1275
-
Árnyvadász #275 Ez a patch két dolgot javít:
* add a confirm dialog when deleting an existing save
* fix achievements
Szóval ez most nem is lényeges.
-
#274 Nem. Azt mondták, hogy ebben nem is fogják... majd egyszer.. -
#273 Ez akkor most mit jelent? Javították az egeret? -
Nekrofil #272 csak ki kellett mondanom, és már jön is a patch :D -
Nekrofil #271 Eddig ezt találtam. Bár nekem még elvileg le se töltötte a patchet.
Fórumon írnak olyat is, hogy mostantól működik majd az achivements is. we will see -
Nekrofil #270 Note for 9/24/13
24 SEPTEMBER 2013
* add a confirm dialog when deleting an existing save
Secret note to players: There was supposed to be more. Worked in testing. Did not work on live. Sorry to get your hopes up :/ We decided it was best to go ahead with this useful and oft-requested feature since it was done, even though a one-note patch is slightly embarrassing. -
Ironman2 #269 Aki javított az egérmozgáson/billentyüzeten,az töltse már fel legyenszives a módosított fájlt,fájlokat! köszi -
Árnyvadász #268 Azt nem látom egyelőre mit tartalmaz, de a steam már letöltötte és 40 MByte a mérete. Ez a második patch a játékhoz. Az elsőnek ki volt írva a patch notesze, de ennek még nincs. Majd még később (2-3 óra múlva) ránézek, hátha valami infót megtudok.
-
Nekrofil #267 Lehet tudni valamit, hogy ma mikor és/vagy milyen patch érkezik? -
Árnyvadász #266 A Microsoft Studios (Microsoft videójátékokkal foglalkozó részlege) külsős fejlesztőcsapata az Undead Labs, szóval már nem tudják rátenni.
Remélhetőleg. Mert ez még ugye nem 100% garancia.
-
Árnyvadász #265 Ez így van. Spéci mozdulatoknál belassít, sőt ezt a belassítási időt én tudom szabályozni meddig tartson. Csak a megfelelő ravaszt vagy gombot kell tartanom több ideig lenyomva. Elég látványos kivégzéseket lehet produkálni.
Meg egy lőfegyveres speciális képesség is tud ilyen időlassítást, csak az istennek nem sikerült összehoznom, pedig írta milyen kombinációval lehet. Két karakterrel már elértem a maximális fejlettséget és az arra történő specializációt. De azt úgy láttam már random választja ki és az egyiket lehet csak használni így. Egyik Sam a katona csajszi, neki a lőfegyveres képessége van maxon, a másik Marcus a játék elején irányítható néger ipse, ő meg közelharcban van kimaxolva.
Vele még egyedül is egész könnyen megy akár 4-5 zombi is szemtől szembe. Jól tud jönni. Azt hiszem Marcus a legfejlettebb mind közül. Vele játszottam a legtöbbet. De a többiek is szépen alakulnak.
-
Árnyvadász #264 Érdemes lesz elköltözni, mert a templom 14 ember számára igen szűkös helyet biztosít. Nekem 13 volt ott már amikor úgy döntöttem átmegyek a vidéki farmra. Egyből jobb lett a morál, mivel ott sokkal nagyobb a hely, több az ágy, külön épületrészek vannak. Arról nem is beszélve, hogy a közelben alig van épület amit a zombik a kisvárosban előszeretettel megszálltak és így nyugisabb is a helyzet. A farm nagyjából a térkép középső részén van így a nagyvárost és a kicsit is el lehet érni könnyen, igaz innen már autóval érdemes közlekedni.
Bár megvan a hangulata a gyalogszerrel történő felfedezéseknek, kutatásoknak is. Például éjjel Holdfényben a búzatábla kellős közepén kószálni igen romantikus.
