121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kér egy Horájzont kap egy Horájzont, csak abban éppen autók vannak, robotkutyák helyett. -
Igy is úgy is úgy végzi, hogy hetente csak 1órácskára kerül le a polcról. És azért 120-130k háááát.... -
Miez Konzolvilág? Ott is képesek ilyet művelni. :) -
ppista #70168 Szegény X1. tulajokat nem szép húzni ilyenekkel. -
-
valkyrie-ben NINCS szingli tartalom. kis tutorial és ennyi. mehetsz lőni a másik 5 embert, mert kb totál kihalt az egész multi(only)...
a driveclub kormány nélkül garantált halál lesz (eddig mennyit nyomtad? ;) )
a többi játék 1-2 óra kényszertartalom.
oké, ha bírod a resi7et, akkor az bazinagy élmény lehet :) HA bírod. ezt nem tudjuk :P
de hajrá, szívesen olvasnék tapasztalatokról! -
Másra ment el a 4000ft ... a pécés kódot kellett pléjsztésönösíteni. -
Tegnap egy rívjúban láttam, amint Aloy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GG még rendes csaj karaktert is tud alkotni.egy jelenetben komolyabb armor nélkül szaladgált. Ott azért kijöttek az idomai, rendben lesz ez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.21. 08:45:26 -
corsaban? pont kipécézted a legjobb vr-szimet és belekötsz :D
na halljam, mi a gond vele? -
pf, ilyen előzményekkel pláne érthetetlen az fps lock hiánya :(
és jah, prón simán meglehetett volna a 60frém, ha nem akarnak jobb iq-t :(
és ha már pécé-options menüt játszunk kozolon, akkor legyen highframerate és highvisuals opcio, de együtt az aligszebb és 40-60fps kurvaszar választás. -
Tényleg nem. No de, ami késik nem múlik! -
Evoluti0N #70160 Hihetetlen, h 1 hónapja még eléggé leszartam a játékot, most meg úgy be vagyok hájpolva, mint nem is tudom mire voltam ennyire legutóbb. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.21. 01:45:26 -
Szerintem azért lehet bőven információkat szerezni neogafról meg innen onnan. Sőt a játékba is komoly spoileres betekintést lehet nyerni aki egy kicsit szemfülesebb. Több órányi friss gameplayek cinematic-ok meg sok sok játékos vélemény (akik már majdnem végigtolták megjelenés elött) Na szóval komolyan bele lehet ásni magad anélkül hogy te magad játszottál volna. :D -
Nem mondtam egy szóval sem, hogy szar. Néha megijeszt, mennyire rá tudsz csavarodni egy-egy játékra :) -
Én annyit tudok amit láttam + olvastam. Egy nagyon jól összerakott akció rpg, kiváló combattal, jó storyval. Te meg úgy beszélsz róla mintha szar lenne pedig bizonyára nem az.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.21. 00:07:52 -
Amit eddig láttam belőle, abban a technó kivételével semmi kiemelkedő nem volt. Szerintem még Te sem tudsz semmit a játékról a pontokon és a hypeon kívül. -
Miért a horizon nem lett az?
-
Ez így van, de egyelőre az az érzésem, hogy jó játékot majd Hideo bácsi fog ezzel csinálni. (2020-ban leghamarabb :D)
Egyébként mennyire esélyes, hogy az engine-t más stúdiók is licenszelhetik majd? -
Na majd 9 nap múlva...
-
Jó ez a decima engine nagyon. -
Érzésem szerint nem próbáltál olyan játékot, amiben mozogsz a "lábaidon". Előre röhögök :D -
Main themevel!
-
Nem ajánlom. Nagyon nem. Úgy elfelejted a Horizon-t, Mass 3 dolgokat, hogy öröm lesz nézni.
De tényleg. Mindent gagyinak fogsz érezni... -
Na, ez már egy legit érv. :)) -
Amíg nem lesz több olyan VR élmény, mint a resi addig nálam szóba se jön pedig nagyon kipróbálnám. Ilyen 1-2 órás techdemókért én nem adok ki 150et. -
SlickAdam #70146 E! Benne-e lész!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.20. 23:21:19 -
Semmit. Manóka nem lesz ott. Ő lesz benne a játékban. E!
Most írta! -
Szigorú felügyelet mellett majd töltheti a fénymásolókba a papírt. De a kijáratnál azért belenéznek a táskájába. -
SlickAdam #70143 azt' a manoka mit fog csinalni a kabelsisakkamera tengerrel? :D -
Mint a húzat. És ez még olcsó is lesz.
-
SlickAdam #70141 Gameloft-nal csak talal munkat legrosszabb esetben
-
Benne leszel.
Az 500k-s gémernotebook vétel tükrében mondjuk logikus lépés ez is. Deee benne leszel. Ott. Benne.
