1275
-
Madi92 #235 Ezt próbáltam először én is, és nem volt kóser!
Én EZT töltöttem le, bemásoltam/felülírtam és az "L" gombbal immár elő tudom hozni a rádiót! -
Árnyvadász #234 Akkor a probléma meg van oldva. -
#233 Találtam egy ilyet.
"D-Pad Fix
1.) Go to your “State of Decay folder”
2.) Then go to “Game folder”
3.) Once your inside the “Game folder” create a folder name it to “libs”
4.) After you created the “libs folder” make another folder inside the “libs folder” name it to “config”
5.) Then download this file: mediafire.com/download/7ase51217sabx7o/prototypeactionmap.xml
6.) After you downloaded the file put it inside the “config folder”
7.) Then play and have fun
* Radio = left ALT" -
kasa85 #232 Köszi meg van. :)
Figyelmetlen voltam amúgy Kontrollerrel játszok :)
Xbox 360 fekete vezetékes eredeti Kontrollerrel nagyon szépen lehet vele irányítani a karakterem. -
Árnyvadász #231 Ha mégse sikerülne akkor sincs nagy gond. Menj el felfedezni és előbb utóbb Te is találsz ilyen helyeket. Aztán mehet oda az outpost és meg van oldva.
kasa85: Hát látod Titan is szenved a rádiósegítség gomb előhozásával. Pedig az kell hozzá. Lehet érdemes lenne beszereznetek valami olcsóbb kontrollert, vagy a boxosat. Szerintem már nem lehet az olyan drága. Nekem már vagy 5-6 éve megvan és nagyon sok játékhoz használtam még monitor előtt ülve is. Mivelhogy elég sok az xbox360 port, így ezekhez tökéletes. Dead Island-et is azzal vittem végig, de az idén kijött Tomb Raidert is.
Ha viszont mégis sikerül, akkor annak a menünek (Radio Assistance) rögtön az első sora a Call for Scavangers a futár hívás parancs. De ezt már leírtam korábban is. -
kasa85 #230 Skacok hogyan tudok embert hívni a kitakarított házba,hogy a szekrényekből a cuccost elvigye? -
#229 Köcce az infót! Én még mindig a rádió gombbal szenvedek és már nagyon kéne valami megoldás, hogy a billen elő tudjam csalogatni...:( -
Árnyvadász #228 Egy fontos dologra jöttem rá. Ha outpostot olyan helyre rakok le, ahol építőanyag lelőhely, akkor az miután az outpost megépült rá, építőanyag forrásként is szolgál. Ad automatikusan naponta, vagy valami ilyesmi, egy bizonyos mennyiséget. Emiatt kevesebbet kell ezután mászkálni.
De igaz ez másra is. Pl. ha lőszer lelőhelyre rakjátok, akkor a lőszerutánpótlást segíti. Gondolom, ha gyógyszeresre akkor azt, ha meg kajásra akkor meg amazt. Az outpost ikonja is megváltozik, meg lehet különböztetni ránézésre a térképen, melyik milyen célt szolgál.
Vegyük át még egyszer. Outpost jó akkor azért mert onnan hozzá lehet férni a bázison található összes cucchoz. Másrészről meg segíti a lőszer, gyógyszer, építőanyag és a kaja utánpótlást mászkálás nélkül is, csak olyan helyre kell letenni ahol ezek az erőforrások megvannak.
Azt meg rádió segítséggel könnyen ki lehet deríteni.
Na így azért máris egy gonddal kevesebb. Legalábbis ez elég nagy segítség. -
mike01010101 #227 Köszi -
Ironman2 #226 de most egy sandbox játékba mi a spoileres? max a küldetések,de itt a sztori sem olyan hogy el lehetne rejteni -
pcgammer #225 -
#224 Neked lehet, hogy nem az de másnak igen.
köszpá
-
#223 egy deka spoiler nem volt itt.Ezt kb mindenki tudja csak árnyvadász nem rest és le is írja a tapasztlaatait és segít mindenkinek.
Ami spoileres,az meg tag-be van rakva!
köszpá -
#222 Na mára meguntam az egér fix tesztelést. Amire jó: állítható érzékenység, és normális nézelődés. Amire nem olyan jó: Valami érdekes deadzone miatt a horizontális nézelődés finom mozgásokat kicsit akadozva követ le, ezért a lőfegyverek még mindig gázosak kicsit, persze jobb mint ezelőtt. :)
Amúgy akinek magas dpi-s egere van, azzal is próbálkozhat, hogy leveszi az érzékenységét nagyon alacsonyra(a játékban úgyse számít, de a kurzor hullámzás lehet megszűnik). :) -
#221 Én max annyit tehetek, hogy megkérek mindenkit legyen tekintettel a többiekre is és ne ronditson bele a másik játékába, részemről ennyi. -
pikman #220 Elég rendesen tele kúrjátok a topikot spolierrel. Wedge törölhetné öket ha figyeli egyáltalán a topikot... -
Árnyvadász #219 Téglát úgy, hogy megkéred Lilyt a rádióst nézzen szét építőanyagokért a környéken. Meg tudok is tippet adni hol van sok ilyen építőanyag. A mostani másfél órás játékom alatt erről a területről legalább 100 db-ot szedtem össze. Szóval van a kisváros és balra tőle egy nagy búzamezős terület. Menj el arra, farmok, csűrök, tehenészet meg hasonlók lesznek ott és a nagy faházas raktárakban egy csomó építőanyag.
