1275
banner
  • Fpocok
    Ha minden jól megy, a hét vége felé jön. Ha nem, akkor jövő hét elején.

• Madi92
    Valami hír esetleg?:D
  • kasa85
    Konzol portól ne várjatok semmit.
    Ugyan azt a felbontást kezeli mint ami a konzolok max egyet raktak bele amiről nem tudtam 2000feletti felbontást,de az 1920x1200 monitor felbontást sem ismeri még széles vásznon sem,csak a tipikus konzolos formát felbontási lehetőségeket.
    A klaviatúra,és az egér is ugyan ennek az áldozata lett.
    Remélem a DLC be bele építik a javítást,de ugye az megint pénz szóval egy patch formájában kéne kiadniuk még a DLC megjelenése előtt.
    Illetve a 1920x1200 felbontással rendelkező Natív felbontást is bele rakhatnák a játékba.
    Alan Wake is egy az egyben átirat,és az mérföld kővel jobbra sikeredett mint ez ott egér,felbontás,grafika persze ez sem szégyenkezhet patentos volt.
  • JethroHUN
    pff... DLC-t kiadni van idő, de hogy végre normálisan megcsinálják a PC-s irányítást nincs? aham...
  • Forrest Tomee
    1650x1050-ben nem lehet valahogy elindítani? Csak egy kis ablakban megy középen, hiába állítgatok bármit.
  • kasa85
    Ezzel teljes mértékben egyetértek elején a körítés legyen jó utána majd akkor jöhet csak a desszert.
    Ha rajtam múlna megkapnátok,de úgy látszik a pénz szagától meg az eladott példányszámoktól el ámultak a tisztelt fejlesztők,és elfelejtették a helyes sorrendet.
    Viszont amondó vagyok aki komolyan játékos annak ajánlott a Kontroller is mivel PC-re nem véletlen van ráfabrikálva.
    Sok játék meghálálja a Kontroller használatot kényelmesebb is fekve az ágyból tolni,illetve könnyebb a kezelhetősége.
    Viszont aki régi vágású,és szeret klaviatúrán csapkodni betűket azoknak is ajánlott egy jóvágású szoftver,vagy program mivel PC nél az a alap.
    Kimondottan Konzol játék ez még a felbontása is Konzolos nem megy az istenért sem a monitoromon ami IPS 1920x1200 felbontású a Natív felbontásán inkább 1080p ben tolom amin még szép a kép csak egy kicsit kugli szerűek az emberek ilyenkor jönne az alul,és felül egy kis sáv,hogy össze legyenek a karakterek,tárgyak húzva.
  • Skypack
    Előbb az irányítást meg a bugokat fixeljék aztán várhat még a DLC.
  • kasa85
    Jön a DLC jól hangzik ami lesz benne.

http://www.gamestar.hu/state-of-decay-egymillio-folott-xbox-360-xbox-live.html
  • Fpocok
    Jaja... acsivmentek, dlc... és valamikor utána a megfelelő irányítás.
  • Madi92
    Hátööö fontos a megfelelő sorrend! :D
  • lostprophet
    Olvastam a Steam fórumán, amikor nyavalyogtak, hogy mikor lesz már javítva az egér+billentyűzet kombó, hogy a fejlesztők épp a DLC-t kalapálják, azért haladnak ilyen lassan.
  • kasa85
    Biztos lesz kiegészítő hozzá szóval csak türelem kérdése.
    Amúgy PC sokkal szebb lett mint konzolon ott nagyon lehúzták a minőség miatt.85% kapott itt megkaphatná PC én a 92%ot bőven a grafika javulása végett,és a szaggatások megszűnése miatt.
  • dartonite
    Isteni jo jatek,telis tele meglepetesekkel.Remelem folytatjak idovel ezt a remek stilust mert bar eleg rovid(2-3nap alatt vegig lehet tolni),de rendkivul szorakoztato.
  • kasa85
    Assassin's Creed
  • kasa85
    Jogos nem tudom honnan jött az S betű
  • Madi92
  • Ironman2
    Creed.D
  • kasa85
    Volt annyira szórakoztató mint a Assasin Screed 3 játék
    Ha igen +1 csak a Magyarítás hiányzik már belőle
  • mike01010101
    23 óra alatt végeztem vele. Maradt még tennivaló, úgyhogy folytatom.
    Az utóbbi pár év legélvezetesebb tps sandbox rpg-je nálam. (Walking Dead rajongó vagyok). Volt annyi szórakoztató játék, mint az AC3.
  • kasa85
    Értem de remélem egy két csapásból le tudom remélem csapni.
    Amennyiben nem neki megyek két emberrel.
  • Árnyvadász
    Ha küldetés alatt kerülsz ilyen helyzetbe, elég csak kilépni a játékból, normális módon. Ha belépsz újra, a küldetést újra meg kell csinálni és a karaktered a bázison lesz. Ezzel meg tudod menteni az életét.

