40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
b4l4g3 #2581 12 milla
sírok -
Hű azannya milyen lapot húztam! 
-
több 10.000 forint értékű dollárt? :D
nézd meg itt a donationlistet és sírj...
(az már más helyzet, hogy speciel ez a csaj relatíve normális) -
Egyébként az összes class kártyát meg lehet szerezni azzal, ha szinteket lépek hőssel? Szóval mondjuk lvl100 on az összes hunter kártyát megkapja az ember? Nem egyszerre gondolom hanem mire addig eljut. -
Pontosan így van. Pár éve olvastam egy cikket, ott japán vagy kínai játékos lányokat közvetíttettek ki. Az volt a lényeg, hogy egy bizonyos összegért játszottak az emberrel a lányok, persze otthonról mind a 2 en gép előtt ülve ölték a sárkányokat vagy ki tudja miket. :D Ez már úgy érzem elég szánalmas :D -
Wootan #2576 Nem véletlen, hogy a népszerűbb játékokban (LoL, HS, WoW, D3, stb.) durván nő a női sztrímerek száma, és 10ből 8 félig kirakott dekoltázzsal ül a kamera előtt. Meg ott van a lapjukon a donate meg amazon wishlist kirakva.
Rájöttek hogy kurva jól meglehet élni az eddig lenézett kockákból. Persze ez nem az ő hibájuk, csak kihasználják a lehetőséget. Sajna rengeteg olyan fickó van, akik több 10.000 ft értékű dollárt, vagy eurót is lazán kipengetnek, csak mert szóba állt velük egy csinos csaj.
Persze nem csak pozitív oldala van a dolognak, ugyanis elég sokan "hater"kedni járnak fel pl. twitch-re is, és osztják a nőket is ezerrel. Igaz akinek van esze, az nem foglalkozik ezzel, hanem röhög a markába a könnyen jött pénz miatt. -
Nem mondom, hogy minden meccset megnyertem mert nem igaz. De lehetett haladni, bár én ebben a hónapban sem számítok Legendary rang ra. Egy mert nem nagyon lesz időm játszani, és még nem érzem magam elég rutinosnak ahhoz, és vannak még hiányzó lapjaim is, de várok hátha kiesik és nem kell craftolni :D Egyébként arra figyeljetek, hogyha egy lap megvan 2x plusz még gold edition is van belőle, akkor azt a játék alapból nem kínálja fel disenchant ra, pedig az egyik simát szerintem simán lehetne törni, hiszen ott van helyette az arany. -
Hétvégén én is szépen haladtam de utána jött a feketeleves, egymás utáni legendary meg murloc özön, nem vagyok én még erre felkészülve :) -
Azért simán lehet játszani. Én Szombat este felmentem rank 15 ig. tovább nem volt időm. De nem nagyon ütköztem nagyobb ellenállásba. Lehet csak szerencsém volt. -
Úgy látom nem érdemes itt hó elején nagyon rankedezni, csak úgy ontják kifele a népek a durvábbnál, durvább legendarykat én meg csak nézek, mint hülyegyerek a vidámparkban. -
Tervezgetek egy mage paklit ami jó lenne mid hanter és zoo lock ellen. Kezd össze állni a kép a fejemben, hogy lenne érdemes. Ha készen van és leteszteltem megosztom itt is. -
Sok gazdag erre költi a pénzét. Csak én azt nem értem, hogyha valaki tanítás nélkül is rájön mit hogy érdemes csinálni. Akkor a másik miért nem tudja? Sose SC2 tem, de nem hiszem hogy külön tanár kéne hozzá. Bár most beugrott az a South Park rész amiben a kis kölök Minecraft ozni tanította a szülőket :D -
Negritis #2569 tarababcock ugyanez a kategória :D
amúgy nekem a kedvencem a 80-100$/órás tanítás sc2-ben :D -
Beültetem barátnőmet a tévé elé, berakom elé a kamerát :D Én meg közbe játszok. Ennyi :D -
Pio #2567 itsHafu nagyon legendás erről.
Múltkor szülinapja volt, 15 percig néztem a HÉVen a streamjét az alatt több, mint 4000 dollár adományt kapott. Szóval egy átlag magyar fél éves fizetését megkereste 15 perc alatt azzal, hogy Hearthstone-ozott a szülinapján.
De úgy tudom ő már DOTA2-sként is hírhedt volt arról, hogy kocka srácokkal carryztette magát. Nameg HSben is múltkor látom, hogy jééé Legend, belehallgatok, erre egy vérprofi srác mondta neki, hogy mikor mit csináljon és úgy játszott... :) -
Amúgy ez az álom meló nem? :D Játékkal pénzt keresni. -
Stream et azért nézek, hogy tanuljak :D Elmentem ebédelni megnéztem és még mindig rank 12. Lényegtelen. :D -
Semmin, a világ így működik ;) -
Oké, és itt min kell meglepődni?
-
Nézegetem a Stream eket. Rank 1 en harcolós srácnak van 2000 nézője. Rank 12 nél lévő mellesleg jól eleresztett hölgyemény pedig 9000 nézővel rendelkezik jelenleg. -
Velem egyszer megesett, hogy 3 flamestrike, 4 poly, 3 fireball, 2 frostbolt volt a paklimban, azt hittem vicces lesz, de nem volt semmi a paklimban ami húzza a lapokat, és az alacsony lapok helyett is ezek a kártyák voltak a kezemben, szóval jól pofára estem, talán 3winem lett. : D -
Az egy elég jó Legendary, csak úgy érdemes kijátszani ha abban a körben még ki tudsz játszani egy spell-t mert kövi körben ő is Pollya, Hex és egyéb finomságok áldozata lehet. -
SZUsszan #2559 Egyszer bontottam arénába azt a mage legendaryt, aki fireballt ad minden spell után. Vele 6 győzelmem volt. Elég nagy nyomást adott a paklinak... =) -
Aréna az ilyen, nem lehet tudni mi lesz a következő lap. És tényleg vannak borzalmas lapok. Viszont ha mage el szerzel egy pyrot akkor szinte garantált a 7 win. Eddig 1x volt szerencsém pyro hoz és vicc azzal a játék.
