State of Decay 1-2-3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ami spoileres,az meg tag-be van rakva!
köszpá
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy akinek magas dpi-s egere van, azzal is próbálkozhat, hogy leveszi az érzékenységét nagyon alacsonyra(a játékban úgyse számít, de a kurzor hullámzás lehet megszûnik). 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Teheneket mondjuk már leették a zombik. Városban meg a kutyákat. Hiába éhesek, belõlünk meg nem kapnak enni.)<#mf2>#mf2>
Amúgy onnan tudom ezt, mert kiköltöztettem a túlélõimet egy ranchre. Ég és föld a régebbi templomos bázishoz képest. Óriási területen egy szép ház, csomó építhetõ hely, még több outpost építési lehetõség. Környék is jóval nyugisabb. Jó levegõ, nagy terek, búzatábla hegyek és vidéki környezet.
Csináltam konditermet is bent a házban. Meg feltöltöttem alaposan a készleteket. A kertben fából faragott mackó tartja a welcome táblát. Idilli hely ez.
Egyetértek. Ebben a játékban olyan dolgok vannak ami sehol máshol eleddig.
Egy kérdés: hogyan lehet több téglát szerezni, az építésekhez.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
GTA5 helyett jó ez is van olyan szabadság,és lehetõség benne.
Persze a kettõ nem ugyan az,de van hasonlóság a két játék között.
Szerintem az Alan Wake is ilyen lett volna,ha szabadon bejárhatós területet kaptunk volna.
Annak is készült,de letettek róla,és inkább sztori központúvá alakították.
Ott este kellett volna menekülni a szellemektõl a régi intrókat nézve,vagy megszállottaktól akit a sötét erõ elnyelt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Már egész jó az egér vele, egyenesen mozog. Csak magas érzékenységnél lassú egérhúzásra nem reagál túl jól, ugrik kicsit, mintha nagy lenne a deadzone, szóval csiszolok a szkripten még késõbb, de most nem leszek gépnél egy ideig.
*egyik helyett egy
Egyébként az összeszedett cuccokat megjegyzi a program még ilyen kilépésnél is, szóval nem gáz ez. Küldetést meg bármikor abbahagyhatod, elég csak térképen valami semleges pontot kijelölni és úgy veszi a játék, hogy akkor most máshova szól a waypoint, vagyis szabad játék módban vagy. Meg lehet olyat is csinálni, hogy egyik másik küldetést teszel aktívvá és akkor rögtön az számít az éppen aktuális küldetésnek.
Mindezt úgy, hogy akár éppen egy társsal benne vagytok már egyben. Meg olyat is lehet, hogy küldetésen vagy de kedved támad kutakodni, akkor azt csinálod, majd utána mész a küldetés helyére. Faszán meg van ez csinálva.
Egy küldetésnél nem szabad sokáig szarozni. Mondjuk ne várj rá fél óránál többet pl. Amikor társadat elkapják a zombik. Mert azt olvastam tesztekben, ha nem érsz oda idõben, akkor kinyírják. Én azért nem mentem ilyen esetekben rögtön oda, de igyekeztem egy fél órán belül és még élt.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nekem csak egyszer kellett beavatkoznom egy beteg már menthetetlen (elõttem halt meg az ágyon) emberkét kellett a másvilágra küldenem kezelõorvosa kérésére. Fejbe vágtam hokiütõvel, szétloccsant a feje. Gondolom ha nem teszem meg egy idõ múlva már hörögve agyra éhesen kószálni kezd.
De így ebben a formában, ahogy a spoilerben írtam még nem kellett szerencsére.
Például gyógyszerek (minden fajtája), stamina növelõ snack csomag, energiaital, kávé, petárda, ébresztõóra, beszélõ baba, taposó akna, tüzérségi jelzõfáklya, sima jelzõfény (sötétben jól jön), molotov koktél és így tovább.
Mondjuk érdekes lesz billen megvalósítani a harcoknál bevethetõ kombókat, de csak megoldják valahogy. Többféle kivégzõ mozdulatot lehet elõhozni és ez kontrolleren is két gomb (LB+Y, LB+X) plusz analóg karral az irányt is meg kell adni. Meg ütés elöli kitérésre nagyon hasznos a gurulás, de az is LB+B meg az iránykar.
Ezt meg egy tesztben olvastam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont errõl fogalmam nem volt: Akár el is lehet vinni magaddal és kinyírni távol a bázistól, aztán gondolom azt hazudni, hogy elkapták fertõzöttek. Sõt ezért még achievement is jár! Nem semmi.
WASD - Movement
Space - Jump
Tab - Inventory
E - Y
Q - X
Button One Mouse - A
Button Two Mouse - B
T - Flashlight
M - Map
Ctrl - Duck
Shift - Run
Class4 is our large scale, full online world game that will allow thousands of players to run around simultaneously in a much larger server-hosted world. It will have more weapons, vehicles and zombie types. In addition to vastly greater scope, Class4 will revise and expand any number of game systems like weather, vehicle customization, player-to-player trade, and technology research. It will have types of content specifically designed for having a vast number of players online at the same time. This game will come out after Class3.
Ha ez elkészül, akkor viszlát élet!<#vigyor1>#vigyor1>
Abból kiindulva, ha már a Class3 függõséget tud okozni ez akkor...
Tippek még: Elemlámpát ne felejtsétek el használni este, de sötét szobákban is jól jöhet. Azért óvatosan vele, mert a zombik figyelmét felkelti.
Tegnap kipróbáltam az aknát. Telepítettem, csipogó hanggal jelzett mikor élesedett, aztán belecsaltam a zombikat. Marha nagy területen robban. Ideális hordák megfékezésére például.
Nem arra való a kontroller hogy az ember headshotokat osztogasson.... 😊
Szóval ha "csak" portolják, ilyen jellegû hibáknak nem kéne lennie... hanem pl olyanoknak mint az irányitási problémák (lásd a kontroller téma amin itt dolgoznak a fiúk).
off
Mennyire igaz a "controller REQUIRED" nagybetus resz?.
off
Amúgy, ha zavar valakit a sok technikai kérdés akkor csinálhatunk egy technikai topic-ot akár.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Link
Eleg nehez atlendulni a 0 kornyezeti interakciotol, 0 fizikatol, hianyos animoktol, egymason atmemno embereken persze meg hosszu a lista, betara biztos nem lehet fogni,
ha ezeken valaki tullendul, tenyleg probalnak erdekes jatekot osszehozni. Bar csak 2 orat rohangaltam, de nagyon sokat kell fejlodnie sok esetben, hogy utolerje a dead islandot. Persze valamiben mar most lehagyja.
szerintem
A dark souls módszernél ez is ott volt. Elvileg erre való és senki sem írta, hogy baj lenne vele, de nem tudom mennyire veszélyes, úgyhogy csak óvatosan.
De ezt írja ki: "Cannot open the PPjoy device driver. Pls install PPJoyBus.sys first"
Mit hagytam ki?
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Érdekes, én ilyet nem csináltam és mégis engedte, csak figyelmeztetett. 😊