1275
-
ratgab #73 Kihagytad a Sims-et....XD -
#72 Aha szóval ha már nincs benne multi akkor nem is kell értem !
Én örülök neki hogy nem lesz benne multi hanem csak Single Player lesz !
Meg aztán ki is van emelve hogy csak X360 Controller Only támogatás van és csak később jön a bill+egér támogatás !
Meg aztán az Early Access-nek is megvan az előnye ugye a Community tagjai reportolja a bugokat ezerrel és már tegnap is kiadtak nem egy patchet hozzá ami ezeket a bugokat javitja !
Az is le van irva hogy ha megveszed az Early Access-t akkor ingyen megkapsz mindent ami a Final végleges verzióban lesz értsd ugy veszel most egy játékot amiért már nem kell fizetned többet !
Akinek meg nincs x360 Controllerje az vagy vár a keyboard+ egér támogatásra vagy megvárja a Final verziót ! -
Nekrofil #71 csinálnak egy, egyenlőre class 4 kódnév alatt futó játékot, ami a state of decay alapokra épít, csak sokkal nagyobb bejárható területtel rendelkezik, MMO játék lesz. -
Nekrofil #70 Steamen direkt ki van emelve, hogy kontroller kell hozzá, illetve kontroller only a játék. A kiadásnak pedig megvannak az előnyei is, lásd bevétel, most a top sellers 1 helyén van steamen, a pénzből lehet a projektet futtatni. A másik meg a community tudja tolni a bug reportot, ami sokkal könyebbé és egyszerűbbéteszi a bugfixet, mintha 3an nekiülnének. -
#69 Én inkább megvárom a full verziót... -
#68 Ezt igy kiadni pc-re...még böven van mit csiszolni rajta mert ez igy játszahatatlan bill+egérrel.
#67 A Dead Island frencsájz akkor már inkább hasonló mint a Fallout mert az rpg.
-
mike01010101 #67 Azért játszható bill-egérrel is, csak kicsit mazochistának kell lenni. Én kb 10 percig bírtam, de a lényeg, hogy ha jól megcsinálják az irányítást akkor nagyon jó és igazi hiánypótló alkotás lesz. Én legalábbis nem tudok más tps/sandbox/zombi/nem mmo játékról Pc-n.(hacsak a fallout nem így nézem) -
#66 Ja ok. Valóban... pedig egyszer mondták a készítők. Mindegy, akkor ez a játék nem nekem való. Még jó, hogy nem adtam rá ki pénzt hirtelen felizgulásból. -
#65 Coop-ra ne is számíts mert a jelen verzióban nincs se Multiplayer se COOP és a jövőben se terveznek bele multit vagy Coop-ot rakni !
Hacsak nem a modderek majd megoldják hogy lehessen Coopozni vagy multizni.
DE ahogy olvastam a steam forumon a közeljövőben vagyis a final verzióban se lesz Coop vagy multiplayer!
De persze az egér+bill támogatás az nem sokára jön pár héten belül. -
#64 Na én nem fogok ezzel tovább szenvedni... megvárom míg lesz coop és egér bill támogatás. -
Árnyvadász #63 Ideje lefeküdni. Durván bevonzott. Azt hiszem két kezemet összetehetem, mert valahol egy ilyen jellegű zombis játékra vártam már mióta.
-
Árnyvadász #62 Még annyi, hogy a térképen az általad kifosztott helyeket megjelöli a program így oda már nem kell visszamenni. A játék legelején volt egy küldetés, miszerint fel kell mászni egy víztorony tetejére és onnan szemrevételezni ezt azt. Ötletes volt, mert először csak kérdőjelek formájában mutatta mit is lehet felfedezni, de aztán nevén nevezte azokat és a 2D térképen azonnal be is jelölte őket. Tökéletesen lehet így tájékozódni.
-
Árnyvadász #61 Kellemes csalódás. Grafika igen kellemes, a gammán állítottam, mert kissé sötét vagy túl kontrasztos. Hangok is elég halkak, de ezen segített a hangerő feljebb tekerése.(Többi játék már ordítana azon a hangerőn, hogy értsd.) A mozgások kissé darabosak. Aztán itt vége is a negatívumoknak.
A játék igencsak hangulatos. Nagyon tetszik, hogy több karakterrel lehet együtt menni, akár váltani is köztük. Mindenkinek szép adatlapja van, meg lehet nézni miben jobb. A képességek fejlődnek. Az inventory normálisan néz ki és van egy súly kapacitás amire figyelni kell.
Keresgélés közben zajt lehet csapni, az odavonzza a zombikat. Jut eszembe zombik. Tök jól néznek ki. Szép vörösen izzó szempár és kulturált mozgáskultúra. Ahogy kell. Néha begyorsulnak, remekül tudnak futni. Ez ugyan nem előny ránk nézve.
Minden történés jegyzetbe íródik, bármikor vissza lehet olvasni. Térkép hatalmas. Kezdő részen csak egy "kis" erdei kempingben lehet kószálni, de már abba is belelehet 1 órát tenni. Ez a rész a nagy térkép 3% körül lehet. Autó persze lesz, ekkora távokhoz elkél.
