1275
-
kasa85 #395 Mikorra várható a Magyarítás,mert addig lehet féltre teszem :) -
Ironman2 #394 na én megvárom a magyarítást,akkor vágok bele keményen! addigra talán kijön a végleges is! -
Madi92 #393 Hja, még nagy városban nem nagyon kolbászoltam. Highon kezdőhelyen helyenként a 25fps-t nyaldossa az meg már számomra élvezhetetlen.
Médiumon van nálam is általában, ha olyanom van még lowra is leveszem. Kocsiknál tényleg elég nagy gond tud lenni a folyamatos "loadingolás", főleg gyorsabbaknál, ezért is kedvelem a lassabb járműveket.
-
kasa85 #392 Hasznos köszi,ha vannak még jöhetnek dögivel -
Árnyvadász #391 Rádiómenüben a Relocated Home Base paranccsal (100 influence pont) tudod megtenni, ha már az új helyen tartózkodsz és megvan hozzá a megfelelő építőanyag és influence pont. Szóval amibe kerül.
Videó segítség hozzá:
-
mike01010101 #390 Nem. Úgy csak outpost-ot hozol létre. Minden bázisnál megvan, hogy hány ember, mennyi építőanyag kell, hogy használtba vehesd. És túl kell lenni egy olyan küldetésen, ahol elmentek új bázist keresni. -
#389 Hogy is kell bázist áthelyeztetni?
Elmentem a farmra, kiírta, hogy potential home site, de a rádió menüjében csak setup outpost-ot találtam. Vagy az az? -
#388 Sajnos a helyzet változatlan. -
#387 AZ egér-bill. irányítás jelenleg hogy áll? Steamen még mindig az van kiírva hogy xbox vezérlő kell. -
kasa85 #386 Én még annak is örülnék ha elsőnek egy magyarítások menü jönne ki,és csomagok,gyógyszerek stb.
A szöveg annyira nem érdekel biztos jézusom zombik vannak itt meg ott vigyázz stb -
kasa85 #385 Köszi az infót ez szomorú olvasni még azt hittem társaságban jó a hentelés. -
#384 Két kép így hirtelen a magyarításból:
A hiányzó karakterek majd ki lesznek javítva, egyelőre néhány betűtípusban nincsenek ékezetes karakterek. -
mike01010101 #383 Nálam 720-ban a lenti konfigon szépen fut. 1-2 fix hely van ahol mindig megröccen, pl. az alagútnál. -
Árnyvadász #382 Egyik Update (Norbi? :D) sem javított a futáson még semmit.
Nálam medium és 1080p és Vsync be, így ránézésre (frapsot ráengedem azért este, hogy mégis mennyi az annyi) esti időszakban szinte gond nélkül, nappal azért már mocorog (gondolom nyaldossa a 25-30 körüli értéket időnként a minimum fps) ha jobban kidolgozott helyen mászkálok. De szerintem szemre összképre átlagban olyan 35-45-60 környéke a dolog.
Gép: AMD Phenom 9850(4 mag) 2.5Ghz -> 3Ghz, 4GB 800MHz Ram, 5770 1GB
Autóval nagy sebességgel haladva azért szoktak érdekes dolgok lenni. Kemény beakadás, mert tölti be a pályaelemeket, amit aztán nem is tud kirajzolni a motor időben és így később rakja ki, mint ahogy látótávba érnék.
Az alacsony framre én is eléggé allergiás vagyok, de alapvetően jól játszható a játék. Persze messze van a tökéletestől. High beállítások mellett is lehet vele játszani, de a részletesebb árnyékok miatt már kevesebb a frame, aztán emiatt hagytam a mediumot, azzal nincs akkor probléma.
720p felbontásban viszont szakít. Szerintem ott megvan a 60 frame/sec, csak nincs kedvem emiatt TV-n tolni. Majd talán kipofozzák. -
#381 Annál azért jobban kéne futnia. Nekem radeon 5850, i5 2400, 8Gb ram, és megy fullon akadás mentesen 1080p-ben. Betöltés után pár másodpercig akad, amíg be nem tölt mindent, de azután akadásmentes. Azt mondjuk nem tudom, hogy 40 fps alatt vagy fölött. :) -
#380 Ironman2:Oké értem, köszönöm a segítséget! -
Madi92 #379 Amúgy kinek, hogy fut a game? Mondjuk ez pont az a játék, ahol leszarom a grafikát, de pl nálam minimumon fut csak élvezhetően, pedig a gépem nem nevezném éppen gyengének. (Halkan jegyezem meg, hogy engem már a 30-40 fps is tud zavarni)
Update-t még egyet sem raktam fel, nem tudom, volt-e már javítás ilyen téren. -
#378 A véglegesbe csak lesz... -
#377 Úgy látom az irányítás tényleg nem érdekli őket... csak a duma megy. -
Ironman2 #376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
én az ali213 félét szedtem le,arra is van saját update3,az elöbb linkeltem!
minden scene csapat csinál egy mentési mappát saját magának a gépen,Reload,Skidrow,és 3dm,általában a felhasználók/neved/appdata/local mappába teszik,de van amikor a programdata könyvtárba is rakják a saját mentésüket,meg kell keresni őket!!
-
Ironman2 #375 mert biztos nem jó változatot teszel fel! van amelyik máshol tárolja a mentést,csak meg kell keresni ha az fts updatet rakod fel!! -
#374 Köszi Ironman2!Már harmadszorra veszik el a mentésem az update-k miatt.
