40521
  • Fehercsoki
    Te miről beszélsz? Én ezt a duel of championsre írtam...
  • BoneDragon
    Na akkor már én is beszállok a buliba, magasra tett kézzel jelentkezem.
  • MEdievil
    Az a baj, hogy butaság. 1605 goldom van most. Arena és napi questekkel csak szaporodik.
    Ha nem számítana a skill akkor a jó játékosok nem tudnának pluszban lenni arénában.
  • Susarc
    béta után lewipeolják a kártyákat?
  • Fehercsoki
    Azzal szerintem az a baj, hogy nem lehet úgy játszani, hogy nem fizetsz érte, nagyon sokat számítanak a lapok, a skill meg elég keveset...
  • Forrest Tomee
    Valaki aki játszik a M&M Duel of championssal is, tudna egy kis összehasonlítást mondani?
  • BaSSeR
    Én is jelentkeznék, régóta várom már a "saját" kulcsomat :)
  • MaRee
    Én is jelentkezem, mert még nyilván mindig nem kaptam kulcsot.
  • Fehercsoki
    Random.org-ot fogom használni. Egyébként ha majd lesz még kulcsom akkor először azoknak adom oda akik itt jelentkeztek, de még nem kaptak kulcsot.
  • Fehercsoki
    E-mailben jön a kulcs.
  • Forrest Tomee
    Emailben jön a kulcs vagy a battle.net oldalon kell nézni?

Tököm kivan, amennyi pénzt a wow-ba beleöltem a hosszú évek alatt és hónapok óta egy béta kulcsot nem tudnak adni, pedig az első napon szinte jelentkeztem.
  • ceb1t
    Én is jelentkeznék:) Már hónapok óta szeretném kipróbálni ezt a játékot, nagyon sok videót néztem róla, játék híján:) Ha véletlenül hozzám kerül biztos lehetsz benne hogy jó helyen lesz és nem eladásra kerül
  • silbor
    Akkor én jelentkeznék. Mert csak csorgatom a nyálam a videókra és már tűkön ülök, hogy játszhassak vele. Remélem szerencsém lesz. (bár az 1-t biztos nem fogja kidobni... tudom hogy véletlen és minden számnak van esélye... de hát akkor is :))))
  • Fehercsoki
    Van egy felesleges béta kulcsom, szerintem a legigazságosabb módja a kulcs elajándékozásának, ha kisorsolom random szám generátorral azok között akik ma este 8ig erre a hsz-re válaszolnak, hogy kell nekik a kulcs.(tehát nem a leggyorsabb kapja, az nem lenne igazságos szerintem) Csak olyan írjon, aki tényleg szeretne vele játszani, és véletlenül sem eladásra kell neki a kulcs.
  • Murmur
    Elég sok MTG, ill. WoW TCG lapot rajzoltak, sz'al annyira nem meglepő. ;)
  • Aradebil2
    nagyon durva hogy a Boros-Szikszai páros mennyi lapnak csinálta a képét :)
    Duo, Szikszai, Boros
  • ProGabe #883
    Mit mi alapján? Ezt az egyik fejlesztő írta a hivatalos fórumon.

Ez meg a legújabb a témában:

Hello Aratil, could you maybe give us an estimate on if it's still possible for everyone who opted in for the closed beta to receive a key, say, before christmas? Booster packs would make a nice present for some people i think..^^ Or are there still too many issues yet to be solved?

Can't promise anything, but that is our optimistic goal.
    http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10343494247?page=222#4438
  • csuuzli
    és ezeket mi alapján ?
  • ProGabe #881
    Tegnapi kék:

We have already dramatically increased the number of beta opt-in invites that we send out with each wave, and hope to be able to increase the frequency of waves as well in the near future. With that said, the current Hearthstone server configuration is still not ready for the server load that we expect will happen with open beta. If we were to move into open beta right now, it is highly likely that the servers will become overloaded and nobody would be able to play.
  • Susarc
    hamarosan open lesz a béta no worries
  • Ry0K3N
    Én ma kaptam
    Denemadom.
  • Susarc
    nekem ugyanez volt: sámán : mondom nézek murlockost belepakoltam 9 murlockot aztán 2x kikaptam úgy 7-8 kör alatt,hogy murloknak színét se láttam! azthittem felrobbanok elkezdtem az uccsót,mondom mindenki bekaphatja és nyertem 5-öt:))
  • Csabolcs
    Igen Eu van fennt
  • MEdievil
    Pár nap kihagyás után játszottam végre megint arénát:

9 győzelem után kicsit neheztelek hogy Dustot vág hozzám a rendszer.

