Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, streamel még, hetente 2-3 alkalommal. Tegnap is volt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
vasárnap extrémhosszan tolta a patront mire meglett a legend neki is végre. tegnap aréna nap volt.
Végig streamelt a hosszú hétvégén, és kivételesen jó formában volt.

TBTPumpa
Kár, hogy belezőgép már nem tolja a játékot. Vagy lehet, hogy játszik még, csak már nem streamel. <#szomoru1>
Hiányoznak a beszólásai:
"Köszönöm a donációt te féreg!"
"Mi a zsák?"
"Ellenfelem paklija őrületes!"
"Hát azt most megalázza, keményen."
"Babyrage"
"Madi hozd az öklözőzsírt, megyek ekézni"
"El ne égjen a dekkem"

<#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:28:44

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zickler
Nem 😞
Most a vizsgák mellett nem tudtam olyan sok időt fordítani a játékra.
Egyelőre még rank 5 vagyok, de péntekig meglesz a Legend.

Battletag: Muhee#2716

Darthmushroom
akkor kérhetnék valakitől játékbeli nevet h felvegyem ismerősnek és megtudjam csinálni?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tinman
Egy kezdővel ez a legjobb quest, ami történhet, el ne nyomd!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Legend-e vagy?
Zickler
Paklit kapsz érte, szóval szerintem gondolj úgy rá minth kapnál 100G-t amiből viszont kötelező paklid venned.

Battletag: Muhee#2716

Darthmushroom
nézd a barátodat questnek van értelme vagy ki lehet "nyomni"?

sadface
én is tolom néha napján...

I decide when I'm done.

Rank 5-nél tolják még, méghozzá elég profin 😄
Csak adok még1 megerősítést, tegyél egy próbát a rankeddel. Több mostanában kezdő haveromon is segített ez a tipp. A casual nagyon el van baltázva, mert a profik is oda járnak dailyzni/új paklit tesztelni/kezdőket alázni és a matchmaking elég csapnivaló ott.

Amúgy szerintem simán engedhetné a Blizz a dailyket AI ellen is, akár expert ellen, úgy nem fog egy csomó kezdő, basic paklist kicsinálni a casual módban dailyzés.
Vagy csak töröljék el a casual módot.
ahogy Darton is mondja, inkább rankedozz
18-20 között jó esélyed van hogy 60%ban hozzád hasonló ellenfelet kapj
míg a Casual a blizz belső mmr (nem épp az igazi 😄) alapján sorsol ami kiábrádnító tud lenni kezdőként

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Akkor ott rontottad el. Általánosságban elmondható, hogy alacsony rankon a ranked mode jóval könnyebb, mint a casual.

Darthmushroom
csak casual mivel nem rég kezdtem (tavaly csak kipróbáltam,de csak pár napot játszottam)

Tinman
Rakj össze valami aggro szemetet, a napi questeken kívül +100G-t (30 win) is össze farmolhatsz vele.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

casual v ranked?
ugyanis casualen annál jobb ellenfelet kapsz minél többet nyertél (szal a W/L arányból súlyoz egy MMR-t ami alapján kapsz ellenfelet)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Darthmushroom
azt hiszem azzal a lendülettel amivel elkezdtem abba is hagyhatom a játékot.. nem az idegesít h kikapok mert verjen meg kit érdekel főleg h normál játék, de h olyanok ellen hív be akik fényévekkel előrébb tartanak kártyákba. Napi 2-3 győzelmes quest összejön 4-7 meccsből de 5 meccsesért már valamiért félnapot kell szívnom mert 3-4 győzelem után senki ellen sincs esélyem mert 1-2 kör alatt az ellenfél simán lerak 10-20 damaget..

