40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
hawkie22 #22315 Ja tényleg, el is felejtettem, hogy van 2900 goldom. :) Ebböl 900 marad arénára (kell ennyi, mert még nem vagyok annyira jó, hogy pluszban végezzek arénán), a maradék 2000-böl meg paklit veszek. -
Zozo0122 #22314 Nagy reményekkel állunk itt az 50 pack előtt, aztán lehet, hogy használható raret is alig kapunk... Kíváncsi vagyok miket fogsz te is nyitni :D Lefogadom, hogy kinyitod a Shaman legendaryt és te leszel itt a Shaman King a golden totemjeiddel, meg az 500 wineddel 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszaolvasva a Shaman Kinget úgy olvastam, hogy Stephen King
Hát ja, nem kevés könyve figyel mögöttem a polcon :D -
Zozo0122 #22313 De amúgy első körben szerintem taunt warrior vagy shaman, mert hónap végéig tuti rengeteg lesz az aggro, még több mint eddig. Rank 5 alatt én leszek az egyetlen hülye aki kísérletezik, mindenki más előkapja majd az aggrot és próbál rárusholni legendre. Úgyhogy a tauntok szeretettel fogják várni őket. Már nagyjából körvonalazódott bennem egy Dragon Taunt Warrior, de ki kéne nyitni Variant...ha nem hát crafterino. -
60 pack most neked 3 epic meg két arany tournament attendee :D -
Zozo0122 #22311 Én úgy néz ki kb. 60 packot fogok tudni nyitni. Az nálam 6-8 legendary
Ezenkívül van 8000 dust, úgyhogy dőzsölés lesz.
Aztán attól függően, hogy miket nyitok, nekiállok az alábbiaknak:
- Új Tempo Mage.
- Totem Shaman.
- Taunt Warrior.
- Control Hunter.
- Dragon Priest.
- Secret Paladin.
A druid most első körben nem vonz annyira, van azzal is 300 winem már rankeden, a hunter viszont igen, mert még csak 40-es és fejleszteni kellene. Viszont most elsődleges cél 60-ig vinni a Warlockot is, és most 56, szóval hónap végére az meglesz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.21. 20:36:27 -
Negritis #22310 sztem kinyitom a warlockét meg a priest legendet :D -
hawkie22 #22309 Én már egy Varian-nak is örülnék. Ha az lenne az egyetlen leg, ami jönne az 50 pakliból, én már boldog lennék. :) Bár igaz, hogy a Tauntos sárkány is kéne a Taunt Warriorba. :) -
de kinyitod az ötvenből akkor mi lesz?
Én pl a Skeleton Knightot fogom nyitni 2x -
csoszi87 #22307 Köszönöm a válaszokat. kicsit lemaradtam. -
Negritis #22306 az a baj h nekem is tetszik a taunt wari ötlete, de kapásból 2 új legendet kéne lecraftolni + a joustos lapokból is 2-3at :D -
hawkie22 #22305 Új patch miatt most már csak az oldalsó elözmények oszlopban látod, hogy miket dobott el. Meg elég sok más kis változtatás van még, valaki jópár hozzászólással korábban listázta angolul az igazi patch notes-t.
Én amúgy egy Taunt Warrior deckkel akarok kezdeni, de nem volt még rá igazán idöm, hogy érdemben foglalkozzam a deck megépítésével. :( Sebaj, majd ha kibontottam az 50 paklit, megnézzük, mit kell még craftolni hozzá, akkor majd összedobom a decket. :) -
Zozo0122 #22304 Új patch miatt. -
csoszi87 #22303 Legmagasabb szinted kapod.
A Fel Rever miért nem mutatja, hogy miket dobatok el ellenféllel? -
Ytar #22302 Mberek!
Hogy van ez a szezon végi láda dolog? A végén azt a ládát kapom meg, amelyik szinten éppen akkor állok, vagy a legmagasabb szintűt, amit sikerült elérnem szezon közben?! -
Negritis #22301 érdekes hogy kicseréltem a pár napja mutatott mechmagemben a pyro-t flamestrikera és innentől répázom a patront viszont a control megver :D -
Negritis #22300 közbe ATLC liquid vs nihilum "kiesési" rangadó
igazából a kérdés hogy ki marad talpon továbbra is -
Negritis #22299 gondolom arra céloznak hogy ha 1nél több van kkor csak az a megoldás rá
de kérdés hogy 7 db 1/1 mennyire zavar alapvetően
főleg egy patront -
hawkie22 #22298 Ezt most nem értem. Elolvastam a leírását a decknek, azt mondja, a Dreadsteed csak a Preist Mass Dispel spelljével counterelhetö. Mi van a többi silence effektes kártyával? Earth Shock, Pakoly, stb.? Vagy valamit félreértettem?
