PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
<#worship>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Gratulálok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Rage47
Ha ismered azokat a Disney meséket, még jobb élmény lesz. Előtte esetleg pótold őket.
Az előző részeket én kihagytam, csak rövidített videót néztem, így is kapizsgáltam valamit, de brutál komplex az egész, még az sem érti mindig, aki végigtolta az előzőket 😄
Amúgy jó játék, de a végén nem mondtam azt, hogy leesett, mi történt teljesen pontosan 😄
Kongy
Na most hívtak a KV-tól, legkésőbb jövő szerdán érkezik a PS5-öm. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Mivel megvettem tuti 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
Szerintem az majd lesz PS+ba is idén.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TBTPumpa
Köszönöm a válaszokat!
Jól látom, hogy ebben csak angol hangsáv van? (Japán fejlesztésű játék révén azt hittem van benne Japán hangsáv is, mint a többi Square Enix fejlesztésnél).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

shaddam
Metro Exodus akciós, és lesz hozzá PS5 upgrade

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Nekem nagyon bejött, már csak a Disney-s nosztalgiafaktor miatt is. 😄 Persze az első Kingdom Hearts játékom volt, így a sztoriból valóban nem sok jött át. Meg kicsit túlnyújtottnak is éreztem, de ez lehet csak az én gondom. 😊

Seth
30-40 óra,szórakoztató is, de az előző részek kötelezőek. Azok ismeretében is nagy katyvasz a sztori, anélkül meg gondolhatod 😊

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa
A Kingdom Hearts III játékkal kapcsolatban van tapasztalat? Érdemes megvenni? Szórakoztató és több órányi kikapcsolódást (30-40 óra) nyújt vagy inkább csak egy pár órás játékról van szó (10 óra alatt)?
Most egész baráti áron van PS4 konzolra (6000 Ft környéke) - vagy inkább várjam meg a PC-Epic Store verziót (ez 18 000 Ft).

Előre is köszönöm a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.02.17. 08:55:48

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ha értelemszerűen valaki visszamondja akkor mennek tovább hívják az embereket, ez kb kiszámolták mennyi előrendelés van meg mennyi darab érkezik...

Én 2020.09.16 estig látom az időponot amúgy!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.16. 17:57:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
a széttolt chromatic abberation is full olyan és BB-re hajaz 😄 nagyon jó tényleg! 😊

n000rbi
Igen, ezért is tetszik nagyon 😊

Seth
Ez simán elmenne Bloodborne-ba is 😊

Moby
Igen+folyamatosan dolgozzák fel. Most jött mindenhova gép (sok), szóval jó eséllyel a héten a tied is meg fog érkezni.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Én szept. 17-én rendeltem PS5-öt KV-tól, 8:58, és most a 8:20-ig beérkezettekkel értekeznek. Nem értem ez mitől függ, hiszen naponta változik kb az időpont. Pár perc alatt is ennyi rendelés özönlött be, ezek szerint?

Mindegy.. márciusban csak meglesz már a gép.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.02.16. 13:47:36

n000rbi

darkSectorxxx
GG

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Steam Kliens-el mindent tud.Már most.
Geforce Now-n is rájöttem hogy lehet teljessé tenni ezt a gyönyörüséget😄

Nekem ilyen drift vagy mi nincs..
n000rbi

Bár minden remake ilyen minőségű lenne. Imádtam, annak ellenére, hogy itt a leggyengébbek a bossharcok, még se fázisok, se semmi. Viszont azt, ahogy ezt a Bluepoint összerakta, tanítani kellene.

shaddam
Nem te vagy az egyetlen 😄

darkSectorxxx
Ejj én átvettem volna a tiedet. 😉

shaddam
Ma hívtak a platinumtól a Sep 21, 2020, 5:51 PM-kor rendelt lemezes ps5 ügyében. Visszamondtam mert jön a konzolvilágtól. Lassan azért megindul.

n000rbi
Akkor keverem valamivel, sry.

darkSectorxxx
Nekem is egy idő után jelentkezett mindkettőn hogy kilazulnak a karok és nem ugranak vissza maguktól alap függőbe.
Nem tudom ez attól van-e.

Kellemetlen ha elengedem azt lassan elkezd tovább sétálni a karakter.

De most ettől eltekintve ha kivesszük ezt a hibát, akkor azért a Sony hardverben szerintem gyengéb mint a Microsoft.

PC-n pl a Sony kontroller nem megy mindennel, ha megy is akkor se jelzi a gombjait stb.
Meg lekopik a gumi a karokról, nagyon irritáló.

Most hallom a Konzolvilág esélyes hogy boltokat felszámolja?
Valami lehet ott mert mondjuk Pécsen is megszűnt már a bolt ha jól tudom, mert a rendelésemet is postapontra lehet csak rendelni.

