PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark souls 4.
Seth
Soon... 😊

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Ment egy pü.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

<#banplz> Elég nevetségesnek néz ki így kiragadva.
n000rbi
> Szóval igazából még bugnak sem mondanám, mert érthető, hogy a játék nem tudja megállítani a karaktert, amikor előtte mozgásban volt.

Dehogynem az és ilyet csak a sámánok tudnak.

*Ja, a másik az, hogy a bal stickkel való mozgásra is igaz ez. Tehát ha például sétálok vagy futok a karakteremmel, és hirtelen belépek a photo mode-ba, majd utána kilépek belőle, a karakter folytatja a sétát/futást. De mivel a photo mode aktiválása úgy történik, hogy le kell nyomni a két sticket, valamelyik elmozdulhat picit, így amikor kilépek a photo mode-ból, a kamera vagy a karakter mozgása is beindul picit. :-D
Szóval igazából még bugnak sem mondanám, mert érthető, hogy a játék nem tudja megállítani a karaktert, amikor előtte mozgásban volt.
Csak hát elsőre ijesztőnek tűnt a dolog, tudván, hogy egy csomó játékosnak gondja akadt a DualSense-szel.
shaddam
De ha rossz a DS gariban cserélik szó nélkül nem? Pár nap kiesés, a hibának meg van 1 (vagy ideieknek 2) év előjönni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nekem a DS4 jobb analogja csinalt olyat hogy amikor a Division 2-ben balra fordultam majd elengedtem a kart, berantott jobbra. a dead-zone allitasaval valamennyire ki lehetett kuszobolni, de teljesen nem. szetszedtem az egesz kontrollert (azert elotte -a biztonsag kedveert- gyorsan vettem egy zsir ujat, pont black friday volt 😄), majd WD40 neki!!! azota megegyszer szet kellett szedni, ujra kapta a WD40-et! sajnos muszaj szetszedni mert az analog karok alatt levo porvedo sapka miatt NEM TUDSZ belenyoni WD40-et az amugy kis kocka alaku szerkezetbe. na, azota is ezt a kontrollert hasznalom,baz uj fel sem lett bontva. addig nyomatom mig birja, ha kell szetszedem megint. amugy nem nehez szetszedni, csak azok a szar kis szallag-kabelek a gazosak, alig lehet visszanyomni oket a helyukre.
Ma sikerült megnézni alaposabban.
Nos, úgy néz ki, tényleg nem a kontroller a hibás, kipróbáltam a másikkal is, ugyanez történik. Aztán észrevettem, hogy akkor mozog csak a kamera, miután kiléptem a photo mode-ból, ha előtte éppen picit (vagy nagyon) mozgásban volt a karakterem. Tehát olyan, mintha folytatná a mozgást a fotózás után. :'D Csak épp hozzá sem érek a stickhez.
shaddam
Platináztam is az astrot. Szerintem az utalások nagyrészét értettem is, egyedül a keselyűt(?) nem tudtam hova tenni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Oh szuper, örülök hogy sikerült, mert semmi olyat nem találtam amiben hiba lenne, ez valami érdekes bug lehetett, mert az infók alapján amiket mondtál tökéletesen kellett mennie.

Ja nagyon szuper cucc. Kellemes szórakozást hozzá. 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

shaddam
SEMMIT nem csináltam, csak aludtam rá egyet

Érdekel az astro playground alatt mennyire jó, mert úgytervezem a pc fél képernyőjén fut a gyűjtögetős guide másikon meg ez

mucsácsó
hihetetlen, hogy már ide is begyűrűzik a mobilfosokból az auto-runner műfaj... 😞(( 😄DD
darkSectorxxx
Szeretem a játékokat PS-en, de ez amit megengednek maguknak 25 egy ilyen "csoda" meg a konzol 185, amit nem 3-4 hétre vásárolsz.
Kurva gáz.
És nem az új fícsőrröl van most szó, hanem egy majdnem 25 éves technológiáról, mert ha jól emlékszem akkor az analog karos ps1 kontroller 96-ban jelent meg.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Fasza ez, játssza magát a játék. 😄 😄

Nekem a Switch-es Joy Con-jaim kezdtek el driftelni 1 év után, nem egy kellemes érzés.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2021.02.28. 10:46:22

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez az IGAZI! Az uj kontroller feature! Mennyivel kenyelmesebb ha nem kell folyamat elore nyomni a bal analogot, megy ez magatol! <#eplus2>

darkSectorxxx
Nem azért csak rákérdezek hogy ez a Remote play-es profilod be van nyomva primary-nek a gépen?
Közbe nézelődök mi lehet a gond.