Ha nem küldetés alatt kerülsz ilyen helyzetbe, akkor még a küldetés sem veszik kárba. Szóval elég kilépni és a probléma meg van oldva.

Lehetőleg törekedj rá, hogy legalább ketten menjetek felfedezni. 100 influence pontba kerül egy társ felvétele, erre figyelj. Ha már ketten vagytok, szerintem a Feral sem gond.

Feral az nem a nagydarab zombifajta. Az az amelyik guggolva közlekedik baromi gyorsan és nagyon gyorsan támad.
  • kasa85
    Köszi akkor figyelek ezerrel nehogy engem is agyon csapjon az a behemót :)
    A legjobb karaktert nem szeretném el veszíteni ezért vigyázni fogok rá amennyiben húzósra állnak a dolgok mit javasolsz mit tegyek,hogy ne nyírjanak ki egy gyors Control alt delete?
  • Árnyvadász
    Azt látni fogod a képernyőn, mert egyszerűen kettészedi. Kinyírni meg úgy kell, hogy próbálod blokkolni a támadásait. Közelharci fegyverrel, picit elmozogva ütni ameddig bírod szusszal. Nekem is a kedvenc karakterem volt.

Az egyik legtapasztaltabb, de a csajokat is szépen felhúztam. Ez a mondat tűnhet némileg furcsának, de a dolog szerepjátékos oldalát nézve, elhanyagolható a benne lévő szexuális töltet.

Abban sajnos egyet kell értsek, hogy idővel ez a fajta keresgélős, kutakodós játékmenet kifullad, unalmas és repetitív lesz. Erre egyetlen gyógyír, ha a játék nem tart sokáig. Azt meg leginkább csak akkor lehet elérni, ha a főbb küldetésekkel foglalkozol. Akkor valószínűleg a varázsa is kitart. Vagy pihentetni kell valóban.
  • kasa85
    Köszi a részletes választ :)
    Egyenlőre hol megjön a hangulatom a játékhoz,hol nem néha abba kell hagynom hiába jó a game egy kicsit monotonná válik a keresgélés,de majd bepörögnek az események remélem.Kár azért a karakterért mintha ő lenne a fő küldetés számomra,hogy túlélje.
    Amúgy azt a zombit hogyan érdemes ki nyírni meg honnan ismerem fel,hogy az volt aki ki nyírta a karakteredet?
    Nehogy én is abba a hibába essek.
  • Árnyvadász
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egész játék során mindössze egyetlen karakterem halt meg, Ő is a legutolsó küldetésben. Ott picit elszámoltam magam és egy Feral zombi széttépte a Marcus nevű karakteremet. Úgy voltam vele ez a játék végén már belefér.

Illetve még egy karakterem, a volt zsaru (seriffkalapos) halt meg súlyos, kezelhetetlen vírusban, de ha jól láttam a többieknél is. Szerintem ez kikerülhetetlen, mert küldetésben kellett megölnöm. Szóval ez ilyen előre eldöntött dolog volt a játék során.

Küldetésekből viszonylag sok van, de nem vészes. Inkább a többi véletlenül generált mellékszálak és a keresgélés az ami a több időt jelenti.

Igazából én sem fosztottam ki minden házat. A terepet, térképet bejártam, de maradt még nyersanyag, de mivel a játék az utolsó mentést a befejező küldetés előtt tárolja, így akár később azokat is be tudom pótolni.

Persze ha sok újítás lesz a végleges verzióban, akkor elkezdem elölről a játékot. Majd kiderül miket tesznek bele.