Persze már nagyon vágyok a nagyváros felfedezésére. Ott rengeteg lehetőség van, nincsenek nagy távolságok sem, gyalog, lopózva ideális lesz felderítéseket végrehajtani. Csak ott a zombik is jóval többen vannak. De van egy elhagyott traktorszerelő üzem vagy valami ilyesmi és azt bázisnak is fel lehet használni. Tényleg óriási beltere van. Ott aztán nem lesz helyhiány.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg a játék trailerjében néhány pillanatra feltűnik egy vidámparkos rész. Arra nagyon kíváncsi vagyok. Baromi hangulatos helyszín lehet. Kérdés a nagyvárosban van e vagy a harmadik településen. Lehet kíváncsiságból oda is elnézek. De csak körülnézés gyanánt. Az annyira messze van jelenleg mindentől, hogy nem érné meg harcba bocsátkozni a zombikkal, meg cuccokat hordani onnan át. Meghalni meg nem szeretnék. -
#263 Amikor kivégzed a zombit pl. térdel szétloccsantod az agyát, a kamera elmozdul és lassítva élvezheted a szétloccsanó fejet..:P -
Madi92 #262 Btw számomra eddig ez év játéka gyanús! :P
Nem gyakran csinálok ilyet(sajna), de ezt tuti megveszem eredetiben, ilyen team-et támogatni kell! Remélem belőlük is olyan fejlesztő cég lesz, mint a Cdprojekt. -
#261 Valóban egyet kell, hogy értsek! Nagyon le tudja kötni az embert és vannak helyzetek amikor tényleg beparázok egy pillanatra! Hozzá teszem, hogy egy 5.1-es fülessel tolom és éjszaka, mikor rám ugrik a zombi hirtelen valahonnan, nem egyszer megdobogtatta a szívem...:D Utoljára még anno a Silent Hill paráztatott be még PS1-en...:)
A zombik hajlamosak a közelben spawnolni és rám ugrani egy bokorból vagy ajtó/fal mögül és nem egyszer volt olyan, hogy széles vigyorral csépelek egy lapáttal 3 zombit, mikor a hátulról rám veti magát vagy 6...szégyen a futás, de a kurva anyját, aki kerget...jah és persze I can't breath...UHUHHHUHHH..:DD
A grafika tényleg hozza az elvárhatót és nem izzasztja le a gépet se, persze vannak benne néhol bugok, de eddig semmi vészessel nem találkoztam(falba szorult zombi, lebegő vagy épp földbe süllyedt karakterek néha akadnak).
A történet és a küldetések viszonylag változatosak és úgy vettem észre, hogy teljesen random szerűek pl. nekem még mindig nincs orvosom...persze a kötelező kört itt is meg kell tenni, de szó szerint sandbox játék!
A játék ára is teljesen rendben van, tuti vétel nem úgy mint a diablo3 18K-ért, de ez csak az én véleményem...
Remélem a fejlesztők a végleges megjelenést követően hagynak lehetőséget a modolásra és akkor tuti sokáig lehet nyomni...
A madarak csiripelik, hogy a fejlesztők terveznek egy DLC-t hozzá, ami többek közt hozza a coop-ot is....kíváncsi leszek...a lényeg, hogy rengeteg lehetőség van a játékban...
Én jelenleg, még a templomban lakom és full a morál és 14-en vagyunk...lassan költözés lesz... -
Ironman2 #260 Ja hát igen,éppen valamelyik nap irtam hogy ilyen Diablo stílusú az öldöklés,és lám! (igaz nagyon messze van a diablótol hála istennek! jó lett volna ha fps nézetből is látnánk az eseményeket mint a Dead Islandban) -
Ironman2 #259 Csak nehogy a nagy siker miatt valamelyik kiadó rájuk tegye a kezét! Én biztos nem engedném,mert onnantól annyi! -
#258 +1
En is folyamatosan olvasgatom a beszamolokat,nagyon varom a full pc-s verziot:)
Szal csak igy tovabb,johet minden info. -
Árnyvadász #257 Rendben.
Egyébként ez az ember (többek közt) a felelős a függőségért:
Az Ő anyját lehet szídni. :)
Nem is csodálom. Volt neki múltja. -
Madi92 #256 Hát tényleg függőséget okoz:D Régen éltem már át ilyet, de mikor végzek melóval este 10-kor, jövök haza, és game kb hajnali 4-ig! :D
Egyszerűen olyan hangulata van, hogy eszméletlen!
És akkor majd még lesz hozzá normális irányítás is, meg magyarítás, meg esetleg néminemű dlc(+terület+újfajta küldik esetleg)
Yum yum mikor lesz már 10 óra...:D -
ratgab #255 Így van. Szigorúan kérjük a beszámolókat, mert komolyan mondom élvezet olvasni.
