Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
én ennek egy módosított variánsát szoktam használni általába hatékonyan
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hát ez se must have kategória, de nem is rossz szerintem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.23. 14:37:21
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Swedish people are albino monkeys
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
két uccsó kiegben csak szart kapott, próbálnak a régiekből élni ez sikerül, vagy lehet mégrosszabbat összerakni
Mocskosul effektív, szó se róla, de a mélységein még gondolkodnom kell <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I decide when I'm done.
Lehet ezt gyűlölni, de mindig így lesz.
Jah, hogy vannak a játékban 4-5 mana feletti kártyák is? Ugyan ki látja azokat? <#szomoru2>#szomoru2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez az eredménye. Ez egyáltalán nem normális. Nem elfeledni, hogy holt n00b vagyok warlock-al. Fúúú és akkor most én skilled player vagyok? Nagy lfszt -.-
NEGYEDIK KÖR. 4.! <#gonosz3>#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.21. 15:49:28
vagy olvass hozzá tippeket
Fel Reaver <#nemtudom>#nemtudom>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
a 60g-seket pedig meg kell csinálni
nekem W&L van majd vkit kukkolok 😄
privibe jöhet ha valaki segítene 😄