-
Látod pont ezért se érzem pontosnak ezt a mintavételt.
Tegyük fel, hogy döglik a cucc? És? Ott leszek az RE7 házban. Benne. Ott! Nem kintről bámulva az eseményeket. Vagy az űrben repkedi a Valkyier-el, nem kint nyomorogni az egérrel, kontrollerrel...vagy csak repeszteni kétszázzal és érezni a sebességet, más játékokban a teret, a magasságot. Lehet, hogy csak egy évig, vagy kettőig...vagy lehet ez a lesz jövő...
... de én benne leszek, így vagy úgy. -
Ennek a Kermekk János bácsinak meg különösen jól áll, hogy a valaha fényes karrierjét ilyen balfaszságokkal fogja lezárni, és majd mindenki úgy fog rá emlékezni, mint a lúzer, aki megbukott a lopott cuccal. A játékaira meg maximum mi egy páran még emlékezünk amíg vagyunk. Kellett neki is ez az egész VR mint szar a zsebbe gondolom
-
Vajon mit hoz az az jövő, ahol például ebben a topikban rajtad kívül esze ágában sincs senkinek pénzt adni érte? Ez nem elég mintavétel? Milyen eldugott varázsgömbbe néznél bele szívesen? :)
HA kellően olcsó lenne, HA nem betegnének bele az emberek, és HA lenne rá tartalom, akkor sikeres lehetne. Ebből maximum az utolsó lenne kivitelezhető belátható időn belül, de az előbbiek miatt senkinek nincs hozzá kedve. Amúgy én nem temetem. Nem veszem meg, így nem lesz mit eltemetni. Ugyanezt javaslom neked is. Innen a lelátóról tökéletes végigszürcsölni, ahogy a 3 bolond kergeti egymást az üres pályán. Az egyiket épp most kúrták meg 500 millióra a lopott teknó miatt, szal ő valszeg megy a kispadra a következő meccsen :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.20. 23:05:38 -
Alapvetően egy alacsony ár+tartalom és szimplán tarolna a piacon. Nem kell ezt temetni olyan gyorsan. De meglátjuk mit hoz a jövő. -
>Ennél azért pozitívabban látom ezt az egészet.
Az alapján, hogy neked tetszik? :D Ez vegytiszta fanbojság. Nekem is tetszik. Ezzel együtt van pusztulásra ítélve. Egy méregdrága rétegcucc maradt pont úgy, ahogy sejteni lehetett. A felhasználók betegek tőle, nincs kontent, nincs üzlet, játékra korlátozottan alkalmas jelen állapotában, és max a poresz az, ahol valamilyen szinten befuthat, de a sok puhapöcsnek bőven megfelel kicsapni, ha a telefonját berakja egy keretbe.
Az usában a ver standokat sorra számolják fel. Gyakorlatilag 1 év alatt jutott oda, ahova a 3d-nek 3 kellett: ajánlani már nem meri senki annyi a baj vele. Nem hiányzik senkinek a felelősségvállalás. A szoftveres oldal folyamatosan magát mosdatja, és olyan direktívákat ad ki, ami melett már nincs értelme az egészen tovább gondolkodni. A hardveresek még bíznak a csodában. A sony sem mentette meg (mondjuk faszt sem tett érte, dehát ezt láttuk már náluk párszor: move, vita, psnow, stbstbstb). -
Ennél azért pozitívabban látom ezt az egészet. Nagyon remélem, hogy marad, mert ez a fasza élmény, nem a TV/Monitor előtt héderelés. -
Jó elhiszem, csak utána hiányozni fog az interakció.
Abban egyetértek hogy még a gyengébb minőség mellett is szuper az élmény, csak mindig belegondolok, hogy ba+ 120-130k (hacsak nem lett olcsóbb) egy ilyen mellékes eszköz, ami csak kiegészítő, és akkor ez csak egy szemüveg.
Ja és pl a Resi7-ben sokaktól hallottam, hogy sok időt nem lehet kibírni benne, mert annyira összevissza forogsz benne, az érzékenység kicsi, ha jól tudom, de még így is állítólag sok részen kellemetlen tud lenni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.20. 22:19:18 -
Hát ennyi. Nem sok van. Én nem sok lesz. Ezt garantálja a vr elképesztő sikere (amiből a valve is már inkább kifele farolgatna). Ilyen fasságokba felesleges pénzt rakni. Értem persze, jópofa. Tényleg az. Ennyi erővel vehetnél one-t is kinektel. Az is simán van ennyire jópofa meg életképes* :D
/* mondjuk az többet megélt. 3 év múlva senki nem fog emlékezni erre. Megmarad a kínai gagyiszar, telefonokat befogadó fejr etehető lolság szintjén. Azt tíz dodóért még rá lehet lőcsölni az emberekre.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.20. 22:13:11