40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
VladimirD #21915 Kb annyira unalmas, mint azt olvasni, hogy az aggro szar, az aggro gonosz, az aggro az ördög. Amúgy én nem unom. -
Egyébként olyan jó, hogy minden nap beírja valaki, hogy a kezdők agrro paklikat használnak, és bla bla bla. Nem unjátok ugyanazt olvasni minden nap? :D
Egyébként csak megsúgom, hogy azért sikeresek az aggro paklik, mert a lények élete nem töltődik vissza minden körben, mint pl. a MtG-ben, így nem muszáj egy nagyobb lénnyel elbánni egy körön belül, ezt az intervallumot ki lehet húzni 2-3 körre is, és nem lehet mindegyikkel blokkolni, ennyi. Nem kell összeesküvés elméleteket szőni :D -
Icegrind #21913 Az rendben van, hogy a kezdő játszik vele, ő csak azt tud, de ne istenítse a rákot. A gond mint mondtam rank 5 alatt van, ahol ezeknek már rég ki kéne halniuk.
Muhi: Tuti nézi ebben a hónapban, csak nem tudom, hogy már berakták-e vagy csak a szerdai patchel érkezik-e. -
VladimirD #21912 Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy miért nyúl sok új, kezdő játékos a gyűlölt paklikhoz. Az olcsóság és könnyű játékmeneten kívül az tény, kb ki van a f***a jó pár embernek, hogy 2 hetes játékosként olyanokkal sorsol össze, akiknek minimum a 2 legeden lap a pakliban, de inkább 4-5. Fullon epic és rare lapokkal. Persze, tudom tudom, akár basic deckkel is lehet nyerni egy legend pakli ellen, de tegye mindenki a szívét a kezére, ez azért nem olyan gyakori.
Persze, hogy egy idő után aggro-hoz nyúlok, meg facehuntert építek, amivel legalább tudok eredményt elérni, és legalább 20 alá tudok menni. Jaaaaa, hogy lejjebb majd beégek vele? Ki a pöcsömet érdekel, addigra már elvileg lesz erős deckem. Így legalább tudok napi egy boostert farmolni, vagy az árát.
Szóval köszi Blizzard, hogy az mmr olyan szar, amilyen szar csak lehet. Értem én, hogy ösztönöz a boosterek vásárlására, de koránt sem akar mindenki pénzért játszani. Majd akkor rakok bele pénzt, ha ismerem a játékot, és tudom, hogy kiegyensúlyozott játékot kapok. De egyenlőre azt látom, hogy rohadtul nem nézi sorsolásnál a deckek értékét. Vagy ha igen, akkor bekötött szemmel.
Szóval bőven benne van a keze a Blizzardank abban, hogy sokan aggro-t használnak. -
Úgy olvastam, hogy ebben a hónapban még nem nézi. -
Icegrind #21910 Hatékony. Oké. Mire mész, ha már nem lesz az. Váltasz midrangere? Controlra? Eredménytelen lesz, mert ezek a deckek nem tanítanak meg gondolkodni.
Valaki írta, hogy unalmas. Nektek az az izgalmas, ha 6kör alatt szétveritek az ellenfelet, úgy, hogy még válaszolni sem tud?
Az aggroval pont az a baj, hogy hihetetlenül nagy a winrateje, mert nem igényel gondolkodást és ezzel nem arányos az elhelyezkedése a létrán, ugyanis mindenhol ott van. 15-20percig játszok Demon Handlockal Freeze Mage ellen nagy nehezen nyerek majd jön a kis aggro és 5kör alatt elkeni a szám, mert mire kimennének az első tauntjaim, halott vagyok. Nem lenne semmi bajom, ha szépen maradnának 20-15 közt.
off: Szerdától nézi, a legjobb rangokat? -
Nirz #21909 Nem is ajánlom a huntert de aggro paladint mindenképp, rendkivül hatékony. Az eljén még tadelned is kell,szóval nem tsizta face! -
Nirz #21908 Ez nem igaz, a priest gyengébb. De jah alapjában véve elterjedt a legenda hogy sámán a legszarabb de úgy vettem észre a fórumon a sámán játékopsok a leginkább hisztisek ha nem op az új lap megy a sírás hogy szar xD
Egy biztos az új sámán lapokkal megint broken lesz -
Ez most hosszú lesz.
