Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hiányoznak a beszólásai:
"Köszönöm a donációt te féreg!"
"Mi a zsák?"
"Ellenfelem paklija őrületes!"
"Hát azt most megalázza, keményen."
"Babyrage"
"Madi hozd az öklözőzsírt, megyek ekézni"
"El ne égjen a dekkem"
<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:28:44
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most a vizsgák mellett nem tudtam olyan sok időt fordítani a játékra.
Egyelőre még rank 5 vagyok, de péntekig meglesz a Legend.
Battletag: Muhee#2716
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Battletag: Muhee#2716
Amúgy szerintem simán engedhetné a Blizz a dailyket AI ellen is, akár expert ellen, úgy nem fog egy csomó kezdő, basic paklist kicsinálni a casual módban dailyzés.
Vagy csak töröljék el a casual módot.
18-20 között jó esélyed van hogy 60%ban hozzád hasonló ellenfelet kapj
míg a Casual a blizz belső mmr (nem épp az igazi 😄) alapján sorsol ami kiábrádnító tud lenni kezdőként
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ugyanis casualen annál jobb ellenfelet kapsz minél többet nyertél (szal a W/L arányból súlyoz egy MMR-t ami alapján kapsz ellenfelet)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy lehet, hogy érdemes megnézni, néhány régi UI tervet mozgás közben is láthatunk, eddig csak képek voltak róluk.

bocs 😛
enyém kb az amit linkeltem (sőt lehet teljesen) de egész jól szokott menni vele aggro ellen is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.25. 23:32:09
van fixen mondjuk 25 lap a handlockba? lehet csak 20 (de inkább több) ha nem fatigue a cél akkor bizony a sablon lapok esélyesebbek
Bementem arénába most, stabilizáltam palával priest ellen, van lent egy spell damages kártyája 1/4-es, nekem 3 minionom, 18 hpm van, na mondom oké, innen nyerek. Elkezd lemenni a kötél, well played és kaptam 3 mind blastot az arcomba 😄D
Én sem szoktam deckeket másolni, de attól még lehet ötleteket ellesni belőlük. Szerintem egyáltalán nem szégyen másoktól tanulni.
a 3 sárkányt tartalmazó ctrl warrior keresztbe röhögi 😄
nem neked írtam csak úgy 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.05.25. 20:50:37
azóta nem toltam 😄
körbe is játszák szépen (a priestek és duduk 😄)
Persze vicces, amikor belefut a counterspellembe, mert KI HASZNÁL COUNTERSPELLT, LOL! 😄 Hát én.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.05.25. 20:26:35