40521
  • Shep
    Hát peeersze, hunter pakli tele van magas mana költségű lapokkal, meg használhatatlan varázslatokkal, ezzel szemben a mage ... Meg nyilván azért volt esélytelen mindkét hunter ellenem, mert olyan jó a balansz. Na n röhögtess, hülyítsd inkább az arra fogékonyakat!
  • 1Darton1
    Simán jó a hunter, biztos nem volt szerencséd, vagy csalt a gép, vagy az ellenfél p2w lapokkal játszott. De az is lehet, hogy az a probléma, amit már mindenki tud rajtad kívül.
  • Shep
    Sikerült kibalanszolni ezt a brawlt is, a hunter gyakorlatilag esélytelen. Szép volt fiúk, ismét!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.19. 17:33:40
  • Zozo0122 #22152
    Lol, a hunternek lejött a malac, egyből jött arcra :DDD Az nem zavarja, hogy mage vagyok és van kinn lényem, leszedni az övét meg semmi
  • 1Darton1
    Szerintem az is a lag miatt van, de pár óra múlva meglátjuk.
  • Zozo0122 #22150
    Csak az a kettő. Amúgy első észrevételem máris az, hogy az új lapok animációja tetűlassú :(
  • 1Darton1
    Nekem most nagyon bejön ez a brawl, biztos csak az új mechanizmusok miatt, de izgalmas.

Éppen esnek szét a Hearthstone szerverek a nagy forgalom miatt.
  • Negritis
    offiicial release date aug 24
  • Ingman12
    Végre kipróbálhatóak az új kártyák. :D Hunterrel mentem elsőnek, nagyon élveztem. Mintha most kezdeném a játékot, olyan érzésem volt. Annyit azért megjegyeznék, hogy azok a lapok, amik felfednek a pakliból 1-1 kártyát, mint ötlet nagyon jó, de a mechanikája lassúnak tűnik. Bár gondolom kevesebbszer fogunk ezzel találkozni majd később.
  • Negritis
    csak a hunter és a mage deck van?
    a hunter pislogott az előbb mer a lock and loadot nem értette :D kitol 4 spellt majd 5.re ellövi és aztán pislog :D

shop másnak is closed vagy csak telón?
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.08.19. 17:19:48
  • Negritis
    ha eddig csak arénázott az sokat megmagyaráz :D
  • Icegrind
    Savjz is megmondta, arra hogy a warlock rossz class legyen egyszerűen nincs esély,mert neki van a legjobb heropowere. Avval meg nem értek egyet, hogy a Warlock nagy vesztese a kiegnek. Első ránézésre ez a kiegészítő lassulást eredményez ami kedvező a demon handlocknak és a handlocknak. A demonlock kap 1-2új démont ami beleépülhet. A meta lassulása a malylocknak is kedvez, bár ha sok lesz a wari akkor már nem annyira. A zoo gyengülni fog,de szerintem életképes marad. Eddig is ez az 5 warlock deck volt játékban és nem hiszem, hogy kiesnének vagy túlzottan hátraszorulnának.
  • VladimirD
    Banyek, hogy egyeseknek mennyi ideje és/vagy pénze van. Rxfuz nevű player, MINDEN egyes lapja arany. Loatheb, Emperor meg még a tököm tudja milyen legendek meg epicek. :D Lvl 16 rankeden. :D
  • Zozo0122 #22142
    A kieg egyik legnagyobb nyertese a shaman, ez sokunknak különösen tetszik. Azt viszont sajnálom, hogy a rogue gyengének tűnik, lehet teljesen el is tűnik a metából. A warlock tűnik a legnagyobb vesztesnek, de a zoo a Gormokkal, meg a demonlock néhány új démonnal életképes maradhat. Aztán meglátjuk :D
  • Zozo0122 #22141
    Szerintem mindenképpen az lesz. A Totem Golem és Tuskarr nagyon erős lapok, és a shaman earlygameben volt gyenge, ez itt megszűnik. Ezenkívül kapott egy egész jó laphúzást és heal lapot, szóval nagyon nagy esély van rá, hogy az új metában erős tényező lesz a shaman.
  • VladimirD
    Valaki nézegette Totem Shaman-t? Mennyire lesz élhető, használható pakli?
  • Zozo0122 #22139
    Gormoknál nekem is ez volt az első gondolatom - egy zoo legendary.
  • Negritis
    nekem pl a 4/2 3 mana beast is tetszik ami ww-zik
    kár hogy a patron miatt használhatatlan
  • 1Darton1
    Saraad lassú és kicsit winmore-nak tűnik.
    A class legendek meg annyira jók, hogy még mindig van néhány olyan classic lap, amit hamarabb fogok craftolni. Ha majd onnan minden értelmes meglesz, akkor talán egy Variant megnézek.
    Most beugrott, hogy Gormok még talán jó is lehet Zoo-ba.
  • 1Darton1
    Igazad van, Chillmawról megfeledkeztem, de az is inkább control lap. Lehet, hogy azt kapásból craftolom is. Eydis és Fjola nekem sehova nem férne be
  • Negritis
    neutralok közül csak az 5 mana 4/5 random spell ami olyan

