40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#1740 Defeat van kiírva de a döntetlenért nem jár piros X arénában.
Mindenképp jobb a Döntetlen ha már nyerni nem lehet. -
aknakukac96 #1739 Elvileg mind a 2 félnek defeat. -
#1738 Érdekes, ezt nem számolta bele az arena vereségeimbe. :D (bocs a dupláért) -
#1737 Ha mindketten meghalunk a végén, akkor mi dönt, hogy ki nyer? A végén már csak egy olyan kombót sikerült összehoznom, amibe én is belehaltam.
-
Murmur #1736 Összeesküvés-elmélet: azért vannak behatárolva, hogy minden class-szal "kötelező" legyen játszanod, amihez persze nem árt, ha értelmes decket rak össze az ember, ami azt jelenti, hogy vegyél még több lapot vagy játssz még többet. :)
Valószínűbb magyarázat: próbáltak változatosságot vinni a küldikbe, egyelőre ennyire futotta. -
#1735 De nem is értem, miért jók ezek a behatárolt küldik. Nyerjek 5 kör Rogue vagy Hunter el. De ha én utálok ezekkel játszani? Jó még mindig van 2 lehetőség a választásra. De akkor is. Csak felhúzom magam a Dudu val is. A Mage Lock sokkal jobban bejön. Pedig csak alap deck ek. Saját össze rakás. Lehet full rosszak is. De rank 20 ig elmentem velük veretlenül. -
Susarc #1734 unatkoztam:P
-
Fletley9 #1733 Dudu alapesetben lassú play, nagy hp-s tauntokkal. a magnek meg van pár ellenszere rá mint ahogy említetted is, poli/fireball. -
#1732 Azt kéne. De már felhúz hogy egyet se bírok megverni. Komolyan ennyire esélytelen dudu a mage ellen? -
Murmur #1731 Casual mód, ha mage jön, auto concende.
Kérdés? :) -
#1730 Nem hiszem el :/ Kaptam egy küldit 5 győzelem Druid/hunter el. És 5 ből 4x maget kapok ami meg szét szed mint a fene. Eddig 4 győzelem és játszok 2 órája :/. Nem tudom megverni a maget. Bármilyen nagyobb lényt lerakok az mind bárány ként végzi. Vagy kapom a 6 sebzést rá. Esetleg lefagyasztást és 2 kőr alatt agyon ver :/ -
Murmur #1729 Azért ne becsüld le az AoE-t:
- +spell dmg lényekkel növelhető a spellek sebzése
- Wild pyromancer, Abomination: szintén bármelyik pakliba beletehetőek
- ha már a palát említetted: Wild pyromancer+Equality, Equality+Consecreation... lehet velük tarolni
Erősnek tartom a murloc deckeket (és nem is olyan nehéz összerakni őket), de AoE-vel azért be lehet szívatni. -
#1728 Nem semmi menet volt az előbb.
-
1Darton1 #1727 Nagyon is jó még mindig a murlock deck, ritkán van olyan nagy mázlija az ellenfélnek, mint ami neked is volt. Azt nem tudom, hogy mennyire könnyű vele eljutni legendary-ig, vannak már sokkal jobb rush deckek is erre a célra. -
mkfdd #1726 Én előző szezonban rank12 körül mozogtam most még olyan rank 16 körül vagyok és rendszerint elverem a murlock deckeket háromból kétszer druiddal meg pappal is. Amikor bukok akkor általában azért mert szerencsétlenül nagy lapokkal indulok az elején. A murlock deck fun de túl magasra nem fogsz vele jutni mert murlock decknél kénytelen vagy a herora koncentrálni és ott már olyan deckek ellen kell menni ahol ha hagyod kibontakozni az ellenfelet pár kör alatt elég durva kombókat tud összehozni. Legutóbb mikor 4. körre összehoztam egy 20/20as lightwellt egy murlock deck ellen az ellenfél inkább felrobbantotta magát :D -
#1725 Rank 20 on még szerencsére nem találkoztam ilyennel.
Viszont vettem 6 pakli kártyát. Legendary nem volt benne. csak Pala EPIC lapok :/. Még jó hogy nem játszok palával.
