PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
ÚRISTENNNNNNNNN!!!! ITT IS!!!! :')))
Amiga
Petíciót indítok a WHO-nál, hogy egészségügyi okokból korlátozzanak le mindent 30 fps-re. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

It's Time to Deploy

<#violent>
arty
a pelenkát már nem is bánnám, nem kéne felállni a játékból 😄

Forza.

Most jött meg BF1 open beta kód! 😊 Este tolom, mint süket a csengőt!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
Megjött bf 1 béta kód!!!!<#nevetes1><#violent>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.30. 08:28:00
Végigtoltam BF Hardline-t vagy két hete. Hát nem tudom, szemétnek nem neveznem. Egy kellemes kis kampánya volt, fogyasztható, semmi extra, nekem tetszett ez a zsarus téma versus military. A játék szép volt, ennyit bír egy fps kampány, a BF4 kampánya sem tetszett egy dekával sem jobban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Mostanában nekem is előkandikál. Úgyfest a korral visszatérünk a magzati szintbe 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Idézet magamtól, pár nappal korábbról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ezen kívül is agyonbasznám őket a cuscenek miatt, mert azt le is szarnám, hogy ott megy, de hogy a 30fps-es prerender meg a 60fps-es inline váltogatja egymást, az őrület. Fejberúgnám, aki ilyet kienged egyáltalán. A FASZOMNAK KELL PRERENDER MANAPSÁG????

darkSectorxxx
Nekem az nem szimpi a játékban ilyen téren hogy (nem egetverő játékhiba, de) amikor fedezék mögül mondjuk elkapsz valakit átvált egy videóra, és fix kameraszögből mutatja, amikor visszaagugol, megint ingame....lol. 2016.

Vagy csak szerintem amatőr húzás?
Inkább legyen kevésbé látványos, kevésbé beállítva szerintem, de ne ezt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.30. 07:39:32

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
deus exbe ezek a prerendered 30 fpses átvezetők 2016ban... <#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
kölköm pont "kijött" belőle, erre nekem elkezdődik... (legalábbis életemben először, pár napja, az egyik no man's sky videonál gomboc került a nyelőcsövembe 😄 de gyorsan kikapcsoltam... )

Forza.

arty
a legegyszerűbb: ár

direkt csináltak ocsmány slimet a sima ps-ből is, hogy mellette egy tűrhető dizájn is majd prémiumnak hat 😄

Forza.

darkSectorxxx
Mai boxos képem, aki meg szeretné tekinteni, felhasználni valamire:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 22:52:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
perverz kis pöcs. 😄

Bandicoot
Végre értelmet nyert a Ps Vr! <#taps>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Az a művészi direktor (ha jól olvastam) aki elkövette a Dead Space 3 nevezetű szemetet és a BF Hardline című moslékot?
Remek. Remek!

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Huh most nem ugrik be mire gondolsz.
Hát ez vagy a vörös vérsejtek halmozódnak vagy a fehérek ritkulnak, volt egy ilyen betegség, vizeleten észre veszi hamar akinek ilyenje van, ott is injekciós kezelés volt, azt ennyi. 😊

nem értek hozzá, kb 10-12 évesen átmentem mind2-őn. 😊
Csak arra emlékszem hogy rengeteg játékot kaptam. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 21:29:05

Harlekin
Nem hangzik jól....

Viszont ez se!!

" fehér vérsejtjeim elkeveslettek " Mi a pöcsöt csináltak?<#nevetes1> Ulthane akció van!!!!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.29. 21:26:35
darkSectorxxx
Amúgy rendes volt a nő nem vette még el a jogsim, nem mintha lenne autóm vagy sokszor mennék autóval. 😊

darkSectorxxx
Dehogy is, veszem a poénokat nyugi...😄 Jó magas laszti volt elismerem. 😊

/// független ettől a poénkodástól:

Ebben csak 1 baj volt, amit nem rád értek, nem az hogy most ilyen sajnáltatós téma, de aki nem ismeri ezt, ez azzal jár, hogy napi 3 injekciót adnak a korházba, ezt 2 szer kellett elviselnem, egyszer 3 honapon át, utána meg 1-1,5 hónapig mert a fehér vérsejtjeim elkeveslettek....erre a 2 menetre nem kivánok senkit, hogy átélje, nagyon kemény dolog... 😊

Harlekin
Bevittek 3 honapra a kórházba, (kevés vóóót jaj de kevés vóóót)
utána kb 1 évig szedtem gyógyszereket. (szerintem néha még mindig szeded vagy legalább is a hatásuk alatt vagy)
Utána gyógyultnak nyilvánítottak, (húúúú de nagyot tévdtek)
ellenben valami visszamaradt. (Na ez viszont teljes mértékben így van) <#nevetes1>

Most egyszer elmentem kivizsgálásra a nő nem tudta elmondani pontosan mi ez( Vagy szimplán a szokásos,hogy te nem tudtad értelmezni)

Dde megtanultam vele együtt élni sokan évek óta ismernek és mégsem vesznek észre semmit rajtam. 😊
(Végezünk itt az SG-n ezzel kapcsolatba felmérést???)

Tudod van az a mondás
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
<#nevetes1>

Bocs de ez most így kihagyhatatlan vóóót!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Nem ez nem szivatás. 😊
Ez létezik, nekem szinte minden ilyen téren van ismerősöm, akinek vannak ilyen tünetei.

Én gyerekkoromban lettem epilepsziás, roham.

Bevittek 3 honapra a kórházba, utána kb 1 évig szedtem gyógyszereket.
Utána gyógyultnak nyilvánítottak, ellenben valami visszamaradt.