(Teheneket mondjuk már leették a zombik. Városban meg a kutyákat. Hiába éhesek, belőlünk meg nem kapnak enni.)
Amúgy onnan tudom ezt, mert kiköltöztettem a túlélőimet egy ranchre. Ég és föld a régebbi templomos bázishoz képest. Óriási területen egy szép ház, csomó építhető hely, még több outpost építési lehetőség. Környék is jóval nyugisabb. Jó levegő, nagy terek, búzatábla hegyek és vidéki környezet.
Csináltam konditermet is bent a házban. Meg feltöltöttem alaposan a készleteket. A kertben fából faragott mackó tartja a welcome táblát. Idilli hely ez.
Egyetértek. Ebben a játékban olyan dolgok vannak ami sehol máshol eleddig. -
mike01010101 #218 Szerintem potenciálban ebben a játékban sokkal több van, mint bármiben amivel az utóbbi időben játszottam. Új, nagyobb területtel, városokkal ez szisztéma hibátlanul működne.
Egy kérdés: hogyan lehet több téglát szerezni, az építésekhez. -
#217 Nekem is szenvedett a digitális aláírással, végül csak úgy tudtam megoldani, hogy bootoláskor F8, és volt olyan menüpont, hogy digitális aláírások mellőzése. :) -
kasa85 #216 Köszi a részletes infót már merülök is bele a játékban nagyon bejön jó lett szerintem az év zombis játéka.
GTA5 helyett jó ez is van olyan szabadság,és lehetőség benne.
Persze a kettő nem ugyan az,de van hasonlóság a két játék között.
Szerintem az Alan Wake is ilyen lett volna,ha szabadon bejárhatós területet kaptunk volna.
Annak is készült,de letettek róla,és inkább sztori központúvá alakították.
Ott este kellett volna menekülni a szellemektől a régi intrókat nézve,vagy megszállottaktól akit a sötét erő elnyelt. -
#215 Jól hangzik. Lesz majd nem telepítős formában a kevésbé szerencséseknek? :D -
#214 Na összetákoltam az egér fixet. Bár 64 bites win7 alatt érdekes megoldani a driver aláírást, de nem lehetetlen. :)
Már egész jó az egér vele, egyenesen mozog. Csak magas érzékenységnél lassú egérhúzásra nem reagál túl jól, ugrik kicsit, mintha nagy lenne a deadzone, szóval csiszolok a szkripten még később, de most nem leszek gépnél egy ideig. -
Árnyvadász #213 Meg lehet olyat is csinálni, hogy egy másik küldetést teszel...
*egyik helyett egy -
Árnyvadász #212 Sehogy. A játék automatikusan ment amikor végeztél egy küldetéssel. Szerencsére még egyszer sem fagyott és lépet ki, még az alt/tab-os váltást is jól bírja. Arra viszont figyelj, ha szeretnél kilépni belőle, akkor ne kezdj neki egy újabb küldetésnek, mert ha azt nem fejezed be és közben kilépsz, akkor azt a küldetést újra meg kell csinálni.
Egyébként az összeszedett cuccokat megjegyzi a program még ilyen kilépésnél is, szóval nem gáz ez. Küldetést meg bármikor abbahagyhatod, elég csak térképen valami semleges pontot kijelölni és úgy veszi a játék, hogy akkor most máshova szól a waypoint, vagyis szabad játék módban vagy. Meg lehet olyat is csinálni, hogy egyik másik küldetést teszel aktívvá és akkor rögtön az számít az éppen aktuális küldetésnek.
Mindezt úgy, hogy akár éppen egy társsal benne vagytok már egyben. Meg olyat is lehet, hogy küldetésen vagy de kedved támad kutakodni, akkor azt csinálod, majd utána mész a küldetés helyére. Faszán meg van ez csinálva.
Egy küldetésnél nem szabad sokáig szarozni. Mondjuk ne várj rá fél óránál többet pl. Amikor társadat elkapják a zombik. Mert azt olvastam tesztekben, ha nem érsz oda időben, akkor kinyírják. Én azért nem mentem ilyen esetekben rögtön oda, de igyekeztem egy fél órán belül és még élt.
-
KingPunisher #211 Hát menteni hogy lehet ? ¢¢ -
Árnyvadász #210
Nekem csak egyszer kellett beavatkoznom egy beteg már menthetetlen (előttem halt meg az ágyon) emberkét kellett a másvilágra küldenem kezelőorvosa kérésére. Fejbe vágtam hokiütővel, szétloccsant a feje. Gondolom ha nem teszem meg egy idő múlva már hörögve agyra éhesen kószálni kezd.