Én próbáltam egy hálózaton is meg távolrról is, mind ment jól szóval nem az lesz a baj

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.28. 01:54:45

shaddam
PS5, mindkettő ethernet persze

darkSectorxxx
Stabil kábeles neten van a PS4 is meg a gép is?

shaddam
Erre van valakinek tippje? Rákeresve pár reddites poszt jött szembe, de se füle farka

Na majd talán az 1.2-es patch megoldja. :'-D
De ha máshol is felbukkan a driftelés (és más játékban is), tudni fogom, hogy kifogtam egy hibás kontrollert. :/
benőmenő
Vagy simán egy bug, vagy egyszerűen a Cyberpunk kisebb deadzone-t hagy és azért jön ki csak ott a drift. Esetleg ahogy a fotómód és az ingame irányítás között vált ott lehet valami variálás a deadzone-nal, ha csak ott csinálja.
Itt is írnak erről. "My PS5 controller is brand new and fine, and yet every time I exit Photo Mode, the camera moves on its own. This does not happen in any other game I play on PS5 with the same exact controller."
Lehet, hogy máris találkoztam a kontroller driftelésével. 😞 De lehet, hogy csak a Cyberpunk 2077 egyik csodálatos bugja.
Miután használom a játék fotó módját, és kilépek belőle, a kamera (a right stick ugyebár) elkezd driftelni valamerre, amíg meg nem állítom. DE ez CSAK akkor történt, amikor befejeztem a fotó mód használatát. És más játékban még nem jött elő. De a Cyberpunkban is most tapasztaltam először. Viszont olvastam, hogy minden konzolon gyakori hiba ott a driftelés.
Szóval fogalmam sincs, a kontroller típushibája jött elő, vagy a Cyberpunk bugja. Holnap majd lesz időm kipróbálni a másik kontrollerrel. Ha azzal is rossz, akkor sanszosabb, hogy a játék a furi.
darkSectorxxx
Jó, igaz nem kronológiailag tökéletesen olvastam. 😄

De akkor ezekszerint csak a DLC ami PS5...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 19:32:12

darkSectorxxx
Na amit itt leírtál ebben a kontentben a képen is ez van.... FREE upgrade jár mindegyikhez a PS Plust kivéve!!!

PS5-re csak a DLC-ért kell fizetni mert az PS5 only.

De szerintem látszik is a DLC-n hogy szerintem ott jóval szebbek a karakterek harc közben mint a PS4-esen, nem mintha ott rondábbak lettek volna sokkal. 😊

Seth
Ó köszi, most már minden tiszta, csak elkéstél pár órát 😊

darkSectorxxx
Én ebből azt veszem ki, hogy:

HA megvan PS4-re akkor ingyen jár a PS5 upgrade.

DE ha kell Yuffie kalandja, akkor meg kell venni a PS5 változatot még1x.

darkSectorxxx
Logikai bukfenc.....

Ha free upgrade + only ps5, akkor miért kellene külön megvenni? 😛

Csak kérdem, én hiszek neked, csak akkor hol benne a logika?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.02.26. 19:26:28

n000rbi
Akkor ahogy gondoltam. Na de azt még mindig nem tudom, hogy rányomhatok-e plusban a digitálisra? <#banplz>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Seth
Hát nagyon kusza, mert valahol azt írják nem lesz dlc PS4-re, máshol meg, hogy ja de mégis 😊 És az upgrade, az alap verzióra ingyenes, de az új sztori kontentért, ha a PS4 verziót upgrade-elted(lemezes és digit), fizetni kell. Igazodjon ki az ember 😄

n000rbi
PS5-ről beszélek. Megvan lemezen a ps4 verzió, akkor van ingyen ps5 upgrade. A Yuffie-s cucc csak dlc és ps5 only, azért fixen fizetni kell, azt tudom. A kérdés az volt, hogy ha a libraryhoz most hozzáadom a digitálisat a plus által, akkor attól a lemezeset még mindig tudom-e upgrade-elni? Elég nagy kicseszés lenne, ha nem.

