40521
  • dave9004
    vki linkelte ide Amaz nevű srácot na ő meg priesttel eszméletlen jól tolja :D
  • Banane15
    Ez az olcsóbb mid hunter: http://www.hearthpwn.com/decks/44672-budget-midrange-legend-rank-1-hunter-deck-no-epic
    Aztán ezt lehet variálni, ha van még egy-két jobb lapod, pl. egyik kodó helyett leeroy, vagy kroki helyett mukla, esetleg a chargeos kodó tud még működni.
  • DarkHorSe
    Az ellenfeled kap egy mana kristalyt

Inkabb ez az aktualis meno hunter deck
  • kabel15
    Card
    Ez a lény pontosan mit tud? Mana crystal os rész nem világos nekem. Akár hányszor kijátszottam semmi nem történt.

MID hunter az ez?
  • kabel15
    Nekem valahogy adja most ranked. 20 as szint környékén. Pedig csak napi küldit mentem paladin al meg lock al. Mondjuk az enyém nem kifejezett ZOO, de ez is kis lényekre alapozz.
  • Banane15
    Én is a midrange shamant tettem össze elsőre, control paklik ellen egész jó is volt, de lassan lehetett haladni vele, és még voltak elég gyászos meccseim is rush ellen, szóval szépen lassan elment tőle a kedvem. : D
  • dave9004
    semmi gond. én az olcsóbb sámánnal is próbálkozok. csak tisztuljon kicsit a ranglétra mert elseje óta káosz van még.
  • Banane15
    De most komolyan, a control warrior 10000+ dustba kerül, a jobb druid paklik is 8000+, akinek erre nincs pénze az mit csináljon? Tegyen össze gyenge lapokból control paklikat, és nézze hogyan verik rommá a fentebb említettek? Esetleg még szóba jöhetnek a picit olcsóbb shaman, meg rugó paklik, de azokat pofán röhögi a zoo, meg a hunter, és még lassúak is. Ez megy most, mert ez éri meg játszani.
  • Nirz
    Illetve gyors is mert más hatékonyak a ramp druid nemcsak hogy drága pl de nagyon lassú is akárcsak egy control warrior(ami mostanság annyira nem jó),a lényeg hogy simán 10+ körig is eltarthat egy meccs amit nem is biztos hogy nyersz,
    Addigra a zooval már vagy 5 meccset lezavartál....
  • csoszi87
    A steamereknél mik azok a Donations-ok.
    Mire kapnak felajánlásokat?
  • dave9004
    jah. am nekem is megvan a zoo. de streamerek nagyja is szenved még ha szembejönnek velük :D
  • kabel15
    Olcsó és hatékony.
  • dave9004
    hogy ennyi class meg lehetőség közül 90% ezt a kettőt tolja. a többi jelenleg nehezen rúg velük labdába
  • Banane15
    Igazából az játszik zoo-t meg midhuntert, akinek vagy nincs pénze, vagy nem akar költeni rá, mindenki más aki akar még valamit rankeden, az vagy régóta játszik, és nagyon szerencsés, vagy elég sokat fizetett bele, nem tudom ezen téged mi húz fel.
  • dave9004
    legendarys hátlappal, tehát voltak már legendary zónában.
    Igazából a zoo meg a mid hunter húz csak fel, a többi értelmesebb meg elismerésem is van ahogy tolják. az én hibám meg onnan ered h olyannal tolnám ami kiment a divatból majdnem :D
  • Murmur
    Meg, de azok is verhetőek legendary nélkül.
  • b4l4g3
    Mi a jó ***** *****ért nem tudja oda lerakni a kártyát ahova én mutatom??????????
    Leteszem 2 minion közé a Defender of Argust, erre elcsúsztatja a szélére!
  • b4l4g3
    azért ilyenkor megszaporodnak a legendarys paklik 20-15 környékén
  • kabel15
    dupla coin

Az mitől, van hogy amit 100 gold ért veszek paklit abban van Epic meg legendary, amit arénában szerzek abban csak kék, abból is 1db.
  • Murmur
    Neked is lehet top paklid (legendary nélkül).
  • dave9004
    de jók is ezek a resetek :D h 2-3 napig csak top paklik jönnek 18-as rankon ellened :D
  • kabel15
    Zoo-t is meg lehet fogni. Én DUDU val kaptam ellenfélnek, és rosszul sem tolta. De mikor elkezdtek jönni a nagyobb lapjaim nem tudta tartani a tempót.
  • Nirz
    Persze de szerintem hunterhez egy kicsit több skill kell mint a zoohoz,zoonál csak eszetlenül dobálod le a lényeket és folyamatosan megy az utánpótlás warlock card drawjával általában 4 körre vége az egész játéknak

