Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És igazából a streameket nézve legend környékén is hunter-zoo-valami-hunter-zoo-zoo-valami a sorminta amiből a valami legtöbbször patron. Lejjebb annyival rosszabb, hogy van mirror image-es tempo mage is. Mostanában casualon questeltem, na az meg már kizárólag agroról szól. Paklit tesztelni lehetetlen, mert kb ott is counterrel kell menni ha akarsz pár győzelmet. Nekem is aranyból lesz a következő kieg, mostantól meg megyek arénázni és nem sírok itt többet a meta miatt. Amúgy már volt ennél rosszabb kétszer is. Az Uleash-Starving Hunter és az UT Zoo/Hunter idején. Mivel a játék nem létezik túl régóta nem nehéz felismerni, hogy 1,5 év alatt 4-5 hónapig volt élhető meta(Szándékosan nem játszhatót írtam mert persze ha valaki counter deckekkel akar ladderezni, azt bármikor lehet), és levonni a következtetéseket.
Én is találkoztam vele asszem kb. 1 hónapja. Emlékezetes meccs volt, ezért tudom, csakhogy nálam jött az eq+consec, szóval vesztett 😊
TBTPumpa
WTF ezzel a csávóval én is összefutottam ma, akkor is Sámánt tolt, ugyanezzel a hátlappal. Worthy opponent <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.16. 18:32:13

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát srácok...az utóbbi napokban szinte csak idegeskedek a játékon. (amúgy mindenki más is, az utóbbi napokban közületek is majdnem mindenki panaszkodik, olyanok is akik amúgy csöndben vannak, és van is miért) Ennyire szar meta még nem volt, ez rosszabb mint a mechmage aranykora.

Az utóbbi 1-2 hét tapasztalataiból azt gondolom, hogy újra a zoo a játék legerősebb deckje. Bármivel megyek, ha zoo jön, majdnem mindig, decktől függetlenül megvan neki az 50% esélye ellenem, annál kevesebb nemnagyon. Hiába játssza a Blizz az agyát, hogy balance meg mittudomén: az NINCS ebben a játékban. Megint van egy top pakli, aminek rohadtul nem kéne. Úgyhogy elmehetnek az anyjukba, tegnap vettem utoljára boostert, valamint a következő kieget is biztos, hogy goldból farmolom ki. Ez a véleményem a balanceukról. 3 napja rank 8-on állok, bár nem játszottam túl sokat, mert rendszeresen felidegesít a game :/
Fantasztikus ez a mai nap, R14***-on kezdtem, most vagyok R16**-on...
Utolsó meccs, eddig a best of bullshit: KÉP
És ezt úgy, hogy Ragnarost és Sylvanast is rakott ki korábban. GGWP. 10 lap volt még a paklimban, abból kettő Equality, de hát persze a kedves rng nem azt adja a kezembe, nehogy meg tudjam már nyerni. F2P, az a f*szom...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.16. 18:15:10

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

dave9004
r5 környékén ahol nincs már streak csillag, változik kicsit a dolog. a meta ott lassul vmit. persze zoo ott is lesz, de más agyatlanság kevesebb jóval.
Shep
Ez a bajom nekem is, hogy a design és a felépítés mind nagyszerű, sőt a leg felhasználó barátabb amit eddig láttam de ahogy megboldogult nagyapám mondta mindig - "Mit ér a szép tányér ha üres?".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem amúgy túl sokat várunk a HS-től. Mikor a Blizzard bejelentette, hogy megítélésük szerint a játékostáboruk túl retardált ahhoz, hogy a mostaninál több deckslotot kezeljen, nagyjából felvázolta mire számíthatunk. Egy gyors, egyszerű és szórakoztató játékra amivel mobilon is lehet csapkodni kicsit ha van 20 perced. Nem hiszem, hogy nagy változások lesznek a játékmenetben. Annyit lehet tenni, hogy addig a pontig játszol amíg élvezed, tudsz röhögni az RNG-n és se időből se pénzből nem áldozol többet rá, mint ami feleslegesen van. Kár érte mert a design és az UI remek, a világot meg alapból szeretem. HOTS-ba se fektetek több időt napi 2-3 játéknál, mert biztos vagyok benne, hogy a vége annak is ez lesz, hiába nagyon ígéretes most.
Devv
wat
30.án azért jövök haza hogy a Szegedire menjek 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Srácok, érdekel valakit a Fireside hátlap (Játssz 3 meccset legalább 3 barátoddal egy közös alhálózaton)?
Devv
Én se nagyon fizettem: 17 ajró 9 hónap alatt.
Shep
Hát akkor így jártam, meg ők is 😊

