Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utálom a tojáslikőrt 😄 Kapok én golden lapokat, de nem eleget 😄

Amúgy azon gondolkodom, hogy köv. hónaptól 15.-én kezdem a rankedet. Fölösleges előbb a rákban úszni, addig arénázgatnék 😄 Ez téged annyiban érint, hogy az első 2 hétben nem az aggron anyázok majd, hanem a randomon spectate közben <#banplz>
Az arany lapoknak 😄
én nyitottam egy sea giantet, kraftoltam mellé mégegyet, és most nyomom a hobgoblin zoo-t 😊
Zickler
Gyere spectatelni. Arénában összeraktam "A Deathrattle Zoo Rogue" -t.

Battletag: Muhee#2716

dave9004
Berúgott a tojáslikőrtől, aztán mindennek örül amit nem kap 😄
ProGabe
Én egy óriáig szenvedtem vele, aztán legörgedtem, megláttam EZT a hsz-t és 25 perc múlva (amiből 19 a letöltés volt, 5 a lejátszott meccs a tablet miatt) megvan mind a 4 pakk, kb 200 dust. Fákkjee 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zickler
Most akkor te a goldnak, vagy az arany lapnak örülsz jobban? 😄

Hú, ennek nem örülök. Inkább adná a golden lapokat, akár egy golden raret is beváltanék a teljes gold nyereményre ami jön belőle 😄 Ez mondjuk átlagosan 100 gold.
Zickler
0.
Szerencsére elég ritkán ad arany lapot, főleg mostanában inkább golddal jutalmaz a játék. SŐT, nem egyszer fordult elő, hogy 6 winért, több mint 100 goldot kaptam.

Golden legendet még nem adott, de velen és alakir onnan jött.

Most komolyan 😄
fúú számolni se tudom 😊
Ez a kérdés mindenkinek szól:

Kizárólag aréna jutalomként, de NEM packból, hanem különálló jutalomként hány db. golden legendaryt kaptatok eddig? (8 wintől kezdve van rá esély, hogy bármilyen lapotadhat goldenben, legendaryt is) Ha már itt tartunk mondhatjátok azt is, hogy hány nem goldent 😊
a mobilos az annyi különbség hogy valami mobil virtual device-t kell addolni tablet helyet, gondolom
Tényleg, most vettem észre, hogy amit linkeltem az tabletes és nem telefonos. Én mindkettőt megcsináltam vele.

igen azért kaptam a +1 pakkot viszont az iphone-t ipad-et nem lehet, és ahogy nézem semmilyen ios emulator nincs ami viszi a hearthstone-t 😞
viszont még egy android phone quest van, szerintem azt is lehet ezzel a progival
Tabletet is lehet vele emulálni, ami plusz egy pack.

na, eddig szenvedtem vele, de végül meglett, kaptam 4 pakkot, és végre egy hátlapot ami jól néz ki

kösz a linket
Én ezzel csináltam.

van egy bluestack nevű

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

létezik valami pc-s megoldás az androidos iphonos, stb. questek teljesítéséhez?
jó ez a mech warrior, az előbb egy mimirons head-et adott a gorilla, és sikerütl összekombózni a megawindfurys lényt, és azzal nyertem, 16 hp-ja volt pont 😊
dave9004
Misha nincs facehunterben, csak huffer
TBTPumpa
Mi van vele?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
Your deckslots with charge now have +1 attack
azt nem mondta, hogy több lesz vagy kevesebb? 😊 mert ugye egyszerre úgyis csak egyel lehet játszani, szóval még a kilenc is sok 😄
már többször közölték hogy aktívan dolgoznak rajta 😄
csak hát az acititást még nem említették 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Jaj
Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kívánhattatok volna, Benbácsi írta redditen: "Deck Slots - we are actively working on this."
ez érdekesnek tűnik, ki is próbálnám, ha lenne még slotom, fel reaver-em mondjuk nincs 😊
Valami nem stimmel, Misha?
először is, jaja, boldog Karácsonyt, meg teleportálós szilvesztert. 😊

másodsorban meg örömködés, R8-ról relatív simán meglett az R5 (hármat veszítettem, így tippre), és dobpergés, ez volt az a deck:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.24. 19:48:45

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Boldog Karácsonyt kíván Rexxar és Misha, azaz a Facehunter Corporation!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.24. 18:51:49

aha, köszi
Classic set murloc-jaiból kell 1-1 példány hozzá.
kabel15
Ha megvan az összes murlock akkor kapod meg, bár nem tudom, hogy az új murlockok is kellenek e hozzá.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Legyártottam, eddig 1x húztam fel de jó pakli ez a secret pala. Tegnap jaraxxus-t csináltam, szóval most megvan a 2 új pakli az ünnepekre 😊

ez az old murk-eye hogy működik? hogy lehet megszerezni? valami reward asszem
Amennyiben csak küldetéshez kell, akkor bőven elég Dr. 6 is, de ha magas rankon is vannak terveid a palával, akkor valóban nem árt Tirion.

dave9004
meg. nincs az a ctrl meta most amiben király lenne a tiszta
kabel15
Szerintetek lenne értelme betörni Eadric the Pure-t egy Tirion ért?
Eadric gold szóval 1:1 ben tudnám gyártani. Paladin küldikkel mindig gondba vagyok, gondoltam csinálok egy secret palát.

Ezt nagyjából 50× néztem meg... 😄
Senki nem mondta, hogy nem várunk sokat egy brawltól, de csak hogy tiszta legyen itt most azért ekézzük a Blizzt,mert a karácsonyi szünetre (amikor ők se dolgoznak) visszahozták a valaha volt legnépszerűbb brawlt.

Az első mondatomból pedig akár ki is hagyhatod a "free2play"-t, anélkül is tökéletesen megállja a helyét: "Szerintem elég erős elvárás lenne, hogy egy játékban minden hétre kitaláljanak és legyártsanak valami nagyon kreatívat."
TBTPumpa

egy kiegtől vannak elvárásaim
egy tavern brawltól nincsenek

Én alapból nem szeretem ezt a ne várjuk tőle sokat és akkor jó lesz hozzáállást. Nem értem miért kéne, hogy elég legyen az, hogy valami nem szar. Nekik ez a munkájuk egy része teljesen jogosak szerintem ez elvárások.
Shep
Na ez kreatív és mókás!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is így vagyok vele, "ajándék lónak ne nézd a fogát" a hozzáállásom kicsit
a brawl néha jó móka, néha szenvedés
és néha kreatív, néha nem

ha tudod mit várhatsz tőle (ingyen pakli/hátlap + semmi) akkor nem fogsz negatívan csalódni

Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊

Szerintem elég erős elvárás lenne, hogy egy free2play játékban minden hétre kitaláljanak és legyártsanak valami nagyon kreatívat.
Bedobtak egy ilyet annó, szerintem ők is meglepődtek, milyen népszerű, hát most visszahozták a - ismét hangsúlyozom - valaha volt legnépszerűbb brawlt. Náluk is karácsony van, azt meg azért már végképp ne várjuk, hogy karácsonyra időzítsenek valami új brawlt, amivel ha baj van akkor Szenteste a család helyett a szerverszobában ülhessenek.

Arról nem is beszélve, hogy ez aztán végképp free content és ingyen pakli is jár érte.