Pl. az AC Valhalla-ba, ha auto hagytam a black level-t, ilyen fátyol fehérszerű képet kaptam, low level-en meg sötét volt (crush). Nem tudtam csak HDR off-on játszani. A Resibe az auto black OKÉ-nak tűnik, nagyjából be is lőttem, de ha kikapcsolom a HDR-t, még úgy is jobbnak látom. Ja és vicc, de ha kilövöm a HDR-t Resi alatt, az auto level ua. olyan hullafátyol effektet mutat.

Amúgy van baj sok a Samsung flagship TV-kel nextgen-en. Nagyon bánom a vételt, megvárom, hogy mit hoznak ki az EVO panelekkel és gurulok vissza...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.31. 12:41:04

Mephike
A PS5 ezúttal a japánoknál állítólag kevésbé lett sikeres. Persze amikor egy boltba kitettek pár száz darabot, aki kapja marja alapon, akkor elszabadult a pokol és senki sem tartotta be a megfelelő távolságot. 😊 Érdemes a videókat megnézni a cikk olvasása közben.

Moby
Így meg alul-felül levágja. Black crushod van, amit Te teszel bele.

Moby
Én az SDR-t 35-ön hajtom, de HDR-nél 500-ig tolnám ha lehetne. Szerintem kevés az OLED fényereje HDR-ben. Most az idei G szériában már az új panel van, elvileg 1000 nites, nem lufaszjóska 750, mint a C9-ben, de ez csak egy tyúklépés. Remélem jövőre hoznak valami ettől is többet tudót, és akkor cserélem.

n000rbi
Elviekben HDR-ben nem szabad nyúlni az oled light 100-hoz, különben nem lesz tökételes a tone mapping, viszont nekem egyszerűen túl sok, a szemem kifolyt tőle. SDR-ben én 45-ön, 99%-ban besötétített szobában használom, szóval bőven elég.

mucsácsó
Resi8-ról sajna még nem tudok nyilatkozni PS5 híján, de meg fogom nézni tutira a DeS-sel együtt, amint hozzájutok egyhez 😊

Viszont mitől intettek óva az OLED lightot illetően? azt vágom, hogy SDR-ben "nem jó" az 50 feletti, csak HDR-nél oké a 100-as, mert ott tartalomfüggő a fényerő - de SDR-ben nekem az 50-es túl sötét B9-en, szal be mertem "vállalni" 55-ön - de valaki meg konstans 80-90-en tolja, szal én nemtom hol lehet az igazság... 😄
Kandurex
Ezen a TV, ha nem alacsonyra van állítva a black level, akkor szétmossa a színeket. Már kipróbáltam mindent, az eredmény mindig mocsok szar volt. A B8 OLED szárazon bassza minden lukát.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2021.01.30. 19:45:14

n000rbi
Vannak játékok, amikben hibátlan a HDR, pl. TLoU2, Demon’s Souls. Van amiben túltolták (FF7R), másban meg alig észrevehető. Egyébként én minden óva intés ellenére a C9-emen 85-ös Oled light-on hajtom a HDR tartalmakat 100 helyett, így nem ég ki a retinám semmitől és még mindig nem vesznek el részletek. A Resi 8 Maiden demóval nekem semmi bajom nem volt, be tudtam lőni megfelelőre.

mucsácsó
ugyanez, ugyanúgy B9... nincs egyszerűen univerzális HDR beállítás, bárki bármit mond... már mindent próbáltam én is; többségben jó, de aztán jön egy game, ami szétbassza az egészet - most pl. a The Medium, ahol ez a jelenség van abszolúte, hogy kurvasötét, a világos meg vakít kb... 😄

de ha valami jó beállításod van, azt szívesen fogadom 😊
deep
A régi részekben semmiféle anim nem volt, repülős kulcs se 😄 Szóval már előreléptünk. Majd a rezi 15ben lehet már a karakter is fog animálni (szerintem is gáz, hogy nincs anim, kizökkent az immerzióból).
deep
Ha sötét akkor valószínű nem jól van beállítva a black level a tévén és/vagy a HDMI range a ps5-ön. Én is szenvedtem a B9-emmel, és még mindig nem vagyok 100% elégedett. A világos megvakít, a sötét meg túl sötét és elvesznek részletek. Játéka is válogatja hogy kezeli a HDR-t, sokszor hiába állítom be úgy, ahogy jónak mondja (barely visible stb.), szar lesz.