40521
  • TurboX
    ejj, ezt de bemákoltam
  • silbor
    Ezt használja valaki? Véleményetek? Jónak látszik.
    http://www.arenamastery.com/
  • ProGabe #1658
    Csak akkor a hősbe, ha te lövöd el. Ellened ugyanez? Már halott is a 6/1 :D
  • kabel15
    Pont ezért a randomért nem szeretem a mage nél is azt a random 3 at sebzőt. Mondjuk az minket nem tud sebezni, viszont ha az ellennél van egy 6/1 es lény tuti hogy a hősbe lő bele 3 at.
  • Pio
    Ez pedig a ráadás:

• Pio
  • Fletley9
    igazából elcseszte...ezt már eu-ra tervezte csak 3 óra után tűnt fel neki ,hogy elfelejtett régiót váltani -genius- aztán megváltoztatta azt felhúzza f2p acc-ként NA-n aztán tol egy "rendeset" EU-n is.
  • mukika
    EU-ban kezdte el most, NA volt az előző 2.
  • aknakukac96
    Most minek kezdett egy harmadik accot?
  • Fletley9
    Reynad most lett legend.
  • Belkar
    Arénában is ugyanolyan a pakli mint a simán vett. Lapokból meg akármennyi lehet de maximum csak 2-t vihetsz be egyszerre constructedbe ezért nem érdemes 2-nél többet megtartani. Arénában viszont lehet akár 30 ugyanolyan lapod a paklidban mondjuk erre matematikailag kicsi az esély.
  • kabel15
    És arénán is ugyan olyan csomagot kapok gondolom mint ha simán vennék.
    egyébként olyan lehet, hogy egy lapból mondjuk van 10db om? Csak mert akkor abból 8 at lehetne disenchantolni.
  • aknakukac96
    150
  • kabel15
    Mennyibe kerül egy aréna ticket? Most van 310 aranyam, és még megvan az ingyenes első aréna lehetőségem is.
  • Fletley9
    2(!! :( ) winse aréna után nyitom a paklin 2 warlick portal...egy misdirection na mondom nagyon jó semmi "értelmes" megint..erre az utolsó egy arany archmage aSDSADASD második legendarym, de gondolkodom szétbontom, mert a lapot csípem, de mage-t ritkán játszom.
  • vetrox
    hafut én nagyon birom királyul nyomja arénát és közben aranyosan csicsereg :)
    ezt mosz jól elcseszte :)
  • aknakukac96
    Azért adta fel, mert azt hitte, hogy tuti bukó, aztán észrevette, hogy nyerhetett volna, de már késő volt :)
  • kabel15
    Én nem értem :/
    Minek adja fel? Vagy pont ez benne a fail?
  • hawkie22
    Ez de gáz. :) Elöször nem is vágtam le, hogy mi van, aztán másodszori megnézésre már leesett.
    Hát igen, ez elég idegesitö tud lenni. :)
  • aknakukac96
    Csak mert pár napja kezdtem a játékot, eddig 2 paklit csitottam ki és lett is egy legendary kártyám
  • aknakukac96
    A legend kártyák milyen ritkán esnek paklik kibontásakor?
  • Murmur
    Nem.
  • Zickler
    Biztos hogy nem számít arénában, az azon kívól szerzett lapok? Mert ez volt a 5. köröm Mageval és eddig még egyszer sem doba fel a Pyroblast lehetőségét, és már minimum 10 mage ellen mentem aki azzal végzett ki.
  • ProGabe #1637
    Beszarsz!
  • kabel15
    Kipróbáltam a lockot. nekem sokkal jobban bejön mint a Mage vagy a Pap.
    Írták, hogy ilyen saját magát szívató cast. Ebben van is valami. Viszont a Hellfire meg ez a sok sebző spell iszonyat erőssé teszi. Lerak az ellen egy erős kártyát én pedig simán kivégzem a spellekkel. És közben jó esetben még healelődik is a hősöm.
  • vetrox
    most arénárol beszéltem, lehet te nem arról :)
    sorry
  • vetrox
    ha kikapsz pár pala OP lapot, meg ilyen wild pyromancer/equality kombokat akkor nagyon jo tud lenni :)
    a legtöbb epic lapja használható, ellentében sok heroval (rugo, lock, hunter)
  • kabel15
    Paladin valahogy nem vonz. WoW os korszakomból mindig azokat köpködtem! "BUBIHUSZÁRRRRR!"
  • vetrox
    sztem mage a legerösebb aréna class elsősorban a sok aoe variácio miatt.
    sámán is nagyon jó tud lenni hozzáértő kezekben.
    druid sztem inkább egy megbizható class ott, érdemes vele játszani de nem azzal lesz a legtöbb sokwines játékod.
    nekem speciel a paladin a favoritom vmiért az hozza a legjobb átlagot.
  • Zickler
    Én személy szerint úgy vagyok a Druiddal, hogy tudom hogy kegyetlenül erős, csak fogalmam sincs hogyan kell belőle előcsalogatni a potenciált.
  • kabel15
    Druidot még nem próbáltam. Bár sokat játszottam ellene sémival. De nekem nem tűnik erősnek. Legalábbis a gép nem használja úgy. :D
    Valószínűleg a mage lesz a fő, aztán talán sámi a 2. bár az meg sokkban függ a totemtől, hogy mi jön le, szóval elég random. Lehet warriort kéne játszani. Na mind1, egyenlőre csak ismerkedek a játékkal.
  • kabel15
    Végig szeretném vinni az összes kasztot mondjuk olyan 20 as szintig. Aztán neki állni arénázni. Addig úgyse ismerem annyira a lapokat, hogy értelme lenne. Találkozok olyan lappal amit még nem is láttam :D.
    Ahogy nézem az első aréna ingyenes, de jó lenne azon is szerezni valamit, nem csak tapasztalatot :D
  • ProGabe #1628
    1. There will be new paid content, but it won't affect game balance. This includes new heroes for each classes (eg, you will be able to switch Grom the Warrior with Varian), new card backs. new game board, etc.
    2. We won't consider adding non-WoW elements to HS.
    3. We will observe and decide the duration of the open beta.
    4. The new adventure mode might appear during open beta, new quests, several game stages and 10 to 20 new cards.
    5. We will adjust the duration of monthly ladder according to open beta conditions.
    6. More rewards will be added for the ladder, like the new card backs.
    7. There will be Achievements!
    8. Observer mode will be implemented once the game is stable.
    9. 2v2 isn't in development currently because we're focusing on perfecting 1v1.
    10. The PC client is already pretty stable and the iPad version will be released soon.
    11. All cards are obtainable without paying. This is not going to change.
    12. Cards balancing will be less frequent after open beta.
    13. We are currently developing death knight and monk but we can't reveal too much.
    14. An expansion pack is planned. There will be between 100 and 200 new cards.
    15. We will not follow the Magic the gathering way of releasing new cards.
    16. There is no plan for a skill points system.
    17. Hamilton Chu's favorite class is Warlock.
    18. I hope everyone can get legendary!

