PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogynem az és ilyet csak a sámánok tudnak.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szóval igazából még bugnak sem mondanám, mert érthető, hogy a játék nem tudja megállítani a karaktert, amikor előtte mozgásban volt.
Csak hát elsőre ijesztőnek tűnt a dolog, tudván, hogy egy csomó játékosnak gondja akadt a DualSense-szel.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nos, úgy néz ki, tényleg nem a kontroller a hibás, kipróbáltam a másikkal is, ugyanez történik. Aztán észrevettem, hogy akkor mozog csak a kamera, miután kiléptem a photo mode-ból, ha előtte éppen picit (vagy nagyon) mozgásban volt a karakterem. Tehát olyan, mintha folytatná a mozgást a fotózás után. :'D Csak épp hozzá sem érek a stickhez.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ja nagyon szuper cucc. Kellemes szórakozást hozzá. 😉
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Érdekel az astro playground alatt mennyire jó, mert úgytervezem a pc fél képernyőjén fut a gyűjtögetős guide másikon meg ez
Kurva gáz.
És nem az új fícsőrröl van most szó, hanem egy majdnem 25 éves technológiáról, mert ha jól emlékszem akkor az analog karos ps1 kontroller 96-ban jelent meg.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem a Switch-es Joy Con-jaim kezdtek el driftelni 1 év után, nem egy kellemes érzés.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.02.28. 10:46:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Közbe nézelődök mi lehet a gond.
Én próbáltam egy hálózaton is meg távolrról is, mind ment jól szóval nem az lesz a baj
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.28. 01:54:45
De ha máshol is felbukkan a driftelés (és más játékban is), tudni fogom, hogy kifogtam egy hibás kontrollert. :/
Miután használom a játék fotó módját, és kilépek belőle, a kamera (a right stick ugyebár) elkezd driftelni valamerre, amíg meg nem állítom. DE ez CSAK akkor történt, amikor befejeztem a fotó mód használatát. És más játékban még nem jött elő. De a Cyberpunkban is most tapasztaltam először. Viszont olvastam, hogy minden konzolon gyakori hiba ott a driftelés.
Szóval fogalmam sincs, a kontroller típushibája jött elő, vagy a Cyberpunk bugja. Holnap majd lesz időm kipróbálni a másik kontrollerrel. Ha azzal is rossz, akkor sanszosabb, hogy a játék a furi.
De akkor ezekszerint csak a DLC ami PS5...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 19:32:12
PS5-re csak a DLC-ért kell fizetni mert az PS5 only.
De szerintem látszik is a DLC-n hogy szerintem ott jóval szebbek a karakterek harc közben mint a PS4-esen, nem mintha ott rondábbak lettek volna sokkal. 😊
HA megvan PS4-re akkor ingyen jár a PS5 upgrade.
DE ha kell Yuffie kalandja, akkor meg kell venni a PS5 változatot még1x.
Ha free upgrade + only ps5, akkor miért kellene külön megvenni? 😛
Csak kérdem, én hiszek neked, csak akkor hol benne a logika?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 19:26:28
PSN ID.: Beegabor
Pont, hogy elég nagy húzócím, hogy vegyél miatta PS5-öt. Szerintem menni fog, hogy megszerzed pluszban aztán mondjuk karácsonyra veszel PS5-öt és tolod rajta.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Control-nál volt ugyanez a szitu nem? Aztán a Remedy beadta a derekát, oda is adták az ultimate verziót psplus-ba 😄
Final Fantasy VII Remake -PS4
Remnant: From the Ashes - PS4
Farpoint - PSVR
Maquette - PS5
visszatérő Destruction AllStars - PS5
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.02.26. 14:06:57
A legjobb bejelentés az lett volna, ha végre elkezdenek alapgépeket is gyártani. Megoldás meg az lenne, ha Biden és az EU is hatósági árassá tenné a PS5-öt, használtan is. Akkor nem érné meg senkinek sem többet venni belőle és nagy profittal árulni ebayen.
nagyon max év végére tudnám elképzelni, és akkor lesz idén 2 nagy SONY-ex (Ratchet + HZF), aztán slussz.
nagyon sótlan - az átvezetők és a dumálások vállalhatatlanok, nagyon erőltetett - a harc/gunplay pedig sokszor erőtlennek és sutának hat, amit nem is értek, hisz People Can Fly-ról beszélünk...
egy diétás, felhígított semi-open-world Gears of War skillekkel, fosabb gunplay-el... igaz, egyedül toltam, de ez coopban se lehet egy akkora durr.. pedig vártam, és őszintén reméltem, hogy úgy lépek ki a demóból, hogy ezt elő kell rendeljem... viszont ez így eléggé esélytelenné vált 😄 sajnálom, de nekem skip lesz ez ..