1275
banner
  • Ironman2
    http://www.mediafire.com/download/c44t34uti0oc48s/Game.zip

ebben benne van a Languages mappa tartalma
  • Ironman2
    game/gamedata.pak/Languages

7zip-el meg lehet nyitni a .pak fájlokat
  • mike01010101
    Még nem néztem hol vannak a szöveg file-ok, de én nekiállnék.
  • Árnyvadász
    Lehet sétálni. Ha nincs nálad lőfegyver, akkor egészen közel jön a kamera a karakterhez és sétálni fog. Csak mivel én boxos kontrollerrel játszom nem tudom mi neki a gombja. Kontrolleren a bal ravaszt kell lenyomni és akkor hozza ezt be. Ha van/lesz nálad lőfegyver akkor is ezt kell nyomni, szintén sétál így a karakter, de ilyenkor már célozni is fog. De megoldható ez is. Nem kell kijelölni a fegyvert az inventoryban és akkor nem teszi azt.

Elég hangulatos így mászkálni. Tipp: Ha belső terekben vagy és futsz, nem csökken a stamina. Ezt jó dolognak tartom.
  • Árnyvadász
    Pár élmény még, de csak így:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bevetettem a SWAT osztagot. Csak úgy próbaképpen lássam mit is jelent ez. Rádiózás után szinte azonnal ott termett három darab felfegyverkezett golyóállómellényt viselő rendőr. Shotgunnal felszerelve mindegyik. Ők már nem csak közelharcba bocsátkoznak, mint a társak, hanem messziről is szedik le a zombikat. Nagyon erősek. Kényes szitukban nagyon hasznosak lesznek. Viszont csak nagyjából olyan 5 perc időtartamig vannak velem, aztán eltűnnek. És legalább 30 perc vagy több mire újra be lehet vetni őket.

Van egy iszonyat erős nagydarab kövér speciális zombi. Kocsival próbáltam legalább hatszor elgázolni, de semmi baja nem lett. Gondoltam akkor jöhet a tüzérségi támadás, de a szemétje kimozdult a körzetből. Bezzeg én kaptam belőle, majdnem bele is haltam. Aztán shotival végül sikerült leszedni. Kemény mert háromfajta támadása van. Az egyikkel rohamozva támad és úgy fellök, hogy elrepülsz. A másik mikor közel vagy hozzá a hasával arrébb taszít, ettől is leesel a földre. A harmadik meg mikor egy jó nagyot rácsap a földre és ez egy kisebb területen belül olyan földrengés szerűséget okoz.

Mikor a kocsival próbáltam elütni a kocsinak kipukkant az első gumija, onnantól kezdve a felnin ment és szikrázott szépeket.

Aztán van egy újabb speciális zombi is ezt nemrég adta be a játék. Ezt könnyű kinyírni, legalábbis én egy fejlövéssel megtettem, de ezután szétrobban és gázfelhőt ereszt ki magából. Szóval közel menni nem ajánlatos hozzá.

Amúgy végre sikerült elegendő építőanyagot találni és így elkezdtem a fejlesztéseket az alap táborban. Fejlesztettem a lövésztornyon. Ez ahogy láttam ad bónuszt minden táborban lévőnek a fegyveres képességeire. Meg még két dologra, főleg bázisvédelemre. Kell is mert időnként megszokták támadni a zombik, hordák a bázist is. Másznak át a falakon, elég kemény, de a sok túlélő azért leveri őket. Néha én is visszamegyek besegíteni nekik.

A másik fejlesztés a workshopot érintette. Ez többek közt arra is jó, hogy a bázis előtt parkoló kissé lerobbant kocsikat helyrehozza. Időre megy, tehát nem rögtön, de szépen javulnak majd.

Kéne még a veteményest fejleszteni a jobb kajautánpótlás miatt, majd jöhetnek a spécibb dolgok, mint könyvtár és egyéb. De ugyanakkor majd jó lenne a másik városban is megépíteni a bázisom, de először itt szeretnék alaposan berendezkedni. Egyelőre jól haladnak a dolgok. A morál ismét jó, a társak szépen fejlődnek, most már egyre kevesebb az alapszintű társ. Próbálok mindenkit igénybe venni.

Annyit teendő van, hogy szinte nincs is megállás. A nappali és az éjszakai kalandozásoknak is megvan a maga hangulata. Ja meg vissza fogok még menni a játék kezdőhelyére is a kempingbe. Kihagytam néhány sátrat, faházat, meg az úton visszafele is vannak elhagyatott farmok, erdészházak és egyéb lakhelyek. Ezeket utólag bepótolom.

