40521
  • hawkie22
    Pont erre gondoltam én is, amiért ennyire aggro-deckre vetemedtem, holott inkább midrange-control játékos vagyok. :D
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2015.08.16. 15:06:20
  • karmacoma
    Megkérdezhetem mennyi handlockot játszottál?
  • Renegade
    na ez gyors cvolt, mage ellen második körben lent volt Tomas a gőzmozdony, 5.-ben halott voltam,

megyek vissza hunterezni :)

azért majd minden nap kap estélyt :)
  • szucsy89
    mage secret blokkolja :D
  • Negritis
    kevésbé konzisztens mint a facehunter elvileg, nem tudom mert nem játszottam vele
    az előnye az a divine favor azzal nehéz mit kezdeni
  • Renegade
    thx srácok, na meglesem :)
  • Zozo0122 #21949
    Justice demands retribution!
  • hawkie22
    Ez de szar. Gondoltam, kipróbálom Eboladint, mert eddig semmivel se tudtam kimozdulni az elmúlt napokban Rank15-röl. Két meccs teljesen jól ment, Mage és Hunter ellen, sima liba, erre amikor már a bónusz streakert ment a menet, mi jött ellenem? Eboladin. :) Persze az döntött, kinek jöttek jobban a lapjai. Sajna nem nekem. Pedig a bónusszal már R14-en lennék. :)
  • Mephike
    Jogos, whirlwindből 2 kell.
  • Mephike
    A shieldmaident én kivenném, és a ghoult is, helyükre raging wargent tennék, vagy még laphúzást.
  • Zozo0122 #21945
    Van.

Nem kell bele:

- Cleave
    - Flasheating Ghoul
    - Korkron Elite

Maradhat:

- Shieldmaiden, mert nincs armorsmith.
    - Dr. Boom, amíg nem jössz bele, de Loatheb vagy Harrison jobb.

Kell bele:

- Még egy whirlwind!!!
    - Még egy inner rage.
    - Esetleg 2 tauntos Ghoul a naxxból.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.16. 14:30:17
  • Icegrind
    Gondolom olaj lehetett, miraclet elvétve játszik 1-2 ember.

Az eboladin simán jobb(erősebb),mint a hunter,mert amég annak kifogy a keze ennek a ráknak soha... Azért büntet a játék, mert te nem szórod ki a tied.
  • Renegade
    újra kedvet kaptam a patronhoz, slamem meg kovácsaim nincsenek, ez így működhet R10-ig?

van benne valami szarvashiba?

• Malarki
    Ez a Hobgoblinos pala most egy legit deck? Az előbb jött egy szembe, kicsit meglepett, de el tudtam verni.
  • Mephike
    Az ilyen típusú deckek azok. Szerintem simán jobbak, mint a facehunter.
  • Renegade
    engem most 15 körül tök jól fog egy rugó, talán miracle (abban van a tanárnő vazsi?), úgy szét comboz, hogy csak pislogok, tök ügyesek.

amitől lábrázást kapok az a druida, nehéz ellene pakolni, mert pik-pakk kint vannak a tauntok és onnantól a mechek már mennek is a roncstelepre guberálni. :)

• hawkie22
    Az Eboladin az melyik típus? A sima aggro pala vagy a Hobgoblinos?
  • TBTPumpa
    Itt azért már befigyel!
    A HearthPwn oldalon már összehoztam egy decket az új kártyákból, de az annyira életképtelennek tűnik, hogy a Rank 20 elérése is kihívást fog jelenteni. Sebaj, legalább a látvány kellemes lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.16. 13:55:52
  • Negritis
    javaslom az idea factorys gameket :D
    Hyperdimension Neptunia és Fairy Fencer F már van steamen :D
  • Zozo0122 #21936
    Ebben kevés a csöcs, szóval nem neked való :D Elkészült már a Boobs deck?
  • Zozo0122 #21935
    A patront nem nagyon tudják megverni rank10 fölött. Mikor ott voltam vele volt 85% winratem is, azok a játékosok még nem elég jók, ott még lehet hibázni. De lejjebb nem, mert feltörlik veled a padlót, a patron combo deck, ha nem jön ki a lépés buksz, ha kijön akkor meg számolgathatsz, amire rámegy a köröd, ha elvéted vesztettél, mert jön az AoE.

Control wari és pala igenis nehéz, a handlock meg nehezebb ennél a kettőnél.
  • TBTPumpa
    Denehogymá! Így hogyan lesz meg a szokásos Rank 20 számomra a hátlap miatt?
    Mert eddig 10-15 perc alatt mindig megvolt, ha beszabadulnak oda ezek az aggro korcsok, akkor több időre lesz szükség ehhez. Annyit azért nem akarok játszani ezzel a hulladékkal, mert még a végén azt hiszi a Blizzard, hogy eme játékukat többre tartom, mint a többit (WoW, StarCraft, Diablo).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.16. 13:04:26
  • TBTPumpa
    Meglesz főnök!
  • Nirz
    A patron annyira op hogy még rengeteg missplayel is simán nyer vele azt játszó, ha meg vagy tucat játék van mögötte már kb az abszolút top tier
    Mech sámán? xDDDD
    Control wari jah persze, fiery war axe armor up aztán dobálni egymás utá a nagy legendarykat, skillmax
    Control pala? Rég nem láttam, de egyébként van már vmi finisherje vagy hasonló priesthez kihúzni a fatiguig?
    Handlock? Heropower mituán levették healthedet dobálni a giantokat betauntolni, esetleg annyi hogy egy mágus ellen tisztában vagy vele hogy sokkal kisebb a biztos távolság. Persze összetebb egy aggronál de nem túlzottan

Én szerintem ezek sem igélnek különsebb skillt, az előbbi kettő amit említettem viszont egy missplay és az egész játékod a kukába ment valószinűleg azért is alig látni a rankeden se roguet, se freeze maget.
    Míg a patron rank 20-on is egyre gyakoribb
  • Zozo0122 #21931
    Nem
  • szucsy89
    valami jó kis eboladin decket tudnátok mondani? annyit volt már itt szó erről, hogy kipróbálnám :D
  • Zozo0122 #21929
    Patron, kb. az összes priest és shaman deck, control wari/pala, handlock stb...

