121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát nem tudom akkor melyik résznél vagy, de nem emlékszem olyan nagy titkos dolgokra.
De majd akkor helpelnek pm-be ahogy látom. :) -
Hangsúlyozom, hogy most a FF XV-höz hasonlítottam. :D
Pl harcrendszer ég és föld. :D nem? :) -
pont most akartam linkelni :) -
-
Na azert erre nem szamitottam hogy ezt mondod. :D
Azt hittem amugy megjelenes elott, hogy nem fog tetszeni neked. -
TomStorm #69805 Küldök Pm-t és segíts légyszi mert ez lehet bugos -
Írd már le hol :D -
TomStorm #69803 Itt nincs rejtvény most.Ez egy semmi amit csinálok éppen.Megtettem amit kell és egy teljesen értelmetlen dolog elött állok -
-
Szomorú, Ni-oH mérföldekkel jobb. :P -
PCn siegezek leginkább már. -
Valamiért nem jeleníti meg nekem. Amúgy hogy haladsz a siege új seasonal?
Kellene valami játék helyette amíg helyretákolják a servereket meg ezeket a bugokat mert borzalmas.
Jelenleg Nioh és a Final Fantasy XV, között nem tudok dönteni. :\ -
4 horizon kép. Mind ingame. HOGY NÉZ EZ KI?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerű a mechanika, nézz szét alaposan, ahol x-el fel tudsz valamit szedni, aott szedd, ahol használni, ott beteszed a megfelelőt, több bonyolítás nem lesz. :)
max nem tejlesen kutattál át még mindent. :) -
Jó de 70%-ban 1 hit kill. :D -
TomStorm #69795 Ment PM.Tel.-ról nem tudok spoilert -
Evoluti0N #69794 Spoilerben írd le, h hol akadtál el. Ne izgulj, nem segítek, még azt se írom le, h mennyire vagy közel a végéhez, de kivi vagyok. -
TomStorm #69793 De most küzdök még Residentel.Jól elakadtam megint de nem kérek segítséget ismerőstől aki végigtolta és videót se nézek.
Amúgy a vége felé lehetek szerintem(de ne így legyen!:) -
TomStorm #69792 For Honor-t lehet megveszem Ghost Recon helyett.
Bár nem így terveztem mégis Beta alatt For Honor tetszett a másik nem. -
Én már kétszer végigvittem az Uncharted 4-et, de tuti benne lesz még 1-2 végigjátszás. :D Nálam olyan ez, mint a God of War 3, vagy a Prince of Persiák. Azokat is időről-időre végigviszem. Már vagy 10-szer végigvittem mindet, de még mindig úgy érzem, hogy lesz ez még plusz 10 végigjátszás is. -
Ulthane #69790 Én is vágigtoltam ismét, akkor te is végigtudod. :) -
Én imádtam az U4-et de még1x nem tudnák végigmenni rajta azért.
Régi részeket is a felújítás miatt vettem elő, sorba vittem mindet, a célzás sokkal jobb mint ps3-on. :) -
Ulthane #69788 "Tempest top speed is 13 light years per day"
Szóval Einstein tévedett. Mégis csak lehet a fénynél gyorsabban utazni. Most forog szegény a sírjában.
-
Ulthane #69787 Nahh, tegnap kitoltam másodjára uncsi 4-et. Hát ja, az epilógus alatt azért kicsit nyeltem a könnyeimet. Valahogy olyan megható volt az egész, meg a tudat, hogy vége. Nem voltam sosem nagy uncsi rajongó, bár letoltam az összes részt, most felbátorodtam, és elkezdtem a Drake Collection-t szépen az elejéról. :) Huhh, hát ez az auto aim nélküli első rész bakker...:-/ -
SlickAdam #69786 ez se ismeri a jatekot... mehh (hogy hol van odabaszos frame drop...) -
Megoldást? :) lehet nem emlékszem, mire gondolsz? :D -
A nagy játék hibádra leírtam a megoldást :D
A final boss neve meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hundred Eyes
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.13. 01:22:22 -
Lehet elértem a játék végére. :D -
+ Kandurex.
Részemről. :) -
-
Kicsit több mint egy hónap
Mass Effect: Andromeda - Info from Official Xbox Magazine Cover Story
* There are 'several highly advanced alien races' we'll meet in Andromeda
* Barrier can now deflect projectiles at foes
* Powers have individual cooldowns
* Blades confirmed as a craftable melee weapon (we already knew hammers)
* After a couple of encounters with the Kett, you'll be able to craft some of their technology (they use plasma guns)
* Crafting is entirely optional, not important to the story
* Based upon your dialogue choices, there can be tensions in the team
* You see planets and stars fly by from the Tempest's bridge, all windows on the ship give a view of your current location on the galaxy map
* 'Interrupts' are not paragon/renegade, but 'disarm' for example (it's a strategic choice, not a moral)
* You'll be able to understand the Kett motivations, they're more nuanced as an enemy
* There's a whole separate storyline besides the Kett
* The Kett were originally designed to be completely nude, but it was awkward in cutscenes
* All squad members have a loyalty mission (they seem to be 'a string of objectives' rather than one single mission)
* The loyalty missions will explain the squad members' motivation for leaving the Milky Way
* Michael Gamble: 'I definitely wouldn't call Andromeda an open-world game.We like to use the term exploration-based game. Sometimes that happens in open spaces, but not always. You can cruise around some of these planets in the Nomad, but it's not the traditional sandbox-type game.'
* You don't have to fuel the Tempest
* Side quests will be 'more varied and interesting than ever', says BioWare
* Active abilities/powers (like Overload, etc.) have an alternate fire mode
* There is no level cap, you can keep leveling until you run out of skills to put points into
* 5 difficulty levels, including narrative (very easy, just the story)
* Nomad's top speed is 130+ km/h
* Tempest top speed is 13 light years per day
* You can upgrade the omnitool (the blade) -
Rengeteg a meló :( -
Még nem vetted meg? Nem azt mondtad tolni fogod? -
Baromi jó. Darki ki sem száll belőle. Most is nyomja. :D -
Milyen a Nioh? Tényleg. -
Coop milyen megkötésekkel van? Lesz újra játszhatósága newgameplus vagy valami?
HA veszem dárki akkor kóópuzunk! :D -
Azt mondták nincs annyi 25, a többi állítólag sub küldetés boss, de mindegy még a 25 is sok, az alapján kalkuláltam. :D
Viszont hálisten télleg nem szamurájok meg ninják vannak egyfolytában, sőtt szinte alig, és ötletes bossok, eltérőő dizájn és harcmodot, stb...szóval nem ismétli önnmagát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.12. 16:36:15 -
11. bossnál tartasz a 41ből amúgy :D -
Én saccra a 45%-ánál vagyok, 27 órával kb, és akkor nem számoltam a sok mellékküldetést.
50-60 óra alsó hangon a játék, ha sietve játszod, nem állsz meg farmolgatni meg ilyenek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.12. 16:29:48 -
Halálszamuráj játék mennyi óra szórakozást nyújt? érdemes?