121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #115434 A Biomutant esetében én is kivárom a megjelenést és h mik a vélemények róla. Ugyanakkor a Resi 8-at a demó(k) és az értékelések alapján berántottam. -
#115433 Ugyanez volt múltkor egy másik játékkal, pár óra telt el és már speedrun videók mentek a játékból. :D -
#115432 pfff... :DD még 1-2 hét, és redukálódik az 20-30 percre :DD -
#115431 2 óra 15 perces, knife only, speedrun azért màr fent van a Resi 8-ból. :D -
#115430 Valahogy én is szeretném szeretni, de engem valahogy kissé budget érzés tölt el tőle... pedig tényleg tisztességes munkának tűnik, de nekem személy szerint már hányingerem van az open-world játékoktól :( aztán lehet, hogy az év egyik meglepetése lesz, de biztos, hogy nem rohannék érte a bótba. De én nekem még a Cusima is erőltetve megy/ment le a chapter 3ig, szóval ez nálam egyéni probléma asszem :D
..ellenben a Resi8-ért holnap megyek, pont hívtak :D holnap estefele kezdés!!! :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.06. 14:38:44 -
#115429 Igen? Nekem valahogy a "mehh..." kategória jut eszembe. Pedig annyira nem lehet belekötni, nagyon a határán táncol az indie -nek. -
#115428 Igen, ez nagyon ígéretes! Brutál hónap a május, a nagy idei hallgatás után :) -
hunbalee #115427 Bármelyik konzolon is indítjuk el a Mass Effect: Legendary Editiont a grafikai beállításoknál választhatunk majd a Quality, valamint a Framerate mód között. Az alap PS4-en és Xbox One-on az előbbinél 1080p/30 fps-sel, míg az utóbbinál - valószínűleg némi kompromisszum mellett - 1080p/60 fps-sel fog futni a játék. PlayStation4 Prón, Xbox One X-en és Xbox Series S-en ezek az értékek 2160p/30 fps-re és 1440p/60 fps-re módosulnak.
PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en mind a két konzolon Quality módban 4K/60 fps-t préselhetünk ki a játékból, viszont Framerate módban a Microsoft konzolja lesz előnyben, hiszen míg itt PS5-ön 1440p/60 fps lesz a felső határ, addig Series X-en 1440p/120 fps-től sem jön zavarba a gép. -
#115426 Gondolom ez bug és nem holnap 2kor fog indulni.
-
#115425 Én most a Mortal Shell Enchanced editont tolom, tök jó hangulata van jól használja a dualsenset főleg a hangszórójat mondjuk kicsit túl is tolták mert a párhuzamos világban folyamatos harangozás elég gáz. De maga játék mint soulsgame nagyon jó szerintem de még a Demon's Soulstól is könnyebb már a játék első tíz percében az alap kardot +5-re lehet húzni, úgy meg lehet haladni mint kés a vajban bár a shell nélküli vegigjátszásra nem vállalkozok -
TomStorm #115424 Hát igen.Már Demo-nál látszik.Tényleg jó lesz! -
#115423 Érdemes megnézni, jó kis anyag lesz ez.
-
#115422 Valakinek nincs eladó Demon Souls-a (PS5)? -
#115421 fúú nagyon adom, én is kezdem pénteken du/este, ha playIT store is úgy akarja :D -
#115420 Jaja pont akartam írni, hogy kapja a 9+ pontokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pozitívum
Tökéletes audiovizualitás (főleg next-gen konzolokon)
Változatos helyszínek és játékmenet
Izgalmas főellenségek garmadája
Fordulatos sztori
Negatívum
Néhány etap lehetett volna hosszabb is
Kissé érdektelen Mercenaries mód
Végszó
A Resident Evil Village egy olyan összetett horrorélményt nyújt, ami méltóképpen tiszteleg a széria 25 éves évfordulója előtt. A Village ötvözi a sorozat legjobb pillanatait és teszi mindezt patikamérleggel kimért dózisokban, amitől a műfajt kedvelő ínyencek garantáltan mind a tíz ujjukat megnyalják majd. Minden megtalálható benne, ami miatt szerettük a szériát, és a klasszikus részek gyomorszorító hangulatát sem áldozták fel az akciózás oltárán, mindkettőből kapunk eleget - éppen annyit fogunk lövöldözni, mint amennyit rettegni. Hol egy szemkápráztató kastélyban bujkálunk egy 3 méteres vámpírhölgy elől, hol egy vízzel elárasztott falu mohás viskóinak a tetején kergetőzünk egy hatalmas mutáns hallal, hol pedig egy szál elemlámpával a kezünkben rettegünk életre kelt bábok terrorjától – egyvalami mindig közös: a magas színvonalon prezentált játékélmény.
-
#115419 Jönnek a Village review-ek.