De amúgy azzal játszol amivel te szeretnéd, a te játékod, de ne csodálkozz, hogy pl. az aggro palától mindenki telibe hányja a monitort. Ez ilyen sajnos.
  • Nirz
    De most őszintén a freeze magen és az olaj rogueon kivül tényleg van vmi igényel komoly gondolkozást?
    A többire max egy tucat játék után ráérez az ember
  • Icegrind
    Ahogy halad előre és kéne kicsit gondolkozni úgyis lemegy 50% alá, ha alapból rank 25-15 közt 50%.
  • Zozo0122 #21926
    50% egy agyatlan szarral? Ne viccelj, jó az 25-nek is.
  • Icegrind
    Nyugodtan legyen nekik is 50% win rateje, de ne 70+....
    Mitttomén leírta. Gyors meccsek, könnyű összerakni és ehhez mérten túl erős. Ennek a játéknak a gondolkodási képességet kéne díjaznia nem pedig azt, hogy milyen gyorsan tudod egymás után kitenni a lapokat és az ellenfél boardján szimplán csak áthaladva ütni az arcát.
    Milyen élvezetes lenne ha a face csak egy nagy taunt lenne és mind 2 játékos csak egymás arcát ütné...
  • Zozo0122 #21924
    Úgy kéne lennie. A face típusú deckek ott legyenek ahova valók - ez a rank15-25 sáv.
  • Nirz
    Itt az baj hogy sérti az egojukat- érted itt sokan a béta óta játszanak vagy vettek sok lapot - hogy a legenddel teli tömött paklijukat leüti az aggro kezdő. Ők valahogy úgy képzelik el hogy az aggro egy gimmick szar kellene hogy legyen 35% winrattel az ő 65% os controljukhoz képest.

Magic mentalitású játékosok aki pedig olyat akar nyugodtan átmehet ott aki többet fizetett annak annyival erősebb is a paklija.

Egyébként nem is igazán controlról beszélünk itt legtöbben greedy decket játszanak ami a control counterje ,megtehetnék hogy legyen aggro ellen vmi lap de nem nekik max value kell control ellen. Aztán megy a könnyezés hogy de kikapnak aggro ellen.
  • Magh
    Tapasztalt játékos pl. azért mehet face/zoo paklival, mert megunta az rng lossokat. Egy ilyen deck nem nagyon tud rossz lapot húzni, mindig van mit rakni. A murlock meg azért halt el, mert ott ez nem érvényes, szigorú sorrendben kell a lapokat kirakni.
  • Zozo0122 #21921
    Fizess a csöcsökért :D
  • Mitttomén
    Amíg csak a kezdők használnának face huntert meg eboldaint nem is lenne gondja senkinek, hisz akkor pont az lenne amit a többség szeretne, vagyis, hogy rank 15-25 között ellenének magukkal és no problem.
    A gond ott kezdődik, hogy annyira hatékony, hogy ez nem így van.
    Pont az előbb kaptam ki egy facehunter-től rank7-on, akinek fizetős hero-ja volt, meg jó pár arany lapja, szóval minden volt csak kezdő nem.
    De játszottam ma már rank 7-en hasonló legend hátlapos arany pala eboladin ellen is, igaz ott nyertem...

A lényeg ami már 1000x le lett ide írva, hogy az aggro deck-ek irreálisan hatékonyak.
    Minimális befektetett idő/pénz és tudás kell hozzájuk. Egyszerűen igazságtalan az, hogy a vérpistike simán agyonver 1 hét után egy több éves rutinnal rendelkező, a játékot betéve ismerő playert.
    Mondjon valaki még egy játékot amiben ez ilyen nagy eséllyel megeshet! Igen, biztos van, na ott tuti szintén megy a parasztlázadás miatta.

Azért nem panaszkodom, itt rank 10 alatt már nincs olyan ráktenger mint r15 környékén volt, előbb is jött szembe egy murloc priest, nem is értettem, ki is kapott simán.
  • TBTPumpa
    Nem? A BRM szárnya sem volt ingyen! Csak tavaly kaptunk GvG pakkokat, de akkor a Naxx első szárnya is ingyenes volt. Elmúltak azok az idők, fel kellett futtatni a játékot, kellett a mézesmadzag. Most már Bli$$$$$$$$ard van! Ha pakk kell, fizess!
  • kabel15
    Egyébként valahol megerősítették, hogy kapunk 3 ingyen csomagot + 1 ingyen aréna kört? Csak írásos nyomot nem találtam. a 14. stream meg némán ment mert nem bírtam elviselni azt a röhögést.
  • Negritis
    rankedon vagy casualon várnál ilyet?

meg miért kéne néznie a deck értékét? esetleg az össz manaköltséget lehetne, de azt sem rankedon mert az azért van hogy leteszteld "mennyit ér" a decked

a casual mmr szar, de nem a deck értéke miatt
  • Negritis
    Még nem nézi a patch utáni állapot számit majd, de ezért a hobapért már jár jutalom ahogy lentebb is irták
    Ez párszor elhangzott gamesconon