121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#115672 Valószínű én be fogok nevezni erre a részre is, ha lemegy valahová 10k környékére az ára, mert annyit simán érni fog.
A gond az volt, hogy az első részben én képtelen voltam elmenni a melléküldik mellett, meg akartam csinálni mindegyiket, viszont egy idő után unalmassá vált a dolog. De ez szerintem nem csak a játék hibája volt.
Vajon ez a rész magyar feliratot fog kapni? -
Evoluti0N #115671 Én imádtam az első részt és szeretettel várom a 2-t és a videó is nagyon bejövős, plusz gyönyörűen néz ki a játék. Teljesen elmegy az életkedvem ezektől a hozzászólásoktól. :D -
#115670 +1, csak én talán négyszer nekimentem. -
#115669 Háromszor kezdtem el az első részt, kb mindig ugyanazon a ponton adtam fel. Unalmas open world. -
#115668 Huh hát nem tudom, azért majd várd meg mikor kijön és nézd össze a régi részével, nem csak szimplán a textúra a lényeg benne, de az is pesze sokat dob a látványon. :) -
#115667 Van egy kis ombre arca.... -
#115666 Nem zavarna a feje szerintem, ha éredekes lenne a karaktere :D -
#115665 A hősnő fejével nem tudok mit kezdeni. Egy jóllakott ovis kinézete van. :)
Nekem a világ nagyon tetszett, a sok izgő-mozgó apróság. Az más kérdés, hogy le tudna-e kötni hosszútávon, vagy félbemaradna nálam, mint az első rész. -
#115664 Nekem max az volt benne a next-gen, hogy a lézer utat vàgott a homokban.
Meg a víz alatt pazar a grafika.
Minden màs..hát a textúrák azok rendben vannak (nagyobb felbontàs is pipa).
Magas fű az van..de arra màr nem hat a fizika.
Meg na.. nekem ez a helyszín egyszerűen nem jön be.
Talàn majd a sivatagos vagy a dzsungeles része nagyobbat üt.
Ez olyan mehh..
Olyan ez HZDfw mint a Miles Moralest . Jó, jó..de igazàbol, csak egy felturbózott első rész.
-
#115663 Hát nekem ez nagyon, nagyon az volt.... Ratchet se lesz csúnya de ez azért jóval nagyobb és részletgazdagabb terület, a Ratchet-ben ekkora pálya nem lesz azért és aa növényzet sem néz ki ennyire jól.
Engem az érdekel majd hogy mennyit kell itt lejebb venniük hogy ez PS4-en fusson majd. -
#115662 0 next-gen van ebben.
Rachetben 100x több lesz. :D -
#115661 Welcome to Next Gen! :D
-
#115660 Amúgy nagyon kalàcsképű lett Aloy. :D
Nekem is fura volt most. -
#115659 Képesek voltak dátum nélkül jönni. :D Mondjuk engem nem igazán érdekel, valahogy nem tudom megkedvelni ezt hősnőt, meg az egész design taszít valamiért. -
#115658 Az gáz, h még évet se mertek írni… -
#115657 Na szóval HZD.
Zene az 10/10. Brutàl hangulatos.
Grafika az felemás..nekem annyira nem jön be ez a helyszín. Meg ha jól làttam volt akadozàs pàrszor..
Gameplay szokàsos HZD. Kicsit össze lopkodva, koràbbi nyílt vilàgú jàték mehanikàkkal.
Persze dátum az elmaradt... -
#115656 Amúgy a HZD streamen a rövidke helyszín videók, màr az új jàtékból vannak?
Mert akkor ez semmi egetverő eddig, grafika terén. -
#115655 Jónak tűnik, csak ez a parkour…. -
#115654 -
#115653 Dying Light 2 launches on December 7, 2021.