Minden pvp játékban (ez is az) a játékosok egy része nehezen fogadja el a vereséget. Hibáztatja az rng-t, a lagot, a másik által biztos pénzen vásárolt felszerelést, stb, stb. Ha csapatjátékot játszol, akkor meg sosem Te vagy a hibás, hanem az a noob, aki rosszul healelt, vagy nem jól helyezkedett, stb, stb. Itt is megvan ebben a játékban ez, de az aggro itt azért más, és nem véletlen, hogy sok szidás éri őket.
Fachunter, Eboladin, ez a két deck itt a játékban szinte adja magát, mert olcsó, hatékony, és mert egyszerű játszani velük. A gond az, hogy a control, amit sokan szeretnének játszani pedig közel sem ennyire hatékony a játék elei szakaszban (ebben a játékban). Emlékszem anno magicben volt egy olyan időszak, amikor a redrush egyszerűen undorítóan erős volt, 3-4 manánál vége volt a játéknak, a control deckeket játszó játékosok még sírni sem tudtak, mert Te már összepakoltad a decked a győzelem után, amikor ő még mindig azt számolgatta, hogy miként fogyott el az élete. Aztán kiadtak egy fehér lapot, hangsúlyoznám, EGY DARABOT. Onnantól a vörös színű deckek mélyrepülésbe kezdtek, minden control dec bevette a fehéret, ha addig még nem volt benne, a vörös meg azon izgult, hogy az ellennek ne jöjjön fel a második fehér manája. Ez volt az a lap.
Jó döntés volt egy ilyen erős counter lap kiadása? A fene tudja, én aki az első deckemet akkor raktam össze (visszatértem ismét a játékhoz, 0-ról indulva), és egy ilyen vörös decket építettem, és csak a földekre akkor kiadtam 20k pénzt a pokolba el tudtam volna kívánni ezt a lapot. Akkor is agyvérzést kaptam, amikor a controlok kerültek túlsúlyba, és minden control ezt a Jace-t játszotta. Minden deck ellen sokkal jobbak voltak, és egy ilyen Jace ára 25k pénz volt (most is 80$), és a control vs control meccseket általában az nyerte, aki a már kitett Jace-t a sajátjával kiütötte (két egyforma síkjáró kiüti egymást), majd hamar letette a sajátját újból, és a másik meg nem tudta az övét kiütni, mert nem húzta fel a deckjéből...
Jó volt ez az időszak? Hát ez sem volt jobb, mint amikor az aggro dominált. Nehéz megtalálni az egyensúlyt és tökéletes állapot sosem lesz. Egy dolgot lehet tenni, nem szabad túl komolyan venni a játékot.
Jó-e ez az állapot, ami most van HS-ben? Sajnos nem. Jelenleg kétségtelen, hogy az aggro bizony erősebb, a Blizz elkezdett apránként ezen változtatni, a lényeg az, hogy apránként, ez valószínű még kevés lesz, és a köv kiadásnál még erre rá kell segíteni, de túlzásba se kell esni, gondolom senki sem vágyik olyan control áradatra, ahol minden játék kb addig tart, míg el nem fogynak a deckek. Én bizakodó vagyok, és remélem idővel kiegyensúlyozottabb lesz a játék. -
Pio #21906 A Hearthstone már mindenhol ottvan:
-
Én midrange sámánnal voltam ott utoljára azzal is mindent nyertem mondjuk a sámán a leggyengébb most ;) -
Kieg kijövetkor ez nagyot fog változni. Most extrém mert farm van -
Akkor a Demon Eater-el pályázhatnék a Blizzardnál?
Ha jól tudom szeretnek, használhatatlan/majdnem használhatatlan Legendarykat kiadni
de köszi, hogy reagáltál.:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.16. 00:49:40 -
Vicces, mert nekem meg pont ez nem tetszik.
Aggro huntertől undorítóbbat nem tudnék mondani, hihetetlen unalmas az egész.
Mondjuk ez az egész HS-be egy nagy negatívzm számomra, hogy túl gyors és ráadásul még lehet a lényeket is támadni.
Ami ok, de így, hogy kb amint lerakom a következő körbe már 80%-hogy meg is öli az ellenfelem már nem annyira jön be.
