banner
  • Árnyvadász
    Érdemes lesz elköltözni, mert a templom 14 ember számára igen szűkös helyet biztosít. Nekem 13 volt ott már amikor úgy döntöttem átmegyek a vidéki farmra. Egyből jobb lett a morál, mivel ott sokkal nagyobb a hely, több az ágy, külön épületrészek vannak. Arról nem is beszélve, hogy a közelben alig van épület amit a zombik a kisvárosban előszeretettel megszálltak és így nyugisabb is a helyzet. A farm nagyjából a térkép középső részén van így a nagyvárost és a kicsit is el lehet érni könnyen, igaz innen már autóval érdemes közlekedni.

Bár megvan a hangulata a gyalogszerrel történő felfedezéseknek, kutatásoknak is. Például éjjel Holdfényben a búzatábla kellős közepén kószálni igen romantikus.

Persze már nagyon vágyok a nagyváros felfedezésére. Ott rengeteg lehetőség van, nincsenek nagy távolságok sem, gyalog, lopózva ideális lesz felderítéseket végrehajtani. Csak ott a zombik is jóval többen vannak. De van egy elhagyott traktorszerelő üzem vagy valami ilyesmi és azt bázisnak is fel lehet használni. Tényleg óriási beltere van. Ott aztán nem lesz helyhiány.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg a játék trailerjében néhány pillanatra feltűnik egy vidámparkos rész. Arra nagyon kíváncsi vagyok. Baromi hangulatos helyszín lehet. Kérdés a nagyvárosban van e vagy a harmadik településen. Lehet kíváncsiságból oda is elnézek. De csak körülnézés gyanánt. Az annyira messze van jelenleg mindentől, hogy nem érné meg harcba bocsátkozni a zombikkal, meg cuccokat hordani onnan át. Meghalni meg nem szeretnék.