Míg hunter esetén ha nem építesz a kombóra ami persze nem nehéz sokat nem fogsz érni vele ráadásul hunternak több counterja van mint zoonak. Zoo ha jól húzott akármit csinálsz vége,míg hunter ellen legalább van egy 50% esély.

A ramp druid valóban hatékony de sámán ellen szinte biztos vereség ami nem lenne baj mert kevesen nyomják de viszont lassú játékmenet is tehát több kör kell a győzelemhez és a rank nyerés a rush paklikat kedveli
  • b4l4g3
    megoldás:
    Battle.net launcher -> Settings -> Game settings -> Hearthstone- Reset user options
  • b4l4g3
    Nekem is ugyanez van!
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Segítség kellen. Tegnap frissített a játék, megkaptam az új kártya hátlapot, de nem tudok játzsani. Belépek a játékba, kiírja, hogy gratulálok, 12-es rankon fejezted be az áprilisi szezont. Next gomb.

Következő üzi. Kaptál új kártya lapot. Next gomb. Aztán bejön, hogy van 12 bónusz csillagod. Na innen nem tudok tovább lépni, nincsen next gomb, semmmi, betölti a képernyőt az üzenet, és nem tudok semmit sem megnyomni.

Tipp?
  • b4l4g3
    Valaki betudná linkelni azt a hunter decket?
  • ktm99
    esetleg meg az uj meta, a ramp druid
  • ktm99
    hunter szvsz, GuardsmanBobnak 123 win kellett a legendary rankhoz hozza
  • Zickler
    RNGesus :D
    Egyébként erről szól a játék, olyan pakli kell amiből 10 esetből minimum 7-szer a megfelelő lapot tudod felhúzni.
  • Pongyi
    Az miért van h azzal szopat a játék h az ellenfelemnek tökéletesen adja a lapokat a kezébe??? Neki kezdésnek 1-2-es szintű lapok, nekem 3-4-es szintűek (nekem is vannak kisszintű lapjaim vhol a pakliban), de még ugy is adja neki h tökéletesen tudja azt kijátszani, vagyis pont azt kapja a kezébe amivel már a harmadik körben(!), van lent két minionja 5 támadóponttal, és az én 3 védőpontos lapomat a Herójával tudta kinyírni, mert volt egy 1-es szintű lapja, amivel a Heróval tud 3-at sebezni... Tehát egyszerűen tökéletesen kapta a kezébe a lapokat!! És ujabban egyre többször veszem észre h ezzel szivat ki, h egy kritikus helyzetben is pont azt az egyetlen lapot kapja a kezébe, amivel kitud nyírni.
  • Nirz
    1,Warlock zoo/murlock variant
    2,Hunter mid
  • b4l4g3
    Szerintetek melyik classal lehet a leggyorsabban eljutni rank 1-ig jelenleg?
  • Shep
    Ez volt, annyi különbséggel, hogy ott a végén nem ő röhögött :D
  • BlackWolf
  • Shep
    Olyt láttam ,hogy a hősét megölte és valami 15 hp-s démon lett belőle a warlock helyett, de olyan gyorsan pakolt utána, hogy már nem tudtam visszanézni milyen lap volt az. Ez valami spéci lap vagy kapni lehet, vagy mi?
  • Pio
    YOLO Swagnaros, blessed by RNGesus? :D

• HunnernesKonge
    CS miatt +10% digital vibrance és (szégyellem magam) mobillal lett lefotózva. Küldtem ismerősnek ASAP ahogy láttam
  • kabel15
    Kicsit le van véve a fényerő a gépeden úgy érzem :D
  • HunnernesKonge
    Na jó, azért kinyitottam már vagy 100 paklit, meg vettem is 30-at. Ebből lett egy Pagle, meg egy Tirion. (Pagle-t Swagnarosra cseréltem mikor megváltoztatták) Szóval ideje volt már mégegy legendarynak.