a class legendekben azért több a craft
  • dave9004
    szerintem chillmaw sokba bekerül. meg az ikerek közül valamelyik v mindkettő
  • 1Darton1
    Az új legendaryk között csak én nem találtam olyan lapot, ami a midrange és control paklik többségébe beférne? Igazából a többi lap esetében sem nagyon érzem az erőt. Ha létrejönnek új paklitípusok, akkor azokba bekerülhet néhány új neutral lap, meg a class lapoknál van néhány érdekes. Nekem az az érzésem, hogy kicsit elóvatoskodták ezt a kiegészítőt.
    Persze remélem majd rámcáfolnak, és valami üdítő új meta jön létre.
  • jazzy
    Fizzlebang x2, Eydis Darkbane, Fjola Lightbane, Aviana x3 1 golden, valami behemót lófasz chargeal ami nem támadhat arcba, meg 2 sárkány nem tudom a nevüket. Egész jó nyitás lett volna :D
  • Negritis
    midhunter, midmechmage, control wari, handlock amihez épp kedvem van :D
  • Shep
    Foshunterrel?
  • Zozo0122 #22129
    Dreadscale látom jött neked is :D Nem szeretném nagyon nyitni, bár inkább ő mint Acidmaw...
  • dave9004
    Skeleton Knight rulz
  • VladimirD
    Golden:
    - 8 Golden Common
    - 2 Golden Rare

Sima:
    - 11 Epic

Legend
    - Dreadscale (9. pakli)
    - Acidmaw (23. pakli)
    - Eydis Darkbane (31. pakli)
    - Rhonin (46. pakli)
    - Gormok the Impaler (48. pakli)
  • Negritis
    én lehet, meg lehet hogy a 4 napos hétvégén lesz kis ranked stream is
  • dave9004
    streameli valaki a packnyitást 24.-én?
  • Shep
    Folyamatosan ugyanazokat nyitottam :D Vszinű hasonló lesz élesben is, priesthez vélhetően semmit nem fogok kinyitni, pláne nem az epicet, vagy a legendaryt, csak a többi sosem játszott kaszthoz a commonokat. Kár, hogy aranyért nem lehet közvetlenül lapot venni, azzal jobban járnék. 15-20 pakli kinyitása uán első dolgom úgyis az lesz ,hogy legyártom az összes priest lapot, még a legendaryt is.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.19. 13:20:57
  • Zozo0122 #22123
    Na, én leszimuláltam egy 50-es TGT nyitást. Hát...örülök, hogy ez nem élesben ment. 4 legendaryt nyitottam, ezek voltak:

- Dreadscale
    - Skycap'n Kragg
    - Icehowl
    - Skeleton Knight

Szóval jah, nem ezeket szeretném így első körben kinyitni

Nincs kedve még valakinek megcsinálni? :)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.19. 13:07:55
  • jazzy
    Nagyon jöhetne, azon gondolkozok jegelem a francba odáig, igaz csak r10 a ládikóm most, de felbasz.
  • Zozo0122 #22121
    Tehát akkor már biztosra vehetjük, hogy 24. a megjelenés. Ennyit húzni, áh...
  • dave9004
    ha átállítod 24.-ére a dátumot nyithatsz packot, de a lapokat nem tudod megfordítani és collectionbe se látod :D
  • kabel15
    Mennek mar a szerverek? Lehet mar csomagot nyitni?
  • VladimirD
    #22116 Köszi #22117 Köszi
  • dave9004
    ja
  • Negritis
    igen, elvileg nem az aktuális állapot hanem a "bármikori" legmagasabb számít