Lényegében csak a nagyon egyszerű és buta képességekre lehet építeni és szinte nincs is semmi összetettebb,érdekesebb képesség.
Én jobban élvezem itt is a controllosabb meccseket, sokkal jobb érzés úgy nyerni.
Igaz nekem a spell dmg-es mágussal 13 a paladinnal meg van 5 győzelmem, szóval 0 tapasztalat, de nulla motivációm van hunterhez nyúlni, vagy aggro paklikba kártyákat craftolni.
Meg hát az aggroval nekem úgy általánosságba az a bajom, hogy túl unalmas és egyszerű.
Az ilyen kártyás játékokban mindig is az érdekesebb,összetettebb paklik,kombinációk tetszettek. -
Nirz #21901 Az annyit eredményezne hogy nem concedelne a játékos csak hagyná időt lejárni és várna amig ki nem nyírja a kezdő nem hiszem hogy ez jó megoldás lenne ) -
Nirz #21900 Divine Fanatic - Broken, OP windfury és charge a lent lévőknek plussz 3 sebzés bónusz nevetséges
Unstable Demon- Túl bonyolult effect,nem hearthstone dizájnnak való, összezavarná a játékosokat
Unholy Transmutate- Talán OP,pl paladin a tokenjéből 5 manáért egy lerroyt csinálna 2 lapért a hátrány nem elég hártány
Demon Eater- túl szituációs de hard counter a demon deckek ellen
Rotting Soldier- talán OP
Holy Luck- Ice block v2
Unholy Curse- frusztráló nem hearthstone dizájn, unfun -
Zozo0122 #21899 Jah, amúgy büntetni kéne a farmolókat is. Hagyják békén a kezdőket szépen. Lehetne limitálni a naponta feladható meccsek számát. Így benne van az, hogy ha el kell rohannod valahova vagy teló van feladod, de nem mész bunkózni a kezdőkkel. -
Nirz #21898 Na ez ezért nem igaz, eleinte szükséges egy kis trade :)
Majd talán egyszer én is kipróbálom a control palát ha lesznek a lapjaim bár nem hiszem hogy tetszene nem szeretem a lassú játékot főleg ha nem ad vmi hatalmas winrate előnyt akkor nem éri meg -
Renegade #21897 elhiszem, hogy lent rossz, nagyon rossz, amikor jön a face, kéz a kézben az RNG-vel.
én is próbálgatom a kvázi patront (pár lap sajna még hiányzik), jó volt control pappal ügyesebb, jobb lapos control ellen úgy kikapni, hogy bejött a lap hiány, majd szépen kirakta az atom duplázó legendaryt és hát, nos, nem kellett megvárnom, az újabb laphiányból fakadó HP vesztést. Bár tény nekem ez a fajta játék túl lassú (mindent tegnapra).
És igen, nagyon jó érzés volt most golden face hunternek csúnyán elkenni a száját, mert hát, nem mech hunter ellen indult. Abba ugye ne menjünk bele, hogy mi a faszt keresett 16-ban, biztos "he is not a morning person". :)
De félreértések elkerülés véget: okkal megyek spectrebe, mert nyilván tanulni akarok tőletek, nem vitatom, hogy körökkel, bahh, fényévekkel jobban játszotok mint én, jobban átlátjátok, pl, múltkor Dave, annyira tuti silence druida paklival nyomult, hogy nekem végig fülig ért a szám.
Az sem kizárt, hogy én is duzzogni fogok, amikor az 5. körben jön a gólem aztán pápá, csak próbáljatok emlékezni arra, hogy fönt nem annyira móka, amikor szépen megvered végre experten a tutorialt, aztán R20 és hopp, látod, hogy olyan emberek ellen játszol akiknek nem kéne ott lenniük.
Szóval, szegény kezdők, rohadt rutinos face játékosok, akik nem elég, hogy lent szívatják a népet, még minket is molesztálnak. :)
De most azért mégiscsak megalapítanám a kezdő játékosok szakszervezetét és kapja be az összes nem oda illő játékos. :) -
Ilyen lapokhoz mit szólnátok?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bocs a pocsék angolért:S
Divine Fanatic 6 mana legendary
Divine Shield
Other minions you play has divine shield.
minions you controll has divine shield,charge,+3/+1,windfury until this minion on the battlefield
Divine Fanatic die instanly when lost it's divine shield
0 atk 20 def
Unstable Demon 4 mana legendary
Unstable Demon gets +1/-1 after every demon creatures on the battlefield until end of turn
You can sacrifice any number of creature, after every sacrified creature the Unstable Demon may attack.
