PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Senki nem mondta hogy azonnal nézz most rá a "hivatalos" csatornákra...<#kacsint>
Amiga
Már megint ittál, vagy Bartos Hivatalost néztél, vagy mindkettő, vagy egyik se.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

G365 is szar, hagyjuk már!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ha a gyereked egyest hoz az iskolából, akkor azt mondod majd neki, hogy fiam, retardált baromállat vagy, mert olyat tettél, amit nem kellett volna?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
Ugyan már! Amióta ezt büntetlenül lehet tenni ezt a hazudozást és ehhez az internet szabadságot is biztosít azóta van ez így.Na meg tegyük hozzá,hogy rengeteg hülye is kell hozzá aki hiszi a dolgot!

Érdekes módon10-20 éve amikor még írásos módon jutott el hozzánk a hír PL 576 magazin és társai,Ha egy fél hazugságot közöltek volna le is becsukhatták volna a kaput!Emlékszem mekkora botrány volt pont 576 újságnál amikor lecserélték a borító tervező emberkét és valami fost adott ki!
Ennyi...Mivel nem volt lehetőségük hülyíteni a népet így nem is volt ennyi fosra éhes aki ezeket a nulla hitelességgel bíró dolgokat kajálta és adta tovább...
Most meg most van és meg is van az eredmény ennyi korcs gémert aki az elmúlt években kitermelt magából a világ az félelmetes...<#kacsint>

De sajnos nem csak ide igaz ez. Nem kell messzire menni a mostani "sláger" bors újság Szalai Ádám storit kell megnézni...
Moby
A DDOS is találgatás. Nem tudjuk, azt sem tudjuk, tudja-e valaki, hogy mi történt/történik. a DDOS-ról is maximum az ottani rendszergazdák tudnak, de ilyet nem szellőztetnek meg azonnal.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Aki nem tud tényeket megállapítani anélkül, hogy hazugságokat, csúsztatásokat tegyen hozzá azért, hogy azzal érjen el valamiféle célt, az nekem retardált baromállat. Akár Gyu, akár nem.
Le lehet volna írni, hogy az EA szerverek, és több, játékszerver áll? Ez amúgy egy elég fontos hír is. Igen le. Kellett a többi? Nem. Retardált baromállatok? Igen azok. Na ezért nem járok oda.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.01. 08:48:28

Harlekin
Sőt a Bllizard szerverek is !Na nem a DDoS miatt hanem a BF 1 beta miatt!<#nevetes1>
Dark olyan jó, hogy vagy főleg hogy ilyenkor megmutatkozik kik alkalmasak a hülyeséged befogadására!!!<#nevetes1>
Amiga
Ehh, ott is csak emberek dolgoznak, Moby.
Mondhatod, hogy a GS bulvár, de ne nevezz olyan embereket retardáltnak, akik közé szegény Gyu is tartozott, akik szeretik, amit csinálnak, dolgoznak ugyanúgy, mint bárki más, és esetenként friss cikkekkel kell előállniuk közösségi vagy tulajdonosi nyomásra, vagy mert nekik úgy tetszik.

Ettől még nem retardáltak, vagy nem jobban, mint amúgy a Föld lakosságának másik 99-100 %-a. :-)

Totti5
Fifa sem ment tegnap.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mucsácsó
Amúgy tényleg a GS az a legeslegalja... maradhattak volna kizárólag offline sajtóként (és akkor már nem is léteznének) 😛

Ha magyar, akkor G365 - amúgy meg az összes többi egy rakás szar.
Még esetleg IGN.hu - bár megmondom őszintén, szerintem az is siralmas színvonalat tükröz néha...kb mintha a nyári táboros élményieről írna egy általános iskolás... 😊

szal ja, reddit, meg amiket írtál 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.01. 08:40:30
Azért nincs, mert ez tegnap esti heppening. Ma lesz, figyeld meg.

Moby
Persze, van az mindenhol, de felütöm a vg247-et, egy árva cikk nincs. Felütöm a kotakut, egy árva cikk nincs. És sorolhatnám estig. Tudod miért nincs? Mert nem írnak olyanról, amiről nincs elég információ. Ilyet csak az ilyen clickbaiter, ultrafos mocsáriféreg gémaszarok hordanak össze azonnal, ugyanis nekik hullamindegy, hogy amit leírnak az igaz-e. Nekik csak az a lényeg, hogy Darksector klikkeljen. És ő klikkel jó szolga módjára. Aztán hordja szét ezt lószart mint a pestist, megkenve egy Gigalollal. Na EZ a gigalol.

Ismered bármelyiküket is? Találkoztál velük valaha? Nyugodj meg, hogy a kinti gameroldlalakat is ugyanilyen "retardált baromállatok" írják. A magyar oldalak csak szolgamód fordítják az angol híreket. Így ebben nincs semmi kreativitás sem, maximum félrefordítanak egy-két dolgot.

Moby
És a faszért nem jöttél amúgy velünk, he?