De ugyan olyan lelkesedéssel vetem bele magam mint az elején!:) -
Ironman2 #373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
3dm-es változatra is van update3:
3DMGAME-State.of.Decay.Early.Access.Update.3.and.Crack-3DM
all updates included
https://mega.co.nz/#!gto11BaD!J2KUbT9-twY9TXMDb8mH1thooEX_-JdzvJkHrvb5sRQa
PASS punchao
Ali213 féle változatr meg itt a torrentfájl:
http://bt.ali213.net/down.php?date=1380267328&hash=93d6bf5e550826ee10e6e2ca4abd8f0a81ae10df
-
Ironman2 #372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://thepiratebay.sx/torrent/8967737/State_of_Decay_PC_Update_3-FTS
-
#371 Update 3 changelog:
* made the game less dark
* fixed single core (and machines set to single core mode) game not working (aka "black screen")
* fixed radio on left alt button
There are other black screen issues, but we're hammering away on them. Try reducing your resolution, playing in windowed mode, updating drivers, verifying files, and rebooting after a patch/fresh installation. All of these things have "solved" the black screen issue for your fellow players, so they could get into the game while we work on more permanent solutions.
The last note should not be taken as evidence that we're ready to take the controller-only label off the game. It SHOULD be taken as evidence that we are watching you all make the keyboard work in spite of itself, and we want to make the waiting for the real deal a little easier on you. -
#370 Én meg bugba futottam.Az embereim nem támadnak.. és nyilván akkor mikor egy feral Z-t vadászat van. Így meghalt az egyik mellék kari. De bosszantó hogy bug miatt. Javaslom mindenkinek mielőtt neki mentek egy feralnak vagy más nagy Z nek teszteljétek le kicsiken hogy ütnek e. Ha nem relog.. -
kasa85 #369 Köszi akkor én is így teszek van egy csaj akit még az elején kell megmenteni fegyverrel szedi a zombikat majd arra váltok van olyan jó mint az első karakter.
Persze a hülye serif miatt kapott el a zombi sereg azt mondja mikor én meg a serif,és a csaj vagyunk még az elején mikor bemegyünk a házba no car ne menj kocsival na erre lelécel fél úton mi meg kocsival a bázisra mentünk ahol a serif után pont láttuk beslisszolni egy rahedli zombi sereg megy mondom megyek,és leszedem őket hát nem ők szedtek le persze pont akkor kellet a ütőnek is elkopnia. :( -
#368 Ha földre visznek akkor kapsz egy nagyobb sebesülést is, azaz csökken a maximum HP-d és azért nem tudod felgyógyítani magadat(kb mint a stamina, ha sokáig nem pihenteted az emberedet). Bár lehet van valami gyógyszer rá, de én olyankor embert váltok, és egy-két játékbeli nap alatt felgyógyul a sérült emberem. -
kasa85 #367 Azt hiszem painkiller lesz a neve. -
kasa85 #366 Ja igen a fájdalom csillapítónak mi az Angol neve előre is köszi. :) -
kasa85 #365 Köszi akkor ezért repültek akkorát körülöttem olyan mintha egy tömeg Bud Spencerre ugrott volna ő meg csak felugrott volna virág alakban mindenki szét terült
lostprophet
Kontrollerrel vagyok szóval akkor A nom kell.
Te csinálod a Magyarítást,mert kíváncsi vagyok mikor lesz majd készen,és mennyi szöveget tartalmaz sokat beszélgetnek a társak egymással szóval van benne szöveg :) -
#364 Amikor elkap hátulról egy zombi, igaz?
Akkor a billentyűzeten a jobb Ctrl-t kell nyomogatni, akkor a karakter elkezdi a könyökével ütlegelni a zombit.
Ha elszürkül a képernyő és a karaktered a földre kerül, akkor pedig a Space-t kell nyomkodni ezerrel, hogy felálljon. -
Árnyvadász #363 A betűt többször egymásután gyorsan meg kell nyomnod. Ekkor kiszabadulsz és arrébb lököd a zombikat. Ezt kétszer tudod megcsinálni, utána nincs több lehetőség, halott vagy. Hacsak a társad meg nem ment, mert életben van még.
Nem mindegy milyen gyógyszert veszel be, van amit időnként nem enged, vagy ha bevettél belőle már egyszer, akkor csak egy idő múlva lehet újra. A painkiller (fájdalomcsillapító) az jó, abból sokat be tudsz venni egymás után. Azt vigyél magaddal.
-
kasa85 #362 Skacok.
Képzeljétek el olyan történt velem,hogy meggyepáltak a zombik.
Akkor mutatott valami A betűt az mi a fos?
Viszont a társam felül kerekedett,és leverte rólam a tömeget.
A bázisra vissza mentem,de az élet erő csíkom negyedén volt.
Be akartam venni egy gyógyszer kapszulát,de nem engedte,és nem akart a karakterem gyógyulni.
Ilyen esetben mi a tehendő? -
#361 Az atl+enter nem működik mert "a feladat nem válaszol" szóval valahogy a config fájlban kéne beállítani az ablak módot. Valaki tud segíteni? -
Ironman2 #360 profi vagy!!!! -
#359 Mondjam azt, hogy lesz magyarítás? :) -
kasa85 #358 Ugye nem tudom véletlen elküldeni ezt csatolnám hozzá,mert akkor nem nagyon lépkednék Angol ismeretek nélkül az opciókban. -
kasa85 #357 Köszi akkor valahogyan meg keresem csak nehogy véletlen küldjem el azt semmi baja :) -
mike01010101 #356 Végre sikerült átköltözni egy farmra. Remélem a kiegészítőben (ha lesz) lesz egy börtön is:)