40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #22275 Joga van igen. Ettől még nem alacsonyabb rendűbb, hogy mondjuk butább. Lehetne éppen alcsonyabb, soványabb és stb. is. Nem számít, ugyanannyit ér.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.21. 13:13:21 -
Negritis #22274 nem nézel senkit alacsonyabb rendűnek de joga van butának lenni? :D
amúgy elég sok olyan komment van (hálisten nagyrészt a dühöngőben)
ahol igenis az ellenfél van "lenézve"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.21. 13:09:17 -
Pont te írod ezt? -
Zozo0122 #22272 Én nem nézek senkit alacsonyabb rendűnek. Nem érted. Nem magával az emberrel van bajom, egyébként is bárkinek van joga butának lenni, attól még lehetnek más értékei. Az a baj, hogy VAN létjogosultsága a fosnak magas szinten is. És amúgy meg 2015 van, az emberek lusták. -
Negritis #22271 fura amúgy hogy mennyire kiveszett most a játékból a harvest golem
anno ugye duduba is benne volt meg mechmageben is -
Negritis #22270 az a baj hogy sokan elég "sznobok" és ha valaki esetleg netről vesz decket vagy aggrot játszik akkor már alsóbb rendűnek van nézve
néha a WoT topik színvonalát súrolja ami itt meg RNG szidás és az ellenfél(/csapattárs) semmibe nézése terén -
Zozo0122 #22269 Itt mindig megy a balhé meg egymásnak beszólogatás :D Ha valaki kirak egy decket vagy új TGT kártyát, alig jön rá néhány reakció, de ha balhé van gyűlik a nép :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #22267 Baromságot? Ember, még értelmezni sem sikerült szerintem. A birkaeffektus létezik. De nézzük csak te mit írtál erre:
" Hiszen az emberek nem azért játszanak a paklival, mert más játszik vele, hanem azért mert látták, hogy más képes átlagon felüli teljesítményre az adott kártyahalmazzal."
Na most ha látták, hogy képes átlagon felüli teljesítményre, akkor végül is azt másnál látták, másnak működött, ezért ők is azzal akarják tolni. De akkor azért játszanak vele, mert más is azzal tolja. Másnak működik, akkor azt hiszik, hogy nekik is fog. Hidd el, a játékosok 95%-a a birkaeffektus áldozata, lehet nem is tud róla. Azonnal fel hearthpwn, top rated deckek kipróbál. Ennyi. Jah, ha meg nem megy, akkor váltás FÉSZ. Ennyit erről.
Rinya: gondolom azt nem sikerült észrevenned, hogy én máshogy játszom mint az átlag. Én saját paklikkal játszom, egyszerűen azért, mert szeretem átlátni a rendszert. Nincs bajom a legjobb streamerek innovatív paklijaival, pl. Kolento. Azt hagyjuk, amikor az egyik lemásol egy másikat, kicserél 2 lapot és új innovatív deck huhuu. Ezenkívül van pénzem is a játékban, ezért elvárok egy szintet. Saját tapasztalatokból építek paklikat, nem streamerek igazságait szajkózom, mint mások, akik amúgy bele se látnak a lapokba, csak jön az okosság, miközben rank 15 a hónap feléig. Ami nem baj, csak na. Ezenkívül a legnagyobb aggroszart szabadítják a metára rendszeresen. Nem mindenki, vannak persze kivételek.
Meg úgy egyébként is, nézzünk egy példát. Játszok. Elver egy aggrohunter, mert rosszul jött a lapom. Természetesen dühöngőben elküldöm az anyjába, mert ahhoz, hogy FÉSZ nem kell skill. DE ettől függetlenül közvetlenül előtte elverek 3 huntert mondjuk. Nem azzal van a baj, hogy
- nem tanulok
- nem tudok játszani
- nem tisztelem a játékot
Nem. A baj azzal van, hogy ilyen nulla deckeknek vna létjogosultsága. ÉS ez az oka annak, hogy sokan utáljuk. Kész. Nem kell belelátni semmit, nincs lelki sérülés, illuminati, kreténség stb. Az van, hogy a játékosok jó része kretén sajnos, akik ellen NEM szeretünk játszani. Mert jóval lejjebb valók a ranglétrán.
Más kérdés, hogy adott esetben a pénzemért csak szórakozást akarok kapni és minimális idegeskedést. -
1Darton1 #22266 off SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak trollkodik az inas, ne foglalkozz vele. Időnként elfelejtik, hogy a butaság fokozására létezik már topic. Vagy ott nem elég nagy a közönség ahhoz, hogy kellőképp leégessék magukat.
