40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nyugodtan elverheted az 1000 aranyat kártyákra vagy arénára. Mire bekerül a "kiegészítő" addigra vissza fogod szerezni. Érdemes még arénázni is. Ha nyersz 2-3 meccset akkor úgy jössz ki mintha vettél volna 1 paklit, mert kapsz érte 50 aranyat szóval kb ugyan ott vagy. Csak gyakoroltál is. Valamint kaphatsz még dust ot is amiből lehet craftolni kártyát. -
SZUsszan #2540 Miről beszélsz? 1100 aranyból 11 paklit nyithatnál. Spórolsz a nyár végi-őszi eventre?
Amúgy meg dustból lecraftolhatnál egy filléres bagolyt. Silence és egy 2/1-es beast 2 manáért asszem. Hunternek extra jó, de minden pakliba belefér. -
SZUsszan #2539 Ja, silence assassin, assasinate, warriornak meg a sebzett lény kivégzése. Pappal a sebzésétől függően egy lappal likvidálható. A legrosszabb esetben is vissza lehet vetetni az ellenfél kezébe a lapot és akkor kenheti a hajába az addig rápakolt buffokat és még 1 kör amíg kirakja. -
Egy polly-t érdemes hagyni a játék végére, főleg ha nem arénában vagy, ilyenkor az ellen úgy is számol azzal hogy 2 polly-d van, és addig nem mer lerakni döntő lényt mert tudja hogy bari ként fogja végezni. Ez olyan mint mikor kint van az ellenfél fegyvere és vagy olyan lényt teszel le amit kevésbé sajnálsz vagy megpróbálsz úgy játszani, hogy az értékes lényed lerakásakor már ne legyen fegyvere, vagy ha mégis azzal szeretné leszedni, akkor nagy károkat szenvedjen érte. -
Azt is még csak másnál láttam, meg az arénában. Pénzt meg nem fogok beleölni, úgyhogy most úgy csinálom, hogy 1000-ig felvittem az aranyat és ha elérem az 1100-at a napi feladatokkal, veszek egy paklit de hát többnyire olyat kapok ami más classokhoz való. -
Nincsen egy silencelő lapom sem, hunterral meg pláne, nem kaptam még olyat, tudom ,hogy az jó lenne de ha nincs, akkor abból gazdálkodok amiből lehet. -
Warlock corruption (bár ezt nem nagyon használja senki) Neutral lények közül pedig a cobra még ami jó lehet. -
SZUsszan #2534 Silence a kulcs. Mágus birkává, Sámán békává, a többiek meg általában silence után hamuvá tudnak változtatni bárkit, ha a megfelelő lapokat a megfelelő minionra tartogattad. -
Hex, Polly, Silence, Hunter Mark, Tauntos lények, MC, Equality, Hunter random enemy kill, Rugónak warriornak is van ilyen képessége. Most hírtelen nem jut eszembe más. De biztos meg lehet oldani. Jó van ezek közül 1-2 amit nehezebb megszerezni, de van megoldás mindenre. Priest ellen pedig alap szabály, hogy amíg van lénye az asztalon azt kell ölni, nem megyünk arcba, tisztítjuk a lényeit. Mert buffolja heal eli és ő fog minket szétverni. Toltam pár kört priest el tudom nem a leg erősebb sőt elég gyenge, de ha jól jönnek a lapok akkor kegyetlen. De verhető és főleg az okoz neki gondot mikor 3-4 lapot rárakott egy lényre te pedig 1 el leszeded. -
Nem kerülök, mert mint írtam .. :)) Amúgy meg alap lapokból, meg kb 6-7 bontott paklitól nem lehet csodát várni szerintem. -
1Darton1 #2531 Ha gyakran kerülsz ilyen helyzetbe, akkor a pakliddal van a baj. -
Ismerős :) -
Annyira gusztustalan a priest, hogy arra szavak nincsenek. Mindig ugyanaz megy, lehívja a már alapból is sok hp-s lapját rányomja a duplázást meg az egyenlő sebzést és kész vége, semmit nem tudok csinálni, egyedül mágussal tudok mit kezdeni ellene, de hát nem mindig játszom azzal, úgyhogy legtöbbször a legnyugodtabb módszert alkalmazom, ahogy meglátom ,hogy priest, egyből nyomok a feladásra :D -
Negritis #2528 -
Negritis #2527 priest mind controllal elveszi malygost, majd faceless és holy nova
5-ről 7 hp-ja lesz, közli h well played :D
hát igen, nyertem :D -
b4l4g3 #2526 16-os rankról vissza 20-ra -
Pontosan, ott szerintem is nagyon erős a pala. -
csoszi87 #2524 Köszönöm. -
Fantasztikus, megint kidobál. -
Pio #2522 Amíg nem nagyon érzed a lapok értékét, addig jó szolgálatot tehet EZ az oldal arénához (vagy a millió hasonló egyike). -
csoszi87 #2521 Nem arénázok.
Ahhoz még béna vagyok.
Napi küldikből kártyákat veszek.
