Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt szidhatsz mindent következmények nélkül! <#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ebben a metaban amúgy nekem nem annyira jött be a druid. Lehet csak rosszul húztam, de sokszor megfingattak a hunterek/zook/Tempok. Agyalok, hogy Senjin is kerül a Chow mellé, csak még nem tudom mit vegyek ki.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.18. 18:08:41
ami fix: egy aggrot se fog berakni a matchmaking 😄
Persze lehet ezekkel variálni, de akkor a pakli fő erőssége kopik tőle.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a Shreddert azért vettem ki hogy a hungry dragont kipróbáljam (működik btw szal az marad valszeg)
WG-t meg azért nem akartam mert hogy az rampba szokás, de asszem visszakerül főleg mert a laphúzása triggerel Chromaggal
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
meg nincs cenariusom se 😄
sherdder -> hungry dragon
2xshade -> bwt + mct
Harrison -> 2. belcher
cenarius -> yseria/chromag
és WG helyett 2. force + 2 azure
de valahogy nem akarta adni casualon így nem mentem át rankedre de lehet megnézem
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.05.18. 15:59:32
kicsit akadozgat de a nagytesóján nem lesz gond sztem mer több a memóriája
vagy amazon app store vagy play árúház (amelyik szimpatikusabb)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.18. 12:40:10
Google play áruházból letöltöd, indítod. Nekem 4.3"-os Xperia Z1C-n tökéletesen megy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igen, egyetértek de így is frankó. 4/3 test, priest és aggro bosszantó :-D
BRM hozta el a rugómhoz az egyik kedven lapomat a Dark Iron Skulker-t. A mostani aggro metában ez nekem eléggé bejött.
Én úgy látom az volt a cél, hogy manához képest nagyon erős minionokat tudjon lerakni az asztalra az ember. 3. körös 3/5, 4. körös 5/6, diszkont áron kirakható 6/4, és inervate-elő 5/5. Az a baj, hogy ez a játék nem így működik. Nem véletlen, hogy a hasonló elvre alapuló Druidában fixen benne van vagy 15 lap, amit nem tudsz cserélni. Mind kell hozzá, mert alapvetően 1 3/4-es és 2 2/3-as lény többet ér, mint egy 5/6, ha azon nincs taunt, mert a lények túlnőtték az Aoe-kat manahatékonyságban. Ezt nagyon elrontották.
A kieg adott nekünk egy Emperort, ami remek a kombódeckeknek, és egész normálisan balanceolt lap lett, jött egy archetípus kreáló Patron, és a kis impszaró, ami szó szerint rászabadította a démonhordát a metara. Említésre méltó még a quick shot, ami még egy frusztráló mód arra, hogy a nulla interakcióval játszó Hunter is le tudjon burstölni. Mit hagytam ki? Ja igen a Flamewalker, amiről azt hittük kinyit egy nem freeze control mage-et, helyette jött még egy aggro deck, ami közepesen jó húzással 5 kör alatt kivégez 2 1 manás minionnal. Hát jól belefulladtunk Nefarian trágyájába.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.05.17. 23:55:31