Egyébként még mindig nagyon jó ez a mostani brawl, minél többet játszok vele, annál inkább kijön az, hogy nem sokkal jobb benne a mage. Mindkettő erősen kancsal deck, de pont ezért nyújt remek casual szórakozást. Nem is értem, hogy miért zuhannak le tőle a helikopterek.
-
icyshadow #22265 "rádobtál te is a céltáblára egy nyilat"- Ezt a kifejezést még nem hallottam, így a mondanivalód sem teljesen világos.
Feltételezem, hogy a hozzászólásom konstruktív részével nem volt problémád, hanem inkább azzal, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy Zozo baromságot beszél? Nem tudom mit jelent az, hogy elborult, de ha ez valami szellemi kapacitásbeli hiányosságra utal, akkor elnézést és visszavonom, amit írtam.
Mellesleg volt több előzménye, nem csak az az egy "birkaeffekt" komment. Gondolom annyira nem érdekelt, amit írtam, különben feltűnt volna, hogy korábbi hozzászólásokkal való problémára is utaltam benne. Bár ez az egy, általad helyesen megjelölt hozzászólás is elég nagy hülyeség, hogy reakciót váltson ki belőlem.
Az írásom mondanivalója, ha nem jött volna át, az, hogy szemben a fórumon általában tapasztalható nyivákolás helyett, lehet ésszel is megközelíteni a rankedezés nehézségeit. Ehhez felhasználtam egy kommentet, értelmeztem a mondanivalóját és kifejtettem, hogy miért nélkülöz minden logikát. Ezután felhasználtam a komment által helytelenül használt kifejezést, hogy leírjak egy mélyebb problémát topikkal kapcsolatosan. Majd pedig adtam egy alternatívát arra, hogy hogy lehetne másképp, mások számára hasznosan reagálni a jövőbeni meta változásokra. Ez így egyben kerek egész, ha bármit lehagyok, értelmetlen lett volna, amit írok.
Erre te elsütsz egy már sokadszorra hallott (és elsőre sem különösebben szellemes) poént arról, hogy de ez egy régi pakli. Ami egyébként azért sem vicces, mert nem igaz. Ugyanis sem Fel Reaveres, sem a Hearthpwnon lévő mech mage nem az eredeti mech mage.
Szóval, bár eredetileg nem így gondoltam, lehet, hogy helyes, hogy magadra vetted az inget... -
Negritis #22264 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #22263 Inkább a fénylényeké.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt nem mondtam, csak így sok meccs után igencsak szemet szúrt.
Icegrind: ez egy Maly only deck, nincs benne Alex, Antonidas meg egyebek, egyetlen dolgot tud, emperor után Maly+frostbolt+dupla ice lance, ami szerintem bőven troll, ahogy a shades pap is, legalábbis rankeden biztosan nem működik megbízhatóan, meg utóbbi elég gusztustalan is. Bár én control buzi vagyok, szóval minden, ami OTK vagy hasonló kombó, idegesít. -
Zozo0122 #22261 Ezen a képen egy perce röhögök :D Betegek vagytok, látom ma is balhé lesz a topicban
-
Icegrind #22260 A két említett deck mióta számít trollnak? Malyt minden második ember beteszi freeze magebe jelenleg. OTK papot pedig inkább streameken látni, de azt se nevezném troll decknek. -
-
Negritis #22258 és minden roll neked max az ellenfélnek meg minimum és slyvanas is tökéletesen viselkedik
az egész a gyíklények hibája tudjuk -
Ja, és a mulligan is sokkal jobb. -
Most csak casualban szórakozok troll deckekkel, mind legalább 3-4 lapot igénylő kombó (gagyi OTK shade pap, Maly freezemage), és érdekes, gyakorlatilag minden meccsen hamar megvannak a szükséges lapok, ahogy lennie kell ilyen durva draw engine mellett. Ugyanez rankeden mondjuk 5-ből egyszer, ha bejön, milyen érdekes... -
Lightbomb 6 mana és általában szart nem csinál a jelenlegi metában a sok több hp-s lény miatt. -
az a baj, hogy utána még ez a brawlmage is kiépít min 5 miniont az asztalra :D -
Pyro+equality 4 mana és mindegy mekkora a lény hp-ja :D -
Pio #22252 Ezért jobb kombó az acidmaw+dreadscale boardclear, úgy 2 body marad, de persze az is hurka.
