40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #22235 Alapvetően van fullos Combodruid, Midrange Pala, Handlock/DemonZoo, Patron szóval nem szokott gond lenni a ranked haladás quest közben, csak most combodruiddal 8 meccsből 1 jó matchupom volt(handlock ellen), azért is kérdeztem rá, mi történt mostanság. Rég nem láttam mechmage-eket ilyen tömegben.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.08.20. 19:13:03 -
karmacoma #22234 Tényleg basszus. :D -
Negritis #22233 ha mage akkor miért nem brawl?
ha huntert kapsz concede és csoki -
karmacoma #22232 Mage sajnos. Warlock az jó lenne, mert a Handlock elég jól teljesít tempo és mechmage ellen is, ahogy az aggro palanak és Patronnak is jól kell húznia ellene. -
sámán mellett mi van mage v warlock? -
1Darton1 #22230 Az ilyen kötelező szenvedésről mindig az a mondás jut eszembe, hogy "Márpedig jól fogjuk magunkat érezni, ha beledöglünk is!". -
karmacoma #22229 Én azzal rankedezek amilyen questem van. Muszáj kombinálnom a kettőt. Techelve van aggro ellen a druidom is, nem is szidtam az ellenfeleket, de had essen rosszul ha az 5 wines questem counterje épp a divat. Ha nem lett volna quest, akkor már venném is elő a handlockot, de sajnos van, ráadásul 5 wines sámán is van, aminek meg nagyjából nulla esélye van ellene(Druiddal azért meglett 8-9 meccsből, csak haladni nem haladtam), szóval szarakodhatok casualon(ahol egyébként még aggrobb a mezőny). -
Én meg azt ,hogy helikopter aminek az oldalára 2015 van felfestve lajstromszámként. -
1Darton1 #22227 Vigyázz, mert belenyúlsz a lecsóba! -
én meg azt hittem 2015 van :D -
icyshadow #22225 A Mech Mage feltámadásának magyarázata pedig igen egyszerű: Relatív könnyen verhető vele a napokban(!) játszott paklik többsége. (Ugyanebből az okból kifolyólag volt aggro pala áradat pár napja, de erre ki emlékszik már.)
Nyilván segít a terjedésben, ha valaki streameli, de ha nem nyerne vele, akkor senki nem játszaná a paklit.
Ez viszont egyáltalán nem birka effektus. Hiszen az emberek nem azért játszanak a paklival, mert más játszik vele, hanem azért mert látták, hogy más képes átlagon felüli teljesítményre az adott kártyahalmazzal. Ehhez pedig gondolkodni kell, ami igencsak ellentétes a birkaléttel.
Mondok egy jobb példát birka effektusra. Van egy nagyhangú játékos, aki azt mondja, hogy aki aggroval játszik az noob. Néhányan, akik szintén nem kedvelik a játékstílust, helyeselnek, aztán akárki idetéved a fórumra, már ezt a viselkedésmintát látja elfogadottnak és birka módjára követi.
Követi, ahelyett, hogy gondolkodna, hogy az adott időben kapott ellenfelek ellen vajon milyen paklival lehetne átlagon felüli teljesítményt nyújtani. Mert hát ugye ez lenne a cél, ha az ember ranked módban játszik. Vagy ha nem ez a cél, akkor miért nem casual?
Egyébként, ha vannak itt nem birkák, akik szeretnének haladni, akkor a fentiek tényleg igazak. Megnézed, hogy milyen ellenfeleket kapsz a szinteden, aztán eltöltesz egy kis időt annak a tanulmányozásával, hogy ezek ellen a paklik ellen mi a leghatékonyabb pakli. (Ajánlott irodalom az aktuális Tempostorm Meta Snapshot: link ) Itt vannak példa paklik is, amik működnek és a fórum másik berögzült hülyeségével ellentétben nem az ördögtől valók. Tehát nem kell magadtól paklit építeni, ha nincs időd, persze tilosnak nem tilos, mert lehet belőle tanulni. Van Hearthpwn-on is sok hatékony pakli, használati utasítással együtt. ( link )
Vagy van a probléma másik megközelítése, hogy tovább sírunk azon, hogy épp milyen aggro pakliból van sok, amiért nem tudunk haladni és ez milyen streamer hibája. (Bár azt hittem, hogy ezért lett létrehozva a dühöngő topik.) -
4chanen találtam. a legend rankban nem vagyok biztos, de a többi korrekt. -
cumfirmed by bizzard h a legend kapja alegjobbat -
Negritis #22222 hivatalos?
mert az volt a mondás hogy rank5 felett a lapok között nem lesz különbség csak a dust mennyiség -
nekimennék a r5-nek de nem bírok 3 meccsnél tovább maradni :D -
volt már?