When Unstable Demon attack, sacrifice a creature.
Unstable Demon has to attack, if no creature on the battlefield then put a random creature from your deck or to your hand to the battlefield.
Unstable Demon controller lost 2 life every turn
When Unstable Demon die,it's controller lost 3 life.
2 atk 9 def
Unholy Transmutate 3 mana spell.
Transform target minion to a 3/3 demon with charge and windfury.
this minion will deal 2 dmg to his controller at the end of the turn, deal 4 instead if the minion attack this turn.
Demon Eater 7 Mana Legendary
Demon Eater can eat any demon on the battlefield, after every demon he get +4/-4
-6 atk 13 def
Rotting Soldier 3 mana epic undead
Whenever this creature die, will return with +2/+1 to the battlefield.
If this creature is targeted by a spell, kill it instead and return 2 new Rotting Soldier on the battlefield[/]
1 atk, 2 def
Holy Luck[/] 2 mana epic secret
[i]Heal the taken damage plus 1 what you suffer in this turn.
[b]Unholy Curse 10 mana legendary spell
Both player life total will set to 5,can't use their hero ability anymore,destroy all of his or her mana crystal,destroy all of the creature on the battlefield,discard hand and all of the died and used card will shuffle back to the deck of both player.
They will lose 1 life after end of each turn,cards has +3 mana cost to cast.
-
Zozo0122 #21895 Vicc az az aggropala. Erről szól a paladin másfél évvel megjelenés után, hogy a nagy Uther lerushol mindenkit. Pakolsz, face, divine favor. Nekem 350 winem van control palával, ebből 1 sem aggro, de nem is lesz. Kinek mi tetszik. Viszont egy secret paladint tuti ki fogok próbálni, a 6 manás epic pala lap nagyon jónak néz ki :D -
Nirz #21894 Hát még nem éreztem rá teljesen de így is nagyon jó elképesztő win rate, ma húszat játszottam és mind a 20-at nyerte (persze minden második meccs concede volt hogy ne lépjek előre szóval 20 concede is) -
De ha olyan jó akkor farmolj lejjebb -
Nirz #21892 Rendkivül jó az aggro paladin rank 20 farmolás olyan vele hogy egy játék egy win egy concede aztán win és megint concede.
Kiváló szinte bármi ellen favorizált, aggrot megeszi controlt megeszi.
A face hunter ehhez képest egy rakás szar, max tier 2 (rank 20-on is sok counterje volt) -
karmacoma #21891 Nem értem mi a közlendőd. Az aggrot mindig is utálni fogja a játékosok többsége, mert semmi reward nincs se benne, se ellene. Annyit teszel, hogy jó, kiegyensúlyozott paklit hozol létre, megismered a divatos agresszív deckeket, és jól játszol ellene. Az egész egy kapaszkodás az asztal szélébe, hogy jöjjön rendes curve/aoe, ne burstöljön le a másik 6. körben 12 életről. A másik oldalról meg kell tanulni 1-2 dolgot rendesen csinálni és robotszerűen lehet játszani. Én nem kezdek el hosszasan gyűlölködni, de ne várj együttérzést senkitől szerintem.
