Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azon gondolkodom, hogy köv. hónaptól 15.-én kezdem a rankedet. Fölösleges előbb a rákban úszni, addig arénázgatnék 😄 Ez téged annyiban érint, hogy az első 2 hétben nem az aggron anyázok majd, hanem a randomon spectate közben <#banplz>#banplz>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerencsére elég ritkán ad arany lapot, főleg mostanában inkább golddal jutalmaz a játék. SŐT, nem egyszer fordult elő, hogy 6 winért, több mint 100 goldot kaptam.
Battletag: Muhee#2716
Kizárólag aréna jutalomként, de NEM packból, hanem különálló jutalomként hány db. golden legendaryt kaptatok eddig? (8 wintől kezdve van rá esély, hogy bármilyen lapotadhat goldenben, legendaryt is) Ha már itt tartunk mondhatjátok azt is, hogy hány nem goldent 😊
viszont még egy android phone quest van, szerintem azt is lehet ezzel a progival
kösz a linket
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
csak hát az acititást még nem említették 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
másodsorban meg örömködés, R8-ról relatív simán meglett az R5 (hármat veszítettem, így tippre), és dobpergés, ez volt az a deck:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.24. 19:48:45
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.24. 18:51:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
BattleTag: kabel15#2672
Eadric gold szóval 1:1 ben tudnám gyártani. Paladin küldikkel mindig gondba vagyok, gondoltam csinálok egy secret palát.
Az első mondatomból pedig akár ki is hagyhatod a "free2play"-t, anélkül is tökéletesen megállja a helyét: "Szerintem elég erős elvárás lenne, hogy egy játékban minden hétre kitaláljanak és legyártsanak valami nagyon kreatívat."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
egy tavern brawltól nincsenek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a brawl néha jó móka, néha szenvedés
és néha kreatív, néha nem
ha tudod mit várhatsz tőle (ingyen pakli/hátlap + semmi) akkor nem fogsz negatívan csalódni
Bedobtak egy ilyet annó, szerintem ők is meglepődtek, milyen népszerű, hát most visszahozták a - ismét hangsúlyozom - valaha volt legnépszerűbb brawlt. Náluk is karácsony van, azt meg azért már végképp ne várjuk, hogy karácsonyra időzítsenek valami új brawlt, amivel ha baj van akkor Szenteste a család helyett a szerverszobában ülhessenek.
Arról nem is beszélve, hogy ez aztán végképp free content és ingyen pakli is jár érte.