Ahogy láttam a térképen van még egy nagyobb település. Kíváncsi leszek az milyen stílusú. Nem lenne rossz, ha valami nagyváros jellegű dolog lenne, bár nem hiszem, hogy beillene ebbe a környezetbe. Majd kiderül.
  • Madi92
    Fuuuu annyira nagyongigamegajó ez a géme! :D

Kérdés csak úgy sétálni mint házon belül lehet valahogyan? Már nyomkodtam mindent, de nem találom, ha van ilyen funkció!
  • Hexex86 #148
    kasa86:elindítod a játékot és nyomsz egy Alt+Entert.Utánna beállítod 16:9-re és 720p-re.Azt a WindowedBorderlessGaming progit elindítod.Miután elindult a tálcán lévő progin nyomsz egy jobb klikket.Ott lesz egy olyan, hogy Open Game settings.És a Resolution-ba beírod a monitorod felbontását.És kész is!
  • tutituti
    Teljesen egyetértek Árnyvadász úrral.Erősen a legjobb zombó játék eddig a piacon.A fene coop azért hiányzik mint a falat kenyér mert baráttal sokkal jobb lenne,de majd a következő projectjüket kivárom.
    Addig meg ahogy nézem lesz mit tenni itt is.
  • Titan
    Meg lehet szokni...a lényeg, hogy a gyors egérmozdulatokra elég hülyén reagál, de ha lassan mozgatod, akkor nincs vele gond...

Azért NE felejtsük el, hogy ez még nem a végleges verzió....csak gondolom kell a lé a fejlesztőknek ezért kiadták ezt az Early Access verziót...
  • Nekrofil
    D pad lefelé nyílat nem sikerült nekem megtalálni a billentyűzeten, pedig végignyomtam az egészet.
  • Madi92
    És az egérke? Arra is sokan panaszkodtak, hogy egyik irányba gyorsabb, azt is be lehet már faszán lőni? No mind1, letöltöm:D nem bírom... aztán majd jelzem a gondjaimat:D
  • Árnyvadász
    Találd meg és egyből menni fog.

Lőfegyverek nem használódnak el. Azokba csak a hozzájuk való lőszert kell beszerezni. A közelharci fegyverek mindenképpen tönkremennek egy idő után. Attól függ miből van. A fa anyagúak hamarabb, a fémek később. De nem gáz, mert van belőlük bőven.

Csak pár példa: Hokiütő, baseball ütő fa/fém, lapát, csavarkulcs, autószerszám, bot, rúd, golfütő, csődarab, ásó, krikett ütő, macséta amik így hirtelen az eszembe jutnak, de van még bőven.

Macsétával már vágtam le kart is. No meg három besorolás van, ütő, zúzó, vágó fegyver és ezekre lehet specializálódni. Csak el kell érni a megfelelő szintet hozzá.
  • Ironman2
    Látom magyarosítani tök egyszerű,talán neki vág valaki a honosításnak!
  • kasa85
    Köszi ha tudsz angol helyett Magyarul hogyan lehet beállítani a képelcsúszást nagyon örülnék sajnos Angolul nem tudok :(
    A jobb,és a bal sarok csúszott el kisebb lett a kép amit látok a naplóm fele kilógna a monitorból (
    Előre is köszönöm a segítségeket.
  • Titan
    Plusz még, az ALT, SHIFT,CTRL, Q,E,R,T és F jah meg az M, mint map és TAB.
  • Árnyvadász
    Multi az hazavágná. Csak egymást ölnék le a játékosok. A Co-Op az már jobb, de mivel ilyen igényes RPG jelleggel van felépítve a program, emiatt elég nehéz lenne beleintegrálni. Ez a játék inkább olyan, mint a Skyrim, csak zombikkal. Egyjátékosan ez tökéletes.

Amúgy is ott vannak a társak, egy csomó túlélő npc akik megmentésre várnak. Nem igazán érzed egyedül magad. Tök olyan, mintha egy multis játékkal játszanál. Arról nem is beszélve, hogy lehet köztük váltogatni, így sokkal színesebb az egész.