A hogyan csináljunk jó UI-t előadáson a GDC-n bekerült a blizzardos diasorozatba, az elevenítette fel. 😊
Amúgy lehet, hogy érdemes megnézni, néhány régi UI tervet mozgás közben is láthatunk, eddig csak képek voltak róluk.
amúgy mikor ránézek mindig ki akarom tolni a War 3 Elf Q-ját 😄

dave9004
Am fura h az oil rogue tempostorm szerint még mindig tier 1 pakli mégse játsza senki
Áh, csak egy force of nature lett 😄
Na, vacsendlörn 😄 Megnézek valakit, és nyitok egy legendet 😛
Azt is ebben a hónapban nyitottam 😄 Van itt minden...Grommasht meg Tiriont mondjuk nem bánnám ha kinyitnám 😛
jah mer hogy azod is van 😄
bocs 😛

enyém kb az amit linkeltem (sőt lehet teljesen) de egész jól szokott menni vele aggro ellen is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 23:32:09

Jah kb. Pay to win control demon super warlock 😄 Élvezem amúgy, nagyon jól sikerült deck. Az amit 1-2 napja tettem ki, csak az egyik coil helyére ment Illidan 😄
p2w!!!! 😄

Ja, semmi ilyesmi, egészen más a deck felépítése. Jelenleg van a deckben 7 legendary 😄
De csak óvatosan, mert pórul is járhatsz, ha erre a kombóra hegyezed ki a paklidat!

Lol 😄D
Na és azt tudtad, hogy Illidan a kulcsa a 4/11-es twilight drake-nek? 😊

a handlocknak az kell hogy ne legyen dudu és már is ficánkol 😄

A handlockokat inkább ne is emlegesd, rájuk allergiás vagyok, ráadásul durván elburjánzottak mostanában az én tapasztalatom szerint is.

a handlock alapja megvan, minimálisan lehet rajta változtatni és azért azok a minimális tech lapok nem mindig jönnek ki az adott meccsen
van fixen mondjuk 25 lap a handlockba? lehet csak 20 (de inkább több) ha nem fatigue a cél akkor bizony a sablon lapok esélyesebbek

jazzy
Persze, szó sincs róla, én is néztem streamet, nem is itt a baj, csak amikor 5 handlock deck jön ellenem 7 meccsből és koppra ugyanazokkal a lapokkal. Na az unalmas, nagyon. Mondjuk kettőt elvertem, de akkor is.

Bementem arénába most, stabilizáltam palával priest ellen, van lent egy spell damages kártyája 1/4-es, nekem 3 minionom, 18 hpm van, na mondom oké, innen nyerek. Elkezd lemenni a kötél, well played és kaptam 3 mind blastot az arcomba 😄D
Casualon ma 3 tempo mage jött zsinórban, mindben volt counterspell, és kell is bele. Amúgy vicces ez a tempomage mánia, meg az is hogy ennyire jó. Egyszer fél óra volt éjfélig egy nem túlzottan előrehaladott accon a questre, így összeraktam egy mage-et a 40 spellesre 3 minionnal (2Wrym és egy Kin Tor Mage.), és csak spellel. 3-ból 2 meccset húztam. 😄
A counterspell a második legjobb secret, szóval alap.
Én sem szoktam deckeket másolni, de attól még lehet ötleteket ellesni belőlük. Szerintem egyáltalán nem szégyen másoktól tanulni.

dave9004
Megerősítjük a paladint neki adjuk az innervate sárkányt 😄
a 3 sárkányt tartalmazó ctrl warrior keresztbe röhögi 😄

nem neked írtam csak úgy 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.25. 20:50:37
Nem hiszem, hogy sok lenne, amikor én játszottam nem volt.

nem, de closed béta idején tele volt kreténnel 😄
azóta nem toltam 😄

Azért 1-2 meccsre hülyéskedni próbáld ki 😄 Persze csak casualon 😄
Köszi, már telepítem is 😄 Sok cheater van benne amúgy? Remélem nem...
a net deckelt tempomagembe mai napig benne van a kántórszpell 😄
körbe is játszák szépen (a priestek és duduk 😄)

jazzy
Én magamból indulok ki, nekem net decket másolni kínos, unalmas.. nem értem másoknak ez miért szórakozás hónapokon keresztül.

Persze vicces, amikor belefut a counterspellembe, mert KI HASZNÁL COUNTERSPELLT, LOL! 😄 Hát én.
Én is így gondoltam😊 akkor csak jöjjön a dust!
Level 12, és tudomásom szerint nincs időkorlátja.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.05.25. 20:26:35

Ha elkezdem a híróz of dö sztormot, akkor hanyadikáig kell eljutnom level 20( ugye ennyi?)-ig, hogy megkapjam a hátlapot?