We wanted to clarify some of these points, as it looks like some of them might have been lost in translation.

- We are not currently working on death knight and monk heroes. We have heard a lot from the community on their desire to see these classes, but right now the focus is on getting the game ready for PC and iPad launch.

- The first Adventure will not appear during the open beta. We will be releasing it later this year, after PC and iPad have launched.

- We know the community is interested in Observer mode, but we haven’t been working on the Observer mode actively.

- We are keeping an eye on feedback regarding the length of the seasons, but we haven’t determined whether or not we will be adjusting the duration yet.

We appreciate everyone’s excitement about Hearthstone as we conclude our first week in the open beta!

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/11422722276
  • PowiQa
    Hát én úgy vagyok vele, hogy minden kaszt erős a maga módján.
    A pap elég gyenge lett most a sok rush deckek miatt, mert ugye pappal inkább csak lassút lehet összerakni ami ér is valamit.
    Arénában meg szerintem egyértelműen a druid a legjobb, mert nem kell neki sok rare meg epic lap, hogy erős paklit tudj összerakni vele.
    De persze ez csak az én véleményem :D
  • kabel15
    Jelen Patch ben hogy alakulnak a kaszt erősségek?
    Én eddig alap kártyákkal játszottam, amiket meg lehet szerezni gép elleni harcokban. Mage, Priest, Sámi hősökkel voltam. Eddig így látom az erősséget:
    Mage>Sámi>Priest.
    Érdekes mert eddig azt olvastam, hogy a pap milyen OP. Lehet csak én játszok rosszul a pappal, de valahogy nem fekszik. WoW ben imba voltam vele :D De ez nem az a játék :/
  • ProGabe #1625
    Igen, hunterek ellen elég jó. Viszont egy középszer druid simán megállítja.
  • vetrox
    metát legtöbben az aktuális játékrendszerre értik.
    pld. a mostani metában az aggro hunter erös lett.
    amugy ez a lentebb feltett warrior dekk elég nagy eséllyel veri huntereket.
  • Negritis
    http://en.wikipedia.org/wiki/Metagaming

Computer games

Recently the term metagame has come to be used[citation needed] by PC Gaming shoutcasters to describe an emergent methodology that is a subset of the basic strategy necessary to play the game at a high level. The definitions of this term are varied but can include "pre-game" theory, behavior prediction, or "ad hoc strategy" depending on the game being played. An example of this would be in StarCraft where a player's previous matches with the same opponent have given them insight into that player's playstyle and may cause them to make certain decisions which would otherwise seem inferior. Another example would be in the multiplayer online battle arena genre or Warcraft III: The Frozen Throne, where the metagame refers to the current playstyle and hero choices being favored by high level teams in recent competitive play. In EVE Online, the metagame refers to the styles of fitting, engagement tactics and fleet doctrines used by the playerbase on small and large scales, where knowledge of the types of NPC and Player encounters that are likely to be found influences the fleet composition directly. Recent changes in EVE's Odyssey patch directly address the metagame to balance many of the ships, bringing up in power or use those which were less favoured while toning down those that dominated universally, such as the old "Hurricane" battlecruiser.[4]

kb ez írja legjobban, de én se biztos hogy mindig jól használom :D
  • kabel15
    Kéne ide egy GYÍK linkecske
    Mi az a META? Sok helyen olvastam már, de nem jövök rá. :(
  • Negritis
    én rengeteg SC2 streamet nézek, de játszani sajnos nem tudok annyira mert nem szánom rá azt az időt ami kéne a rendes macro-micro koordinációhoz :D

viszont látszik az hogy minél később akarnak nerfhez nyúlni, pl a protossok hisztiztek nem nagoyn volt változás csak rájöttek az MC használatára és OP lett kb

hasonló várható itt is azért, nyílván a mage elég könnyen erős , de nincs olyan h esélytelen ellene, és simán lehet hogy kialakul valami olyan meta ami ver mindent ld molten