-
#115652 nahjah, szerintem is... ez engem is kicsit lehoz, de titkon bízom azért, hogy legalább valami plusz lesz benne a pörformanszon kívül is, ami miatt érdemes a PS5 verzát választania a jónépnek...
ami viszont "bíztató", hogy a SONY preziben a God of War: Ragnarok-nál csak PS5 volt megjelölve, úgyhogy lehet ott tényleg csak PS5 lesz már a platform.
amúgy meg nem értem, hogy 2021-ben miért 1080p-t streamelnek még mindig YT-n, legalább egy 1440p illene már... :( -
#115651 Ahogy volt róla már szó, este 11-től indul a móka itt:
-
#115650 Csak nem prezentál nextgen-t. Az, hogy baszni fog, annak semmi generációs oka nincs. -
hunbalee #115649 DS-ról beszélsz.. Neki minden game grafja nonplussz ultra és bokát fos mindentől -
#115648 Ne vegyél rá mérget, h a HZD nextgen fog képviselni, mivel ugye cross platform. Amit látni fogsz ma, az currgen, egy grammal se több. Esetleg FPS és felbontás, de az a YT miatt amúgy se lesz számottevő. (ettől még baszni fog, csak a saját ligájában) -
#115647 Nem, a Nextgen ott kezdődött ahol pl egy Demons Souls, meg ott ahol ma a Horizon gameplay lesz. :D -
#115646 Igen az amúgy csak elbénáztam -
#115645 DeS vibes :D -
#115644 Az a legkönnyebb boss a játékban, konkrétan. Most lett meg a platina, 88 órát írt. Igazából 65 környékén már meglett volna, de bebugzott az Act 3 trophy, ezért gyakorlatilag save törlés után újra végig kellett játszanom teljesen. Az utolsó 10 órában már nem volt őszinte a mosolyom :D -
#115643 Akkor leírom másodszor is, hátha sikerül bemennie másodikra: ha talál ilyet SE vegye meg, mert 99%, hogy az elismerten hibás nuvoton kontrollerre épül. Sokan beszopták az AV receiverekkel is. Azokból lassan már jön a javított verzió, de nem látni mikor erkezik meg a kiegészítőkbe. Egyelőre a 2.1-es splittereket, swtcheket, repeatereket kerülni célszerű. Egyébként nem kizárt, hogy köze van a dolognak ahhoz, hogy nincs vrr a ps5-ben. Abba is pana szállitja a hdmi controllert... -
na, az én olvasatomban valahol itt kezdődik szerintem a next-gen, ezzel vagyunk csak kissé elcsúszva - de ehelyett van a crossgen vergődés és """"next-gen patch""" bohóckodás minden mennyiségben... :D -
hunbalee #115641 Xboxos állandóan az. Belették az Injustice-t pl amit ingyen adtak minden platformra -
#115640 PsPlus június
Operation: Tango PS5
Virtua Fighter 5: Ultimate
Star Wars: Squadrons
Meh.... -
#115639 Azt nem tudom hogy van-e, csak annyi ha van akkor olyat kellvenni. -
#115638 Holnap 23:00-kor State of Play-en Horizon 2 gamrplay és várhatóan megjelenési dátum is. -
csgj #115637 Á, én nem fogok ilyet keresni.
Amúgy rájöttem, hogy a bemenet kis "fogai" húzzák a karcot a csatlakozó fémburkolatán. Mert ezek a "fogak" tartják ott szorosan. Ha ezek a karcok nem befolyásolnak semmit, mert úgyis csak a csatlakozó belseje továbbit információkat, akkor nem vacakolok elosztós megoldásokkal. (Főleg úgy, hogy egyre ritkábban fogom bekapcsolni a PS4-et.) -
#115636 Most eszméltem rá, hogy a Kena jön PS4-re is. -
#115635 Tegnap Returnal utolsó boss majdnem meglett ha lett volna még élet töltőm, utolsó fázisban borultam el -
#115634 Őszintén meglepődnék ha találnátok 2.1-es splittert, ami rendesen működik is a valóságban. -
#115633 Màr pedig tuti 2022 eleje lesz ez.