Tudom, hogy aréna jobban megérné, de eddig 3x mentem be, 0-9 az arányom.
-
Menjél Arénát vele, Mage után ő a legerősebb. -
Pio #2519 Control és aggro pala is használható deck, jópár oldallal korábban mindkettőről csináltam leírást.
Az aggro pala most azért nem olyan jó, mert a kulcsa a divine favor, ami jelenleg, mivel sok az aggro és általában üres a kezük nem működik olyan jól.
Ellenben a control paladin igencsak divatba kezd jönni, rengeteg streamer játszik azzal és a ladderen is sokba futhatsz bele. Amúgy a control paladin hatékonysága fordítottan arányos a hunter reprezentáltságával, mivel ha a paladin a papír, akkor a hunter az olló. -
Nirz #2518 Állítólag rosszabb mint a priest a mostani meta jelentés alapján amit azért én kétlek de simán kijelenthető hogy a második leggyengébb kari.
Egyébként használható a paladin is,lehet agro vagy control a probléma inkább az hogy mind agroban mind controlban átlagos míg más herok köröket vernek rá. -
csoszi87 #2517 Srácok, ez a Paladin használható valamire?
Gyenge a képessége, és a kártyái se izmosak szerintem.
Kerestem neten pala decket, de nem nagyon találtam olyat aminek látom a lényegét.
Vagy rosszul látom? -
Nirz #2516 Gondolom most egy kicsit szeles az idő és blizzard eu szervere be is halt xD
Kifagyott nekem is kétszer és persze lossnak számította de ezek szerint probléma nem nálam hanem a szokásos helyen.... -
Pio #2515 2-ből 1 meccsnél befagy ellenfélkeresés közben, 4ből 1 meccs kifagy menet közben (és persze lossnak számít), szóval csak a szokásos...
Tényleg jó lenne, ha lennének az EUban is olyan tökös népek, akik az ilyesmit perre viszik, nem csak az amcsiknál, de amíg nem ez a helyzet, addig le lesz tojva a dolog... -.- -
Nirz #2514 szerver halott? -
Ha arénában tudtok döntetlent csinálni, akkor csináljatok. Vagyis ha döntetlen vagy vereség, akkor döntetlent csináljatok, mert akkor nem kaptok piros X et.
Hunter ellen mentem mage el, 2 HP-m volt és neki is csak 2 HP ra tudtam levinni a HP ját. Baron Geddon volt a kezemben. Kijátszottam mind a 2 en meghaltunk de nem kaptam piros X et. Szóval jó lett a vége.
Gondoltam megosztom veletek. -
viszont itt le is craftolhatod, előbb utóbb minden lapja meglesz az embernek -
Azért ritka egy lap, mert nagyon kicsi az esélye hogy megkapod.
Egy valódi gyűjtögetős kártyajátékban, is azért ritka egy lap, mert kicsi az eélye hogy megkapod. -
Miért is? -
Ja így ok, csak hát ebben az esetben meg kicsit félrevezető a ritkaság a játékban, szerintem. -
Jaaaa... Te abból indulsz ki, hogy véges számú lap van :D Akárcsak egy valódi gyűjtögetős kártyajátékban.
Tudod, itt nem kell kinyomtatni 40 lapot nyomdagépekkel, ahhoz hogy ki tudj adni egy paklit, elég csak leprogramozni, és voálá végtelen mennyiségű lap a játékosok számára.
Egy lap attól legendary vagy epic, mert sokkal kisebb az esélye hogy megkapod, a többihez képest. ÉS ENNEK SEMMI KÖZE NINCS AHHOZ, HOGY ELŐTTED MÁR KI MENNYIT KAPOTT, mert mint már írtam, végtelen számú lap van. -
Hát ha végiggondolod akkor igazam van, ha nem így működik a rendszer akkor meg mitől legendary egy lap. Gondolom érted hova akarok kilyukadni. -
Murmur #2506 Ezt nem tudom, honnan vetted. Mikor kinyitsz egy csomagot, mindig ugyanannyi esélyed van rá, hogy pl. legendary-t nyiss. Az más kérdés, hogy van aki szerencsésebb, más meg peches.
Annyi hátránya van csak egy kezdőnek, hogy a régebbi játékosokhoz képest jóval szerényebb lapkészlettel rendelkezik; de ez minden játékban így van, ahol valamiféle időarányos fejlődés van. -
Egyébként ugyebár vannak a nagyon ritka meg az eszméletlenül ritka lapok, de ezekből már jó párat látni, vagyis kint van már belőlük elég sok, ennélfogva egyre kisebb az esélye annak ,hogy valaki még ilyet nyisson egy pakliból. Vagyis akik később kezdenek el játszani sokkal rosszabb helyzetben vannak még ebben a tekintetben is. -
csoszi87 #2504 Ezen jót röhögtem.
-
:D -
Pio #2502 Dehogy tolja jól, 3:16-hoz tekersz és látni fogod, hogy a trükkje valójában: IRL mind controllozza az ellent, sőt, a lapjait is!