Holnap neki álok kicsit többet játszani. Bár az a bajom, hogy nem mindig van kedvem vele játszani. Szóval nagy eredményeket nem fogok elérni valószínűleg. De mikor kedvem van játszok kicsit :D -
#1724 Igen, lehet 2 db. -
#1723 Tekintke hogy ott van a Life Tap-je laphúzásra, és a minionok legalább fele 1-dropos, nagyon nagyon el kell baltázni valamit hogy a 8. körig ne nyerd meg. A murloc tipikusan az, ami ellen nem ér sokat a legtöbb aoe, egyedül a warlock Hellfire-je, mert a Coldlight Seer felviszi minden murlock Hp-ját 3-ra, és az ellen a consecration vagy a Holy Nova se ér sokat -
#1722 Sziasztok! Pyroblast-ból csak 1-et lehet craftolni? Egy pakliban lehet 2 db pyro? -
#1721 nem rossz, de kb 8 körig nyerned kell, mert utána véged -
#1720 Én igazánól valami olyasmire gondoltam, hogy mivel picit lassú a gépem, lassabban tölti be a meccset. És akkor ezek szerint már töltötte, amikor én kiléptem :/ -
1Darton1 #1719 Nem az, csak ha már megtalálta az ellenfelet. -
#1718 -
#1717 Azért szólhatott volna valaki hogyha kilépek az ellenfél keresésből arénában, az instant lose. Rossz volt így bukni a 8. győzelem után :/ -
Murmur #1716 Viszont ha jön egy aoe, meghal minden. :) -
#1715 rákerestem neten erre a Murlock Warlock ra :D Elég epic :)
Minden buffol mindent. -
#1714 Srácok, létezik olyan pakli ami egyszerre jó a Murloc Warlock és a Priest ellen is? -
#1713 -
Murmur #1712 A druida erős class (legalábbis constructedben), csak sajnos (a paladinnal karöltve) nagyon drága deck kell hozzá. -
Deviome #1711 Ebben van valami igazság. :) Csak tegnap a düh beszélt belőlem. 5 vesztett csata és ebből 4 mage volt. Kicsit sok volt. És nem vagyok nyomi. De lehet, hogy közrejátszik az is, hogy 3 napja játszom. :) Passz. Mondjuk amekkora mázlista vagyok itt is kifogtam a leggyengébb hőst. Dudu-val játszom és ilyen védő felállásban. Van támadó is, de egy picit több a védő kártyám. Azt vettem észre, hogy a pakli jól működik. Legalább is szerintem.
Forrest Tomee: Nem játszom. A Monopoly-t szoktam játszani. Csak itt kicsit más a felállás. Nem egy a két játék. Mikor kiesel vagy nyersz a Monopoly-ban akkor felállsz és örülsz, vagy szomorú vagy, de minden esetre szórakoztál egy jót az ismerőseiddel, családoddal vagy akárkivel. Itt viszont, hogy van célja ( arena, pakli farmolás, crafting ) a játéknak már nem hasonló. Azért az ember ( legalább is én ilyen vagyok ), ha játszik egy ilyen játékkal akkor szeretne eredményt elérni és nem akarja, hogy a ráfordított 1 óra arról szóljon, hogy a pakli leosztása miatt nem nyert semmit és felesleges volt az idő. Mert ez nekem nem móka. :) Viszont él az az igazság amit Zickler mondott. :) -
#1710 Szoktál társasjátékozni? Ilyen alapművek, hogy Ki nevet a végén és hasonlók. Még a Monopolyhoz is kell szerencse. Ezeknek a játékoknak a lényege a szerencse faktor (is). Ha csak a 'skill' számítana elég kevesen játszanának velük. -
#1709 Tegnap Mage VS Mage et szívtam meg.
Utolsó 2 körbe úgy húzta az 1-1 lapját, hogy az első 4 sebzés az összes lényemnek, a következő pedig 6 sebzés a hősömnek :/.
De mind1 bele fér. Néha én is felhúzom pont azt amire szükségem van. Csak hát így nyer, mikor nekem lent van 5 lényem a placcon neki meg csak 1 kártyája van :/ -
csonttika72 #1708 Na meg aki 15 taunt-ban bízik ne csodálkozzon ha megzabálják...! -
lordbalu #1707 Azért a mázlinak is van szépsége:)
Malac nyert nekem :D -
#1706 Én erre mindig azt mondom, hogy ebben rejlik a játék szépsége. Olyan paklit kell összerakni, ami minden helyzetben működik. -
#1705 A következőn meg ott lesznek és nyersz, nem tudom mi ebben a probléma, vagy talán minden meccset meg akarsz nyerni? Melyik kártyajáték nem függ attól, hogy milyen lapokat húzol? -
Deviome #1704 Hát nagyon jópofa játék.
1 baj van vele. Ami miatt mondjuk szerintem abba is fogom hagyni rövid időn belül. Az a szerencse faktor.
Az egész azon múlik, hogy bedobja-e a megfelelő lapot kezdésre vagy sem. Teli van a paklim alacsony szintű lapokkal. ( 1-3 ) És a poén az, hogy 5-6 körig max látok belőlük egyet vagy kettőt. Kösz. Ez nekem nem kell. Jobban fekszik az a játék ahol tudom, hogy nyomi vagyok és azért bukom. Az már nem móka mikor azért nem tudok nyerni, mert a 15 taunt lapból nem látok 4 körig 1-et sem.
Amúgy meg egy nagyon tuti kis játék. -
Murmur #1703 Jelenleg ritkán használják, mert sok mana, és nincs olyan képessége, ami akkor is hasznosulna, ha egyből kiiktatják. Én speciel betörtem, kellett a dust másra. :) -
#1702 Ha mondjuk sikerül akkor kinyomnod amikor az ellenfelednek pl. csak 2 lap van a kezében (feltéve ha nem mage, nála ha nincs lap, akkor is megöli ) akkor baromi egyszerűen be tudod vele fejezni játékot -
Dreadshade #1701 Ma nyitottam egy egész jó boostert. Gruul, Kidnapper, Earth Elemental, Golden Harvest Golem és egy Wisp :DDD Gruul amúgy jó lap? Bár nekem csak egy nagy late game lénynek tűnik igaz folyamatosan növekszik, de hát kétlem hogy 2 körnél tovább hagyná az ellenfél élni :D