40521
  • VladimirD
    Ha rankedben elértem a 15-öt, de hónap végén visszaesek mondjuk 17-re, akkor is 15-ös ládát kapok?
  • Malarki
    lol, best thing ever. Paklinyitásszimulátor
  • kabel15
    Akkor ma 11 től ne számítsak nagy opening videókra?
  • Negritis
    elseje 0.00kor van reset elvileg
  • karmacoma
    Remekül kifejted miért nem op(csak erős) a golem és miért op a Shedder. :D A két ütéssel tradeel vele dolog ebben a játékban ritkán jön össze, főleg ha valaminek 1 élete marad a végére.

A Hunted creeper is iszonyúan erős minion, nagyon rossz példa. Szimplán néhány decbe kevés az 1 dmg, de ami tud buffolni mind használja. A firegurad pont 4,5-5 mana ahogy a Shedder lenne balanced, a Drake csak néhány pakliba használható, a többiben gyenge, míg a másik kettő(három) speciális pakliban használható class minion.

A Doomslayer néha meg is nyeri a meccset, míg a másik véglet(4/4) szinte biztosan.

Hogy kifejtsem mi a bajom a shedderrel. A játék magasan legerősebb neutral 4 dropja, egy erősen rng alapú minion, amit alig lehet majd felülírni a későbbi kiegekben, mert egész egyszerűen ahhoz betegesen op dolgot kéne megalkotni. Mindez a talán legfontosabb manaköltségnél.
  • JethroHUN
    A 20-as rangot meddig kell elérni a ládáért? (tudom szezon végéig... de az dátum szerint mennyi)
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.08.19. 10:02:18
  • VladimirD
    Online.
  • Ingman12
    Masszív, köszi a részleteket.
  • dave9004
    blizz patch note-ja hűen tükrözi, mennyire lusta faszok. A játékosok keresgetik meg mi változott :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Changes that aren't documented in the official changelog:
    Concedes now happen immediately.
    Searching "new" in the Collection Manager now shows your new cards.
    TGT board added.
    TGT cards appear in the crafting menu but can't be crafted yet. (Thanks, luckyluke193)
    Rank is now being tracked for end-of-the-month rewards. (Thanks, danhakimi)
    New quests are "Win 3 games with x class" (50g) and "Win 5 Tavern Brawls" (60g). (Thanks, guimontag)
    If you set your computer time to Aug 24, you can open TGT packs but not retrieve cards.
    Other minor fixes/additions/changes:
    Fel Reaver: text changed from "discard" to "remove"; can no longer see cards discarded/removed. Its owner can see the cards in the card history on the side. (Thanks kn0ff, Whooshless)
    Cards created by others are now labelled and appear in the history sidebar.
    This affects: Mechanical Yeti, Tinkertown Technician, Ysera, Antonidas, Toshley, Mind Vision, Wild Mana. Does not affect: Clockwork Gnome, Mech-Bear-Cat. (Thanks, Splitzinsanity, WG95, xLyca, Flickered, culinko, jayr__).
    Spells that cost more now have their true cost displayed to your opponent. thread (Thanks, TyCooper8)
    Fixed: Deck positions no longer jump around. (Thanks, Drone_7 )
    Fixed: Dragging My Collection button. (Thanks, Fixn)
    Fixed: You can now scroll the Naxx & BRM Class Challenge lists in the mobile client. (Thanks, LouBrown)
    Improved visual effects on Duplicate and Echo of Medivh. (Thanks, RedQ, Dyvn_)
    New animation for ranking up. (Thanks, JosephD1014)
    Android quest screen now shows the same information that the PC version does (amount of wins etc), as opposed to just quests. (Thanks, samohtxotom)
    Thoughtsteal: new sound and animation. (Thanks, BloeR, Notsomebeans)
    Faster Silence animation. (Thanks, Massacrul)
    Crafting a minion now plays its sound effect.
    Roach Boy added to the searching-for-match spinner.
    Getting 12 wins in arena gets you a message from the Innkeeper. (Thanks, Digeridoodle)
    Arena reward icons are now smaller.
    Cursor in collection manager is different shape. (Thanks, Fikoblin)
    You can now squelch opponents in Spectator Mode. (Thanks, OhYaaah)
    Resurrect now requires a friendly minion to have died this game to be played. (Thanks, Adys)
    The popup for the next reward card at each class level in the Quest Log is now a lot bigger. (Thanks, Mutatiion)
    Card packs also have a new blue highlight. (Thanks, Mrl33tastic)
    Bugs / possible bugs:
    Visual bug: casual and ranked modes don't display when gold is given, but still add gold to your account. (Thanks culinko, Camplify)
