40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amaymon #1620 Nem mondasz valótlant '98 óta blizz gamekkel játszom. Főleg SC2-t vittem, néha dio-ztam HC módban. Aztán jött egy kis kitérés a wargamek, főleg a szimek felé, amik továbbra is elsődleges prioritást élveznek. Szerencsére a HS nem időigényes. Az iq-m pedig szupermagas ehhez a gémhez. :DDD -
Negritis #1619 blizz gamek erről szólnak :D
hagyják hogy a meta kiforrja magát, aztán ha nem megy nerf-buff -
Amaymon #1618 Ez a deck nagyon aláver a mostani metáknak. Majdnem olyan erős, mint a régi murloc deck. Ezt próbálgatom egy ideje annyi módosítással, hogy az egyik argent commandert lecseréltem gore-ra. Egyre inkább az az érzésem ez a game állandóan dinamikus lesz, olyan értelemben, hogy mindig az érvényesül majd aki az aktuális metát "meghackeli". -
#1617 Én is ezen gondolkodtam. De kommentár nélkül meg nem nagyon nézik.
Nekem meg nincs kedvem angolul kommentálni az egészet, főleg hogy játszani is alig játszottam még vele. -
aknakukac96 #1616 Ahhoz hogy valaki sok nézőt tudjon magához csalogatni, először is kell egy jókora angol tudás, mert magyar kommentárral a kutya sem fog nézni, támogatni.Meg azért kell hozzá egy jó erős gép, 2 monitor, meg egy személyiség, amitől hangulatos lesz a stream és érdemes lesz nézni. -
#1615 érdemes megnéznetek még az esetleges új peccsek előtt,hogy van-e vmilyen gold lapotok a megválozottak közül, mert azokat most 100-ért poríthatjátok be. Most törtem be két golden UTH-t 400/db-ért -
#1614 Nem, de streamelni te is tudsz, mert neki jól megy miért kell megrohadnia? -
#1613 Rohadjanak mar meg
Mennyi lehet akkor ezeknek a top streamereknek a havi bevetele?Valoszinu atlagon foluli fizetesnek szamit meg ott is ahol ok elnek. -
#1612 Tekintve, hogy én Pénteken kezdtem el játszani, ezt az oldalt javasolnám neked. Meg nézz streameket, én mielőtt elkezdtem azokat néztem 1-2 hónapig, és onnan elsajátítottam az alapokat. -
TottiHUN #1611 Üdv, van olyan oldal amit érdemes lenne egy kezdőnek olvasgatnia?
köszi előre is. -
Susarc #1610 már az összes nagymenő kapott tőle -
#1609 Gyorsan rákerestem ezekre az amhai-s sztorikra, hát durva -
Susarc #1608 már írtam korábban ezek ám brutál összegeket szednek össze naponta! Kungen 1 óra alatt 800 dollárt kapott csak donate-ből meg vagy 30-an feliratkoztak a csatijára ez még 60 dollár volt.....ráadásul a menőbbek egy rakat szponzor cuccot kapnak!