Sajnos a jól összerakott aggro deckek winrate-e nevetségesen magas. A friss tierlist szerint csak patron fér tier 1-be, mellé hybrid-face Hunter és aggro pala fér. Ez nevetséges. Minden igazán szórakoztató midrange deck lecsúszott tier 2-be, control deck meg maradt kb 2. Én kifejezetten midrange párti vagyok a játék kezdete óta, ezek sajnos játszhatatlanok lettek mióta ennyire erős az aggro. Én soha nem köpködök ha összeakadok egy nyilvánvaló kezdővel, aki murlockokkal vagy más olcsó trükkökkel akar lerusholni, de 3 ugyan olyan face hunter után inkább rakom félre a játékot míg be nem telik a quest slot. Ha rank 10ig ezek jó kis gyors deckek lennének amivel lehet kapaszkodni a rewardért totál jó lenne minden, de ha ezekkel kell hajkurászni a legendet, mert szimplán jobbak mint egy handlock akkor kurva nagy gáz van. -
A lényeg sokszor azon jön ki, hogy amikor már vágod a playeket, tudod milyen sorban kell csinálni h max effektív legyen. Egy kés rossz helyre és hiányozhat. És mikor ülsz majd akár aggroval akár nem és látod h balfasz, faszkodik, elkeféli, majd a randommal megnyeri, akkor kicsit majd kiakadsz, sokadjára meg alt f4 -
Zozo0122 #21889 Élhet, de lehetőség szerint rank 15 és 25 között. Oda való. -
Facehunter élt, él és élni fog, vagy az Lenin? Na mindegy :D -
Zozo0122 #21887 Meg hát azért is lett létrehozva az off topic, hogy lehessen őrjöngeni. Nyilván egyikünk sem idegbeteg gyökér, egyszerűen csak kiadjuk. Nem a gépet ütjük, nem üvöltözünk, nem levezetjük a barátnőnkön és nem felvesszük az ellenfelet és leoltjuk, egyszerűen feljövünk és a fórumon anyázunk
2 perc múlva pedig tovább játszunk.
-
Zozo0122 #21886 Hát, nem olyan rég kezdted, pár hónap múlva mikor kezd múlni a varázs majd rájössz, mi a gond az aggroval. Azért pár alap példával segítek:
- Tény, olcsó deckkel legyőzi a te drága deckedet.
- Néha annyira gyors, hogy fel sem jönnek a counter lapjaid ellene, lerushol a francba, egyesek ezt gyávaságnak mondják, azonkívül skillt sem igényel.
- Küzdesz egy másik jó játékossal, alig bírtok egymással, meccs végére érzed, hogy jó voltál még akkor is, ha kikaptál. Ha meg nyertél akkor még jobban örülsz, majd jön a facehunter és seggbekúr, mert mondjuk neki természetesen jól jön a lap (aggronál szinte mindig) míg a controlnak gyakran van viszonylag rossz kezdőkeze. Na de a lényeg, 5 perc alatt elveszi a csillagodat, amiért előtte 20 percet küzdöttél SKILLBŐL. ő meg szinte ingyen elviszi. Különösen idegesítő ez, mikor megszakítja a streaket. A legrosszabb pedig rank5 alatt, itt már nincs streak, nincs bónusz csillag. Ha itt hibázol, akkor véged. Egy apró hiba és bukod a meccset, nincsenek hiányos deckek, csak jó játékosok akiknek fullos a deckje és jól játszanak vele.
- Rank 5-legend között egy facehunternek is van esze. Játszhatnának mást is, de nem, ezen a szinten is a noskill kell nekik. Megteheti nyilván, de bosszantó tud lenni.
- És persze az idő meg a fun tényező - NEM egy aggro ellen akarsz játszani, amikor élvezni akarod a játékot akkor másra vágysz. Ha pedig sok jön belőle, akkor különösen idegesítő és arra késztet, hogy kilépj, vagy átállj a sötét oldalra és nyomd egy kicsit az aggrot. Mindannyiunkkal előfordul néha, bár a facehunter meg a facepala különösen okádék nekem pl...facepalát sosem játszottam, nem is fogok, az a paladin class megszégyenítése. Facehuntert játszottam már néhány meccset, de nem bírom sokáig, nem is élvezem. Én is kiégtem már ebben a hónapban többször is, nehezen viselem az aggrot. Nem arról van szó, nem okoz különösebb gondot legyőzni őket, de kiégek tőle. Jön 2-3 és nem bírok tovább játszani, pedig mostanra elég jól megy. Rank7-en csücsülök 2 napja, ez azért van, mert alig játszok. napi mondjuk 10 meccset tolok most max, mert hamar kiégek. És nagyon fel tudom húzni magam, amikor skill nélkül vernek meg, mert amikor tényleg jobb volt az adott játékos akkor elismerem és nincs semmi baj.
