PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerencsétek van még idén jön a NEO.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.02. 05:05:37
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Quickmatch csatlakozás már nem is megy, szerverkeresővel legalább a várakozásig eljutottam, de ott meg mindenhol 40-60 ember a sorban???
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Legalábbis videk is vannak fent (nem beta-ból) ahol kalapáccsal kívülről javítanak.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.01. 23:25:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Így hogy belül lehet javítani 1 embernek, szét lehet kapni a tankot és nem OP érzése van az embernek mint a BF4-ben ahol beálltak jó helyre a tankokkal és 4 enginer szerelte hátulról kilőhetetlenül....😊
PsNow-on keresztül. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ellenben ha valami buhera volt a pc-s sample-val azt nem tudom a videó gazdája tudhatja, de steam-es Resi az biztos....2014.
Ahogy ps4-en hozzájutok már csinálok is képeket, csak senkinek nem kell Resi 4. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 21:28:00
Lehet te a garázsprojektre gondolsz nem? 😄
Mert a steam-est most tárgyaljuk haverral, ő még arra is emlékszik hogy 720p volt, nem elképzelhetetlen. 😄
Én ezekkel nyomultam:
PS2 100%
PC garázs 1.0 100%
PC Steam 100%
X360 100%
4x csináltam meg maxra, mindent, és ebből 2 acsikat is maxra ahol ugye elérhető volt, a többi változatba csak belejátszottam, mert vannak eltérések a verziók közt...😄
Az egyik maga a sugárfegyver. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 21:25:17
Sosem volt ennyire homly főként nem a HD....
ez a 30-60 senkinek nem jó...
Forza.
(meg sok a tennivaló és sokmindent csak a kölkök alvása után tudok csak intézni 😞 majd ma, talán jobban sikerül...)
Forza.
Mindegy, jó volt látni 1x, elég is volt nekem. Én frankón a multi játékok terén elvegetálok ezeken az ingyenes beta-kon nem is hiányoznak utána. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 19:04:07
Bezony. Konkrétan a Digic-es srácok már hónapok óta kész vannak a trailerekkel, amiket év végén/jövőre mutatnak be. 😊
My streams: https://beam.pro/oriic
Battlefront szebb.
Amúgy most próbáltam, valamitől a Battlefront szebbnek tűnt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 18:49:32
Az sincs kőbe vésve hogy óriási dolgokat kell léterhozni újrakiadás címszó alatt. Ha ők 1080p 30 fpst lőttek be akkor legyen az, tökéletesen. Ne 27, ne 29 hanem atom 30. Ha nem lesz atom akkor rossz port, rossz munka.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha emlékeztek a meggyalázott "fat" ps4-emre, az sem attól lett ám halkabb, hogy alul közvetlen szellőzést kapott a hűtés, hanem amikor a tetejére került a felső ramokat hűtő kiegventi. Ugyanis hiába hűtöttem jobban a bordát, megszűnt általa a ramhűtés, és attól visít az összes ps4.
*vagy legalábbis a mérete erre utal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.01. 15:33:08
Adversus solem ne loquitor
Mondjuk az első eredmények alapján a fajunk biztos pusztulásra van ítélve, de én még reménykedem. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
/és evvel a sony lenyomná az apple-t is: náluk nem a megjelenés napjától kaphatóak a termékek, hanem már azt megelőzően izs! Ez lesz az új sztenderd 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.01. 14:43:57
My streams: https://beam.pro/oriic
nemtom miez a spoiler-inception, pedig becs szó 1 spoiler tag van... :'DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.09.01. 14:17:49
Végülis - kicsit sarkosan fogalmazva - igaz lehet ez egy botnet által végrehajtott ddos attackra is, nem? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.01. 14:14:27
Eurogamer:
"EA's Origin online service fell over last night, the first evening the beta was live - although it doesn't sound like EA was at fault.
The company's online services have reportedly been targeted and brought down by a DDOS attack. A hacking group which has caused similar trouble in the past has claimed responsibility."
Idióta baromállat:
"Több játék szerverei is lehaltak a Battlefield 1 béta miatt
Úgy látszik az EA nem volt felkészülve arra a hatalmas tömegre, ami megrohamozta a szervereket, ez pedig nemcsak a Battlefield 1-re, hanem a többi játékra is hatással van."
Nem nagyon izgat ezek után ki nem érti még a dolgot. Én több billentyűt nem szeretnék leütni a témában, mert nem tartom érdemesnek erre az idióta baromállatokat. Meg ők ezt amúgy is teszik és bizonyítják nélkülem is napi szinten.
Állítottam ilyet valaha?<#fejvakaras>#fejvakaras>
>Meghekkelék a szervereket.
És? Én erre írtam bármit? Olvass, értelmezz. Ne kötekedj, ne akard a nemlétező igazságokat a létező hazugságokkal szembeállítani.
Csak hogy tisztázzuk: a gémszar retardált baromállatai nem azt írták meg, hogy meghekkelték a szervereket...<#rolleyes>#rolleyes>Ha ezt írták volna, azt azt bizonyította volna, hogy nem retardált baromállatok. Sajnos nem ez történt.
>Lehet, eljött az idő, hogy nyilvánosan bocsánatot kérj a felelőtlen retardált baromarcúzásodért!
Kapcsolj ki darksector módból, és mielőtt rápörögsz egy témára, érdemes lenne körülszaglászni, vajon miről is megy a disputa.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.01. 14:02:12
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
S a reggeli cirkuszoddal sem volt igazad, olvasd el az Eurogamert (meg a VG247 is megírta) . Meghekkelék a szervereket. Megmondtam, hogy ma megírják, és csak azért nem írták, mert este volt.
Lehet, eljött az idő, hogy nyilvánosan bocsánatot kérj a felelőtlen retardált baromarcúzásodért! <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.09.01. 13:54:26
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Szerintem ez pont nem a kínról szól. Ez inkább arról szól, hogy azt látják: akármit adnak ki, megveszik. Profit. Ezt követi mindenki. Pénzbe igazán nem kerül. Ha tehetném, én is kiadnék valamit. Bármit. Akármit 😄