Tökéletesen egyet értek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Bli$$ard logic:
Nincs bevétel = minimális sikerélmény a játékos számára <#hehe>

Jó, hát a Batman meg a Witcher 3 nem igazán egy súlycsoport ezzel a F2P mocsokkal. A két játéknak sértés, hogy egy lapon említed őket a HearthStone játékkal. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.16. 14:20:28

Devv
Szerencsés nyitás volt...
Shep
Ja hát az lehet, de nem is igen fogok, annyira nem jó ez a játék ,hogy pénzt öljek bele, ráadásul tuti valami hót fos paklikat nyitnék, akkor meg csak a hajamat tépném. Batman meg W3 azért kicsit komolyabb cuccok, mint ez, azokra érdemes volt költeni, erre nem annyira.

TBTPumpa
Ez mind azért van, mert nem fizettél eleget a Blizzard-nak. <#hehe>

Shep
Neked nincs is rá szükséged, mert mindent kinyitsz ami kell 😄

Én még mindig nem törtem be a Golden Chot 😄 Ráér az még...
Shep
Jó hát akinek arany van, nekem 1 év alatt nem jutott 1 db arany legendary sem, igaz sima sem túl sok-

Devv
Na akkor abból 2 legendet is le tudnék gyártani. 😊
Shep
Nekem marhára nem jött fel a waker szval biztos jó pakli 😄 Kettőt azért nyertem vele, de most ismét érdektelenségbe fulladt a játék, semmi kedvem küszködni ugyanazon paklik ellen. Tényleg nagyon kellene valami frissítés a játékba és nem új kieg formájában, hanem játékmechanikai változás, mert ez így édes kevés már 1 év után, legalábbis számomra. Valamint a rankedre sem ártana pár motiváló állomás, hogy ne csak a semmim meg valami legyen, ami most van. Egyszerűen semmi ösztönzés nincsen arra, hogy rankeden előrébb juss. Ha nem sikerül a legend akkor tök mindegy, hogy 20-on bohóckodsz, vagy 12-n vagy 5-ön, el tudnék képzelni egy olyat, hogy 5 rankonként járna valami és nem csak hó végén hanem mikor eléred pl. a 15-öt adna valamit de csak 1x az adott hónapban, tehát a visszabukok újra elérem nem működne. Na de mindegy, befejezem, mert már megint csak sajnáltatom magamat Mr. Matek szerint 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.16. 14:03:32

Én is kipróbáltam tegnap, tempo maget akartam építgetni, cserélgettem a lapokat kb. minden meccs után, és mire nagyjából elégedett lettem szinte ugyanúgy nézett ki a deck, mint a most használt flamewaker deck 😊 Vannak azért különbségek, de csak 4-5 lap asszem. Na ebből is látszik, hogy még mindig nagyon kevés a lap a játékban. Viszont rank 8-nál egészen jól elvagyok vele 😊
Shep
Hát Antinak nagyon érik a nerf, a sok spare part miatt túlságosan OP, hiába szeded le köv körben, már nála 1000 fireball amik ellen esélyed sincsen. Ezért mondom ,hogy hulladék ez a rendszer, hogy az ellen körében csak szemlélő vagy, nincs semmilyen ráhatásod a játékra.

Viszont az is igaz, hogy egy meccs nem 5 perc, bár ez minden control deckre igaz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Valaki korábban belinkelte ezt a Majordomo maget. Netdeck nem netdeck én kipróbáltam, hát baromi élvezetes. Most nyomtam priest ellen, mindkettőnknek elfogyott a lapja, én már 3 at sebzodtem, de már lent volt ragna, emperor meg hősként ragna. Neki jött Majordomo, leutottem Bgh-val, majd emperor 6 a ragnajaba és utána hero power. Pedig szegény többször is azt hitte, nyert, nyomta is a well playedet. 😊
Lényeg a lényeg, nagyon élvezetes a pakli és kell is gondolkodni vele, nem mindegy mit mikor raksz ki, meg mit tradelsz. Eddig 2-0, facehunter és Majordomo priest ellen.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shep
Na végre nem warrior, pala vagy róg küldetés hanem hunter/mage, összerakom azt a falmewaker decket, megnézem mire képes.