Röviden ennyi. 1-2 hónap, és nyomni fogod te is a tetves aggropalák szöveget, mert sokan arra számítunk, hogy az aggro pala erősödik :D A facehunter most lehúzhatja a rolót, aminek viszont nagyon örülök :) NEM kapott új lapot a TGT-ből, viszont a többi class új cuccaihoz képest nem tudja felvenni a versenyt. Viszont erősebb midrange, esetleg control hunter most reális lehet. -
Renegade #21885 Első és legfontosabb, akinek nem inge, tegye szépen vissza:
Na, napok óta csak olvasgatok, meg húzom a számat erősen, hogy mekkora jóság lesz itt, meg Kánaán meg kapja be az összes agró, mert QQ, nem tudom összehozni az atom kombómat 11. körben, mert ha beadja neki a 40%-ot akkor a 6. körben kikapok, meg különben is, nem azért játszom 2 éve, hogy holmi buzi 300 dustos hülye gyerek lealázza a 3500 dustos paklimat, vinnyognak is a pedofarm miatt, de ami jár, az jár.
Szóval, mivel én csillámpóni vagyok, ezt nem igazán érzem át, max azt látom a maradék kismillió kistársammal szívunk fent, de most majd milyen jó lesz, mert tovább libikókázhatunk. Szóval én nem tudom mi az agró aránya odalent és miért fáj az egyeseknek, hogy valakinek a zerg taktika jön be.
Itt azért halkan megjegyzem, hogy egy hiányos agrót úgy ver körbe odafent egy ügyes játékos, hogy öröm nézni.
Szóval mi is a baj srácok, odalent egy rutinos agró pariban van egy combó, late game dekkel?
Értem én, hogy jó megcsinálni a kombót, ha már ügyesen össze lett rakva a pakli, de ne már, szerintetek, attól hogy lent magabiztosabban fogtok nyerni, nekünk kezdő agróknak milyen szopóroller lesz fent, mert azért lássuk be, aki bizonytalan a képességében, de vannak lapjai, az továbbra is fel fog járni és vazelines csupor lesz a jele.
Na kipuffogtam magam. :)
KEZDŐKNEK:
erre nem számítanak, relatív olcsó, jep aggró, csak huncut, még meg sem tudják simogatni a kedvenc legendary lapjaikat odafent és jó eséllyel halottak. :) Na nem azért mert ügyes vagy, hanem mert (mint valaki bölcsen megjegyezte: face hunterre számítanak és úgy próbálnak játszani, szóval amikor leteszed az első mechet, akkor még nagyobb móka lesz, mert még azt is hiszik, hogy hülye vagy) :)
móka deck, nem túl drága, és marhára nem számítanak rá (lehet régen volt, de én még sosem láttam), nem saját ötlet, egy kezdő cimbi próbálgatta, én meg picit tovább gondoltam, lehetőségekhez képest, arra jó igazán, hogy elveszed a kedves, rutinos játékostól az anál pöcköt, megpaprikázod és hát... innen kitaláljátok. :)
Egy ereje van, a meglepetés, de az webcam nélkül is átjön.
-
Negritis #21884 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #21883 Van egy rossz hírem mindenkinek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chuck Norris elkezdett HS-ezni. Személyesen ment be a Blizzhez, hogy TGT packokat szeretne vásárolni. Megkérdezték tőle, hogy mennyit? Erre ezt válaszolta: Mindet.
Nekünk már nem is maradt több, szóval ezt benéztük, TGT lapjai csak neki lehetnek.
-
Vegyük meg mindet! :D -
Zozo0122 #21881 Meg 3 free pack se :D Legyünk kemények, nem kell ingyen semmi :D -
Nekem nem kell free aréna meg brawl se. -
Jó gondolat volt! ;) -
Zozo0122 #21878 Lejárt a VIP-d. Ez olyan, mintha a golden facehunterben nem lenne golden az unleash
-
hawkie22 #21877 Igazán jöhetne már a kieg, kell egy kis változás a metába, mert az a ráktenger, ami rank15 környékén van, egyszerüen kikészít. Ma kb. 20 meccset játszottam, és rosszabbul állok, mint mikor elkezdtem. :( -
Zozo0122 #21876 Jó hát na, itt ülök melóban :D Nézem a lapokat és ha gondolatom támad megosztom