Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eskü nem én vagyok ott a Shittings kommentelő (még regem sincs ott), de ott kell keresni az igazságot...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha nem is 90% de sztem legalább 60-70% az elégedett/elfogadja kategória
és jellemzően ők fizetgetnek érte
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
csak mások az elvárásaid mint a fejlesztők szándékai
bár sztem a fejlesztőknek sem az a célja hogy a ladder 80% 7orL deckekből álljon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.29. 16:57:01
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Dragon palával csináltam meg a tegnapi daily-t (vagyis csak control paklik ellen volt esélyem), most egy darabig nem fognak vonzani a minimális agytevékenységgel járó félórás meccsek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
viszont a készítőknek szerintem sose volt tervük az hogy csak 30 perces control meccsek legyenek
mert az sem lenne jó
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.29. 15:07:26
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.29. 15:00:13
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2015.05.29. 08:35:54
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I am Mal'ganis I am a TURTLE 😊
1hp voidcallerre tolom a shadowflamet mer cska úgy van esélyem a mage ellen
2 demon a kézbe : jara + malganis
sajnos jara ment le 😞
Megnéztem egy ismerősöm játék, és tanultam belőle, a jutalmam egy golden Avenging Wrath lett. Gondoltam mára ennyi elég is lesz, alszok egyet, mert a melóban elfáradtam. Ekkor látom ám, hogy egy játék és szintet léphetnék a warlockommal. OKs, ez még belefér - gondoltam.
Kapom is az ellen, warlockkal jön ő is, nézem hány lapot kever le (egyet sem), nálam a coin és 3 lapot lekeverek. Első körben már ugrott is ki a kis imp a kezéből, köv körben jött a tojás, stb. Nehezen de 15HP-nál tisztítottam a boardot, a következő rohamokat a két belcher szépen felfogta. Jött a szokásos giant fal tőlem, mögötte meg Thaurissan tette a dolgát.
Ellenfelem felfogta, hogy itt már nem 100%, hogy ő fog nyerni, tolta is minden lapom kijátszása után a well playt, hagytam nem némítottam le. Idővel az óriásom elfogyott, már csak egy feltauntolt voidcallerem marad. Persze ő belehúzott a második doomguardjába is, és ezzel pont elég sebzése volt az asztalon, leverte a voidcallert és tolta is a well playt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fel is adta, én toltam egy well playt neki, és röhögtem egy jót 😊
ettől függetlenül már csak azért se akarnék magyarul streamelni mert a "közösség"hez nem feltétlen van kedvem 😄
nézted 1-2 streamernél a chatet és háát katasztrófa tud lenni a "színvonal"
nehéz rendesen decket választani hozzá
Most Control Warrior megy, azzal visszamásztam másfél-két óra alatt 16-ra, de ezzel a paklival se megy könnyen. Itt viszont megfordult az arány, most már 2t nyerek, 1et vesztek, néha még bonus streak is összejön, de akkor meg a következö meccsen állít meg valami, általában vagy paladin vagy warlock. 😄
azon kívül hogy nincs elég nagy bázis hozzá
De Twitchre már itthonról nem lehet hazai streamernek subolni, így angolul kéne nyomni nagyon magas szinten. 1-2 versenyen befutni és onnan nézőt csalni talán. Nehéz lenne nagyon.
viszont ugye a HS nekem pl ehhez kevés lenne
de nekik nem az, mondjuk ők ugye a twitchen beszélgetnek a néppel meg miegymás úgy biztos könnyebb
és persze szivesebben utálnám meg a HS-t mint mondjuk szedjek szemetet az utcán
de azért a játék nekem legyen játék ne munka (anno a dota-t is azért hagytam abba mert kezdtünk volna a csapattal komolyabban játszani és kb munka lett volna)
Steam: greyfox
meg néha riptide-t és utóbbi mondta hogy ha van stabil 3-400 néződ + elég feliratkozód akkor meg tudsz élni csak a twitchből
nem fogsz jól élni de nem lesz gondod
persze ők nem sláger játékokat tolnak hanem az újdonságokat meg érdekesebbeket így kevésbé lehet belefásulni (manvsgame az aki szokott laza 40-50 órás maratonokat tolni ha elakad valamiben 😄)
persze jóval izgalmasabb, meg jó dolog lehet abból élni amit szeretsz is csinálni csak én kinőttem már a játék = főállás korszakomból és nem is biztos hogy szeretnék megint olyat
kérdés hogy pl ők mikor égnek ki (Grubbyból kiindulva sose 😄)
Amúgy ez a munka se unalmasabb annál, hogy mondjuk egész nap termékeket blokkolsz egy pénztárgépnél, csak ezt kevesebb ideig csinálod kötetlen munkaidőben és több százszor annyit keresel vele... 😊
Az egy érdekes kérdés még, hogy mitől lesz valaki befutott streamer ilyen fizuval, hisz rengetegen streamelik ezeket a játékokat és még a kétjegyű nézettségesek közt is lehet találni nagyon igényes darabokat. Talán Forsen mondta, hogy amikor ő eldöntötte egy senkiként, hogy híres streamer lesz, akkor napi 10+ órákat streamelt és azon felül is gyakorolt, hogy nagyon, kiemelkedően jó legyen és szerinte ez volt a kulcsa: profin játszani és állandóan online lenni, amíg össze nem jön a nézőbázis. Vagy a nagy csöcsök.
de ettől függetlenül elég komoly pénzek vannak belőle
+ még ott a youtube is
és a reklám bevételen túl ott a verseny dízajás is
nameg a támogatók amik nem egyértelműen reklámbevételek (ugye a stream közbe is megy a reklám amiért kapnak + casht nézőszám alapján)
meg még ott a twitch partnership progi szal van pénzük bőven
más kérdés hogy meddig lehet ezt cisnálni "kiégés" nélkül, pl trump az aki ugye rendszeresen játszik mással is de a nézőszáma olyankor elég sokat esik de olyankor még érdekesebb nézni sztem

Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.05.28. 09:05:10
És mit mond a róka? <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Régen bosszús voltam, ha 1 2/1-es golem maradt az aoe-m után, most örülök, ha csak egy 4/4es bogár marad... 😄
Persze ezt sokkal ötletesebben is meg lehet oldani, például egy taunt, ami deathrattleként besilence-eli az ellen lényeit vagy akár lehetnének 2 hullámban ható aoe-k, amik elsőre mondjuk 1-2-t sebez csak, de másodikra az undamaged minionokba (szóval amik deathrattle hatására jöttek) akár 3-4-et is. Persze ez csak 2 ötlet így hirtelen, biztos vagyok benne, hogy ha okos emberek gondolkodnak rajta, akkor sokkal több és sokkal nagyszerűbb ötletek jönnek össze. Ezzel szemben viszont úgy néz ki, hogy csak a zoot erősítették az elmúlt időszakban, a countereket ellene nem.
vagy ha valami kap is aoet az a warlock 😄 aminek így is volt 3 😄 persze 3ból 2 2élű de mégis 3 😄
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.27. 17:57:33
I decide when I'm done.