Amúgy ötletnek nem rossz, de szerintem nem müködne. Bár ki tudja, ki kell próbálni élesben. :) Viszont semmi early game-je nincs, talán úgy 5. körnél tudna valami értelmeset lerakni. Addig meg nem biztos, hogy elég a removal. -
Sokszor abból indul ha közel kezdő v r10 plusz vki ide kérdez vmit v kicsit sósabb mint a Duna.
Erre egy két itteni burkoltan beszól odaátra, arra meg kijön valami, utána meg jön vietnám -
Zozo0122 #22296 Nem a tiédbe, hanem a warlockba :D -
Negritis #22295 midrange deckeket nem szeretek heallel telepakolni :D
viszont lehet hogy ilyen szintű inspire nem fog menni midrangeben :D -
Zozo0122 #22294 Szerintem több heal kellene bele :D -
Negritis #22293 inspire mage
kb így, de tuti hogy ez így még nagyon nem jó :D de elsőre kb ez -
karmacoma #22292 Na most megértettem miért hozták létre a Dreadsteedet. Hogy végre beinduljon az Anima Golem. :D Szerintem így se ér +4 manát a 6ért 9/9, mert addigra úgy is le tudják kapni, vagy egy sima giant is nyerné a játékot. Amúgy tényleg ötletes. Hiányolom a lap buffolós kártyákat. Kell bele valami ami adja a DS-nek + attackot. Power Over alapból kéne, de Abusive se lenne hülyeség. -
Negritis #22291 áh azt tuti nem, igazából az 1/2 inspire +1 atk tetszik és pl zoo ellen is jó
az 1/3al is jól tradel és a 3/2vel is
frost giantet bele még, meg tonyót 6/6os sárkány, tavi csajszi meg a 3/2es +1 hero power
mellé a huffer morph és gg :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.21. 18:06:39 -
Zozo0122 #22290 Hát, ha egy inspire magebe bele lehet úgy tenni Majordomot, hogy működjön...akkor az durva lehet. Coldarra Drake elég durva combo lenne.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.21. 18:06:41 -
Negritis #22289 nem tudom hogy kreatív lesz-e de egy inspire mage-t sztem csinálok -
Zozo0122 #22288 Beszélgessünk a lapokról is kicsit. Van valakinek valami igazán kreatív TGT ötlete?
Mint például Ez ? Szerintem nagyon ötletes :D Na de azért nem szeretnék első körben 2 Dreadsteedet nyitni... -
karmacoma #22287 Mondjuk pont azért lett dühöngő csinálva, hogy ide ez ne szivárogjon át, mégis 2 naponta van valami 100* végigrágott flame. Jó lenne kicsit egyenesbe állítani a topicot mert pár nap és tényleg lesz értelmes téma. -
Zozo0122 #22286 Kész, végem :DDD -
-
Zozo0122 #22284 1, Késtél, a balhénak már vége. Jó, szeretsz mindenbe beleszólni, rendben van. De minek felszítani a lángokat? A lenézés ITT megy többek irányából is. A dühöngőben nincs lenézés, itt viszont megy a parádé és mások burkolt oltogatása állandóan. Én többek között a te hozzászólásaidból érzek néha burkolt lenézést. Amúgy megjegyezném, hogy én egyik topic "lakójának" sem érzem magam, én egy HS játékos vagyok, aki a játékról akar beszélgetni másokkal, és ebben benne van az adott esetben a rinya is. Nem tesz rosszabb játékossá az, hogy néha felidegesítem magam. Ez nem a méri a játéktudást.
2, Ez az idézet a dühöngőből van, ott ez az elvárt szint :D Persze, hogy kiengedem néha a bunkó gyökeret a ketrecből az agyamban, amikor megtehetem következmények nélkül. Más is ezt nyomja, de még ez sem lenézés. Feldühített, dühöngtem, lehet rossz napom volt alapból is. Kiadtam ott, és nem leordítottam valakit, vagy törtem-zúztam. -
Negritis #22283 tudom hogy ide már ritkábban jönnek a kirohanásaid, de : ilyenek miatt érzem azt hogy jópáran lenézik az ellenfelüket
és ez nem kifejezetten ellened szól bármennyire is úgy tűnhet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.21. 16:45:46 -
Zozo0122 #22282 Nem magyarázok tovább. Nem nézek le senkit, ezt értelmezni kell. A te hozzászólásaidból viszont érzem kicsit ezt :D A vitát folytatni felesleges, ezért végeztem. -
icyshadow #22281 Azt, hogy jó játék lesz a HS-ből, azt én is remélem. De nem bízom benne.