Jó a fogalmazásmód, mondanivaló is rendben van. Élménybeszámoló is jöhet különböző szituációkról.
Amúgy egyetértek manapság aki igazán kreatív és élvezetes játékmenetet akar az az indie fejlesztők produktumai közt keressen. -
#254 Természetesen NE hagyd abba :D -
Árnyvadász #253 Bocsi srácok. Visszaveszek a tempóból.
De ezek az Undead Labsos emberkék nem normálisak. Most mikor lassan minden játékot mikrótranzakcióssá tesznek a kiadók, csonkítva adnak ki, hogy később dlc csomagokat lehessen hozzá venni, félig készen adják ki, meg online jelenlét szükséges és egyéb szívatások mennek a játékosok felé, itt van ez kis csapat és olyat művel, hogy saját szememmel látom és mégsem hiszem el.
Arról ne is beszéljünk, hogy a többi játék mennyire tartalmas, mekkora benne a játékélmény és a többi. Mert lassan nagyítóval kell keresni az ilyeneket. Újítások csak alig alig vannak, nyomják a húzóneveket, meg ölik bele a pénzt megy a reklámkampány henger.
Indie fejlesztések közt azért akad néha valami, a steam greenlight is egy jó dolog, meg van ugye a kickstarter is, de azért itt sem minden munka éri meg a pénzét. De ezek a csapatok legalább mernek újítani.
Erre itt van ez a csapat és olyat tesz le az asztalra, amit a több évtizedes játékos pályafutásom óta nem láttam. Tartalom van benne, kiváló játékélmény, magával ragadó hangulat és ami a legrosszabb, a függőség kialakulásának erős veszélye. Ez utóbbi persze a jó játékok védjegye, szóval ez egyben jó is.
Szerintem valahol mindenki ilyesmi zombis cuccra várt a szíve mélyén.(Ez persze azoknak szól, akik szeretik ezt a témakört.) Sőt ez a program még többet is ad. Szóval ez a helyzet.
-
ratgab #252 Na most lett elegem. Veszek egy xbox kontrollert! Meg a játékot! -
#251 Utállak... ne fájdítsd a szívem, én még a jó irányításra várok -
Árnyvadász #250 State of Decay - Wiki - Mindenben segít
Nem kicsit lehidaltam, mikor néztem a fegyverek listáját. Shotgunból 17 különböző fajta, pisztolyból 25 különböző fajta. Kb. 100 lőfegyver van a játékban, közelharciból meg kb. 50 különböző fajta.
Nemcsak csak ez a wiki van, van több is, csak azért írom mert, ebben sincs benne minden. Vannak üres kitöltésre váró részek. -
mester1987 #249 Minimum 1 hónap a stabil verzió. -
Árnyvadász #248 Rádió csak a templom után, mert az bázisfüggő dolog.
Meg annyi jutott eszembe, hogy meg lehet csinálni a hárman kalandozás dolgot is. Következőképpen megy a dolog. Felveszel a bázison egy társat. Keresel a térképen egy olyan küldetést ahol valaki épp nyersanyagbegyűjtésen van. Odaért már, de nem kezd bele, mert ahhoz előbb neked oda kell menned és biztosítani a terepet. Odamész a társaddal, biztosítod a helyszínt míg a harmadik társ végez a feladattal és ekkor őt vissza kell kísérni a bázisra.
Na ilyenkor meglehet azt tenni, hogy nem mentek vissza a bázisra egyből, hanem elkezdtek kalandozni, felfedezni és így hárman fogtok menni együtt. Ezt időnként szoktam csinálni. Azért a három jobb, mint a kettő, ne adj isten az egy. Hatásosabban lehet zombikat pusztítani és még azt is megteheted, hogy végignézed, ahogy a másik kettő agyonveri őket. Tiszta profit. -
Árnyvadász #247 Küldetéseknél lehettek többen is. Három, négy, kár öten is. Küldetéstől is függ. Egyébként meg mindig párban. Ezt direkt kifigyeltem, mert engem is érdekelt, lehet e esetleg kettőnél többen szabadon felfedezni.
