40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Susarc #939 Pyroblast sokkal erősebb....és az még többet is sebezhet sokkal kevesebb manáért mint 10..... -
#938 Mc-re az lenne legjobb,hogy ha buff ként jelenne meg és a silence leszedné,hogy lehessen valamit ellene tenni -
Murmur #937 A mind control komoly nerfet fog kapni (10 mana), egyebet viszont nem terveznek, mert összességében a priest nem erősebb más class-oknál (blizzconon volt erről diagram). -
hawkie22 #936 Na igen, de ez a lopkodás meg másolás és még mellé a selfheal azért elég mocskos dolog.
Az elöbb nyomtam egy meccset warriorral pap ellen, az, hogy majdnem minden körben ellop vagy lemásol egy spell-t vagy egy miniont, esetleg többet is, nem kicsit idegesített fel, rádadásul amit még sebzésként bekapott, azt meg kihealelte.
Szóval lehetne kicsit nerfelni. -
Susarc #935 miért? az ellenefelem is pap:)) -
#934 Papra el kellene egy jó kis nerf de tényleg :D -
Susarc #933 elég erősnek érzem:P
stílusosan az ellopott lightspawnjával öltem meg amit még felbuffoltam 20/20-ra:)
-
Belkar #932 Köszi így már értem! -
vetrox #931 amik random mennek pld mad bomber, arc misilles, mennek stealthra, csak célzott cuccok nem -
#930 Stompy célpontját nem te választod ki az véletlenszerű így eltalálhatja. Arcane missle is eltalál stealth lényeket.
Lényeg, aminél te választod ki a célpontot ott számít aminél nem ott mintha nem is lenne. Flamestrike felgyújtja a fél erdőt persze, hogy megsül benne a kis stealth panther. -
Susarc #929 Kungen bazz:D
http://www.twitch.tv/kungentv/c/3157051 -
Amaymon #928 Ezt én is szeretném tudni, mert pl az aoe üti a stealthet. Az autospell viszont nekem is nyitott kérdés. -
Belkar #927 Igen azt tudom csak eddig azt hittem a Big Game Hunter képessége kinyírja a stealtheseket is de ezek szerint mégse. Gondolom akkor a Stampeding Kodo képessége se hat stealthes minionokra? -
Amaymon #926 Tauntos lényre se nyomjatok stealth-ot, mert azonnal bármi átmegy rajta. -
#925 Stealth lényt nem tudsz direktben támadni csak a területre ható képességekkel. -
Belkar #924 Sziasztok!
Az hogy a Big Game Hunter nem nyírja ki a Ravenholdt Assassint bug lenne vagy a stealth miatt van? -
#923 Az előbb elküldtem a kulcsot, jó játékot. -
WOLF3x6 #922 Nagyon szépen köszönöm, garantálom hogy ki lesz használva a kulcs teljes mértékben. :) -
sznorbert86 #921 grat:)
-
silbor #920 Hát a Fehér-Csoki Mikulás nem hozott nekem kulcsot! :)) Nem baj majd legközelebb. Grat a győztesnek! -
#919 Na úgy sorsoltam ahogy #913-ban írtam, 10es szám jött ki először, tehát WOLF3x6 nyert a #910-el. Priviben küldöm a kulcsot, a többieknek meg kitartást, hamarosan úgyis open beta lesz, illetve ha lesz még kulcsom akkor azt is ugyanígy kisorsolom. -
vetrox #918 csak 11-en várják mit dob a csokimikulás :) -
#917 Ja nem tudom, 8kor elfelejtettem:D Mindjárt sorsolok. -
sznorbert86 #916 :DD -
vetrox #915 a 15s végü :) -
sznorbert86 #914 ki nyert ? :) -
#913 8kor sorsolok, a jelentkezők sorszáma a hszük utolsó 2 száma lesz, 1-100ig lesz a számgenerálás és aki sorszámát legelőször kidobja az nyer. -
sznorbert86 #912 szia!
Jelentkezni szeretnék a béta kulcsra :) Köszönöm a lehetőséget -
#911 Üdv! Jelentkezni szeretnék a kulcsra, köszönöm! -
WOLF3x6 #910 Szintén jelentkezek a béta-kulcsra, hátha estére nem csak a stream nézés marad. -
benioh #909 Üdv, én is beállok a sorba. Köszi. -
#908 Hali, én is szeretnék nevezni a kulcsra! :) hátha most sikerül :D -
csuuzli #907 szia, neveznék én is a kulcsra :) -
Susarc #906 most ez a nagyon gyilkos
-
#905 My Bad :) -
Susarc #904 5-öt nyertem.....totál random minden ha a szomszédot kérem meg,hogy nyomogassa össze a paklit akkor is nyerek 2-3-at vagy egyet se vagy 6-ot....:) -
#903 már megbocsáss, de aki murloc/beast/pirate decket rak arénán, az nem normális. tönkrevágja az egész draftodat, és nehezne tudom elképzelni h a minionjaid nagyob része murlock legyen. Lehet a srác is a 4 meccsből egyszer húzta fel a másik hármat meg bukta simán. -
Susarc #902 LOL BAZZ
"tudás" mi? én is 5 féle murlockkal toltam tegnap vagy tegnapelőtt arénában és 2 meccsen keresztül nem húztam fel 3-at összesen 16 kör alatt! ez meg 3 kör alatt csak azt húzott..... RNG IS BULLSHIT!
-
Susarc #901 úúú összeraktam egy nagyon köcsög pap paklit:P lény szinte alig van benne ,de kinyírok ellopok lemásolok mindent...mivel nincs sok lényem az ellenefelek lapjainak a 30-40% a kuka:) -
#900 Szerintem Ő a Duel of championsra mondta.