40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #30049 Hát elég maradi felfogás, ha meg nem haragszol. Manapság már mindenhol teljesen elfogadott, biztonságos dolog. Még a kaját is így rendelem. -
bazsidiver #30048 Battle.net-en csak úgy lehet fizetni paypal-al hogy megadom a bankkártyaszámomat? Mert megpróbáltam megvenni az egyik adventuret, de amikor rá megyek hogy fizetés papypalal kéri a bankkártyaadataimat, én meg azt interneten soha nem adom meg. -
finnek és a humor :D -
Biztos így van, én nem igazán szoktam nézni csak néha belelesek, meg mikor tornát közvetít, de akkor lehet az én elvárásaim voltak nagyok .) -
Oks, ez tényleg öreg :) -
1Darton1 #30044 Pedig legendásan unalmas egyéniség. -
Most elkerekedett a szemem, az 5 Old God hallatán, mert ugye mindenki más mond, vannak legendák, amik szerint 3, 4, vagy ugye 5, de a 4 a hivatalos. -
Kérnék egy kiló fejtős babot :) -
Zozo0122 #30041 Na, időközben meg is mutatták a 4. Old Godot :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #30040 A nemrég kiadott hivatalos lore szerint 4 old god van (legalábbis Azerothon) annak ellenére, hogy korábban más források mást mondtak. A 3, amit már bemutattak és Yogg Saron.
Egy kis ismerkedés Yogg Saronnal:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.02. 15:35:22 -
Zozo0122 #30039 Hát én úgy tudom, hogy nem csak 4 Old God van a WoW világában, hanem 5, illetve feltételeznek egy 6.-at is. Illetve Azeroth világán túl is lehetnek még. Ezeket a dolgokat Pio tudja nagyon, nekem csak haver mesélt ezekről. Nyilván adja magát, hogy Yogg-Saron a negyedik, de az, hogy külön hátlapot kapott, szerintem megerősíti ezt.
Azt viszont nem értem, hogy miért kötöttél ebbe most bele :D Különben is odaírtam, te is idézted, hogy "úgyis mindenki tudta". Aztán te leírtad, hogy valszeg mindenki rájött. :D -
Igen. -
"ő lesz a 4. Old God de ezt úgyis mindenki tudta"
Igen, ha van 4 Old God, és abból már bemutattak 3-at, akkor valszeg mindenki rájött hogy ki a 4. Yogg-Saron, és nem Mari néni a piacról. -
Zozo0122 #30036 Ez lesz az új hátlap :D Nekem bejön. A neve Clutch of Yogg-Saron, ezzel megerősítve, ő lesz a 4. Old God, de ezt úgyis mindenki tudta, hogy ő is 10 manás neutral legendary lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.02. 14:57:51 -
Zozo0122 #30035 Igen, könnyen lehet, hogy az új lényt már nem tudja célozni. Az is megtörténhet, hogy a 2 dropot átváltoztatja egy 3 dropra, aztán megint egy másik 3 dropra... -
Pio #30034 Egy kis infó, ha egy Volazj által summonolt miniot silence-elünk visszakapja az eredeti statjait. -
Negritis #30033 sztem ezzel kapcsolatba még várni kell "official" infóra -
Zozo0122 #30032 Brann + Master of Evolution + random lény? :D
2 drop -> 3 drop -> 4 drop :D -
Negritis #30031 -
1Darton1 #30030 Meg kihagyta, hogy a master of evolution nem jól kombózik az overloaddal. -
Negritis #30029 mondjuk értelmes laphúzás továbbra is kéne a shamannak btw -
Zozo0122 #30028 Jajj igazad van, tényleg csak 1 manásak...ezt benéztem, de ez nem változtat sokon, a 2 manásak közül a 2/2 az átlag stat, az is jó ingyen, de úgyis érdemesebb tartogatni :D -
egyetértek, kivéve, hogy a hero power totemek 1 manásak. (és doomsayerrel vigyázni kell) -
Zozo0122 #30026 Itt vagyok :D Tegnap este is néztem ezeket a lapokat, de totál részeg voltam és az a durva, hogy még a ködön át is tudatosult bennem, hogy ezek bitang jó lapok. Ha mást nem is, ezt a 2 shaman lapot meg Xarilt hadd nyissak már goldenben...
Negritisnek is igaza van: Xaril után könnyen lehet, hogy nálam is ezek vezetik az erősorrendet eddig.