Hogy mennyi pénzt raktál bele nem rám tartozik, sőt indokolni is totál felesleges. Ugyanolyan hülyeség valakit azért lenézni, mert fizet, mint az ellenkezőjéért.
Nem keverlek senkivel, de lényegtelen, mert nem fogok megkeresni egy éves kommentet.
Egyébként, ha ezt a fogalmazási színvonalat tartanád, semmi problémám nem lenne veled. (Ami a dühöngőbe való, írd oda. A metával kapcsolatos tapasztalataid viszont lehet, hogy segítenének másoknak is itt.)
Alacsony managörbés pakli nyilván több kedvező mulligant kap, de kedvező és kedvező között van különbség, különböző ellenfél classok esetén meg pláne.
Valószínű sok mindenben nem fogunk egyetérteni továbbra sem, de ahogy Mephi is mondta, ezt a vitát valóban nincs sok értelme folytatni.:P -
Zozo0122 #22280 Sajnos melóból körülményesen tudok sokat írni, meg nem akarok hosszú vitákba belemenni, de azért reagálok.
A pénzem azért ölöm bele, mert idővel ez egy NAGYON jó játék lesz. Még az elején vagyunk és rengeteg a hibája, viszont én még 1 éve sem játszom, hátrányban vagyok, ezért tettem bele pénzt. Az a pénzmennyiség egyébként nem olyan sok:
- Naxxból 4 szárny.
- BRM full.
- Kb. 15 pénzen vett deck.
- És most a TGT előrendelés.
Valakivel keversz amúgy, mert nem én vagyok az aki nem tud/tudott néha különbséget tenni midrange és fész között. Az más.
Nem tartom magam túl jó játékosnak, viszont szerintem saját ötletekből egész jól megyeget. Netdeckkel lehet legend lennék, de
1, Nem szeretnék, mert nem érezném eléggé sajátnak a paklimat.
2, A saját "kókányolt" deckjeim sok esetben a létra alja felé közelítve kezdenek szinte teljesen megegyezni adott deckek népszerű változataival. Egyszerűen rájövök, hogy mi a hatékony, de reaktívabb vagyok, mint aki csak úgy lemásol egy decket, mert az sok esetben úgy hagyja és várja a csodát. Úgy is mondhatnám, hogy az eredeti elképzelés sok esetben eljut a netdeck közelébe, emellett gyakran még jobb is lehet. Sokat nézem a meta elemzéseket és mindig próbálok rá megfelelően reagálni. Adott esetben egy Harrison ki-be, 1 vagy 2 Belcher meg a szokásos apróságok. Rendszeresen kielemzem a tracker statisztikáimat is. Nekem bejön ez a fajta saját tapasztalatokból tanulás, ezért mondom többek között, hogy nem kell pl. szentírásnak venni, ha egy streamer azt mondja, hogy mondjuk a Fel Reaver szar. Paklitól függ.
Még egy hozzáfűzés a kókányolt deckhez - már BRM első szárnyának másnapján patronoztam. A deck magját már akkor összeraktam, sokan emlékeznek rá akik specelték. Akkor még egyik streamer se tolta. Ezt csak azért írom le, hogy sok esetben azért kitalálok jó dolgokat. Nyilván rajtam kívül még sokak fejében megvolt az elképzelés, szóval nem nagy ügy, de szerintem nagyjából átlátom a szinergiákat ahhoz, hogy tudjak decket építeni. BRM minden szárnyát már a megjelenés éjszakáján heroicon megcsináltam - saját kútfőből. Na, az volt az igazi kihívás és imádtam.
Szeretem én ezt a játékot, és ez valószínűleg az évek folyamán egyre inkább így lesz, ha jó irányba történik fejlődés.
Abban igazad van, hogy a mulligan hatalmas skill. Ugyanis a megfelelő kezdőkéz a legfontosabb. Legalábbis én azt tartom a legfontosabbnak, másodiknak pedig a lapelőnyt. A fészben viszont sokkal több a kedvező mulligan mint egy controlnál ÉS a legtöbb class ellen szinte megegyezik. Ennyi. -
icyshadow #22279 Persze, hogy létezik birka effektus. Írtam is rá példát. Amit te annak hívsz, az nem az, hanem józan ész, minimális időbefektetéssel. Értelmezési problémáid neked vannak.
