Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan fáradt vagyok, hogy egy paladint priestnek néztem. 3. körben tűnt fel, hogy amúgy rohadtul nem plébános 😄DD
Ehhez hasonlókat szoktam látni, és próbáltam is, de alaposan elmaradt a dagadt demon zoo-hoz képest.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

demonlock
én ennek egy módosított variánsát szoktam használni általába hatékonyan

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Köszi. Más elképzelés hasonló témában? 😊

A zoo-nak is vannak kövér változatai (sőt azok az igazán divatosak mostanában), de jóval kevesebb spell van bennük.

Második legendás lapom
Hát ez se must have kategória, de nem is rossz szerintem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Há' hogy vóna? 😄 Oszt a nagyfiúk a végén meg a techlapok? 😄
gangbang és aztán lioson ez bizony zooo 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na, erről van szó. Nekem bevált, rank 9-től ezzel toltam. A mistressek különösnek tűnhetnek, de szerintem nagyon jók a mostani aggrotenger ellen, ha kinn van 2. körben akkor a hunter meg a zoo mehet a francba 😄 A demonwrath szintén ezt a célt szolgálja, szerintem jobb lap mint a hellfire. Nem kell doomguard szerintem, sok esetben rosszul tud kijönni a használata, ha meg nem voidcaller hozza le akkor még lapokat is bukunk. Bane of doom még jó lap, de ebben a metában nem engedhetünk meg magunknak 5 manás spellt, ha nem AoE. 😞

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.23. 14:37:21
Demon lockokban egyedül a bane of doom, ami viszonylag ritkának számít.

Shep
Azzal a szerencsével ami neki van nekem is menne legalább legendig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Köszi előre is. (Összejött 2800 dust, és agyalok, hogy milyet akarok építeni, és minden ötlet érdekel.)

Én jelenleg saját fejlesztésű demonlockot játszom, rank 6-on vagyok vele. Elég jó kb minden ellen, mindent meg tud fogni, hunter is 50% körül van, zoot megalázza. 2 után érek haza és dobok egy képet.
Mephike
Játszik valaki handlockot vagy demon lockot? Csak a kíváncsiság miatt linkelne egy decket, hogy mivel játszik. Köszönöm.

DarkHorSe
Dehogy tobb, minden normalis druid deck kb arra a kombora epit.

Swedish people are albino monkeys

dave9004
rank5-ig menetelt.
Shep
Ja, mióta nézem minden meccsen ott volt kézben egyből a pyro is meg a cleric is, hát így könnyű.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
csinálj jobb paklit a lapjaiból 😄
két uccsó kiegben csak szart kapott, próbálnak a régiekből élni ez sikerül, vagy lehet mégrosszabbat összerakni
Devv
Kolento priest játéka fenomenális!
Devv
Az Isteni kombó! <#worship> Ha bejön, miért ne!
Viszont a dudu sokkal több ennél...
Tinman
No offense, de mióta játszom druidtól 95%-ban ennyit láttam: Force of Nature + Savage Roar.

Mocskosul effektív, szó se róla, de a mélységein még gondolkodnom kell <#vigyor3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Jaj de cuki, most esett le, hogy egy, a hearthpwn oldalon levő "legendary mech druid"-ot vertem meg délután priesttel. Hagyjuk már!
Devv
😊 Neeem!
sadface
az ajándékok között meg egy bekeretezett rexxar arckép. <#banplz>

I decide when I'm done.

Devv
Köszke!
Boldog szülinapot és gratula a tortához! 😊
dave9004
boldog szülinapot.
valaki nagyon figyelmes volt.
Devv
Szülinapi tortám volt. 😊 + retro asztalterítő 😄
2. körben 4 Minion 2/3 x 3!!!! és 2/1...........KÖSZÖNJÜK MECH pakli............concedeltem...rajtam ne élvezkedjenek ezek a 0 agyu barmok
Devv
Cupcake 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sőt, nem csak kártyajátékban, és nem csak játékban, de ne menjünk ennyire messzire.

sőt ez minden kártyajátékban fennáll

Ez a játék egyik legfontosabb eleme, hogy az ellenfelekhez alkalmazkodva választod meg a paklid.
Lehet ezt gyűlölni, de mindig így lesz.

Tinman
4 win zsinórban. 2 control pala, 1 warlock, 1 druida.

Jah, hogy vannak a játékban 4-5 mana feletti kártyák is? Ugyan ki látja azokat? <#szomoru2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tessék. A warlockom LVL24-en van, kb. csak akkor játszottam vele, ha quest volt. Felhúztam magam az előbb, mert szétkaptak a szaros zoo/demonzoo vackokkal, összeraktam én is annak alapján amiket ellenem kijátszottak.

Ez az eredménye. Ez egyáltalán nem normális. Nem elfeledni, hogy holt n00b vagyok warlock-al. Fúúú és akkor most én skilled player vagyok? Nagy lfszt -.-

NEGYEDIK KÖR. 4.! <#gonosz3>

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.21. 15:49:28

Tinman
We miss you: 2255-8B7A-4C45

greyfox
Mondjuk józan paraszti ésszel végiggondolva... 😛P

Steam: greyfox

hagyd a HC-t ha nem szórakoztat 😄
vagy olvass hozzá tippeket

Devv
Játszottam egy (golden) hunter ellen. Valami mech hunter akart lenni, 2 Fel Reaver-t is kijátszott, kb. az miatt kapott ki...

Fel Reaver <#nemtudom>
Darthmushroom
Ez a Maexxna kiidegel hc-n.. még véletlen se akarnak úgy jönni a lapok h egy pici esélyem legyen. persze lehet könnyebb lenne ha nem szinte alap deckeim lennének de ez van.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tinman
Aham, értem, akkor erre eztán jobban odafigyelek.

40g-t érdemes tartani hogy el tudd dobni mindig, mer az segít maximalizálni
a 60g-seket pedig meg kell csinálni

nekem W&L van majd vkit kukkolok 😄
privibe jöhet ha valaki segítene 😄

Tinman
Ez fura. Tegnapról 1 db. 40G quest. Ma belépek még egy 40G quest. Elnyomom, 60G quest. Nem úgy volt, hogy nem árt bent tartani 60G-t, hogy a 40G helyett aztán azt kapd? A mai példa szerint tök mindegy.

greyfox
Malganis lett, köszi a tippeket!

Steam: greyfox

dave9004
vicces bug: Ha ellenfeled unstable portalból Flaming Leviathant kap, azt látod ellenfélként 😄 (semmi másnál persze nem)
dave9004
Azt hittem hunternek játék közben a balkeze máshol van :-D
sadface
ettem közben és a bal kezemnek közelebb van :p

I decide when I'm done.

dave9004
Alt f4 kilépés is epikus idegállapotban lehetett
sadface
Palának lethalja volt ezért toltam egy alt f4-et és elmentem filmezni. Most lépek be és kiírja, hogy megnyertem a meccset amiről kiléptem. Hunter opie <#idiota>

I decide when I'm done.