Tegnap lebontottam kisvárosi outpostjaimat. Az újakat a jelenlegi helyem körzetében akarom elhelyezni és mindet nyersanyagforrásra. Kíváncsi leszek elég lesz e ahhoz, hogy ne kelljen gyakran ilyen körutakat tennem. Emiatt megint tudnék koncentrálni a szabadon történő kutakodásokra, mert azt nagyon szeretem csinálni.
Van az a nagy darab kövér zombi, amit elég nehéz leölni. Ha bázis közelében tűnik fel, érdemes odacsalogatni a lövésztorony közelébe, a társ egy idő után kiszedi. Neked csak arra kell figyelned, amikor le akar rohanni legyél távol tőle vagy ugorj el. Így elég könnyen ki lehet nyíratni.
A robbanós, gázfelhős zombira egy tanács. Kocsival se biztos, hogy érdemes elütni, mert a gázfelhő beszivárog a kocsi belső terébe (menet közben is) és mérgez. Folyamatosan megy le az életerő tőle. Gyógyításhoz meg muszáj kiszállni a kocsiból és megvárni míg kicsit kiszellőzik.
Patch érkezése jó hír!
Tervek: Visszamenni a kisvárosba a maradék 4-5 házat kifosztani. Így oda többet már nem kell akkor menni. Aztán az outpostok felhúzása után, nyersanyagban megerősödve, meg bejárva a vidéki terepet teljesen, átmenni a nagyvárosba (Marshall City) és ott belekezdeni a felfedezésbe, küldetésekbe.
Lesz mit csinálni. -
#246 Elvileg ma lesz az a patch, csak US idő szerint, úgyhogy nekünk este. Ha jól értem azt írják, hogy nem ez lesz az első egér+bill patch. -
#245 Na végre működik a rádió nekem is!Köszönöm a segítségeket!
Holnap érkezik valami patch!Ha az egeret javítják akkor nálam teljessen jó lesz a játék.
Elképesztő mennyi mindent megcsináltak benne!Magassan ez a legjobb túlélő zombie szimulátor játék! -
Madi92 #244 na teljesen letöröltem mindent, felraktam megint az egész játékot, megcsináltam a mappákat, kezdtem egy újat.
Gondolom, csak a templom után lesz elérhető a rádió funkciója.
Btw hány társam lehet egyszerre? Mehetünk 3-an is vagy ez csak kezdéskor van és amúgy két fő a team? -
#243 Nekem nem kellet...
A State of Decay/Game könyvtárban csináltam egy libs könyvtárat majd azon belül csináltam egy config könyvtárat is és abba belemásoltam a letöltött prototypeactionmap.xml fájlt! Még mindig tökéletesen megy...az ALT-ra hozza a rádiót!
Csendben jegyzem meg, hogy virágbolti a játék.... -
Madi92 #242 Hát most konkrétan újraraktam a gémet, megcsináltam amit kell, de így sem... vagy újat kell kezdenem? Nem hinném. -
#241 MAdi92! Csináld úgy és azt amit én! Kell az eredeti pak file amibe nincs belepiszkálva, mert nagyon nem szereti a játék! Csináld meg a könyvtárakat és másold be oda a letöltött xml-t, amit Aullah linkelt! Nekem kilépés és után is megy! -
Madi92 #240 Hát nekem most már semmi nem működik:D L betűs csak addig volt jó, míg ki nem léptem egyszer... -
#239 Én csak a közvetítő voltam.
-
#238 Nos, Skacok a helyzet a következő! Mikor elkezdtem a rádió binddel baszakodni, akkor előtte a gamedata.pak-ról csináltam egy biztonsági másolatot, így ha gáz van, akkor vissza tudom állítani az eredeti fájlt.
Nos, próbálkoztam letölteni fájlokat, vagy átírni és módosítani, de csak azt értem el vele, hogy teljesen játszhatatlan lett a játék, mert folyton rohant a kari vagy csak random szerűen előugrott a rádió panel...
Szóval vissza az eredeti pak és a AULLAH-nak hála az ötlet meghozta a gyümölcsét!!!! A megfelelő könyvtárak létrehozásával és a fájl bemásolásával MEGOLDÓDOTT a probléma és az ALT-ra szépen hozza azt ami kell! A Rádió gomb működik végre normálisan!!!!!
Ezer köszönet! -
#237 Valakinek megy, valakinek nem? -
mike01010101 #236 Köszi, jól működik:)