PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Jah, nem - tod én a desert eagle-vel kezdtem, még a dice első béefje előtt... azóta mindel multiztam, legtöbbet a kettessel (örök kedvenc... persze lehet, hogy csak jókor volt jó helyen)
És a mai napig nyomom haverokkal a bf4et, ps4en is beleugrott jópár óra pár hete egykeként. Nem haccázórát és nem nolájf módban.

Szóval? Te is makrósegérrel nyomod, hogy KOMPETITÍV tudj maradni?
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.31. 19:52:03

Forza.

Moby
Nem nagyon értem a kérdéseket, mert se ezen, se azon nem multizol/tál. Így nehéz bármit bármivel összehasonlítani. Ez kb olyan, mint kandruex 120 éves tapasztalatai, vagy dark nem is létezői 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Imádom!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
"ahol nem egy fogpiszkáló korlátozza, illetve határozza meg a képességeket,"

hanem?
a jobb gép?
a jobb kiegészítő hw?
a jobb cheat?

tényleg érdekel egy kis betekintés a tökéletes egyenlőség világába 😄DD

Forza.

arty
amugy pöcén mi most a menő cheat? autoaim vagy csak noclip, esetleg a falonátlátás?

kompetitiv 😄DD összecsapnak a csalóprogik? 😄
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.31. 19:43:11

Forza.

arty
havercsapattal balfaszkodni is jó! <#idiota>

Forza.

TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.31. 19:34:50

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Bf1 büntet :-O <#eljen><#eljen><#eljen>

És ahogy nézem tartalom is lesz dögivel,nem egy herélt seasonpass fialás mint a Battlefront. Előrendelve! <#worship>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

orichalcos
Szép hónap de a Journey 1-2 órás végigjátszás, annak nem biztos hogy sokan örülnek majd.

___

Más:

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Na ez egy korrekt lista <#eljen>

TDC Geronimo
Na mióta van ps+ PS4en ez az első normális hónap
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.31. 17:50:47

n000rbi
Available to download on 6th September:

Lords of the Fallen, PS4
Journey, PS4, PS3
Prince of Persia: The Forgotten Sands, PS3
Datura, PS3
Badland, PS Vita, PS4, PS3
Amnesia: Memories, PS Vita

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
De, elég gyakran megvan. De itt 100-ig kell menni és ugye 6-an vagyunk rá (17-es átlag). Persze az esetek kb. 1/3-ában nem mi nyerünk, de nekem a 20-30 kill elég stabilan megvan. Na jó, inkább a 20, mint a 30.

Majd otthonról feltöltök valami meccset, hogy hogy megy nálam ez. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.08.31. 16:27:02

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bexinho
Igaz nem BF1, csak BF4. De ha ilyen K/D arányt futok, akkor előfordul, hogy a vége előtt kidobnak szó nélkül a meccsből...

Ranglista

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Az átlagban 20 kill per meccs, az tuti nincs meg! 😊 Nem hagytál le egy nullát? 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Ki tudja ezt? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Ugyan, ez összesen talán 1500-2000 TDM meccs volt... vagyis átlagban napi 5-6, mióta a játék megjelent. Az napi 1 óra.

De ugye dupla XP-s hétvégéken gyakran volt az napi 6-8 óra is.

Az utóbbi időben nem toltam, épp a sok kudarc miatt, de előtte a napi egy óra mindig megvolt, még ha aznap mással nem is nagyon játszottam. Egy óra meg nem igazán sok.

"Negyvenezer kill-nél"

No-lifer? <#banplz>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Én csináltam elég jó K/D-t Black Ops 3-ban, és most egy ideje szopóágon is vagyok miatta. Negyvenezer kill-nél meg már elég nehéz visszabillenteni az arányt úgy, hogy még fun legyen a játék.

Harlekin
Jó játékér miért is jönne??
darkSectorxxx
Az még a jobbik eset, de ha jön a banhammer. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Majd ha a matchmaking ilyen K/D alapján sorsolja már az ellenfelet, azért akkor nem fogod leszarni. :-D

Amiga
Ez igen masszív. :-D

TDC Geronimo
Leszarom a KDt amúgy, de mikor 10 perce nem nyírtak ki már ránéztem 😄

Moby
Szép 😊

TDC Geronimo
Amúgy ez a játék olyan magas szinten van audióvizuális szempontból, hogy félelem. (pc verzió) Minden más csak hab a tortán. BF vietnam óta várok kb egy ilyen BFre. automata lockonos faszsságok nélkül