Úgy tűnik megcsinálták. Rávertek a VII. részre élményben. Nagyon várom a péntek estét! -
#115418 Ja köszönöm akkor lehet csak szóbeszéd volt. -
Evoluti0N #115417 Jah. Az mondjuk előfordulhat. Nem tudom. Játszottam PC-n a simát, valamint PS-en a VR-t, de nem rémlik ilyesmi. -
#115416 Hát key itemek, vagy trófeákhoz tartozók. Ami kizárja a játékosokat ha nincs VR-juk.
Vagyis nem fontos itemek semmihez, hanem mondjuk plusz lőszer vagy heal, ami max ellensúlyozza a vr-ban való irányítást
-
Evoluti0N #115415 Ez szerintem nettó hülyeség. Egyébként mire gondolsz kulcsfontosságú alatt? -
#115414 Srácok, télleg vannak olyan itemek a Resi 7-ben amik nem kulcsfontosságúak és mondjuk egy szekrény alatt van stb, amikról azt hallottam régen hogy VR-ban lehet csak őket felvenni mert csak azzal tudsz benézni ezekre a szűk helyekre...
Ez igaz, vagy csak szóbeszéd volt régen? -
#115413 Ja nem gond, ha ilyen van akkor segítünk! ;) Kellemes szórakozást és játékot majd hozzá! -
Lantee #115412 Ahh...akkor én valamit rosszul csináltam, mert árukereső nem adott találatot. Köszi! -
#115411 Jó, hát nálam a multi instant kuka. -
#115410 Szia, akkora baj azért nincs. ;)
A fenti 4 boltban kapásból lehet kapni és van raktáron!
De vannak utángyártottak, meg szuper állapotú használtak is, ha ez drága. -
Lantee #115409 Hali! Unokaöcsém PS4-et kap szülinapjára, de kéne mellé egy másik kontroller is. Mivel a hivatalos SONY PS4 kontroller hiány, és szinte sehol nem lehet kapni, ezért jó lesz valami nem eredeti SONY is. Melyik márkának van olyan kontrollere, aminek a kiosztása megegyezik a gyárival? Köszi! -
Evoluti0N #115408 Akik multiznak, azoknak nagyon jó. Pl Warzone esetében nem kell a játékba beépített voice chatet használniuk azoknak, akik pl PC-n játszó barátaikkal játszanak. Vagy nem kell külön telefonon vagy akármin használni Discordot, ha MMO-t játszanak, amik többségében nincs voice chat. Szal sokaknak ez váó. -
#115407 ez, ez...váóóó.....ja, nem is, csak egy meh... -
#115406 Jesszusom végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
Evoluti0N #115405 Pár hete meg még arról volt szó, h a Microsoft megveszi. Hogy fordult a kocka. :D
Mondjuk a SIE oldalán azt írja, h jövő év eleje előtt nem lesz Discord PS-en. -
#115404 na ez azért elég jó :) -
#115403 BREAKING: PlayStation is partnering with Discord. -
#115402 hát meg hogy nincs 5 percenként autosave... :D jó, nyilván frusztráló (értsd: kurvaidegesítő) tud lenni, pláne ha crashel a játék egy jó runnál 2 óra után, ezt aláírom és remélem nem kell ilyennel találkozzunk, de ez egy kemény játék - ugyanúgy, ahogy a DeS se való mindenkinek.. (bár sztem nem volt egyáltalán nehéz az se, 1-2 bosst leszámítva).
SONY szivatja kicsit a szegény kocapléjereket ezekkel a játékokkal:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.03. 17:00:03 -
#115401 A sok papírf@szú nem bír vele :D Mondjuk megértem, tényleg nehéz, és a mai "végigjátsza magát" játékokhoz képest meg aztán brutális. -
#115400 Én nyomom. Eléggé hardcore. Életem egyik, ha nem a legnehezebb játéka. De nagyon addiktív, ha fogékony vagy az ilyen stílusra (roguelike), sőt ha nem, mint én, akkor is be tud húzni. De a lövöldözést azért szeretned kell :) -
hunbalee #115399 S.T.A.L.K.E.R. 2 - rövid lehet az Xbox-exkluzivitás -
#115398 Fogok majd, érdekel, de most Resi3 remake megy ps5-ön, mellette Ori 2 xsx-en. -
#115397 én tuti fogok, csak előbb Resi8at letolom már :) nagyon durván megsokasodtak az eladó példányok, nyilván sokak nem erre számítottak / könnyebbet vártak... tisztára, mint amikor Bloodborne / Sekiro jött ki anno :D de nekünk jó lesz :P én imádom a Hadest is, szóval szerintem sima :D
már 18-19k-ért is láttam, pedig pénteken jött ki.. .:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.05.02. 20:39:49 -
#115396 Valaki benevezett itt a Returnal-ra? Csak mert a streamek alapján jónak tűnik. -
#115395 Hát sajnos. :)