Ami kicsit nyugtat hogy biztos más is rossz lapokat kap arénában nem csak én :D -
SZUsszan #2557 A másik leosztásból kaptam egy rakat spellpower növelőt, de kb 0 sebző spellt. Komolyan mondom... -
SZUsszan #2556 Nekem mondod.
Most nyomtam két arénát mágussal.
Az elsőre kaptam epicnek egy frozen armort, volt 1 flamestrikeom és egy rakat jó közepes minionom. 0 legendary.
A 3 vereségből 1 ysara miatt volt, 1 meg hogy qrvára ott ültem egy warlockkal 7-7 hp-n és nem volt képes beadni egyik tűzlabdámat sem, se a flamestriket, sem a 2 frost nova egyikét sem. Pedig bármelyiket megkapom, szinte biztos a győzelmem. -
komolyan mondom hogy parádé, ami mostanában arénában történik velem. már a pickelés is kín keserves, mert egyszerűen olyan trágya lapokat oszt hogy hihetetlen. late gamem, általában egyáltalán nincs, mert nem tudok mit kivenni. spellekből a legszarabbakat tolja ki. ma pl mentem egyet mage-dzsel meg egyed druiddal. a mage-nél 0 flmaestrike, 0 fireball, 0 frostbolt, a druidnál 0 swipe, és egy druid of the claw-on kívül nagyjából semmi. 4-6 winekkel szenvedek, mert egyszerűen esélyem nincs az első 3-4 win után. a bontásokról meg ne is beszéljünk. az elmúlt nem is tudom mennyi arénás bontásom mindegyike 1 rare-4 commont termelt, nyilván a commonokból is 2-3 már mind megvolt kétszer szal instant törés. -
Ha eközött a 30 új lap között, csak 10 kulcskártya lesz, akkor hátrányba fogsz kerülni azokkal szemben, akiknek megvan, és a matchmaking nem fog kímélni. : D Az alap kártyákat is gyüjtögetni kell nyílván, de szerintem az nem fog megártani, ha valamennyit félre is teszel, jó volna tudni róla már valami konkrétabbat, és akkor lehetne menedzselni. -
Én kb 2 hónapja. Viszont nem hiszem, hogy az összes legendary ami kijön jó lesz minden egyes pakliba. Szóval egyenlőre feleslegesnek tartom. Más részről amit még nem tudok, hogy saját paklival kell menni vagy a gép ad nekünk egy paklit. Lehet hogy bizonyos lapokkal lényegesen egyszerűbb végig vinni az adott részt mintha teljesen alap kártyákkal "szenved" az ember.
Egyébként kezdőknek javaslom, hogy nézzék meg a mások által készített kezdő (BASIC) paklikat, amik olcsó lényekből vannak össze rakva, valamint elég hatékonyak is. -
Jó de mit kezdesz egy Naxx os csomag kártyával ha nincs mellé egy normális paklid. Szerintem először a mostani kártyákat kéne megszerezni vagy legalább a több pakliba is használhatóakat, meg azokat amikre a kedvenc hősödnek szüksége van. Ha ezek megvannak jöhet majd Naxx ra spórolás. Többen is meg mondták már, hogy a játékban hogy sikeres legyél 2 dolog kell, vagy idő vagy jó sok pénz. A kettő közül 1 valamire nagy szüksége van annak aki valamit el akar érni a játékban. Én se vagyok nagy mágus még sajnos, de ha időm engedi játszok és gyakorlok. -
Persze szükség van az alap kártyákra, de azért azt se felejtsük el, hogy minden szárny végén kapni fogsz egy új legendary lapot, ami nélkül nem biztos hogy boldogulni fogsz(szerintem a többi lapra is szükség lesz), és ahogy ismerem a blizzardot, nem hiszem hogy 1000 arany, és mondjuk 10euro alatt megúszunk egy szárnyat. : D
Igaz hogy 2 hónapja jelent meg a játék, de azért sokan vagyunk már akik régebb óta játszanak. : ) -
Pio #2550 Azért azt se felejtsük el, hogy még 2 hónapja se jelent meg a játék. :)
viszont valahonnan nekem meg az rémlett, hogy nagyjából az iPad release-szel együtt fog jönni naxx is. -
Szerintem felesleges varni. Ha jon uj lap az is csak specifikus paklikba lesz jo. Az alap kartyakra akkor is szukseg van. -
Bár, most nézem, ez BT stílus akar lenni, akkor mindegy. : / -
Hát nem tudom, jó ideje nem volt már semmi, meg ez a naxxost hátlap is jelenthet valamit. -
SZUsszan #2546 This summer
Az meg elég tág fogalom. Akár augusztus vége is lehet. Meg a véletlen, de mégis tervezett csúszásokkal akár a blizzconig is elmehet, az meg november eleje. -
Nem úgy volt hogy május vége, június eleje, vagy már van valami konkrétabb? -
Mondjuk ez jó ötlet, csak egy ideje, hogy nem játszottam arénát nem is foglalkoztam a crafttal. -
A single-s cuccra tartogatom, lehet még nem is lesz elég. -
Ja persze elfelejtettem a Big Game HUntert bár ez EPIC lap de megoldás, Valamint priest nek ott az 5 nél nagyobbat sebző lény megölése.