Mephike
Tegnap 23/100-on hagytam abba a napi questet, hiába próbáltam elpörgetni, ezt adta be. Gondoltam majd ma elpörgetem, de aztán hagytam ezt az okozz 100dmg-et az ellenfelekbe küldit. Megkaptam mellé a sámán napi wint (ezt kaptam a rakj ki 20 5 manánál nagyobb lényt helyett).
Első ellenfelem egy warrior lett, aki a controlt választotta. A lényeg, hogy úgy nyertem, hogy elfogyott minden lapom, és már 5-t sérültem a legutolsó laphúzásnál.
A lényeg, hogy a meccs végére meglett a maradék 77dmg a százhoz. El lehet képzelni mennyit összepajzsolt a warrior...

dave9004
Rankeden egy se jön. Valszeg vki streamelt és nyert vele kettőt.
Más ok hogy zoo de miért bmel r11-en? Nem nagy dicsőség ide jutni
sadface
fasza megkaptam a második malygost kb 1 héten belül és már amúgy is volt egy. #neverlucky #sheplife

más: lol
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.05.16. 01:15:43

I decide when I'm done.

tekintve hogy nicns rendes netem leginkább casualt tolok
mi ez a "sok" dragon rugó? nem sok gondom van velük de a mennyiség azt mondatja van értelme

kérdés: jó valamire vagy csak try?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Jó videot tettél be, ez az a hulladék Storm izé. Egyébként ebben nem 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.15. 23:02:48

Shep, itt te nyomod 2:44-nél? ebben a videóban

Bár már régi videó, de talán már toltad ekkor.
Jah nem, csak most megint rámjött, hogy veszek. Eddig asszem 2x v 3x vettem 7 packot, 15-öt még sose 😄
Attól függ, hogy általában milyen ellenfelek jönnek. Ha sok a facehunter és zoo, akkor a patron warrior remek választás. Kiegyensúlyozott mezőnyben a combo druid is menő.

dave9004
Ok akkor. Sámán warlock druid ezek közül mivel játszak h ne veszítsek többet mint nyernek? Zoon kívül. Nemsokára wariorhoz is meglesz minden. Onnan is mondhatsz példát.
sadface
shep elátkozta a pap kasztot... szegénynek pont ez esett sneedsből...

I decide when I'm done.

dave9004
Illidan még jó is kitenni voidcallerrel minden hónapban veszel vmennyit? Mert am 15 pack havonta nem sok pénz hobbira
Shep
Na jó most már tényleg elhúzol 😄

Illidan Stormrage + pár epic, köztük golden force of nature + golden twilight drake és hasonlók 😄
Na döntöttem, veszek 15 classic packot <#idiota>
Devv
Facehunter az egy életforma! <#banplz>
Nekem warrior ellen bűn rossz a statisztikám, fordított helyzetben viszont közel 100%-os. Lehet, hogy én sem érzem eléggé a facehuntert. Kappa

Nem a gyors legendig való eljutáshoz használták véletlenül? És tuti, hogy nem valami midrange verzió volt?

Devv
Én az utóbbi 3 warit elvertem facehunterrel. De tény, hogy nehezebb...
Devv
Mit érez rank11-en az a golden warlock, amelyik az 5. körig kirak egy Voidcallert meg egy Belchert, 14 hp-ja van, tötymörög, aztán feladja...
Palával mentem ellene, azt se lehet mondani, hogy legyorsultam. Ilyenek vannak... 😊
dave9004
Sok streamet tudok nézni melóban így sajnos kijelenthetem, hogy folyamatos jó teteljesítményre kb csak zooval voltak képesek. Kis szenvedés után mindenki átvált rá. A híresen jó aggróölők most sztem nem olyan hatékonyak már.
A facehuntert szinte bármilyen warrior deck kiheréli, zoo ellen meg ott a nagytesó handlock vagy freeze mage. A midrange már más kérdés, azok nem véletlenül népszerűek.

Shep
Nem, hanem adott kaszton belül válthatsz. Elindul a meccs, feljön pl. hogy róg vs hunter, felhozná az adott kaszthoz tartozó paklijaidat és lenne 30 mp arra, hogy kiválaszd melyikkel akarsz harcba indulni. Másik meg az, hogy ez nem Ördögtől való, több kártyás játékban is van ilyen, meg olyan is, hogy átnézed a meccs előtt az ellen pakliját és 3 lapot cserélhetsz ezek után a sajátodban, ha akarsz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.15. 18:44:37

És hogy lenne ez? Ilyenkor a másik is vált, aztán te újra, aztán ő, aztán te, vagy szimplán hozunk egy szabályt, hogy a Hunter ellen van lehetőség cserélni. 😄 Amúgy egy 4 szereplős móka lenne az igazi, ahol egyesével választotok herot, és így lenne lehetőség adjustolni menet közben. Az ultimate fun meg az lenne, hogy lenne egy olyan játékmód, ahol egyesével pickelitek ki a lapokat, és folyamatosan lehetne taktikázni attól függően az ellenfél mit épít. Persze ez mind csak pipedream.