Most egyszer elmentem kivizsgálásra a nő nem tudta elmondani pontosan mi ez azt mondta ez az epilepsziának az aurája, amikor elkezd kialakulni de nem megy végbe....4-5 percig gyengülés a mellékhatás, vagy nevezzük szédülésnek, zavaros beszéd....

Dde megtanultam vele együtt élni sokan évek óta ismernek és mégsem vesznek észre semmit rajtam. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 21:04:33

darkSectorxxx
Azt a villogást azt az epilepszia miatt írtam, a fejfájást inkább a szem erőltetése okozhatja, jobbára tudtommal, azza van főként összefüggésben.

Haverom 4x éves fps játékot max 2 órát tól egyhuzamba többet nem tud fejfájás nélkül.

Ilyenkor ki kell amúg menni az utcára és távoli tárgyakra nézelődni...

Moby
Van. Gyerekeknél pl még nagyon jelen van. A gyerekek pl rókáznak a kocsiban. Sok gyerek rókázik a kocsiban. Aztán megtanulja az agyuk. De ez a motion sickness.

Tikal
Tesómék nem bírták gyerekkorukban az autozást kanyargós úton, de szerencsére elmúlt nekik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most csak szivattok ugye? Tényleg van ilyen? Azért az szar lehet, ha tényleg van ilyen.
Moby
Ez nem motion sickness. Azt nem a gyors mozgások indukálják, és főleg nem a vibrálás. Az már inkább epilepszia. A motion sickness egy gyűjtőfogalom, nem egyetlen tünet, vagy tünetcsoport leírása, hanem a jelenségé. Azé a jelenségé, ami az agy válasza egy olyan helyzetre, amikor bizonyos érzékszervek úgy tapasztalják, hogy a test mozog, más érzékeszervek viszont nem, és az agy nem adott ki utasitást az izmoknak(ez utóbbi nagyon fontos, mert ennek feldolgozása már úgy-ahogy sokunknál tanult módon megvan).

darkSectorxxx
1 😊

Totti5
Egy szám elég lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Soroljam őket név szerint vagy egy létszám is elég?

darkSectorxxx
Mi az epilepsziának?
Ne már....

Totti5
Biztosan milliók vannak az éterben akik live és ps+ nélkül multitól távol remegve epekednek egy multiplayer játékért.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.29. 20:52:51

Moby
Semmi köze a gyors mozgáshoz, meg a vibráláshoz. Ha neked ilyen gondod van, az kezelhető.

Moby
Attól talán nem, lévén tps, de egy fps-ben, egy elkúrt fov-al igen. Ők azok, akik különösen érzékenyek az ilyenre: pl. az autóban is émelyegnek. Sokan vannak amúgy, nem nagyon lehet szőnyeg alá söpörni a problémát. A fov helyes megválasztása általában sokat segít nekik.

darkSectorxxx
Csak Live-on kell fizetni majd a multiért. 😄DDDD

PS4 - PC nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 20:46:10

darkSectorxxx
Télleg. 😞
Hamar megy ez, sokaknak meg fejfájást okoz.

Ez nem tériszony, hanem a gyors mozgás, vibrálás (ez lehet epilepszia szerű dolog, nem feltétlen kell rohamra gondolni, hanem csak enyhe szédülésre.).

Ezt onnan tudom hogy nekem is van egy hasonló, de ezt sokáig tartana részletezni....

Sőtt továbbmegyek, nálam olyan dolog van hogy néha ha üldögélek jó ideig, és hirtelen felállok, akkor kezdődik, persze hálisten lehet kezelni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 20:44:20

Tikal
Ők azok akik már az első emeleten is szédülnek?

Nem azt mondom, egy pörgős quake-től még lehet én is elszédülnék, de tényleg valaki kidobja a taccsot valaki egy 60fps-es The Last of Us-tól?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
😄D

darkSectorxxx
<#worship>

Totti5
Tomb Raider 3-at a Dead Space művészeti direktora fogja rendezni<#eljen>

darkSectorxxx
De fasza....<#eljen>

Kegyetlen jónak tűnik, csak az a pre-alpha ne lenne ott.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.29. 20:26:23

Totti5
Autót leparkolta, ráesett a falevél, s amikor elindul lehullott az autóról<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.29. 20:21:17

Moby
Pedig van ilyen. A rosszul megválasztott fov, és a magas fps motion sicknesst okozhat. Az egész érintőleg a VR problémakört érinti (az alacsony fps kevésbé baszkurálja az agyat, meeehogy az agy, azt nem is veszi valóságosnak, pont a szaggatás miatt, ami a valóságban nincs).

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Pedig ez nem annyira vicces, valóban létezik ilyen, van aki az fps játékokat nem bírja vagy 3d-t...😞

Igen? Az akkor szép lesz 😊 Jól fogunk szórakozni.

Tikal #56891: Ja most jut eszembe én meg asszem gameren olvastam valamelyik 60 fpses játék kapcsán írta valaki, hogy ő azt nem szereti, mert rosszul van tőle 😊 hát leszédültem a karos székemről a döbbenettől, hogy ilyen van. Aztán 5 percig fetrengtem a nevetéstől 😊
Moby
Ott ahol az ilyen csak kényszerből megy, ott az igénytelenség az úr. Azon meg nem segít semmi. Csak a kényszercsődeljárás, porigégetés.

Totti5

Moby
Hát pedig valami ilyesmi a kommunikáció. Hogy ez nem a VR-ről szól, hanem a prémiumgémingről. Amit nem tudunk pontosan micsoda.