• Titan
    Áháá! Meg van a hiba! Azt a rohadt rádió gombot kéne még megtalálni a billentyűn...:D

A fegyver javításra valami infó? ;)
  • Ironman2
    Dehogyisnem fut! :)
    Annyi a különbség hogy enter helyett space van,és a nyilak nem müködnek,de helyette ott van a WASD,ami pont tökéletes!
  • Madi92
    Most nem tudom, előző üzenetem látszik-é(én nem látom)
    Szóval nincs Controllerem és ahogy olvasgattam, anélkül nem fun még!
  • Árnyvadász
    Nem egészen.

Megpróbálom jól érthetően leírni. Szóval először is a futár hívása 10 influence pontba kerül. Egyszerre egyet lehet hívni, de egy kis idő eltelte után lehet megint. Nálam a kontroller D padjának lefele gombjával hozza be a Radio Assistance menüt. (Sajnos billentyűzetről nem tudom melyik.)

Itt látható mik azok a dolgok amihez kell rádiósegítség és mennyi influence pontba kerülnek. Itt van az outpost emelése is. Azt is innen tudod elérni. Visszatérve a futárra, itt azt is látod, hogy 1 futárt tudsz küldeni, de bizonyos idő múlva (vagy ha szabad lesz még valaki, nem tudom pontosan) megint igénybe lehet venni. Ebből a menüből mindenképpen látni fogod.

A dolog lényege pedig az, hogy elmész egy helyre, legyen az ház, benzinkút, raktár, posta akármi és ott ha van zombi azokat kinyírod, vagyis biztosítod a helyet és már igénybe is lehet venni a futárt. Ha nincs zombi akkor meg egyből, de ezt a karaktered is mondja, hogy tiszta a terep. Mindig mondja Ő is, társad is ha van veled, hogy mik vannak és a felső sarokba a képernyőre ki is írja a program.

Aztán ha megtörtént a hívás, a futárt nyomod tudod követni a nagy térképen. Zöld pont ami mozog és érkezik a célterülethez. Ha esetleg elkapják a zombik útközben (bár ez közeli távnál szerintem nem valószínű), azt is látni fogod a térképen és oda lehet menni segíteni neki. De Ő is mindent lerádiózik. Egyedül is szépen elvégzi a dolgát.

Nálam csak egyszer kapták el, de mint írtam az is csak azért volt, mert szegénynek át kellett szelnie az egész térképet.

Pár tipp még: Gáztartályokat fel lehet robbantani. Csak lőjetek bele fegyverrel. A társaid mindig mondják honnan jönnek zombik, ha a közelben vannak. Katonásan teszik, pl. 3 óránál zombi meg ilyesmi. Vagy hátunk mögött zombi, szemből stb. De a kis térképen a bal alsó sarokba is be vannak jelölve. Ha sárga, akkor csak mászkál, ha bepirosodik, akkor már észrevett és támad.

Futárra még annyit, hogy nemcsak a bázishoz szükséges cuccokat viszik el. De célszerű inkább a ládás cuccokat rájuk bízni. Persze Te is cipelhetsz ilyen ládákat, ilyenkor a hátizsákod mérete is megnő, onnan látod, hogy felvettél ilyet.

• kasa85
    Lehet szerintem még nagyon xbox formátumú emiatt is tudja a széles kijelzős beállításokat csak.
  • Ironman2
    Problem?
  • Ironman2
    Csak azt nem értem miért nem raknak egy ilyen zseniális játékba multi lehetőséget!!
  • Titan
    Köszke! Ezek szerint a futárt csak oda tudok hívni, amit egyszer már 20 a csaj már felfedezett és megjelölt és én kipucoltam a helyet?

Még egy kérdés: Jelenleg a templomban van a bázisom és húztam fel egy alvó helyet és egy műhelyt(alap szinten vannak). Az elhasználódott fegyvert pl. cső nem tudom javítani? Vagy hogyan is van ez a javítás?
  • Árnyvadász
    Rádiószobára rámész és a kis térkép felett ott lesznek zöld ikonok. Azok közül kell kiválasztanod az egyiket és akkor a csaj elkezdi neked keresni a térképen hol lesz az a hely, ahol a keresett cucc megtalálható. Időbe telik, azt hiszem olyan 9 perc. Aztán szól és a térképen is bejelöli, kis zöld nagyító az ikonja.

