Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellékhatása mindennek van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.15. 18:04:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik irányvonal pedig az, hogy időt spórolhatsz magadnak, ha ráköltesz pár fillért. Nevetséges összegért rengeteg időt lehet nyerni azoknak, akik nem kedvelik a lassú fejlődést. Ezen alapszik a F2P játékok üzletpolitikája, és szerintem remekül működik itt is.
Én a túlaggrósodást sem látom, bár elhiszem, hogy más sokkal találkozik. Velem az utóbbi napokban csupa handlock és control warrior jött szembe, volt bőven freeze mage és ramp druid is. Olyan 30 meccsből legalább a fele control ellen ment, és a maradékban is sok combo illetve midrange volt. Streameken is egyedül a zoo/midrange/demon/handlock elszaporodást látom.
A pénzfeldobás pedig alapkoncepció marad még sokáig, mert amellett, hogy idegesítő tud lenni, óriási a megtartó ereje. A többségnek jóval nagyobb élmény szerencsével nyerni, mint annak hiányában kikapni.
A fórumos feszültséglevezetésnek az egy nem túl etikus mellékhatása, hogy közben az azt olvasóknak is átadsz belőle.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval választhatunk, hogy a lehetőségeinkhez mérten próbálunk megoldást keresni, vagy addig panaszkodunk, amíg Jahve meg nem könyörül rajtunk. Tudom, az utóbbi tűnik egyértelműnek.
Játék másik nagyon nagy hibája a rengeteg random, ami miatt képtelenség kézben tartani normálisan egy meccset, bár tudom a prok irányítják az RNG-t, vagy ők maguk az RNG. 😊
Az se lenne balance, ha az aggro csak másik aggro ellen lenne esélyes.
Habár nem tudom milyen konkrét esetekről van szó, az is lehet, hogy nagyon "underdog" paklit erőltetsz.
mindenhol van aggro. ez tény, viszont vannak olyan ctrl paklik is amik kettéhugyozzák röhögve az aggrokat. azt hívják balance-nak.
Itt akkor kapod el az aggrot ha minden összejön. Vagy olyan a paklid ami 1 max 2 pakli ellen sikeres, a többi 10 ellen meg insta concede. Ez nem balance
OP a whirlwind is <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-Tinman vs fórum vita
-rohadt facehunterek
-rohadt aggro deckek
-rohadt random
-fos a meta
-Lotheb túlértékelt
-Inner fIre/Shadowflame OP
Ezek vannak variálva naponta. Vagy kihagytam valamit?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Battletag: Muhee#2716
-Minden kör végén, ahol az ellenfeled sebezte az arcodat megidéz egy 1/1 taunt can't attack szövegű miniont(Can't have more than 3 at the same time)
-In the end of every second turn you have 50% chanse to draw a card
-If your board is empty give your hero divine shield.
-Give deathrattle: summon a dragon egg to your dragons.
-At the and of your turn Give 1 life for every 2 unspent manacrystal.
Ezeket csak most gyorsan hasra ütésre írtam. Alapjaiban reformálná meg a metát és pakliépítést, több jelenleg nem működő buildet kinyitna, és nem is bonyolítaná agyon a játékot.
Ez kétségtelenül így van, hiszen még iszonyúan az elején tart a játék.
"hány manát és kártyát visznek el a bombák"
Nekem ez a sok randomitás sokkal jobban fáj, mint bármi más a játékban.
Alkalmazkodni kell, ennyi.
Lassulás nem lesz, ne is várjatok kasztonként még tonnaszámra érkező olcsó AOE dmg-t osztó lapokat. Max egy két lap lesz, ami egy kicsit megnehezítheti az agro paklik életét, de ahhoz azt a lapot fel is kell húzni...
Szóval tárazzatok be papírzsepiből. Csak a MtG-t tudom hozni példának, ott meg lehet nézni a full vörös és fehér agro deckeket, vagy létezik olyan combo deck is, ami ha optimális kezet húzol, akkor első körben elver. De meg lehet nézni az AGOT Lannister deckjeit, is van ott is olyan, aminél kettőt sem pislogsz, és már nincs lap a kezedben...
Zozo: HOTS-nak meg érdemes adni egy kis időt. Kifejezetten szórakoztató játék. Életemben nem toltam még MOBA-val, nem is terveztem, de a Blizz világ elég vonzó. Ha elegen rákapunk, akkor akár lehet majd topicon belül is szervezni közös meccseket.
llletve még pár dolog:
- Írd alá a belépési papírokat.
- Tegyél shadowflamet egy inner fire druidba.
- Értékeld túl Loathebet egy 1-10 skálán.
- Vegyél 100 000 forint értékben boostert.
- Tegyél ünnepélyes esküt, hogy soha senki ellen nem hagyod ki a maximális BM-et játék közben.
- Napi 3 sírás minimum kell a topicba, ha épp nincs miért szólj Shepnek és intézi helyetted 😄
Beteg ez a topic amúgy, jókat lehet röhögni meg baromkodni 😊
Mondjuk amúgy nem értem miért olyan nehéz felfogni azt, hogy feszültség levezetésről van szó, nem pedig sajnáltatásról. nem tudom ,hogy működik a matematikus agy, lehet a feszültség levezetés nem írható fel egyenlettel ezért nem tudja értelmezni, nem értek hozzá 😊
Velem ugyanez. Imádom a játékot, de utálom az aggrot. Ugyanaz a játékosadatbázis, aki a GTA-t 1 000 000 $ cheattel kezdi. Felbasznak. Fizettem a BRM-ért, mert reménykedtem a lassulásért. Nem lassult, ezért panaszkodok. A gyűjtőszenvedély pedig szintén nagyon erős 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.15. 11:32:49
A játék jövőjéért lehet is aggódni, mert perpill nagyon szar irányba halad, ez tény, speciel nekem a mech-es kieg óta egyre kevésbé tetszik, igaz, azzal még el lehetett szórakozni. Sokáig nem akartam engedni a régi paklijaimból, de megettek ezek az olcsó-gyors paklik, így kénytelen voltam elmenni ebbe az irányba, pedig szerintem sokkal kevésbé élvezetes, de én elvagyok így is. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy kihagyásokkal játszom, előveszem 1-2 hétre, aztán pihentetem 1-2 hétig, egy ideig leköt ebben a formában, de hosszútávon valóban bosszantó, ennek ellenére eszembe nem jutna feleslegesen posztolgatni arról, hogy most mennyire kikaptam zsinórban nyolcszor a különféle köcsög deckektől, inkább lerakom kicsit.
Visszatérve HS-re. Én nagyon szeretem ezt a játékot, elvétve játszok mással, de a jelenlegi meta már nekem is elvette a kedvem tőle. Csak akkor lépek be ha már 3 questem van, egyáltalán nem játszok plusz meccseket. BRM-et azért vettem meg mert láttam esélyt rá, hogy lassítja a metát, de igazából ebből is az aggro/combo paklikba való kártyák váltak be. Lehet és kell is alkalmazkodni, de nekem a ladder teljesen lényegtelen, akkor meg minek játsszak valami számomra nem szimpatikus, vagy a kényszer miatt szép lassan azzá váló deckkel. Ettől még hajt a gyűjtőszenvedély, meg formálom folyamatosan a deckjeimet, de szép lassan úgy néz ki visszatérek a 100% arénához, mert a constructed javíthatatlannak tűnik a jelenlegi rendszerrel.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873