Aztán jöhet a Class4. Ha az ennél is jobb lesz és esetleg MMO formájában köszön vissza, akkor számomra az 1-2 hónapos elfoglaltságot biztosan megadja. Több vágyam nincs.
  • kasa85
    Én is elsőnek Angolul tolom végig gyönyörködöm a tájban.
    Másodjára majd Magyarul,és majd gyönyörködöm a feliratban remélem nem nagyítóval,mert olyan picik lesznek a betűk :)
    Gondolom nem kevés küldetés lehetett neked akkor hány embert áldoztál fel,és mennyi embered maradt életben?

lostprophet
    Az szép akkor azzal el leszel vagy hónapokig (
  • Madi92
    Én is pihentetem a játékot míg kezelhető lesz, illetőleg a magyarítást is szeretném megvárni.
    Nevessetek ki, de nekem pl a lenti videó megnézéséig, fogalmam sem volt róla, hogy specializációkat is lehet kiválasztani! :D Bár hiányát nem érzetem, de azért na...
  • lostprophet
    Több, mint 14.000 sor, nem egy apró játék.
  • Árnyvadász
    A játék fogyott el, ugyanis vége lett.

Persze ettől függetlenül, ha megérkezett a végleges verzió, akkor újból kezelésbe veszem. Nálam ennyi a történet.
  • kasa85
    Értem akkor lesz egy kis szünet.
    Amúgy nem hiszem,hogy nagy változások lesznek maximum grafika,irányíthatóság irányban lesz egy kis eltérés,így most is meg tudod mondani a jelenlegi szöveg állomány per haladással mennyi idő lenne a magyarítás elkészülete :)
  • lostprophet
    Egyelőre még a teljes játék sem jött ki, így még a konzolos szövegeken is változtathatnak. Ha végeztem a Blood Dragon fordításával, akkor állok neki.
  • kasa85
    Skacok hova tűntetek elfogyott a lelkesedés?
    Nagyon kihalt ez a topik hajrá baltázós kolegák írjatok valamit véleményeket,és tippeket várok,illetve a válasz mikorra lesz kb kész a magyarítás.
  • Fpocok
  • kasa85
    D az komoly azért köszi a segítséget akkor pihentetem a két faszit a többieket nyüstölöm egy kicsit hisz itt van a világvége. :)
  • mike01010101
    Egy kérdés: Mikor nézem a bázisom térképét fejlesztéshez, időnként a bal alsó sarokban feltűnik egy RV feliratú ikon és egy kis progressbar fut alatta, az mi lehet, erre még nem sikerült rájönnöm?
  • mike01010101
    Csak single
  • Prince23
    Ez only singleplayer, vagy multi is van benne?
  • Árnyvadász
    Helyzetjelentés:

Farmot is elhagytam, mert már kifosztottam a közelben lévő épületeket és elég körülményes volt autóval bejárni a messzebbi területekre. Beköltöztem a városba és ott szépen haladok. Egy csomó küldetést is elvállaltam, aminek meg is lett az eredménye. Kaptam új rádiósegítségeket és megnyílt a harmadik helyszín is.

Ott is voltam már többször. Feltehetőleg át is költözöm majd, ha már a játék végső szakaszában járok. Most már annyira nem lehet hátra sok.

Szerintem egy 35 óra alatt végzek mindennel. Jó játék volt. Ha kipofozták mindenképpen megnézem újra mi változott benne. A játékot meg kb. 1-2 nap és befejezem. Most 28-29 óra van benne.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vízzáró gátnál elég messzire el lehet látni. Egy igazi nagyváros rajzolódik ki. Persze csak textúra, de a térképen van helye neki. Csak oda lehetetlen elmenni, mert az oda vezető út betonfalakkal van lezárva. Azért egy dlc formájában nem lenn rossz viszontlátni.

Vagy majd a Class4-ben.
  • Madi92
    A piros csak sérülést jelent, le kell rakni kicsit a karaktert pihenni. Ha zöld lenne, az jelentené azt, hogy beteg/fertőzött, de ebből több variancia lehet. A legneccesebb a "Black fever" az azt hiszem gyógyíthatatlan és szomorú vége lesz a dolognak.

Dokira meg van küldetés, de bővebbet nem tudok mondani, mert én "elfelejtettem" elmenni érte és meghalt a csávó! :D
  • kasa85
    Még egy kérdés megnyitom a felfele nyíllal a menüt,és ott vannak az emberek.
    Már kettő pirosan van az mit jelent fertőzöttek amennyiben igen hogyan lehet rajta segíteni.
    Az elején volt egy srác akit csúnyán megharaptak a dokit hogyan tudom,és honnan oda hívni,hogy lehessek majd vele szimpatikus volt hiányzik a rinyálása :)