1506
train_fever_banners6z8g.jpg
Urban Games: Train Fever
  • ssx22
    Az miért van hogy nem termel a szénbánya? Ki van építve út meg állomás, horadnám a cuccot kamionnal de a termelés nulla :(
  • Z33noo
    Azért mert a házakat nem tolja széjjelebb ha fejleszted, hanem keskenyebb sávokkal oldja meg, ha pedig épited az utat akkor a normál méretü sávokkal épiti meg
  • Desert
    Azt tudja valaki miért szélesebb egy 4 sávos út építve, mint a városi fejlesztve?
    olyan hülyén mutat egy szélesebb meg egy keskenyebb 4 sávos elhúzva a villamossínnel.
  • mokuci74
    Ertem, es koszi a valaszt. Erre a steam acc-ra meg akkor alszok egy parat......
  • Carmang
    Igen, akkor felejtheted.

De miért is nem akarsz Steam acc-ot?
  • mokuci74
    Sziasztok,

Meg szeretnem vasarolni a jatekot, de azt olvastam, hogy steam aktivalas szukseges (cd galaxisnal a borito hatoldalan lattam)....
    Akkor most ha nincs steam fiokom ( es nem is lesz ) akkor elfelejthetem ezt a gamet ?
  • tuvixplayer
    Köszönöm a segítséged!
  • Nohab
    Ha sok moddal nyomod akkor érdemes, de meg lehet nélküle is lenni.
  • tuvixplayer
    Érdemes használni? ha tényleg katalogizálja az egyes mod-okat, akkor mindenképpen. Egyelőre mod managert használok, az működik.
  • Nohab
    Jól gondolod, nem kötelező. Mondjuk nem teljesen hibamentes még így se. A havas tájat speciel nem szüntette meg nálam teljesen, holott úgy csináltam ahogy kell.
  • tuvixplayer
    Még nincs baj, mert nem indítottam el. Beleolvastam a leírásba. Jól látom, hogy azt javasolja, hogy a legelső indítás előtt a TF összes mod-ját ki kell kapcsolni? Vagy ez nem kötelező, csak azért javasolja, hogy az első visszatérési pontot mod-mentes, eredeti játékból készíthesse el?
  • Nohab
    Igen, mi vele a baj?
  • Austin Bailey
    én nem is tudom, hogy az mire jó
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.11.30. 21:39:22
  • tuvixplayer
    Használja valaki a TFGM-et (Train Fever Game Manager)?
  • tuvixplayer
    Nem lenne rossz. Addig is meg lehet próbálni olyan útvonalon bevinni az árut a városba, amelyet nem használ a tömegközlekedés. Persze ez nem mindig sikerül, de érdemes így tervezni.
  • Desert
    ilyen waypontot csinálhatnának a közútra és akkor meglehetne adni a 4 sávosra bővített szakaszon, hogy az áru belsősávban haladjon s ne tartsa fel a busz/villamos forgalmat
  • Austin Bailey
    nem tudom, soha nem figyeltem
  • Desert
    Jópofa, megállnak amíg elmegy a vonat utána haladnak tovább.

Az áruk eddig is minden hónap elején jöttek az üzemekből mint most? 70-100 a product, de csak a hónap elején jön új termék 4-6 db..
    Utoljára szerkesztette: Desert, 2014.11.28. 23:08:53
  • Austin Bailey
    új frissítés jött, működő vasúi kereszteződéssel, és új faszállító vasúti kocsikkal.
  • Austin Bailey
    mint kiderült nem. Még mindig felszállnak az összegek, csak úgy tűnik, hogy néha kimarad. Nem tudom mitől függ.
  • tuvixplayer
    Nemrég ennek a ki/bekapcsolhatóságát kérdeztem. Ezek szerint 'meghallgattak az istenek'
  • Austin Bailey
    melyik patchóta nem szállnak fel a működési költség piros kis számai hónap végéna járművekből? Csak mert ettől lett végre érezhetően gyorsabb a játék.
  • Desert
    A játékban ez 2,5 év, ez idő alatt ha a nyersanyag / késztermék (goods) eljut az általad létrehozott útvonalon a feldolgozóba / városba akkor használják azt.