Outpost csak annyi, hogy lerak a játék neked egy széfszerűséget. Ha házba csinálod akkor az egyik szobába, ha kint a mezőn, akkor csak oda. Ezt a területet második szinten el is lehet aknásítani. Védelem céljából. A bástya ikon az jó, aztán ez zöld lesz, amint megcsináltad rá az outpostot. De ez 50 influence pontba kerül. És figyelj arra, hogy akkor engedi amikor nincs zombi a közelben. Szóval biztosítani kell a helyet.

Lehet karakterek közt insant váltani. Legalábbis azok közt akikkel baráti a viszonyod és épp ráérnek, tehát nem küldetésen vannak. Megnyitod a karakterlapot és ott kiválasztasz egy másik karakter és billel nem tudom de nekem a kék X gombot kell megnyomni és azonnal belebújok a kiválasztott karakterbe.

A játék időnként nyomja ezeket az infókat csak nagyon résen kell lenni. Vagy a töltőképernyőn figyelni amit ír, meg van egy how to play szekció is a menüben, lehet abban is benne vannak ezek.

Ha van még kérdés jöhet.

• Madi92
    Ne írjatok már ilyen jókat, 21 éves fejemmel, alig várom már, hogy játsszak vele... (Amúgy írjatok, tök jó olvasgatni! :)
  • a.carkey
    Igen, roppant ígéretesnek tűnt már amikor az első infók kijöttek róla.
    The Last of Us után konzolra akartam megvenni, de most már én is megvárom a PC végkifejletet. :)
  • Árnyvadász
    Hát basszus annyit tudok mondani Neked is meg másnak is, hogy ez eddig a legjobb zombis játék a piacon. Csak lesek ki a fejemből mik vannak ebbe. Most kíváncsiságból elmentem a másik városba, de az tényleg város. Szupermarkettel, óriási kőházakkal és még egy baseball pálya is van.

Komolyan nem hittem el. Annyira faszán ki van dolgozva minden, hogy nem igaz. Bejárható terület meg iszonyat nagy és mindenhol van valami amit megéri felfedezni.

Itt már a kormány embereinek csináltam egy küldetéssorozatot és cserébe kérhetek tőlük:
    SWAT csapatot támogatásnak. Kész bazdmeg. Lehidaltam. Mindezt 30 influence pontért, de még nem próbáltam ki. Majd, ha olyan lesz a szitu amihez kell bevetem.

A nagyváros már durvább volt, de már akár át is tudom egy hatalmas raktárba költöztetni a csapatom, csak kell még építőanyag és azért a kisvárosi bázist is szeretném fejleszteni. Meg amúgy sem hajt a tatár.

Közben megint lett egy újabb zombifajta. Ez is speciális. Állandóan adagol valamit a játék. Például fegyverekből lehet már gránátvetőm (kibaszott jó), macséta és smg is. Csak győzzem tölténnyel, de a shotgun is hatásos. Eddig abba csak lőszert találtam, de a nagyvárosban sokkal több cucc is van, így ezeket a fejlettebb fegyvereket innen szereztem be.

Szegény társamat képes voltam ide elhívni rádión, hogy szedjen össze némi cuccost. Átszelte a fél megyét (szegény) gyalogszerrel miközben kétszer is elakadt a zombikban, de mindkétszer segítettem neki az új mustangommal. Másodjára már leverték elég keményen, még jó hogy a közelben voltam és beáztattam a sportverdát a zombik vérébe.

Ha ezt év végére tényleg kipofozzák, én azon sem csodálkoznék ha ott lenne az év legjobb játékai közt. WarZ, DayZ, Dead Island meg hasonló cuccok labdába se rúgnak. Itt valami csoda történt játékfejlesztés címen. Tényleg értetlenül állok a dolog előtt.

Kibaszott jó játék. Ennyit tudok mondani.
  • Titan
    Köszi az ötleteket! Sajna nekem a futár hívása valamiért nem engedi vagy lehet valamit rosszul csinálok...
    Tabbal kitallózom bázist és ott a rádiószobát, de csak infót tudok kérni nyersi helyekről...:( Küldi függő vagy mi?
    Az outpost se világos, hogy hogyan is megy ez, mert kipucoltam egy házat ahol voltak túlélők és a térképen egy bástyával van jelölve(gondolom ez lenne az), nos hogyan tudok ebből outpostot csinálni?

Jó volna, ha a kocsikba lehetne pakolni cuccot(matikat) vagy instant lehetne karakter választani és nem kéne mindig odamenni egyhez és úgy választani...

