PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyire kiszámolható dolog a bányászat megtérülése? hogy mittudomén vesz a paraszt egy 3080at X forintért, legyen mondjuk hasraütök 400k, plusz ugye annak van a villany fogyasztása, havi Y, legyen mondjuk havi 30k - és mikor jut oda a delikvens, hogy visszajön neki a 400k, és havi szinten termel legalább 30k forintnak megfelelő coint? mondjuk tegyük fel hogy stagnál a mostani állapotán a bitcoin
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Why so serious?
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A sima kis üzérek - akikkel mi találkozhatunk a különböző oldalakon - meg csak a hab a tortán.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.01.16. 00:07:09
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Pc 4k géming meg a legszarabb megoldás amit valaha választhat egy Pc gamer.
2080 simán hozza 21:9-et meg 32:9-et is.
3080 meg megy 4k marketingbe,hagyjuk már:D
Nem annyiért kapod amennyiért szerették volna a gyártók, de mivel sehol nincs olcsón, ezért ennek ennyi az ára. <#vigyor3>#vigyor3>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2021.01.15. 21:00:30
Az, hogy kinek, mire elég a 2080 az szubjektív.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.01.15. 20:59:51
Én még mindig moby 2070-esét hajtom teljesen jó és marad is!
Btw, én is 3080-ra pályáznék/tam, dehát 560k-ért nincs az az isten, hogy megvegyem... :D
szerk: a PCX-nél frissítettek kicsit, most már vannak gépek 1660s-el, a kártya 190.000 HuF. Kész...
/igen, mondjuk annyiba KELLENE kerülnie. Ezt jól látják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.15. 18:13:48
kabaré, hogy itt tartunk :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.15. 17:53:51
Egy olyan kártyáról, aminek az msrp-je annyi, mint a lemezes PS5-é ROFL.
alza edigital mostanság az épkézláb boltok
amúgy CPU árak is meg voltak őrülve az elmúlt hetekben.. :D (Ryzen 5 3600 95k-ért, wtf...másfél éve vettem 70k-ért :D)
talán nyárra/év végére egszercsak kipukkan már ez a fos BTC-lufi, már minden pöcs beszáll, aztán járathata a sok idióta napi 1-2 forintnyi haszonért a baszógépét.. :D
btw, nem neked címzem, hanem lentebb akik írták, hogy monitornál görnyedve milyen proli a bill+egér; ez tényleg fos az esetek 90%-ában, ám a kompetitív FPS-eknél még mindig ez a létező legjobb megoldás - meghát működik az XSX és PS4/PS5 controller is PC-n, akár wirelessként is, és TV-re is rá lehet kötni a PC-t, ergo semmivel se különbözik az egész így egy konzolhoz viszonyítva - leszámítva a jobb framet és grafikát adott esetben :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.01.15. 17:50:13
már ott tartunk, hogy még akkor is olcsóbban jön ki az ember, ha OLED+PS5+XSX +esetleg Switch kombót nyom, mint egy baszó PC-t monitorral.. :D
Ha nem lenne PS5-öm, azonnal vennék egy XSX-et, és tőlem a pécégéming eléghet a pkolban ezzel büdösgyökér pilótajátékkal, amire csak azt tudnám üzenni az ebben résztvevőknek: remélem bentég az összes pénzetek! Ha megtörténik, majd lemoshatjátok a szélvédőmet a pirosnál egy százasért.
Teljes elmebaj, hogy több évtizednyi fantasztikus mérnőki teljesítményei egy ilyen borzalmas, elmeháborodott, idóta piramisjátékba megy bele. A videójáték sem egy különösebben magasztos cél, de ehhez képest BÁRMI értelmesebb felhasználás lenne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.15. 17:35:25
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.01.15. 17:29:14
hihetetlen durva, ami most zajlik VGA fronton...
Nincs az az isten, hogy én megint monitor előtt játsszak. Annak vége lett 2007-ben, egy Barton magos 2500+, Asus Nforce2 chipsetes lap, 1gb ram, Sapphire Radeon 9600xt, SB Audigy ment a szekrénybe sok évre, tavaly meg odaadtam valakinek lomtalanításkor.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.15. 15:54:02
Why so serious?
Amúgy télleg így van.
Fasz se lesz Xboxra, így meg PC olcsóbb és free multi.
XSS-t akartam venni, de kurvára nem azt tudja amit kommunikáltak róla. Bár ez várható volt.
Jó is a PS,kell ez:)

vs

Személy szerint ha engem bármilyen szim bármilyen módon is érdekelne komolyabban, na arra biztos nem konzolon pöcsmörögnék a borzasztó limitált kiegészítők, kontrollerek, megoldások okán.
Letöltöttem ingyenes Shadow of The Tomb Raidert még sose játszottam(kimaradt) jövőhéten jön Tsushima.Meg majd még valamit nézek aztán jó darabig elleszek