• Deviome
    Ebben van valami igazság. :) Csak tegnap a düh beszélt belőlem. 5 vesztett csata és ebből 4 mage volt. Kicsit sok volt. És nem vagyok nyomi. De lehet, hogy közrejátszik az is, hogy 3 napja játszom. :) Passz. Mondjuk amekkora mázlista vagyok itt is kifogtam a leggyengébb hőst. Dudu-val játszom és ilyen védő felállásban. Van támadó is, de egy picit több a védő kártyám. Azt vettem észre, hogy a pakli jól működik. Legalább is szerintem.

Forrest Tomee: Nem játszom. A Monopoly-t szoktam játszani. Csak itt kicsit más a felállás. Nem egy a két játék. Mikor kiesel vagy nyersz a Monopoly-ban akkor felállsz és örülsz, vagy szomorú vagy, de minden esetre szórakoztál egy jót az ismerőseiddel, családoddal vagy akárkivel. Itt viszont, hogy van célja ( arena, pakli farmolás, crafting ) a játéknak már nem hasonló. Azért az ember ( legalább is én ilyen vagyok ), ha játszik egy ilyen játékkal akkor szeretne eredményt elérni és nem akarja, hogy a ráfordított 1 óra arról szóljon, hogy a pakli leosztása miatt nem nyert semmit és felesleges volt az idő. Mert ez nekem nem móka. :) Viszont él az az igazság amit Zickler mondott. :)