    Friend list bugs: "Last played" sometimes doesn't appear on friend list. (Thanks Fikoblin, Sychael) Visual bugs. (Thanks, dranreb070) If you add a recently played person as your friend, they are added to your friend list twice. (Thanks, cloudsmastersword) Wrong rank icons briefly displayed. (Thanks fastattaq, Yttriumz)
    Occasional "Can't lose stars at this rank" at ranks >20. Edit: Started occurring a few days ago, unrelated to the patch. Seems to occur when you tie and have 0 stars at your rank. (Thanks, MarcDVL, Dynoglory)
    Mousing over your arena key no longer shows your arena wins. (Thanks, culinko)
    Enemy played spells don't show spell power bonuses. (Thanks, advanc3r)
    Spectate Cards have a green border all the time. You need to move mouse to reset. (Thanks, theSurgeonOfDeath)
    "Specator Mode" button is a bit offset and now partially overlaps the player's hand. (Thanks, WG95)
    In some situations, probably when animations are stacked, conceding did not play the "you win" dialogue. (Thanks, bunnybacon)
    Searching "The Grand Tournament" in collection manager does not show all TGT cards. (Thanks, luckyluke193)
    Android: Looking at history and playing a card will result in a visual glitch where they overlap. (Thanks, yumyum36)
    On high resolutions, hovering over player names creates an object off-screen. (Thanks, ultio)
    Odd behavior with the collection manager search bar. (Thanks, bunnybacon)
    Gnomish Experimenter doesn't show if a card gets turned into a chicken or not. (Thanks, Silver721)
    Searching "new" in the Collection Manager sometimes doesn't work as expected. (Thanks, Injuredism, MartinMan2213)
    Many cards listed out of order. (Thanks, vulp)
  • Negritis
    amúgy a sticky miniononoknál érdekes kérdés ez a hány stat pont
    nyílván van a pure stat hogy pl a harvest golem 2/3 + 2/1 = 4/4 - 8
    viszont egy 3/3as lény simán 1/1 be tradel vele úgyhogy ez inkább 2/4 a 4/4 helyett és ha a shreddert is így nézek akkor jó esetben egy átlagos 4/5-t kapsz ami ugye a yeti
    nyílván ez így nem teljesen igaz és a yetinél azért jobb mert "ragad"
  • Negritis
    oh ok, köszi
    akkor majd vmikor :D csak meg akartam nézni ma van-e már értelmes küldim :D
  • VladimirD
    Patch van. Elvileg 11-ig tart max.
  • Negritis
    ilyen alapon minden sticky minion-t nerfelni vagy változtatni kell mert túl sok stat pont kb
    hounted creeper is 2 mana és 7 stat pont? ej ej ráadásul 2x dobál vele a késes ej ej
    nem mondom hogy nem emelkedik ki, de a blastmage, a fireguard, twilight drake, water ele (void caller sem rossz) nem maradnak le annyival mögötte mint pl boom mögött a többi 7 drop, néha kicsit szituációsak és ugye az aoe takarít

viszont egyik se veszti el neked a meccset egy rosszul időzített doomslayerrel :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.19. 07:31:12
  • Negritis
    csak nekem offline a játék?
  • dave9004
    Lehetett rosszabb az eddigieknél. Tényleg fos.
  • jazzy
    Konkrétan a legfrusztrálóbb szezon ez a mostani. Kb felgyújtanám, annyira felbasz.
  • dave9004
    Patront nerfelték
    A concede most már azonnal történik
  • dave9004
    Mobilon nagyon sok dc van... Játszhatatlan
  • Zozo0122 #22097
    Bár lenne valami jó képessége, mert így csak arénába lesz jó a pit fighter. Kaphatta volna azt a képességet, hogy remove 5 armor from your enemy :D Jó kis counter lehetett volna a közelgő warrioráradatban :) ( gondolom mindenki ki akarja majd próbálni a tauntwarit, és aki nem nyit Variant az majd craftol)
  • dave9004
    Négy mana 3/3 elég nerf és maradhatna sticky paklikban.
    Új lapokból a pit fighter eszi meg a shreddert és nem egy HP marad utána. Ez az öt dropok közül kevés tudja majd
  • Zozo0122 #22095
    Igen, ez a gond a Shredderrel. Viszont tény, hogy némelyik új TGT 2 drop nerfeli kicsit - pl a druid 2 drop ami manakristályt vehet el halálakor.
  • Zozo0122 #22094
    Ahhoz pont nem, mert ha emlékszel, akkor a kulcslap, ami az Unleash volt már rég kézben volt :) Bár volt 1-2 helyzet amikor azt hittem, hogy végem, tudod az 1/1-re ütött taunt 1/2 helyett pl. Emlékezetes meccs volt :D
  • karmacoma
    Patron egy okádék erős pakli, annyiból jobb ráknak, hogy jóval magasabb a skillcapje mint az eddigi hasonló divatdeckekknek.
  • karmacoma
    boom-ra pl van hard counter -> bgh
    shredder erős, de a 4 dropokból nem emelkedik ki azért annyira

Shedder szerintem betegesen kiemelkedik a 4 droppokból. Átlagosan olyan 11 statpont lehet, ráadásul sticky. Minden jövőbeli 4 droppot beárnyékol. Olyan 5 mana értékű, csak oda ugye meg nem kell vanilla minion. Az a baj, hogy nerfelheteten. Bármit változtatsz rajta, azonnal használhatatlan lesz. Hosszútávon úgy lehet lerontani, hogy több negatív hatású 2 drop lesz(Mint pl a druid új minionja).
  • dave9004
    Érted mire célzok. Csak kérdés ennyi hónap után csak ismeri mindenki aki napi 2 meccsnél többet játszik. Akkor miért nem verik el? Mert a counter paklival is szerencse kell. Minthogy neked is az kellett méghozzá oltári azon a meccsen
  • Zozo0122 #22090
    Én verem talán 65%-ban is, pedig sok mindennel játszok. Trackerből meg lehetne nézni. De nem azért mert húdejó vagyok, hanem azért, mert 100+ meccsem van vele és ismerem. Láttad asszem tegnapelőtt amikor levertem egyet a midrange hunterrel - te azt mondtad, hogy adjam fel, pedig még volt remény és be is jött. Na de abban igazatok van, hogy a patron túl olcsón túl erős, úgyhogy felőlem megkaphatja a nerfet, de igazságos nerfet - ne tegye tönkre, csak gyengítse meg. Csak a Berzerkerhez szabad szerintem nyúlni, pl. csak saját lények után kapjon Buffot. Az is tény, hogy a játék legerősebb paklija. Megfelelő kezekben persze, de akkor is az. Pl. Kolento mindannyiunkat elverne vele, bármivel mennénk :D
  • Mephike
    "mindig 45 sebet dob " Jah, azért ez erősen sántít, és igen létezik ilyen, de a mindig azért egy kicsit erős.
    Nem fogom megismételni magam, leírtam, hogy miért lehet gyengébb a patron.
    A statisztikákhoz annyit tennék hozzá, hogy Zeta pappal most top5, és feljebb lép mire befejezem ezt a mondatot, Trump meg a harmadik meccsét bukja zsinórba patronnal, tehát a papot kellene nerfelni, a patront meg buffolni kellene :)
  • dave9004
    Csak akkor ugye miért nerfelték ugyanilyen kieg előtt a roguet és a soulfiret? Esélyt se adtak ott a lapoknak. Most meg a bevallottan op funra hajtó tervező a markában röhög majd h a sok hülye megvette a packot de a 1000 dustos warrior üres boardon még mindig 45 sebet dob
  • dave9004
    +1 ha lesz is jó pakli kétlem h ezt az otk-t 60% ban verni fogja valami.
    De most akkor a kieg lapjai arra fognak rámenni h counterelni próbálja a messze legjobb paklit a játékban. Korcsmeta, meg az aggro ami megpróbálja leszarni a patront
  • Negritis
    telefonról szar patront játszani :D még a handlock is macera
  • Negritis
    nem kijavítani akartalak bármennyire is úgy hiszed
    a shreddert nem kell nerfelni
    boomot igen
    boom-ra pl van hard counter -> bgh
    shredder erős, de a 4 dropokból nem emelkedik ki azért annyira

de bármelyiket nerfelik nem "javul" meg a ranked, főleg hogy mind2 lap midrange+ deckekben van és elvileg a face deckek a rákfene

viszont az a 2 lap önmagában nem borítja fel a rankedot, addig az a deck ami kézből OTK-zik és nincs 45%nál rosszabb winrate-je semmi ellen (miracle rugónak volt hardcountere azért) az igen
    ha lenne 2-3 hard counter deck a patronra ami 60-65%ban veri akkor nem lenne itt gond, de ilyen nincs
    és TGT-ből sem látszik hogy mi lenne a hard counter
  • hawkie22
    Megszegtem a fogadalmam, miszerint nem játszom kiegig rankedet. Megbántam. 6 meccsböl 5 bukó, 1 win, mert az ellen feladta. 2 bukó control warriorral, 4 bukó aggro palával. Mindenki legyorsult. Kaptam ellenfélnek 3x facehuntert, 6. körben halott voltam control paklival. Majd kaptam 3x palát, ebböl 1 feladta rögtön, a másik kettö meg jobban húzott. Olyan kezdö kezeim voltak, hogy ihaj. Aggro palával se csere elött, se mulligan után nem volt se 1-es, se 2-es drop kezdökézben.
    Nagyon kell már a taunt warrior, mert így nem móka és kacagás a játék, élmény meg szórakozás meg a legkevésbé sem.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.18. 21:59:22
  • Mephike
    Akkor jöjjön a saját véleményem, nem kell vele egyet érteni.
    A kieget követően az első 1-2 hétben iszonyú aggro áradat fog jönni. Mindenki még a régi jól bevált face és egyéb deckekkel el akarja majd érni a rank5-t, legendet (köv hónap elejére gondolok). Mivel a meglévő aggrokba az új lapok beillesztése különösen nagy skillt/tesztelést nem igényel, ezért a rák tombolni fog. (Gyanítom itt is les bőven sírás.) Persze a patron is bőven lesz használva.
    Az utána következő hetekben elkezd visszaállni az aggro/control arány a mostanihoz hasonlóra, kialakul az új control wari, megerősödik druida (mert meg fog), a priest is szerintem egy fokkal jobb lesz, megjelenik a sámán egy közel végleges állapota, jön a joust és még ki tudja, milyen lesz ha lesz a taunt warrior.
    A megjelenés után bő egy hónappal letisztulnak az új deckek, visszább esik az aggro áradat. (Ne kérdezzétek mennyire.)
    Összességében nem egy olyan lap lesz (csatasírás: nem tudod kijátszani a patron lapot...), ami majd nerfeli a patront, hanem a meta fog olyan irányba elmozdulni, ami kevésbé kedvez majd a patronnak.
    De aztán lehet óriásit tévedek és eljön a sötét aggro korszak, amikor az emberek - idősek és fiatalaok, nők és férfiak - még a telefonjukról is face deckekkel és patronnal fognak játszani, és csak mi a fórum hősei fogjuk látni, hogy hová süllyedt az emberiség
  • Zozo0122 #22082
    És? Jó játékos kezében ez a deck OP, egy átlagos játékos viszont örülhet az 50-55%-os winratenek vele. Semmi különös, a midhunter, a facepala meg a zoo is erősebb. A patronhoz megfelelően skilles játékos kell, aki ki tudja belőle hozni a maximumot. Én a patront az olajrugóhoz, freezemagehez meg hasonlókhoz hasonlítom, nem pedig a rákhoz.
  • TBTPumpa
    "If participating in or watching Hearthstone tournaments really spark your interests, then we have an electrifying new card back for you—introducing the super-charged Power Core card back!"

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.18. 21:52:51
  • Zozo0122 #22080
    De amúgy ez így mi?:D Mit akartál elérni ezzel a kommenttel? Gondolom valami általam rosszul mondott dolgot akartál kijavítani, de nem értem eskü. Tudom, hogy az erős lapok és az OP combók 2 külön dolog. Én arra céloztam, hogy ha már nerfelgetni kezdünk, akkor kapja meg minden és egyensúlyozzuk ki a dolgot, legyen használható 4 és 7 drop a TGT-ből :D Nyilván általánosságban, mert kivételek vannak.
  • dave9004
    pár adat, ha olyan kezében van aki kicsit is tud játszani
  • Negritis
  • TBTPumpa
    Nézd inkább Lara fokhagymáit!
  • Negritis
    nagy különbség van aközött hogy egy lap erős és aközött hogy van egy kombó ami konkrétan nagy eséllyel összehozható és OTK