Thing from Below: ez a lap OP-bb mint elsőre látszik. 6 mana, ez alapesetben nem érdekelne, sosem fog annyiba kerülni, de amiatt örülök neki, hogy drága, hogy a másik shaman lap még erősebbet csinál belőle...lesebezzük, aztán transzformáljuk.Wow. Amúgy még 6 mana 5/5 taunt is tisztességes tud lenni, ha úgy jön ki a lépés. Ezt a lapot simán ki lehet tenni 4. körben és akkor vége van. Valahogy egy zoo szerű midrange shaman felbukkanását vizionálom, de nagyon jó lesz ez az összes shaman deckbe.
Master of Evolution: egy yeti, pofátlanul erős battlecry képességgel és még bele is fér a battlecry shamanomba 2 db :D Gyakorlatilag bármit kivágok érte. Hát mi már ez? :D Oké, random, de a lényt amit átalakítunk először nyilván legyengítjük, és aztán áldozzuk be, de az a minimum, hogy előtte ütünk vele. És utána jó eséllyel egy még erősebbet kapunk. Sőt, mondok még jobbat, bármelyik totemünkből csinál egy 3 manás lényt a pályára :D Mindig lesz célpontja ennek a lapnak, talán a shaman legjobb lapja?
Előrendelem :D Csak aztán ezekből goldent kérek...
-
1Darton1 #30025 Mitől/kitől vártál többet? Savjz humorérzékétől? -
Negritis #30024 micsoda kérdés! :D megint csinálnék egy ultralowbudget hybrid huntert! :D -
Egyből beraknád a midhunterbe, mi? .D -
Negritis #30022 végre, ez hiányzott
instacraft!!!! -
Mielőtt valaki leírná, tudom de akkor is fájdalmas, többet vártam tőle. -
-
Pio #30019 -
Pio #30018 Ez az új lap kicsit a battlecry shaman mellett is kardoskodik, a battlecry lapok ugye általában statokban gyengébbek, de miután kifejtette a battlecry-t ezzel az átváltoztatással jó eséllyel jó statos lényt csinálhatsz belőle. -
És a mai kettő közt pl egész jó a szinergia. Korai tauntosra rátolni az átváltót rögtön kapunk egy 7 manásat?
Mi marad hét mana? Anti, Geddon, wargolem, új hogger -
karmacoma #30016 El se hiszem. Tuti átbaszás, mert az eddigi sámán lapokon nincs:
-Overload
-Negatív RNG(pl egy kieggel ezelőtt tuti -1-től +1-ig alakította volna).
-Normális statjaik vannak.
Nekem a mid range sámán volt mindig is a kedvenc deckem, akkor kezdtem megunni a játékot, mikor totál alkalmatlan lett ladderre. Ha ezek a lapok(a gyógyítóssal együtt) tényleg olyan jók lesznek mint amilyennek tűnnek, tuti újra rápörgök a játékra. Talán azokat a mostanában kijött sámán lapokat is beindítja, amik érdekesnek tűntek, de szimplán nem létezett olyan tier 3+ deck amibe be lehetett pakolni őket. Nekem már nem is kell tovább hypeolni a kieget, megvannak a lapok amiket craftolok majd. Már csak az agrosámánra kell némi nerfhammer, ne gusztustalankodjon ladderen. :D -
Valszeg visszavette a kezébe ennyi. Ez egy battlecry effekt. És lemásolja az eredetit amit lerak plusz a buffokat amit akkor kap.
Semelyik lap nem másolja magát minden kör végén, valamire te nem figyeltél. Itt azért vagyunk páran béta vége óta, vágjuk a borsót. -
Nem mage volt és nem kevertem össze, de összesen hatot öltem meg belőle úgy, hogy csak egyet rakott le. De akkor úgy látszik megint én vagyok a szerencsétlen csak... -
Nem Alt+Taboztál ki közben, és amiatt tűnt úgy? Mert most nem ugrik be egy lap se ami minden kör végén csinálna magából másolatot.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.04.01. 22:01:01 -
Nem kell az utolsó leütni. Battlecry, azaz csak akkor aktiválódik amikor lerakod a kezedből, nem minden kör végén. Nem tudom, lehet Mage ellen voltál, és Duplicateből kapott még, és azért kellet többet leütnöd. Ja és ne keverd össze a Sludge Belcher Slimejával, az más :D -
Ami ellenem volt az minden egyes körben másolta magát újra és újra amíg meg nem öltem az összeset egyszerre, szóval akkor az valami bug lehetett. -
Nem másolja magát többször, csak egyszer.