status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Atomic Heartról nem sokat tudok, csak ezt a cgi bemutatót láttam, de fogalmam sincs, hogy milyen lesz a játék. A legvárósabb nekem D2 resurrected. Nem játszottam az eredetivel amióta új volt (illetve pár éve belekezdtem, de nem vittem sokáig) és állítólag, aki benne volt a public testben és próbálta, az azt mondja mind, hogy nagyon jó kontrollerrel. A D3 is jó volt konzolon, remélem ez is jó lesz. Igazából vissza se tudtam menni a pc-s verzióra D3-nál, amióta kipróbáltam konzolon.
A multi lövöldék engem hidegen hagynak, de ha lesz kampány akkor azért BF2042-t és a Halot megnézem. Utóbbi szintén GP-n lesz, szóval nem kerül semmibe ránézni. A Redfall az viszont skip lesz.
A konf szerintem is jó volt. Nem volt sok duma, volt helyette 33 (?) játékbejelentés, ebből 27 ráadásul day 1 game pass lesz. Nem rossz. Persze, jobb lett volna, ha többet megtudunk a starfieldről pl. De az nem volt szerintem reális elvárás, hogy a TES-ről vagy az Avowedról érdemben lesz valami, ezek még messze vannak. Kicsi csalódás, hogy Starfield is még vagy másfél év.