Rank 20 - 1 golden common card, 5 dust
Rank 19 - 1 golden common card, 10 dust
Rank 18 - 1 golden common card, 15 dust
Rank 17 - 1 golden common card, 20 dust
Rank 16 - 1 golden common card, 25 dust
Rank 15 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
Rank 13 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
Rank 12 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
Rank 11 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
Rank 10 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
Rank 9 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
Rank 8 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
Rank 7 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
Rank 6 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
Rank 5 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 5 dust
Rank 4 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 10 dust
Rank 3 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 15 dust
Rank 2 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 20 dust
Rank 1 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 25 dust
Legend - 3 golden common card, 1 golden epic card -
icyshadow #22219 Nekem is ma lett meg a rank 5 és szintén Mech Mage paklival csináltam az utolsó 2 szintet. Miért? Mert amihez van lapom, azok közül ez a pakli illeszkedik a legjobban a metához perpillanat. Mondjuk én nem láttam sok Mech Mage-t. Aggro pala, Face Hunter, Patron volt jellemző inkább, ami mind jó matchup, illetve relatív sok Tempo Mage, ami viszont kifejezetten rossz. Szóval ezzel sem adják ingyen a szinteket. Ha sok van belőle, akkor a Tempo Mage jó lehet. -
VladimirD #22218 Sorban ezek a deckek jönnek szembe. Egymás után vagy 3. -
Deernadiat láttam vmelyik reggel játszani
(jól rankedezik, de tipikusan mindig az adott top paklival legyen bármi, csak sokat nyerjen)
Viszont ez a mage...ezzel lett most legend, de amikor én néztem visszabukott r2-re mert tempóbukás után 4 manánál inkább feladogatta ugye :D
Micsoda élvezetes meccsek -
Zozo0122 #22216 Most is főoldalon van. Szánalmas amúgy ez a birkaeffekt ami ezt a játékot övezi :( Na mind1, majd idővel. Minél több lap, annál több lehetőség. -
Én is sokat bekapok. Igazából az lep meg, hogy baromira nem fulladnak ki, tizedik körben is fossák a minionokat zéró card draw mellett. -
karmacoma #22214 Ahha. Bíztam benne, hogy már kihaltak. -
hearthpwnon volt vmi fel reaveres mechmage főoldalon -
karmacoma #22212 3 mechmage egymás után. Újra divat lett? Pont Druiddal mentem, ami a legszarabb ellenük. -
Cuki lap. Kár, hogy nem értem vele semmit már. :D
-
VladimirD #22210 Azért azt megnézném, hogyan tépi szét a monitort a player, mikor leszedem a dokit meg a két bombázót egy körben. És a két bomba csak 1-1-et sebez. :D :D :D (Über lap, nem kérdés. Én is rá hajtok.) -
Zozo0122 #22209 Ehhez nincs szükséged ilyen oldalra. Dr. Boom a legjobb. Szívesen :D -
Mi lenne ha játszana is helyetted te meg közben csinálhatnál mást? Ez a kártyajáték értelme, hogy gondolkozol a deckeden aztán játszod.. -
nepszter1 #22207 Hali , esetleg nincs olyan oldal ahova felrakom milyen kártyáim vannak aztan nekem meg kikalkulálja a legjobbat ? :) -
Malarki #22206 Új Rage Orc videó
4:17-től hatalmas :D -
7 win zsinórba, na még kettő win és rank5 vagyok!
Játszottam, többet mint 2-t és most ott tartok, mint a 7 win előtt... -
Zozo0122 #22204 Nekem szinte csak mage :D -
+1
Folyamatosan hunter -
VladimirD #22202 Csak nekem van ekkora pechem? 18 meccsből 16 hunter brawl-ban. Hujj de unom már. -
most nyitottam szilvát, meg korábban is jött már belőle. -
Negritis #22200 nah most már vannak a 3 class wines küldik is 50 goldért
mit kaptam?! na mit?! priest .... -
Negritis #22199 facen írok, ha jó :D -
Jelents atlcről pls -
Negritis #22197 trump egész héten patronozott :D asszem zavarta hogy szenvedett a CW-vel :D -
hawkie22 #22196 A jelenlegi meta viszont továbbra is undorító. Bármivel is megyek, legyen az aggro, midrange vagy control deck, az ellen mindig legyorsul és nem azért, mert annyi misplay lenne nálam. Vagy nem jó a kezdökezem mulligan után se és még a 3. körben is max. hero powert tudok használni vagy pedig topdeckelnek. Rettentö idegesitö, hogy az elmúlt két napban 1!!!! meccset nyertem meg a lejátszott kb. 15-böl, azt is azért, mert az ellen concede-elt már az elején.