Remélem megkapom még, mert nagy kicseszés lenne.
Kövi adagból kapok elvileg majd.

Moby
Azok is ugyanolyan kakák. Az itthon lévő one kontrollerrem is úgy driftel, mint a k. élet.

darkSectorxxx
Ez a legjobb.
Most pont volt egy csapat akiknél szóba került, akik erősen sony fan gyanusak voltaak, mert azt mondják PC-hez csakis DS4-et vesznek mert az a legjobb,.

Én meg ugye azt mondtam hogy az Xbox One abból is az Elite.

Erre a srác, aki e-sportol amúgy RL-ben, mintha oda precíz kontroller kellene, azt mondta, hogy neki 2 év alatt 16 Xbox kontroller ment tönkre.

Na már most.
Kérdezem én. Még ha jó is lenne a DS4, ami szerintem kurvára nem, kompatibillitás, gyengébb anyagok, stb, kopás...
Akkor is 16 Xbox kontroller kellett neki, ha ez létezik hogy 2 év alatt ennyi meghibásodna, 17. alkalommal jut eszébe hogy ne ugyanolyat vegyen....

Ennél a pontnál tudtam hogy gebasz van.
Ja a csaj meg így csinál miért lenne problémás a PS4 kontroller PC, hisz bedugja a kábelt és ennyi....

<#alien>
Én meg leléptem.

Seth
?? DS4-ben is forrasztva van

n000rbi
Azt nem értem eddig a Nintendo hogy úszta meg a pert, mert ott az a ritka a joyconoknál, ha nem driftel.
DS4 nekem is van 4, abból 1 driftel, de azokon még egyszerűen cserélhető, DSe-nél meg forrasztva van.

Moby
Ugyanazok a potik vannak benne, mint a DS4-ben, szóval ugyanannyira érinti mindkét szériát a drifting probléma. Nekem van itthon 3 DS4-em, egyik sem driftel, viszont a DSe kicsit igen. Ha nagyon elkezdi, majd cseréltetem, de amíg ugyanolyat kapok helyette, sok értelmét nem látom.
Egyébként jól tették, hogy beprelték. Már a DS4 kapcsán kellett volna.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2021.02.14. 17:15:54

benőmenő
Ez azért kicsit durvább hiba, mint anno az első DS4-ek foszlós analóg kar borítása. <#guluszem1>
Persze csak akkor, ha tényleg tömeges hibáról van szó.
n000rbi
Nekem is kettő van, eddig (még) hibátlanok...

darkSectorxxx
Akkor meglesz a gép, azonnal adom el a kontrollert. <#zavart1>

remelem javitja majd ezt a sony valahogy, es az ujabb keszletek a jovoben mar tartosabb kontrollerekkel erkeznek!
Kandurex
Nekem két kontrollerem is van, az egyik néha drift -el, majd ha minden készlethiány helyre visszaküldöm.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

deep
Nincs túl jól balanszolva az NG+, az elsőben túl nagy az ugrás, míg NG+4-5 körül sem lesz sokkal nehezebb.
Tatyla
Most így DeS-ben túl vagyok a new game+ban a tower knighton és a trófea is meglett hogy az íjjászokat ne bántsam, de most hogy mentem tovább 2-1 felé mintha jóval keményebbek lennének a trash mobok, mert pikk-pakk lekapják a HP-m úgy hogy 105-ös vagyok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Jajj télleg, bocs a fáradtság....

Gratulálok! 😉 Jó szórakozást hozzá...

shaddam

darkSectorxxx
Gratula, használd egészséggel!

darkSectorxxx
Mikor rendelted? 17.-e előtt? 😊

shaddam
Délután hívott a konzolvilág. Ha jól értettem mert buszon voltam szerdán jön szállítmány 1-2 hét és kapom

Nagyon komoly a Ps5 kontroller!Elég széles,jó a fogása,tényleg profi.
5 órás Ride 4 után se fáradt el a kezem és időt is javítok vele annyira finom az irányítás vele.
Na ez igen!Pc-hez vettem
darkSectorxxx
Srácok Sennheiser GPS 302-n vajon kijöhet 7.1 PS4-ről?

n000rbi
4-2, Adjudicator előtt álló csonti. Tudom, netszerte olvasom az 5 próbálkozást akár a gold coinra is, de én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés ezekszerint 😄 (Tatylának pl. ng-ben meglett a gold coin úgy, hogy nem is kereste 😄)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2021.02.12. 08:27:15

Moby
2 óra???? 😮 Hol próbálkoztál? Nekem ettől gyengébb setuppal (25-ös luck) kiesett kb 10 perc alatt.