status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szerintem is ütős volt az MS konf - írtam is máshova is, hogy gyakorlatilag Don Mattrick óta évről-évre cringebb és fosabb volt az összes létező MS konferencia, viszont most tényleg odatették magukat, pláne annak olvasatában, hogy mennyire rohadtul ergya volt az egész E3 eddig...
- STALKER 2 - ÚRISTEN, szanaszét basz szerintem, nekem most tán a legjobban várt gémmé avanzsálódott
- Psychonauts 2-re nekem az aug.25. az pirosbetűs ünnep
- Hadesnak tessék örülni konzolokon
- HALO-széria sose vonzott úgy különösebben, de egész jó lehet majd az Infinite (PC-n tuti ránézek)
- Forza Horizon 5 azért baszón nézett ki
- Far Cry 6 esküszöm, hogy kurvafunnak ígérkezik, pedig az FC4 óta nem játszottam egyikkel se
- Sommerville - K U R V A J Ó !!!! (full Limbo/Inside a cucc)
- Atomic Heart - IDEVELEAZONNALBAZDMEG
- Diablo 2 Remaszti - KELL
- Battlefield 2042 - sajnos ez is kell majd, bár én egyelőre annyira nem vagyok hanyattbaszva tőle, mint az internet népe (se a graftól, se semmitől :D crossgenszar mehh :( )
- Back4Blood - K E L L, és jó dolog az is, hogy gamepassos lesz instant
....jaaaa, és Plague Tale 2 (nekem ez nagy meglepi volt, kvázi mini-megaton) - az első rész fényében nagyon-nagyon várós!! :)
namost ehhez képest a többi konfon jó ha volt 1-1 indie cím, ami valamit ért - összes többi hulladék volt... Square Enix-nél ez a Babylon's Fall a terep2 grafikával még a kenyérpirítómon is elfutna 4K-ban.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.06.14. 10:25:47