Az embereknél ugyanez csak ők eltűnnek ha túllépték.
    Utoljára szerkesztette: Desert, 2014.11.23. 00:31:33
  • Yag
    Köszi. Egyébként a 20 percen belülre kerülés miért fontos ?
  • Desert
    Megoldható, ha nem kap máshonnan goods-ot és megállsz a városban / városszélén és 20 percen belülre kerül az idő.
    Ha meg látod, hogy a kis ikonok mozognak a város felé idővel használni fogja az útvonalad (2-3 év a játékban)
  • Yag
    Szállítási útvonalakon lehet egy járattal két terméket vinni ? Nekem nem sikerült.
    Az egyik lovaskocsival elviszem a 4 raklap fát a fűrésztelepre. Ott lerakja. De ugyan arról a fűrésztelepről szeretnék elhozni 4 raklap Goods-ot a közeli városba ami útban van a fűrésztelep felé ahol leraknám lerakodnám a Goods-ot és menne tovább vissza a fatelepre új rönkfáért, onnan megint a fűrésztelepre és így tovább körbe-körbe. Így egy kocsival vissza is hoznám a kész terméket. De valahogy a Load if avaible, Full load (any) Full load (avaible) beállításokkal ezt nem sikerült elérnem. Vélemény ?
  • Nohab
    Meg lehet oldani. A Train Fever\res\textures\terrain mappában van egy ridge.tga és egy noise.tga. Ezeket megnyitod, és teljesen feketére befested. Lehet csak az elsőt kell megcsinálni, még nem próbáltam. Biztonsági másolatod ne felejts el csinálni, mert sok szopástól megkíméled magad.
  • Desert
    Végállomásnak ha csak 1 vonal fut be elég 1 vágányú 240 méteres.
    Több vonal esetén több vágányú.
    Végállomás és átmenőnél minimum 3 és akkor nem torlódnak a vonatok.

Én így csináltam, eddig nem volt gond.

Állomást nem lehet upgradelni el kell bontani, ha meg hosszabbat teszel le, a pályából is bontani kell.
  • tuvixplayer
    Az állomás upgrade-jét úgy értetted, hogy kitörlöd, és leteszel egy nagyobbat a helyére a szükséges törlések után?
  • Desert
    Szia!
    Többszöri próbálkozásra sikerülhet egy megfelelőbb terep, teljesen síkkal sosem találkoztam még.
    Érdemes előre gondolkodni, és akkor kevesebbe kerül az építés.
    Igen lehet, "X" nem lehetséges.
  • Timbu
    Sziasztok,
    - azt meg lehet oldani valahogy, hogy a térkép teljesen sík legyen? Még a 'flat'-nek nevezettnél is állandóan csak a terrain alignment collision-nel szívok :(
    - a pályaudvarokat lehet upgrade-elni, vagy már az elején egy legalább 3 vágányos közepes hosszúságút építsek mindenhova?
    - vasúti sínből lehet valahogy Y elágazást építeni?
  • Faterx
    A legjobb lenne egy no autosave
  • tuvixplayer
    Ezért csodálkoztam, mert a törlés már néhány patch óta élt.
  • Tibbbor
    Igazad van, az már 4334-től létezik, én viszont 4246-ról updateltem 4625-re, azért írtam rosszul.Lényeg, hogy hasznos.
  • tuvixplayer
    A mentett játékállásokat korábban is lehetett törölni.
  • Nohab
    Nem, mert az profilhoz van kötve.
  • Tibbbor
    Számomra a 4625 leghasznosabb újítása a "Delete save games" funkció... Már nagyon untam az egyre bővülő listát.
    Kérdés: Új játék kezdésekor az Achivment pontszámnak nem kellene lenullázódnia?!
  • sanyicks
    steamen -40%-ban van a játék.
  • Desert
    4625: Itt már csak egy szenet vesz fel a korábbi 4 helyett, ha már van 4 vasérc
  • tuvixplayer
    Ebben nagyon igazad van. Minél több ajtó van a szerelvényen annál gyorsabbnak kellene lennie a le- és felszállásnak.