De így ebben a formában, ahogy a spoilerben írtam még nem kellett szerencsére. -
#209 Nekem többször is volt már olyan küldetésem, hogy elveszett egy túlélő, mondjuk nem a bázisomról, hanem más túlélő táborból. Meg kell keresni, utána meg megölni. :) Gondolom azért mert fertőzött volt már. -
Árnyvadász #208 Konzolgombja ennek a RightButton vagyis az RB ami az Xboxos kontroller jobb oldali ravasza felett van közvetlenül. A bal alsó sarokban a D-pad balra-jobbra nyilaival lehet az inventory megnyitása nélkül is scrollozgatni azon tárgyak közt amik így közvetlenül bevethetők.
Például gyógyszerek (minden fajtája), stamina növelő snack csomag, energiaital, kávé, petárda, ébresztőóra, beszélő baba, taposó akna, tüzérségi jelzőfáklya, sima jelzőfény (sötétben jól jön), molotov koktél és így tovább.
Mondjuk érdekes lesz billen megvalósítani a harcoknál bevethető kombókat, de csak megoldják valahogy. Többféle kivégző mozdulatot lehet előhozni és ez kontrolleren is két gomb (LB+Y, LB+X) plusz analóg karral az irányt is meg kell adni. Meg ütés elöli kitérésre nagyon hasznos a gurulás, de az is LB+B meg az iránykar.
Ezt meg egy tesztben olvastam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bázison lévő embereket el is lehet küldeni. Ez tiszta sor, mert mikor beszélek velük feljön ez az opció. Mondjuk megfertőződött és a többiek félnek tőle akár érdemes is, ha nincs gyógymód rá, hogy kigyógyuljon.
Viszont erről fogalmam nem volt: Akár el is lehet vinni magaddal és kinyírni távol a bázistól, aztán gondolom azt hazudni, hogy elkapták fertőzöttek. Sőt ezért még achievement is jár! Nem semmi. -
#207 megszokás kérdése... konzolon is mennek simán a fejlövések, ha valaki ügyes és gyakorlott. -
#206 Azt a gamedata pakkot nem tudod valahova feltölteni, ahol a rádió az L gomb, mert ha nyersit találok, akkor E-vel tudok futárt kérni, de új bázist már nem tudok csinálni...vagy lehet, hogy azt nem is rádión kell kérni? Ha nem akkor hogyan megy ez? -
mike01010101 #205 Nem tudom melyik konzolgomb, de egyszer kellett az F-et is használnom, eldobni valami petárdát. -
Árnyvadász #204 Hivatalos fórumból egy játékostól, billen minek mi a megfelelője:
WASD - Movement
Space - Jump
Tab - Inventory
E - Y
Q - X
Button One Mouse - A
Button Two Mouse - B
T - Flashlight
M - Map
Ctrl - Duck
Shift - Run
-
#203 Hmm, az tényleg vicces. :) Na majd akkor ha hazaérek 2 óra múlva nekiállok a saját gépemen. A szívás az lesz hogyha működik jól, akkor nem fogod tudni felrakni :D -
#202 Vicces. ÍGY SEM TUDOM TELEPÍTENI! Feladtam. Sorry, de nem tudom megnézni :D -
#201 Maross steam -
#200 Nem tudom a honlapját, én csak Danih oldalán vagyok előfizető :D -
#199 Kint van a honlapján 3200 FT ! -
Árnyvadász #198 Ez a játék Class3 kódnéven fut, de készítik a Class4 változatát. Erről már korábban is beszámolt egy fórumtársunk. Az Undead Labs weboldalán böngészve találtam infót milyen is lesz Class4 változat:
Class4 is our large scale, full online world game that will allow thousands of players to run around simultaneously in a much larger server-hosted world. It will have more weapons, vehicles and zombie types. In addition to vastly greater scope, Class4 will revise and expand any number of game systems like weather, vehicle customization, player-to-player trade, and technology research. It will have types of content specifically designed for having a vast number of players online at the same time. This game will come out after Class3.
Ha ez elkészül, akkor viszlát élet!
Abból kiindulva, ha már a Class3 függőséget tud okozni ez akkor...
Tippek még: Elemlámpát ne felejtsétek el használni este, de sötét szobákban is jól jöhet. Azért óvatosan vele, mert a zombik figyelmét felkelti.
Tegnap kipróbáltam az aknát. Telepítettem, csipogó hanggal jelzett mikor élesedett, aztán belecsaltam a zombikat. Marha nagy területen robban. Ideális hordák megfékezésére például.
-
#197 Engem érdekelne, mennyi az annyi... ha lesz normális egér beállítás, érdekelne. -
#196 Engem is ez zavar csak. Sokszor csak elviszem az egeret fejmagasságba, aztán oldalazással állok rá a zombi fejére. :D Mondjuk az egyetlen emberem is azért halt meg, mert nem tudtam mit kell nyomni, amikor kicsi a rakást játszottak a zombik. :)