Sikerült egy olyan paladin decket összeállítanom amiben 0 db területre ható spell/minion volt. Nem volt semmi ami két lényt vett volna célba legalább. Még egy tetves Defender of Argus se jött össze de nyilván a Cons hiánya volt a legfájóbb. Egy győzelem után össze is jött 2 vereség és akkor már holt nyugodtan játszottan nem gondoltam volna hogy lesz bármi is belőle.
  • Negritis
    eu-t tetted fel?
  • Csabolcs
    Hali, ma kaptam egy Béta kulcsot aktiváltam is, feltettem a játékot de nem tudok játszani mert azt írja a bnet client hogy Nem elérhető a játék a régiómban. Tudtok erre valami haszbálható megoldást?
  • games4ever
    Szórakoztam bot ellen :D
  • Amaymon
    Az igaz, hogy a véglegesben lesznek mindenféle megszerezhető dolgok ladderben, de az hogy virtuális tétje (gold) van a játéknak sokkal csábítóbb nekem, mint a létra mászás. Amúgy is kell majd az összes lap ahhoz, hogy legyen értelme ladderezni. Azt nem kevés idő össze gyűjteni. Főleg az én tempóban napi egy arénával.
  • ProGabe #871
    Nyílt bétával jön az átvariált ladder. Így tényleg semmi értelme, ez csak egy összecsapott, helykitöltő izé volt.
  • Murmur
    Nekem még igen messze van az aréna attól, hogy motiváljon vagy élvezetesebb legyen. Egyelőre jobban leköt, ha különféle paklikat rakok össze, és azokat próbálgatom. Egyébként Magicben se érdekelt igazán a draft, de hát különbözőek vagyunk.
  • Amaymon
    Valahogy nekem ellentmondásos az egész HS-ben, hogy a ladder másodlagos és az aréna partyk az igazi motiváció. Élvezetesebb az aréna run, mint a constructed. Pedig fordítva kellene lenni azért játsszon az ember arénát, hogy magasabbra juthasson ladderen. De minek ha az aréna jobb :)
  • Susarc
  • Susarc
    nem értessz hozzá:P az egy 5 ember ellenes játékhoz kell úgy,hogy átlag 4-6 "hőst" iránytassz jobbra támadsz,balra védekezel,de a másik 2 figura az asztalnál is ellenség mégha olykor-olykor össze is játszotok....egyáltalán nem sok annyi lap:)

cirka 50-60 lap a versenypakli

csak érdekességnek raktam be,mert mondták páran,hogy ígyakombók meg úgyakombók....eltudod te képzelni,hogy a 3230 db! kártyából mennyi kombó lehetséges?:)) nekem meg a 4 gyerekkori barátomnak pedig a 90%-a megvolt a lapoknak:) illetve meg is van..... SŐT van egy netes kártyaprogram LUCKEY /ajánlom mindenkinek,mert szinte az összes gyűjtögetőssel tudsz vele játsszani!!/ szóval a netes kártyaprogrammal is nyomtuk ahol ugye megvan az összes lap....

az ilyen 30 lapos kis "telefonos" kártyagame a kanyarban sincs:)

ui: most szereztem 500 goldot fuckyeah:))
  • Amaymon
    Pedig amit tart a kezében az a legfrankóbb dark-fantasy kártya játék kategóriájában.
  • Negritis
    nemtom te milyen korban élsz, de mennyiség != minőség
  • Susarc
    FCUK:)))
  • ProGabe #863
    Papír + ceruza és akkor látni fogod :D Tehát nem.
  • Susarc
    On: látom azt valahol melyik AI-t nyomtam már le?
  • Susarc
    130+
  • Susarc
    érdekesség / bár lehet a haterek tojnak rá:) ,de én meg rájuk:)) szóval ez egy 5 emberes Vampire tremere pakli +12 vámpír /azok olyanok mint itt a klasszok csak egyszerre többet irányítassz:P/ a verseny pakli kevesebb,de kb harmada,szóval az is sok:))

és egy átlagos lap szöveg: