Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Na betörtem 9-re duduval, csak hogy legyen honnan visszabukni! 😊
Unstable mai termése 3 meccsből:
Neptulon (4. körben kijátszva) meccset nyert
Scorcerer's A (meccset nyert 0 manásan)
Emperor T. (a fenit Sorcererrel meccset nyert, mivel így 8ba került a Pyro)
Malorne (4. körben kijátszva) meccset nyert
Millhouse (ez nem nyert meccset, de bm-nél kiraktam, mielőtt Malorne-val ütöttem.)

Lehet be kellene fejezni mára. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

igazából azért mondtam hogy ha van Jaraxus akkor Malganis
mert malganis kb minden lockba jó míg anton nehezen használható
a Grom deck jó a patronba de a control wari mocsok drága

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Én személy szerint Mal'ganist ajánlom. Nem kell mellé Jaraxxus. Itt van a Demonzoo amivel múlt hónapban Legend lettem, és most is ezzel tervezem elérni.

Battletag: Muhee#2716

Ha van jara akkor malganis sztem
kb mind2 control lockba jo es midrange demonba is fasza foleg boid callal

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

greyfox
Nem tudom, mit craftoljak.
Független legek közül majdnem minden musthave megvan, Ysherán gondolkodom dudu/pala deckbe.
Class specific legek közül mal'ganis, antodinas, grommash szimpatikus, kb. ezeket tudnám használni.

Steam: greyfox

Devv
Az egy nagyon szép hátlap. Én ezt a ninját várom már.
(A Firesideot nem tudtam megszerezni, hiába voltunk 3-an tunngle-n 😞)
sadface
ja kimaradt, hogy icecrown hátlap kötelező :p

I decide when I'm done.

Ilyenkor kell streamet nézni, mindenki controlt játszik. Holnaptól eljő a kánaán, és lelassul a meta.

sadface
én. Változó. Huntertengert kapok. Mai napon 17 meccset toltam eddig, ebből 2 warlock 1 rugó többi hunter. Először felmentem vele 8ig, aztán vissza 9 közepéig most megint egy win kell a 8hoz. Warrit már rég nem kaptam. A dupla pyros+loot hoarder+healbot verziót használom antonidas nélkül (mert nincs még 😞 )

edit: 11 aljáról indultam reggel
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 21:36:31

I decide when I'm done.

Tinman
Hunternek semmire nem reagálok már jó ideje. Mintha nem is létezne -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ma jött ellenem egy... körberöhögtem. Elég száni, ahogy a kis életéért küzd, 2x is lethalt kapott volna, ha nincs immune secret, de hát semmi sem tart örökké. Komolyan nem tudom, hogy tud ez a JELENLEGI metában jól működni.

Bezzeg a warlock zoo-k széttéptek :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.19. 21:35:19

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sadface tolja 😊 Őt kérdezd.
Zickler
Tekintve hogy tömve van a ladder Patron/control warriorral, nem hiszem.

dave9004
r8-12- környékén milyen a freezemage tolja vki?
Ja hogy ilyen köcsögösködés. Kösz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A facehunter bármelyik megmozdulása 😄
sadface
Tessék pár példa:

hunterrel vagy kézben a lethal, spammeled a well played, meg a greetings travelert
magenél a frostbolt icelance x2 minden lap előtt hello.
kijátszod az összes lapod a lethal előtt
stb
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.19. 20:46:42

I decide when I'm done.

DarkHorSe
bad manners, alap nyomni kell mindig

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mi az a BM?

turn 1 hunger games 😄
hungry dragon lehozta hungry crabet 😄

Bocsánat, ezt oda szántam, csak már nem is látok rendesen.

Szerintem gyúrj rá APMre! 😄
a fő topic a dühöngő 1 ajtóval arrébb 😄

Shep
Hát ez beteg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagyon hasznos olvasmány rávilágít arra, hogy a HS-ben, mint az összes többi e-sportban is igen hasznos az APM és kellően magas APM-el és ügyességgel borzasztóan erős kombókat lehet kitolni, úgymint turn10 double venture co., double BGH 2 SW championra, 2 argussal egymást buffolni, doomguarddal discardolt soulfire-öket elsütni, mágussal lepingelni a silver hand recruitot, mielőtt ráproccol az avenge és így tovább.

Jó gyakorlást mindenkinek!
dave9004
hibridálni kell az arcvadásszal ez a menő most.
Tinman
Ma egész nap volt időm nyomni.

Reggel 9 körül R11****, folyamatosan ingáztam R semmi és R*** között. Most, hogy mára befejezem cirka 30 meccs után, hol állok? R11****

<#wilting>

persze, csak én 2 secret mellé feleslegesnek érzem a 2 scientistet 😄 ezért került ki a 2.
ha én is használok megint snake és/vagy misdirectiont (nem csípom a snipe-t) akkor vissza fog kerülni az őrült tudós mert 3 secrethez már elfér a 2 tudós

fegyókat meg annyira nem szeretek hunterbe mert se rakok bele healt (amit azért egyéb mid rangekbe szoktam tenni 1e)

Mephike
Jó az is, de a fegyver néha létfontosságú, hogy a lehető leghamarabb nálad legyen márpedig a 3 fegyó több mint a kettő. A secretek sokasága meg a hunti erőssége. A snipe 2 manáért megöli a 3. vagy 4. körös ellenfél megoldását, de előnyt ad a 2. körben is, a 2 mad pedig nálam kötelező, mert sokkal jobban működnek a secretek. A kígyós secret miután kisült a cult masterrel hozza a lapelőnyt.

én a SenX félét szeretem 2 fegyó 1mad scientist csak 2xfreeze miatt a 2. scientist helyett pedig most épp a 2/3as hero power any target van bent

Mephike
A midrange huntit én már nagyon rég ebben a formában játszom (1 kigyó, 2 freeze, 1snipe ), és bizony én játszok 1 flare-t is. Több lapomat nem fedném fel, mert félek attól, hogy elkezdenél másolni engem, azt meg nem élném túl 😊
Annyi, hogy a snipe nálam néha kezdőkézben szokott maradni, ha úgy érzem, hogy sok aggro jön szembe, jah és 3 fegyverrel játszom, pontosan a sok rohamdeck miatt. A késes+ kutyák és a cult master+kutyák itt is jó móka, meg hát még van pár apróság.
Nálam ez a deck működik, gyakran 10+ körben hozza a győzelmet, persze rosszul húzni ezzel is lehet.

mondjuk boom-scarface -> mid range hunter 😄
azt én is szeretem amúgy

Devv
Még mindig imádok nyóclegendes control warriort verni! Well Met! <#gun>
spybot919
Mindegy. Csak egy lehetőség volt. Majd az Ipad Mini -2 újra felteszem 😄

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Mephike
Ma két hét után ismét játszottam 3 meccset a napi miatt a huntimmal. Annyira egyszerű volt, öröm volt látni, a kettő aggro maget, és az aggro demont. Hibátlan meccs volt, jött a röfi is, öröm volt a játék 😄
Viccet félretéve, eszméletlen kezdőkezeket kaptam, egyszerűen mára játék kezdetekor tudtam, hogy ezt megnyerhetem. Pedig a demon gyorsabban kezdett, mégis könnyedén fordítottam a 4. körben, a 7.ben miután kitettem neki Dr. Balance-ot feladta. (Na jó a lionking a 6. körben már szerintem megdolgozta a lelkivilágát. 😄)

akkor lehet hogy nem bírja
asszem 1 giga ram kell neki a többi nem lényeges
legalábbis a kijelző méret tuti nem
még esetleg procira van vmi
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.19. 11:11:31

spybot919
Egy Clone S4 ről van szó (cégtől kaptam) és nem ugyan azokkal a hardverekkel rendelkezik. Sőt általában kifejezetten szarok ezek a koreai másolatok. 😄 (Elnézést a megtévesztésért!)

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

ha nekem megy az S4 minin akkor ne idegesíts hogy a normáls S4en nem tudod elindítani 😄
hs play árúház innen próbáld indítani

Pedig ahogy Kibler fejleszti a dragon paláját és közben legend lesz, az kifejezetten szórakoztató.

spybot919
Próbáltam pár trükköt hogyen lehet 6inch es készülék alatt elinditani a hearthstone-t. Egyszerűen galaxy-S4 en sehogy nem akar működni. próbáltam sd-ről belső memóriáról mindenhonnan mindig ugyan azt a hiba üzenetet kapom. Nem felel meg a minimumnak. Lehet ide Iphone kell 😄

dave9004
a vicc h 70%-uk is mást netdeckeli szal kb mind1. Hearthpwn stb oldalakra kiírják h az aktuális r1 legend ki és mivel és akkor másolás, tészta.
Nekem mind1 igazából én már egyiket se nézem 😄 Nagyon rossz hatással vannak a játékra, nem mint egyén, hanem mint bálványozott "sztárok". Némelyikük egymagában képes formálni a metát, ami nagyon nem jó így...legalábbis szerintem.
dave9004
Szerencsére váltott freeze magere nézhetőbb
Ha fizetsz neki, akkor megteszi, addig azzal játszik, amivel szeret.

Mutatnának inkább példát azzal, hogy nem rákkal tolják.
dave9004
Forsen 26k ember előtt r4 legend zooval. De örülök
nem lehet....megmondták 😛
Zickler
Rosszul betűzted a turn 3-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cserébe 5ből 1-2x van ilyen nyitás és ilyennel sem biztos hogy nyernek

mondjuk álom kézzel egy mech shaman turn4ben nyer