Az, hogy ez neked nem tetszik, az a te bajod. Meg annak a baja, aki ezen hagyja felhergelni magát, ahelyett, hogy keresne más játékot és nem ölné a pénzét olyasmibe, ami olyan amilyen. Ettől még, amit írtál baromság marad. Továbbá nem lesz a te véleményed mindenki véleménye. Ez van.
Az, hogy te azt képzeled, hogy valami kivételes tehetség vagy, azért mert sikerült bemenned rank 5 alá, még nem jogosít fel arra, hogy lenézzed azokat, akik olcsóbb paklival játszanak. Ugyanis ezt teszed, de valószínűleg fel sem tűnik neked. A vicc egyébként az, hogy mikor elkezdtél játszani, és még nem tudtál különbséget tenni mid-range és face hunter között, akkor is meg volt már ez az irritáló arrogáns stílusod.
Ez most már ott tart, hogy azt várod, hogy azért mert te fizettél ezért a játékért, akkor nehogy már olyan verjen meg, aki nem. Tőled olvastam azt a rendkívül mélyenszántó hozzászólást, hogy a Patronnal az a probléma, hogy túl olcsón hatékony. Ebből te mégis mit szűrnél le? Mert én azt, hogy szerinted, aki fizet, annak legyen hatékonyabb paklija. Nem kicsit nevetséges, főleg ha tényleg olyan büszke vagy a játéktudásodra. Ugyanis akkor nem kéne, hogy ekkora problémát okozzon, hogy van verseny még a ranglétrán. Vagy, hogy egyáltalán élet van a ranglétrán. Ugyanis az olcsó és hatékony paklik halála a játék halála is egyben. Elég rövidlátó vagy, ha ezt képtelen vagy felfogni.
A játéktudásod egyébként nem vontam kétségbe (régen igen, de okkal), elhiszem, hogy tudsz játszani, valószínűleg jobban is, mint én, többek között azért, mert a pénzedből több paklit tudtál venni és így több tapasztalatot gyűjtöttél, de közrejátszik az is, hogy engem közel sem köt le ennyire ez a játék hosszútávon.
Az, hogy szerinted a játékosok 95%-a ész nélkül másol, csak a te fejedben létező adat. Abból a minimális mintából, ahány játékossal nap mint nap találkozol, semmi ilyen következtetést nem lehet levonni. Ez mind a te fejedben van, nem a valóságban.
Ettől persze még nyilván igaz, hogy van aki nem tud játszani a paklival, amit netdeckelt. Az is igaz, hogy némelyik aggro pakli túl erős lett az utóbbi időben.
Viszont a FÉSZ is SKILL.(Ugyanis nincs olyan face pakli, amivel mindig minden helyzetben face-re menni. A mulligan is skill, a face paklinál is. A meta ismerete is skill, a face paklinál is.) Ezért vannak aggro paklik a ranglétra különböző fokain, mert van aki jobban játszik, van aki rosszabbul. Van aki látja a metát, van aki nem. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki, hogy húz. Persze, az is befolyásol 1-2-3-x meccset, de csak rövidtávon.
Az, hogy te saját paklival játszol, szíved joga. De az is 100%-ig lehetséges, hogy a kókányolt paklijaidnál egy netdeck sokkal hatékonyabb lenne. Nehéz ezt megállapítani kívülről. Lehet, hogy te a saját birkaeffektusod áldozata vagy, mert egy netdeck mellett már rég legend lennél. Kitudja. -
Zozo0122 #22278 A legjobb kimaradni és röhögni
-
Mindenki másképp látja a világot, és ezt a játékot. Vesztem már össze pár emberrel a fórumon, de rá kellett jönnöm, hogy totál feleslegesen. Teljesen értelmetlen vitatkozni, mert úgy sem lesz senkinek sem igaza, úgy sem fog senki senkit meggyőzni és egyik fél sem fog azon agyalni a vita után, hogy "lehet, hogy azért annak másik hülyének is van egy kis igaza bizonyos dolgokban". Ha egy sör mellett ülnénk, és ott beszélnénk meg a dolgokat, akkor talán másképpen zajlana ez a dolog.
Addig viszont ez az egész csak szájkarate :)
... amibe én megfogadtam, hogy itt a HS topicban többet be nem szállok, de persze ha műsor van, rám számíthattok, mindig el fogom olvasni. :) -
A nap képe.