Nem hinném, hogy játszva lesz hunternél, inkább az ilyen lock and load + hunter's mark + arcane shot + UTH + satöbbi lesz a control hunter boardclearje. -
Icegrind #22251 Lightbomb 6mana és általában takarít. EQ+consec 6mana. Molten+shadowflame akár 4mana is lehet. Itt el kell jutni a 10. körig és ha üres boardodra teszed ki akkor kör végére marad egy 4/2 lényed a boardon ami valljuk be elég könnyen lekapható. -
VladimirD #22250 Acidmaw + Unleash the Hound elég szép kis takarító brigádot tud összehozni. Igaz 10 mana, de szép kis meglepi. -
Priest (12). -
Pio #22248 Két példa arra, hogy miért is szeretjük a Blizzardot és miért is más, több a Blizzard a többi játékfejlesztőnél:
1. lehet, hogy valakinek feltűnt, hogy ellenfél kereséskor a spinning wheel-en van egy új név: Roach boy. Volt egy reddit post egy szokásos sztoriról, valaki mázlival megnyert egy HS meccset, majd az ellenfele felvette friendnek. Az illető ezt elfogadta és az ezt követő beszélgetés ELÉGGÉ BIZARR lett. Innen vált reddites szállóigévé a Roach boy kifejezés.
2. A dreadsteed flavor textje így hangzik: "Crescendo himself summoned this steed, riding it to victory in the Grand Tournament. Wherever he rides, an army of riders ride behind him, supporting the legendary champion.". Crescendo szintén egy redditelő, rákbetegként írt egy búcsú/hálapostot, aztán szőrén-szálán eltűnt, mindenki azt hitte, hogy elhunyt a betegségben, de a Blizzard gondolt egyet, kinyomozta a személyazonosságát és megkérdezték, megengedi-e, hogy flavor text lehessen, amire természetesen igent mondott. Azóta szerencsére javult az állapota, segített rajta a kezelés és hamarosan újra Hearthstone-ozni is tud majd. :) -
VladimirD #22247 Kedden 14-en voltam, ma reggelig fix 15, azóta 18. (Mondjuk én csillámpóni vagyok) -
Negritis #22246 én 11-12n rugózok de nem is veszem túl komolyan -
csak szerintem erősödött a meta?
akármivel megyek kb mindennel 50% körüli winratem van. 15-13 között táncoltam egész nap.
ti mivel húzzátok a rankokat? -
Ohhh, örömhír, még 10-20 évig biztos jó lesz nekünk :) -
VladimirD #22243 Mennek itt az aggro deckek... most már kivárom ezt az egy hetet és remélem shaman tényleg erősödik. Addig eltögyölök ezzel a low lvl aggro shaman féleséggel. :D De hosszú hét lesz. -
te ki vagy? téged se látni minden poszt után -
1Darton1 #22241 A hülyeséget te is rendszeresen fröcsögöd, nem kell Zozóra kenni. -
"Most is főoldalon van. Szánalmas amúgy ez a birkaeffekt ami ezt a játékot övezi "
ennyi kihozta belőled a megmondást? Amivel nincs gond, csak ha figyelmen kívül hagyod Zozobátyámat (aki elborult :D) akkor még jó komment is lehetett volna.
Ehelyett rádobtál te is a céltáblára egy nyilat -
icyshadow #22239 @karmacoma:
Bár te indítottad ezt a beszélgetésfonalat, a mondandóm nagy része nem neked, hanem az arra érkezett egy válaszra volt reakció inkább. De feltételezem rájöttél te is. Amúgy nem tudom hányan engedhetik meg maguknak, hogy azzal rankedezzenek, ami a questjük épp (úgy, hogy reménykednek az előre haladásban is).:) Egyébként nyilván rossz, ha így alakul. Az is igaz, hogy casual is tele van aggroval, viszont felső szintek és casual között érezhető játéktudás különbség van. Tehát casualen questelni könnyebb, legalábbis az én tapasztalatom szerint.
@mindenki más:
Aki tisztában van azzal, amiket leírtam, az örüljön neki. Követem a topikot többnyire, szóval van elképzelésem róla, hogy ki mennyire van képben a dolgokkal az ide írogatók közül. Szóval, akinek nem inge... Egyébként pedig bőven elfér itt egy konstruktív komment, az aggro fosozása mellett. Hátha véletlenül tanul valaki valamit. -
1Darton1 #22238 Nekem Alex hiányzik, de ha nem lesz túl sok értelmes új lap, akkor ráeresztek néhány dustot. Egyelőre nekem a joust lapok fontosak, azokból érdekes paklikat lehet majd összerakni. -
karmacoma #22237 Antonidas, Alex és iceblock nincs sajnos.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.20. 19:32:32 -
1Darton1 #22236 Akkor össze kell dobni egy freeze mage-et, azzal úgyis mókás játszani.