Safehouse. Ez egy menedékhely. Már a játék elején is van egy. Itt van pár pórul járt társunk és némi tartalék. Mikor az ablakhoz mentem engedte bedeszkázni is azt. Szimpatikus. Amúgy itt feladatokkal látnak el. Ettől függetlenül lehet saját szakállra felfedezni. Alapvetően sandbox a játékmenet. Tehát eldöntöd mit akarsz és azt csinálod.
Mozgások bár darabosak, azért elég jók a mászás, alacsony téglafalon átugrás (kissé parkour hatású), kerítésen átmászás és a futás animációi. No meg ott van még a lopakodás is. Mert, hogy ilyen is van.
Amire felfigyeltem még: Társ időnként lefogja két kézzel a zombit és neked elég beadni az utolsó ütést. Fontos, hogy zombinak vagy szét kell rúgni a fejét vagy valamilyen fegyvernek látszó tárgyal szétverni azt. Ellenkező esetben szeretnek elmászkálni.
Fegyver is jó, csak az hangos, odavonzza a többi járkáló figurát. Akik ha netán megharapnak, nagyjából nem para, mert van némi kötszer, fájdalomcsillapító és az visszagyógyítja az elvesztett életerőpontokat.
Egyelőre ennyi. Nekem bejött. -
Ironman2 #60 nem is olyan gáz az irányítás,bele lehet azért jönni,igaz a vizszintes forgás nehézkes először.engem ami zavar a túl élénk színek.amúgy a hivatalos fórumon irják hogy meg lesz csinálva az irányítás,ne irják a hibajelentéshez!!
ja,és nemtudom,de nekem könnyünek tűnik elsőre,lehet később nehezebb lesz!! tiszta Dead Island koppintás! -
Ironman2 #59 én 16:9-re állítottam 720p-be! -
Ironman2 #58 LOL! sokat nem törődtek a portolással az biztos! -
#57 téves.
Ezt biztos nem lehet normálisan egér billel tolni. Marad gamepad. -
Ironman2 #56 nálad nem nyavalygott a virusirtó? valószínü fake riasztás:
Win32/Packed.VMProtect.ABD -
#55 De jó, hogy pont nincs felbontás a natív felbontásomban. -
Ironman2 #54 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
másik torrent:
http://bt.ali213.net/down.php?date=1379702886&hash=0dec13d71863082358b0408f6b2f1fc7956aa541
egyébként az elöbbinél az ESET berakta karanténba a steam_api.dll fájlt
-
Ironman2 #53 De egyébként ne is várj scene-t,most jutott eszembe,mert korai megjelenésü játékkal nem foglalkoznak! -
ratgab #52 Hát akkor az egy másik játék lesz, amiben az általad vágyott dolgokat megtalálod attól tartok. -
Ironman2 #51 képek a játékból:
-
Ironman2 #50 hát figyu,volt már olyan eset hogy nem készült 3DM-ből rölíz,amúgy gyorsan jön! -
#49 Megvárjuk a scene-t. -
Ironman2 #48 csak 1.71 Gb a drága! -
Ironman2 #47 Megjött!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
torrent fájl! 3DM cracked:
http://dl.3dmgame.com/plus/download.php?i=2&sl=c69frsKWd3Tmu27ZgvgekrsQx06FPX8W4DHYY0z0%2Fexib9Y
oldal linkje:
http://bbs.3dmgame.com/thread-4035988-1-1.html
-
Ironman2 #46 hát az nem ugyanaz mintha másokkal játszasz,a gépi MI buta szokott lennei mindig -
Susarc #45 persze ismerem sacc/kb a sandbox az atomzsír,de ha kósza másik játékosokkal is találkozhatnál az lenne az űberfaxa:) azért megvesszük! Zombik+ apokalpiszis= IWIN:) -
Ironman2 #44 majd modderek megoldják! -
ratgab #43 Ismered a játékot? Ez egy hatalmas sandbox világgal rendelkező zombi apokalipszisről szóló játék. Ráadásul a készítők egy random generátoros sandbox módot is beépítenek, így lesz ami fenntartsa az érdeklődést.
Ide nem is illene a multi egyébként meg ez nekik az első játékuk szóval nem fogják a csillagokat elsőre lehozni az égről. Majd az SoD 2-ben talán. -
Susarc #42 pazmeg 2013 ban ,hogy nincs múlti egy játékban az ultragáz:S a készítők magukkal basznak ki,mert ha van multi kb. évekkel nyújtják meg a saját bevételüket,.....nah mindegy -
#41 Nincs. -
Ironman2 #40 akkor most van benne multi,vagy nincs? -
Ironman2 #39 fasza!! kösz! -
#38 Coming To Steam's Early Access Tomorrow -
#37 Jaj. :(
Pont ezért nem vettem még meg a Brotherst sem, mert az is kontroller only. -
Ironman2 #36 heteken belül elérhető lesz a pc-s verzió! -
#35 -
#34 Még az idén jön PC-re is!