Seth
A PS4 verziót tolhatod . De ez a bővített kiadás PS5 only,a Yuffie-s kiegészítőt nem fogják PS4-re kihozni, ezért ezt a verziót meg kell venned, nem fogod tudni ingyen upgrade-elni. Még esetleg azt tudom elképzelni , hogy pl 10 dolcsiért ( a kiegészítőkért) csinálhatsz egy upgrade-et , de az alább említett Control-nál sem tudták ezt valamiért megoldani 😄

¯\_(ツ)_/¯
n000rbi
Na várjunk és ha én libraryhez adom, de megvan lemezen, akkor se megy az upgrade?

Hivatalos PS Twitter. 1. pont

davidka003
Én ezt nem hiszem.
Pont, hogy elég nagy húzócím, hogy vegyél miatta PS5-öt. Szerintem menni fog, hogy megszerzed pluszban aztán mondjuk karácsonyra veszel PS5-öt és tolod rajta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Nem hát, akkor hogyan adnák el újra, drágábbért ? 😊
Control-nál volt ugyanez a szitu nem? Aztán a Remedy beadta a derekát, oda is adták az ultimate verziót psplus-ba 😄

Twitteren olvastam, h egyébként azok, akiknek PS+-on lesz meg a FFVII remake, azok nem tudják ingyen frissíteni a PS5 verzióra.
shaddam
Csodálatos

Seth
Nem semmi a PSplus március

Final Fantasy VII Remake -PS4
Remnant: From the Ashes - PS4
Farpoint - PSVR
Maquette - PS5
visszatérő Destruction AllStars - PS5
Utoljára szerkesztette: Seth, 2021.02.26. 14:06:57

lwb
Nekem kb semmi sem.
A legjobb bejelentés az lett volna, ha végre elkezdenek alapgépeket is gyártani. Megoldás meg az lenne, ha Biden és az EU is hatósági árassá tenné a PS5-öt, használtan is. Akkor nem érné meg senkinek sem többet venni belőle és nagy profittal árulni ebayen.

darkSectorxxx
Még év vége se akkora a kuss körülötte. 😄

darkSectorxxx
Ez igaz, a tudat az azért nem elhanyagolható, kár hogy a gépek árait nem ilyen felfogással árazzák be. 😊

n000rbi
Á oké, Nos az én véleményemet lentebb láthatod, Kena és Sifu, amik érdekelnek + Returnal

mucsácsó
hogy jönne GoW2? 😄D esélytelen... de Horizon 2 is az, ha engem kérdeztek... 😄
nagyon max év végére tudnám elképzelni, és akkor lesz idén 2 nagy SONY-ex (Ratchet + HZF), aztán slussz.
mucsácsó
na, ennek örülök, hogy nem csak én látom így.. 😞

nagyon sótlan - az átvezetők és a dumálások vállalhatatlanok, nagyon erőltetett - a harc/gunplay pedig sokszor erőtlennek és sutának hat, amit nem is értek, hisz People Can Fly-ról beszélünk...
egy diétás, felhígított semi-open-world Gears of War skillekkel, fosabb gunplay-el... igaz, egyedül toltam, de ez coopban se lehet egy akkora durr.. pedig vártam, és őszintén reméltem, hogy úgy lépek ki a demóból, hogy ezt elő kell rendeljem... viszont ez így eléggé esélytelenné vált 😄 sajnálom, de nekem skip lesz ez ..
lwb
state of play

Voltan
Ez a Kena nagyon fájintosnak néz ki, az első videótól már követem, instant buy lesz. PC-re 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"