• Susarc
    korrektül megvan csinálva és dícséretesek az ötletek ezekkel a küldikkel...helyrerakják az irányítást meg a videó beállításokat és frankó lesz
  • Árnyvadász
    Pár észrevétel:

Kocsikkal lehet dudálni. Figyelemfelkeltésre kiváló. Amikor a kocsit otthagyom az út mentén, mire visszamegyek hozzá, jó pár zombi lengi körül. Ezt többször is megfigyeltem.

Poén:

Sikerült az első kocsimat felborítani teljesen. Abba már bele se lehet szállni többet. Illetve sikerült felrobbantani is egyet. Kurva gyorsan hagytam el én meg két másik társam akik velem voltak. Jó nagyot robbant és a közelébe lévő zombik szépen repültek a légnyomástól.

Más:

Lassan az összes kocsit leamortizálom a környéken. De ha jól láttam lesz lehetőség javítani őket. Mondjuk azért találok újabb típusokat is, illetve új fegyverek, újfajta zombik is vannak. Gondolom ahogy egyre jobban fejlődök, úgy adja be ezeket. Bár még mindig a kisvárosban tanyázom. Meglett a második outpostom is. Egy arra alkalmas házban húztam fel. Viszont kérnek másikat is, csak ehhez fejleszteni kéne a workshopot, csak ahhoz meg kéne az alapanyag. Azt épp mostanság gyűjtögetem be.

Tervezem egy másik településre is ellátogatni, de annyi küldetés van itt is, hogy alig győzöm csinálni. Azt meg direkt kifigyeltem mi történik, ha hívok rádión egy futárt aki begyűjti a cuccokat. Megvártam ott, ahova hívtam és mikor elindul a bázisról még a térkép is jelzi egy zöld ponttal éppen merre jár. Fut egyébként.

Mikor odaér a helyszínre szépen odamegy a szekrényekhez, fiókokhoz, hűtőhöz épp amiben a cuccok vannak és keres. Állat! Közbe beszélni is lehet vele. De a cselekedetit látod a képernyőn is, mert rádión Ő is leadja ha elindul, odaér, visszamegy és látod azt is, hogy mikor visszaért milyen cuccokat szerzet és az mennyi bónuszt ad a bázisnak.

Nem szar mi?

Ja meg voltam egy sziklás részen is. Olyan kis hegyféle, tetején egy kilátóval. Egész közel van a városkához és onnan sniperkedtem kicsit a zombikra. De a cél igazából a körbenézés volt.

11 órám van eddig benne, de szerintem sehol nem tartok. Nem lesz rövid az biztos.
  • Ironman2
    na hogyha valaki állított ezen az .xml fájlon töltse fel legyen szíves,fene se érti,annyi kombináció van benne
  • Ironman2
    mint a Far Cry 3-ban,ott is dinamikus a környezet,nincs semmi lescriptelve előre,ettől élvezetes a játék.volt olyan hogy a tigrisek elintézték helyettem a piszkos munkát
  • Árnyvadász
    Némi kiigazítás az előző kommentemhez: A legegyszerűbb módja annak, ha az ember nem akar azzal foglalkozni, hogy begyűjtsön a Call for Scavengers parancs ami 10 influence pontba kerül. Ezt egymás után többször is ki lehet adni a különböző házakban amit már biztonságossá tettünk. Lily szépen kiküldi egy szabad embert a célra és az elvégzi helyettünk ezt a munkát.

Egy jó hír számomra:
    Ed a játék egyik kezdő karaktere a játék legelején megsérült.Elég komoly sérülést szerzett, amit csak orvosi ellátással lehet kezelni. Tegnapi játékom során felfedező utat tettem a hegyvidéken és közben belebotlottam egy túlélőcsapatba. Egy teljesen omladozó állapotban lévő kétszintes nyaralóban húzták meg magukat. Köztük volt egy orvos is. Ott besegítettem pár dologban, aztán eljöttem.

Ma meg muszáj volt kaját, gyógyszert keríteni, mert a készletek lemerülőben voltak és nem ezekkel foglalkoztam. Meg összefutottam az éppen küldetésen lévő társaimmal így zombikat is irtottunk. Volt, hogy négyen is egyszerre! A házakba meg küldtem a futárokat, hogy szedjék össze ami megmaradt.

