Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt csak nem lehet felróni a játéknak, hogy a nem túl okos emberek is játszhatnak vele.
Már leszoktam arról a korábbi sznob elvárásomról, hogy csak olyan ember használhasson számítógépet, aki be is tudja kapcsolni. Régi szép idők, amikor az internet még az értelmiség játszótere volt.
A másik, hogyha valóban annyira zombik azok, akik paklit másolnak, akkor elég nagy arányban lehetne őket megverni.
Ha valaki kísérleti deckeket akar látni, akkor ott van a rank 20-15-ös szakasz, a casual mode, a legtöbb pedig legend rankon van. Akik szeretnének minél magasabb rankot elérni, nem egy félkész paklival fognak szenvedni.
nem tudom jelenleg mennyire akarjak nekiállni mert túl soknak érzem a zombit
hozzátéve hogy rank 15 környékén nem túl sok van belőlük elég ötletes némely pakli (nem is véletlen tart itt)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Komolyan beszarok amikor azt látom, hogy streamen azért rinyálnak, hogy a deckből 29 lapjuk van meg, 1 lapjuk nincs meg, MIRE CSERÉLJÉK KI ?!+?"!?+"?!?+"! Annyi IQ nincs benne, hogy 1 kibaszott lapot kitaláljon magának, azért is hisztiznie kell. Rank6-ig elbohóckodtam, de marha unalmas nekem is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.25. 14:26:40
I decide when I'm done.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
legalábbis rank 15n elég nehezen haladok 😄
modnjuk a demonlockom működött 😄
dat hand 😄

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 12:22:07
Aréna után nyitottam 😄 kicsitjobban érzem magam az 1-3 után azért
de a 3 rts + kiegjeik is már durva mennyiségű lore-t hordoznak
Egyszerűen túl hatalmas a Warcraft Lore és nem tudja az ember, hogy hol kezdjen neki.
Nagyon örülök, hogy majdhogynem a kezdetektől követem (warcraft 2-vel kezdtem), van valami semmihez nem fogható bája annak, ha néha visszagondolok arra, hogy honnan is indult ez az egész, ha visszaköszön egy régi ismerős karakter. Például a legutóbbi WoW kiegészítő introjában egy az egyben újradolgoztak egy jelenetet a Warcraft 3 egyik cinematicjából egy extra csavarral, az nagyon jó volt.
Ekkor jön a képbe Bolvar, aki egy szebb napokat megélt human paladin, volt Stormwind vezetője és az Arthas elleni ostromot is irányította, amíg egy másik zombi frakció, a Forsaken el nem árulta és agyon nem lőtte méreggel aztán a vörös sárkányok cafatokra nem égették. Innentől elég ramaty állapotba került és ha ez nem lenne elég Arthas elkapta és tovább kínozta, csak hogy szokja.
Namost amikor meghal Arthas, akkor épp ott van Bolvar, aki már amúgy is tök mutáns meg minden, úgyhogy úgy döntenek, hogy az ő fejére kerül a Helm of Domination és a továbbiakban ő irányítja a Scourge-öt, hogy majd a 17. wow kiegben, ami a "Return from the Mists of the Cataclysm of the Burning Lich King Warlord" lesz vagy valami hasonló végül átvehesse felette az irányítást a Gonosz és kilootolhassuk.
Ebben a videóban bánnak el szegénnyel. Fun fact, az ork hadvezér később death knight boss lesz a raidben, ahol Arthast is megöljük, szóval akár HS bossként is viszont láthatjuk még.
Ebben hal meg Arthas és kerül Bolvarra a Helm. Lássuk be, tényleg elég rusnya lett szegény...
kiritofrmsao#2937
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.24. 01:48:04
I decide when I'm done.
Vele volt az ősök háborújában Broxigar és Rhonin. Előbbi egy harcos ork, aki
Utóbbi egy mágus:
Ott van még Medivh és az anyja.
Szerintem ezekből jó Legók lennének. Talán Malfurion csaja is megérne egy legendet. HOTS-ban külön kari és a regényben is kulcsszereplő.
Van hozzá arany malygosom, de azóta alig tudtam kirakni. <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.05.23. 22:54:26
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mustár palával volt, első körben coin + Jugler.
És utána minden körében nyomott 1 I'm sorry-t, ha olyat rakott le amiről azt gondolta, hogy azzal nem bánok el.
Aztán kiokádtam a kezemből a spelleket +6 spell dammal az asztalon.
Felvettem, csak annyit írtam neki, hogy I'm sorry.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ő majd a DK lesz ha 1x behozzák sztem (mondjuk én a sima war3ból emléxem rá)
meg a sima war3ba is volt még jópár egyéb hős akiből lehetne majd legend
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.23. 20:05:25
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy a 3ban kicsit több a kutya mint az 1ben volt 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.23. 19:04:13
pedig tegnap nyitottam 2. Recombot és majdnem örültem neki 😄
ergo 13 decembere óta játszok kb 300órát mért le nálam a rptr ez alatt (+amikor nem volt fent + telefon miegymás)
de így is az első kb 4.4k órát tolta no comment 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.05.23. 18:46:21