Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neptulon (4. körben kijátszva) meccset nyert
Scorcerer's A (meccset nyert 0 manásan)
Emperor T. (a fenit Sorcererrel meccset nyert, mivel így 8ba került a Pyro)
Malorne (4. körben kijátszva) meccset nyert
Millhouse (ez nem nyert meccset, de bm-nél kiraktam, mielőtt Malorne-val ütöttem.)
Lehet be kellene fejezni mára. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
mert malganis kb minden lockba jó míg anton nehezen használható
a Grom deck jó a patronba de a control wari mocsok drága
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Battletag: Muhee#2716
kb mind2 control lockba jo es midrange demonba is fasza foleg boid callal
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Független legek közül majdnem minden musthave megvan, Ysherán gondolkodom dudu/pala deckbe.
Class specific legek közül mal'ganis, antodinas, grommash szimpatikus, kb. ezeket tudnám használni.
Steam: greyfox
(A Firesideot nem tudtam megszerezni, hiába voltunk 3-an tunngle-n 😞)
edit: 11 aljáról indultam reggel
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 21:36:31
I decide when I'm done.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bezzeg a warlock zoo-k széttéptek :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.19. 21:35:19
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
hunterrel vagy kézben a lethal, spammeled a well played, meg a greetings travelert
magenél a frostbolt icelance x2 minden lap előtt hello.
kijátszod az összes lapod a lethal előtt
stb
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 20:46:42
I decide when I'm done.
hungry dragon lehozta hungry crabet 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó gyakorlást mindenkinek!
Reggel 9 körül R11****, folyamatosan ingáztam R semmi és R*** között. Most, hogy mára befejezem cirka 30 meccs után, hol állok? R11****
<#wilting>#wilting>
ha én is használok megint snake és/vagy misdirectiont (nem csípom a snipe-t) akkor vissza fog kerülni az őrült tudós mert 3 secrethez már elfér a 2 tudós
fegyókat meg annyira nem szeretek hunterbe mert se rakok bele healt (amit azért egyéb mid rangekbe szoktam tenni 1e)
Annyi, hogy a snipe nálam néha kezdőkézben szokott maradni, ha úgy érzem, hogy sok aggro jön szembe, jah és 3 fegyverrel játszom, pontosan a sok rohamdeck miatt. A késes+ kutyák és a cult master+kutyák itt is jó móka, meg hát még van pár apróság.
Nálam ez a deck működik, gyakran 10+ körben hozza a győzelmet, persze rosszul húzni ezzel is lehet.
azt én is szeretem amúgy
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Viccet félretéve, eszméletlen kezdőkezeket kaptam, egyszerűen mára játék kezdetekor tudtam, hogy ezt megnyerhetem. Pedig a demon gyorsabban kezdett, mégis könnyedén fordítottam a 4. körben, a 7.ben miután kitettem neki Dr. Balance-ot feladta. (Na jó a lionking a 6. körben már szerintem megdolgozta a lelkivilágát. 😄)
asszem 1 giga ram kell neki a többi nem lényeges
legalábbis a kijelző méret tuti nem
még esetleg procira van vmi
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 11:11:31
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
hs play árúház innen próbáld indítani
mondjuk álom kézzel egy mech shaman turn4ben nyer