Hazaérek a csapattal és erre a következő kép fogad: Ott az orvos Ed mellett és sikerült kigyógyítani a betegségét. Ez nagyon jó hír volt számomra. A morál is jelentősen nőtt ettől és a begyűjtött készletektől. Az már csak hab volt a tortán, hogy elkészült a +8 ágyas pihenő hely is.

Egy nagy baj van: Kurvára bevonzós a gém! Alig lehet otthagyni, annyira hangulatos ez a világ.
  • Hexex86 #119
    Jó olvasni milyen lehetőségek vannak a játékban.Köszönöm Árnyvadász az ötleteket, tippeket.
    A képernyő "elcsúszás" hibára itt a megoldás:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2675769
  • Árnyvadász
    Erre megoldás az Outpost. Azt bázistól messzebbi helyen lehet felhúzni és amit oda beraksz azt úgy kezeli a játék, mintha elmentél volna a bázisra és ott lerakod. Meg ez arra is jó, hogy utánpótlási vonalként is szolgál, ha kifogytál valamiből, akkor innen feltöltheted magad.

Eldobni nem lehet. Megsemmisíteni igen. Ekkor felszabadul hely az invetoryban. Ha ketten mentek és a másik embernek akarod odaadni amit találtál, akkor ne vedd fel, válts köztük és a másikkal tedd azt.

Csomagok esetében meg hívd rádión Lilyt és küldi az embert érte.

Egyébként megfigyeltem, hogy nemcsak a mi karakterünk (akit éppen irányítunk) tesz be a közösbe. Akik éppen küldetésen vannak azok is hoznak be cuccokat. Lőszert, gyógyszereket, fegyvereket. Ez nagyon jó, mert így olyan dolgokhoz is hozzá lehet jutni amit esetleg a mi karink nem találna meg.

Meg van még két lehetőség cuccok tárolására. Az egyik, ha a házban hagysz valamennyit, később jól jöhet még. Másik pedig, ha a szomszédságban lévő túlélőknek (más bázisok) is van tárolójuk. Oda is el lehet rakni ami szükséges.

Sőt vannak küldetések amiben, ha segítesz másokon, visszakíséred az otthonába az illetőt, akkor ott baráti alapon a tettedért a felhalmozott készletekből elvehetsz. Nekem van lőszerutánpótlásom a közeli településen, de a bázistól azért távolabb.

Sajnos az inventory mérete nem túl nagy. Ha a hátizsák nagyobb is az csak a cipelhető súlyhoz ad bónuszt. Meg idővel a karakter is fejlődik és nehezebb tárgyakat is eltud cipelni. Igaz az inventory akkor is korlátozott marad.
  • Ironman2
    Engem mondjuk az idegesít hogy nem folyamatos a képmozgás.Ha lelassítom az egérérzkenységet,akkor a vizszintes forgás lelassul,a függőleges marad ugyanolyan gyors.A karakter mozgása is szaggatott kissé.Sokszor meg azt se látni hova ütök,csak vaktában nyomkodom az egérgombot diablo stílusban.A Dead Islandban legalább kézre,lábra,fejre oda lehetett csapni rendesen
  • Titan
    Arra nem jött rá valaki, hogyan lehet a megtalált cuccot pl. eldobni, hogy embert lehessen hozzá hívni? Mert egyesével visszarohangálni a bázisra elég gáz...:(
  • wesker24
    Na ez már jobban hangzik ! :D
  • Árnyvadász
    Ezt nem értem.

Azt csinálsz amit akarsz. Egyáltalán nem nehéz a játék. Jó nagy hülyeséget kell csinálni ahhoz, hogy valakit elveszíts. Lehet zombimészárként, lazán játszani is. Kocsi nagyon jó erre. Vagy gyalogosan is, mert rengeteg fajta fegyver van. Teljesen rajtad áll hogyan játszod. Arra kell figyelni, hogy legyen megfelelő ellátás a táborban, de arra meg kiküldesz embereket, hogy szedjék össze azt, Te meg addig randarílozhatsz. Rádión megkéred Lilyt, hogy mérje be neked merre van gyógyszerkészlet, nyersanyag építkezéshez, lőszer stb, aztán mikor megvan vele szól neked. Majd odamész bejelentkezel, hogy itt vannak a cuccok és hívod az embert, Lily meg küldi. A nagy zombiírtás közben meg időnként hazaugrassz feltölteni a lemerült készleteidet. Vagy felhúzól egy Outpostot és akkor még a bázisra sem kell visszabaggyogni.

Úgy játszod ahogy neked megfelel.