Harlekin
<#taps>
TDC Geronimo
Kicsit tankoztam -.- Alig OPk <#idiota>

darkSectorxxx
Ebből látszik az hogy semmire nem figyelsz oda. 😄
Szedd már össze magad. 😄

Harlekin
Igen pont ezért kérdeztem,mert ahhoz viszonyítva nem vettem észre nagymértékű dolgot!Tehát érzésre csak olyan tessék lássék dolognak tűnt,de lehet csak a kezembe volt már az érzés és ösztönösen ment ezért nem tűnt fel a dolog!<#vigyor0>
TDC Geronimo
A customize résznél ráadásul külön grafikon van minden fegyver mellé, hogy milyen a bullet drop 😊

Harlekin
Akkor csak nem figyeltem a harc hevébe.De amúgy nem is bánnám a dolgot,mert bf 4 be ez mindig problémás számomra, ha kihagyás van nehezen lövöm be újra a fegyverek ejtését....
Ma majd erre figyelek nézem tesztelem.
Moby
De van. Tegnap a csipával ezért szoptam, mer 1hit, 2hit, és fut tovább. Há mondom wtfvanhe? Aztán röjöttem, hogy a térdit lövöm...
Én 1 "bugot" láttam eddig. Előttem a csávókám pörgette a kardját mint Sandokan, és közben nem tutdtam lelőni. Beleeresztettem 1 komplett tárat, és valami 83%-al ment tovább. De még béta, ezeket még javítják gondolom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.31. 10:58:37

TDC Geronimo
De van viszont tök máshogy viselkednek a fegyverek mint eddig. Mindegyiknek külön karaktere van, szerintem nagyon jók lettek

Moby
Hát pontosan azt adja a játék, amit azok alapján lehetett látni. Egyúttal picit szomorú is vagyok, mert a BFrontnak is ilyennek kellett volna lennie. És most látszik igazán, hogy nem is kellett volna sok hozzá.

Harlekin
Jól érzem,hogy itt a lövedékeknek nincs ejtése?Vagy legalább is olyan mértékű nincs mint a megszokott bfekbe!
TDC Geronimo
Tudtam videók alapján, hogy jó lesz ez a BF1, de most hogy tolom is... Hype x 1000 😄

gun feedback meg gunplay eszméletlen jó lett

Moby
Ott, ahol nem egy fogpiszkáló korlátozza, illetve határozza meg a képességeket, ott kompetitívnek nevezhető. Bár a épp a múltkor volt téma, hogy ez már konzolokon sem feltétlenül igaz, bár nemtudom mekkora élmény lehet az a kacsavadászat, amit le lehet művelni ezekkel az újkori egér alapú irányítókkal a kontrolleresek között.

Harlekin

Én ezt a megoldást használtam.Csak nálam nem volt rögzítve mivel fotel és nem gurulós szék!Így elöl kapott 2 lábat így a döntést is tudtam szabályozni a belső része meg támaszkodik a fotel karfán és maga a lap oldalanként 15 centivel szélesebb mint a karfa!!!Tehát a karfán megtámasztott kezem az asztalon használja az eszközöket!Ennyi...Próbálkozhatsz itt a fogalmad sincs, de azért kekeckedek dologgal csak hát tudod ez nálam nem válik be!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.31. 10:50:09
A frémnek mi a franc köze van a beviteli eszközökhöz, ehhez a förmedvényhez, illetve a játék módjához? Továbbá, ha kompetitívnek hazudott játék a BF1, az minden platformon az, nem?

Moby
Ez a kontrolleres, fosfrémes kompetetívnek hazudott nyomiskodás mögül kb annyira hiteles legagyizni bármit, mint Darksector posztjai bármiről <#vigyor3>

Harlekin
Van választék!!
vagy!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.31. 10:35:38
darkSectorxxx
Csak úgy csinálgatom ezeket, bárki beteheti bárhová aki szeretné, nem nagyon vagyok aktív BF helyeken. 😊

TDC Geronimo
jó lesz az 4-5nek is

Nem akarok senkit megbántani, de ez rém gagyi. 😞

Totti5
Nem fogom túldramatizálni sem szakérteni, mert lövésem sincs róla, csak totál felületesen, de pontosan azok amik az előző 3 BFben is. Kikerülöm jó nagy ívben ezt is és békében megleszünk egymás mellett. Azért abban reménykedek, itt is mint mindig minden FPS esetében, hogy lesz benne egy 8-10 órás jó storys single.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
És majd most jön az úúúúúrrrr isten ez mi, na ezt aztán ne!!!!<#nevetes1>
TDC Geronimo
Minek nézed meg ha nem szereted multi lövöldéket?

Moby
Elpopsiztak tán?

Amiga
Mi a gond vele?