És ha mákjuk van és AMHAI-nak is tetszik / egy Arab multimilliomos/ akkor jön Amhai és odadob 10000-20000!!!! dollárt! -
#1607 heti 4-500 dolláros fizetés mellett is máshogy látja az ember a dolgokat -
#1606 Rájöttem :D
Ha én is keresnék napi 200-300 dollárt, lehet másképp látnám a dolgokat. -
#1605 Nem a magyar viszonylatot kell nézni :) -
aknakukac96 #1604 Ha valaki naponta néz egy streamert, ráadásul külföldi és van egy tisztességes állása(ami ugye az itthoni fizetések többszöröse), akkor szívesen adományoz 20-30-40 dollárt a kedvenc streamerének.Hidd el, sokan vannak így, sokan (egyre többen) élnek meg elég tisztességesen csak streamelésből/reklámokból... -
#1603 Mindig van, aki elég hülye, vagy elkötelezett, hogy fizessen BÁRMIÉRT. Ha meg van pénze valakinek, nem mindegy, mire költi? :)
A pakli:
-
#1602 Ezt nem értem amúgy, hogy miből van bevételük. Ugyan úgy ingyenesen is lehet nézni. Akkor minek fizetni? Ne azért játsszon már, hogy cserébe pénzt várjon. -
#1601 És tegyük hozzá, hogy általában az amcsik csinálják ezt, ahol más a tb meg a nyugdíj rendszer, vígan meg tudják csinálni, hogy streamelnek egész nap, a donateből meg az egyéb bevételekből kifizetik a járulékokat, és még a megélhetést is fedezik belőle. -
#1600 Azért azt tegyük hozzá, hogy ha én, vagy te is 8-9-10 órákat játszanánk vele minden nap, akkor egyszerűen csak a statisztika alapján is elérnénk ezt a szintet. -
#1599 Reynad mindjárt rank4, a kb 500 dustos freetoplay deckjével :O Kár hogy nem szeretem az aggro deckeket, tuti kipróbálnám én is -
#1598 ugyanúgy ad xp-t, és teljesíthetőek benne a kvesztek -
#1597 érdemes Ranked et játszani? Vagy casuel is ugyan úgy adja a pontokat? -
#1596 SHform nem basic card. Lista. -
#1595 shadowform egy rare lap, és szvsz elég kaki is -
Fletley9 #1594 SH form az szerintem nem basic card. Csak bontani meg craftolni lehet. (99% biztos vagyok benne) -
#1593 Elértem pappal a 10 es szintet. De még mindig nem kaptam meg a SH formot :/. Én azt hittem, hogy lvl10 en megkapom végre :/. Így elég szenvedős nekem vele a játék. -
#1592 nem lehet,mivel az új peccs óta bebugolt (mikor kiikszelted eltűnt végleg), és mivel látjuk hogy milyen lassan fixelik a bugokat, inkább kiszedték belőle ezt a funkciót egyelőre -
silbor #1591 a napi questeket már nem lehet leadni, lecserélni? mert a questeknél eltűnt a kis piros x a sarokból... nálam. vagy más módszer van rá? -
aknakukac96 #1590 Ezekre megpróbálok majd odafigyelni, köszi -
#1589 ezernyi oka lehet: túl olcsó lapok, túl sok lapodat szedik le kevés lappal (pl flamestrike,conc,stb..), kevés a laphúzásod stb -
aknakukac96 #1588 Sziasztok!
2 napja kezdtem el a játékot, unlockoltam minden kasztot, majd elkezdtem rankedezni.Így elsőre a shaman fogott meg a legjobban.Az az egy dolog viszont nagyon zavar, hogy mid/lategameben egyszerűen elfogynak a lapjaim.Amíg az ellenfelem válogathat 4-5-6 lap közül is, addig nekem általában csak 1-2 van, ami sokszor arra sem elég, hogy elhasználjam az összes manámat, ami így kárba megy gyakorlatilag.Mit csinálok rosszul szerintetek? -
Negritis #1587 elvileg nem lesz wipe
valamint arénából random karihoz kapsz random lapokat, szóval m1 h mit nyitottál ki
-
#1586 Egyelőre. -
#1585 Még nem :D egyenlőre csak a mage kártyái vannak meg. Azok is csak alapok.
Lehet, hogy egyenlőre végig játszom a 9 castot. szerzek valahogy pár jó kártyát. Aztán megpróbálom az arénát. Egyébként ezek a lapok amiket megszereztem már nem tűnnek el ugye? Mármint ha teljes lesz a játék akkor sem. -
Negritis #1584 arénázni érdemes ha ha úgy érzed :D -
#1583 Van 210 ilyen aranyam. Érdemes venni kártyát? Vagy várjak még vele? -
1Darton1 #1582 Max 3 napnyit halmozhatsz fel, az az utáni már pocsékba megy.
Néha érdemes tartogatni, hogy hátha olyanok lesznek, amiket egyszerre meg tudsz csinálni. Meg ha majd visszakapcsolják az eldobási lehetőséget, akkor hasznos lehet a 40 goldosokat megpróbálni lecserélni jobbra. -
#1581 Ezek a küldetések hogy mennek? Minden napra mást ad? Vagy lehet tartogatni őket?