Moby
Írhatnám, hogy a gémszar nem géming mocsárvidéke, amit retardált baromállatok írnak, de az legalább akkor hazugság lenne, mint az ott elhangzottak. Én meg nem vállalnék semmilyen módon közösséget retardált baromállatokkal, de ez végülis egy szabad ország, ez mindenkinek az egyéni döntése.

arty
én hiszek nekik, mivel haver nem tudott bf4ezni, nekem pedig a bf1et nem sikerült kipróbálni 😊

(de ez kivételes, 10-ből egyszer nem hazudik a GS 😄 )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.01. 08:23:30

Forza.

Moby, vegyél vissza. Tök fölösleges ez a stílus. Leírhatod úgy is, hogy a Gamestar-nak ne higgy, Dark. Személyeskedés meg sértegetés nélkül.

Amúgy a két idézett mondat - azon túl, hogy vannak benne feltételezések - miért baromság? Egyértelmű az összefüggés a BF1 elindult bétája, és a BF-fórum halála, meg a connectivity issuek között. Most az, hogy annak oka belső - EA-oldali-, vagy esetleg valamilyen támadás miatt, egyelőre nem tudni.

darkSectorxxx
Nem védek senkit. Csak te támadsz. Ez a te egyéni harcod.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
"Több játék szerverei is lehaltak a Battlefield 1 béta miatt"
"A szerverek szokás szerint nem voltak felkészítve a rohamra."

Szerintem ezeket egy retardált baromállat írta retardált baromállatoknak. Szerintem. Kívánod bevédeni továbbra is?

darkSectorxxx
Miért kamu hogy nem mentek a szerverek? Mert nálam pl a BF nem ment egész este.

Mások is írták, hogy feltehetőleg támadták a szervereket és ezért lett túlterhelve.
Vagy te másképpen tudod?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Jajmá látom linkelve. Gémszar. Teszinted. Ez van, amikor az ember nyelvtudás híján kénytelen retardált baromállatokat olvasni. De mivel mást nem tud olvasni, neki-neked a retardált baromállat szintje a sztenderd.

Moby
Ez ki ez agyhalott retardált baromállat? Egyáltalán miért olvasol retardált baromállatokat? Te is azzá akarsz válni?

darkSectorxxx
"Az még hagyján, hogy a Battlefield 1 játékosok problémákba ütköztek, de a jelek szerint sikerült olyan szinten leterhelni a rendszert, hogy a Battlefield 3 és Battlefield 4 játékosok sem tudnak játszani, mert sok esetben nem tudnak belépni a rendszerbe. Az Origin kliens is érezhetően belassult és a Madden játékosok is panaszkodtak Redditen."

GIGALOL. 😄

Tikal
matchmaking failed... de legalább már a szerverekhez csatlakozott..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Nekem most fullosan offline...😄

Moby
Mert a BF-ek nem a KD-ról szólnak. Pontozásilag, meg úgy egyáltalán.

/amúgy nemtudom, volt egy kis fennakadás, de aztán hamar rendbejött, toltuk idáig. Fasza vaót ma is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.31. 22:17:27

Amiga
De amúgy tényleg ritkán vagyok első még így is. Dobogós gyakran, első ritkán.
Ezeket a videokat azért csináltam, mert általában itt az utolsó lövés is az enyém volt. :-)

Amiga
:-D
Amúgy tavaly ősszel jelent meg...

3 ev alatt 5 elso hely, nem valami sok 😊

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Sorry én kértem, dolgozom most és ez által kapunk majd beta hosszabbítást és nekem is lesz időm kipróbálni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:59:42

Amiga
Hogy dögölne meg a patkány ddos banda ott, ahol van.

Amiga
Basszus. :-(

arty
szemét activision 😞

Forza.

TDC Geronimo
Komoly. Blizz szervereket is támadják (tegnap jött ki wow kieg)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amiga
Ez most komoly, vagy mi vagyunk a ddos?

darkSectorxxx
CoD the best! 😄

Engem is levagott parszor, de ot perc laufnal nem volt tobb. Restart game, es egybol ment mindig.

Tikal
Már a bf fórum se megy, Battlefront beta-nál nem voltak ilyen szopások... 1 órán keresztül nem tudtam csatlakozni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
DDOSolják EA szervereket

TDC Geronimo
+destruction+ 64 játékos. fisemfos proci nem bírja azt.

Amiga
Nekem folyamatos connection failed, lassan le is törlöm. :/

Tikal
<#nyes>

Tikal
connection failed
fos frém,

Remélem NEO-n folyni fog, Battlefront szebben fut.. oké, óriási pálya, de akkor is 😊

bF1. 25,700 pontot csinaltam mindosszesen hat killel. Lehet igy is csodat tenni. Es igy is csak harmadik lettem. 😊

darkSectorxxx
Valaki egy Resi 4-et felesbe? /10 euro fejenként? 1 havi PS Now ajándékba?

Amiga
Na skubizd ezt a 20 kill / match statot, így tolja Amiga (illetve PS-en Caesarea:-)).

darkSectorxxx
Kinek normális ez? 😄
Ez volt eddig is. 😄

arty
(az még kimaradt, hogy utóbbi években majd minden évben voltam 1942 lanon, ahol 30+ óra egyfolytában béef 😛

talán nem kéne a profilom alapján látszó képességeimből messzemenő következtetéseket levonni!!!!44 <#fogmosas> )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.31. 20:07:50

Forza.