Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még a classic set alatt tolta totalbiscuit is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

pay to win deck 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

LOL
Burgle power <#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Előző meccsen Gorehowl jött belőle + Brawl, ezen meg +1 Keeper.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.04. 15:30:50

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

qetuol
ezt soha nem tudjuk meg, mert a Blizz nem ad ki ilyen információkat. ezek nem hivatalos adatok, az, hogy a mérés előtt mi volt, nem tudjuk.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Nem hivatalos cikk, csak statisztika alapján jutottak erre a következtetésre. Amúgy nem garantál 40 pakk sem legendary-t, csak nagyon magas a valószínűsége. (De ha elolvasod, az amúgy érdekes reddit posztot, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy én sem tudom a választ a kérdésedre, viszont az adatok TGT-sek, szóval biztos, hogy nem most. )
ez eddig is így volt, vagy most változott?
nincs benne rake,űrlény meg gyíkember így nem hihető ugye? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zickler
Szerintem cuki ^^

Battletag: Muhee#2716

Olyasmi, de ennél többet én se tudok róla, csak azt, hogy eddig 4 része van és a Heroes of the Storm univerzumában játszódik és nagyon japán. 😊
Ja és van egy összefüggő sztori is benne, valami olyasmi, hogy valami szoftverhiba miatt az egyik "klónkatona", amiket ugye csak azért gyárt le a játék, hogy a hősök rajtuk szintezzenek "élőlénnyé" válik és az ő sztoriját meséli a sorozat. Legalábbis ennek a résznek a végéig így tűnt... 😄

szerk.: a gumikacsához meg annyit, hogy a HotS-ban simán vannak vicces skinek, bár ilyen pont nincs, de a videóban korábban szereplő Stitchesnek (ő WoW-os hős, bár a kártyában még nincs benne külön, csak általános Abomination van) van ilyenje:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.03. 13:20:06
Jesszusom én bele néztem de ez vér trágya.<#wow3>

klassz a gumikacsája 😊

ez mi ez? valami Blizzard ihletésű rajzfilm sorozat? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na ez izgi volt, ha nagy leszek, az én Warlockom is ennyire menő lesz 😊

Féligmeddig OFF, tekerjetek 5:00-hoz, de mivel többen panaszkodtak mostanában Malfurionra, itt a helye. 😊
Azért erősen japán cucc, aki nem szereti ne nézze.
Ha valakinek megtetszik a többi részt megtalálja a csatornán. Amúgy Heroes of the Storm az alapja.

hát pár hónap múlva, ha lesz annyi kék porom, hogy craftoljak egy ancient of lore-t meg még egy nature-t akkor majd kipróbálom, kíváncsi vagyok milyen az a deck, ami 2 év alatt szinte semmit nem változott és még mindig tier1.

Zickler
Meg a midrange dudu. De az a renolockot is összecsomagolja.

nagyon jó kis deck, csak nekem mostanában nem adja, 4 heal van benne, ma alig láttam őket, azóta raktam bele egy arch thiefet, end game-re.

Ha levesszük azt, hogy ma minden verte, nem rossz, egyedül a control warrior ellen tehetetlen, de azt a decket csak a mák veri.

Pedig ez jó decknek tűnik, csak mióta visszaszorultak az aggrók (főleg a hunterek), már nem olyan erős.
Hogy Reno lockkal miért nem megy, arra csak az a magyarázat lehet, hogy a korábban linkelt paklid erősen hiányos, és nincs endgame-je.
Ha a gyorsabb játékot szereted, akkor talán az új sámánt lenne érdemes próbálgatni vagy valamilyen rákpaladint.

na, egész napos Reno warlock eredménye: 18-on kezdtem, ott is fejeztem be, egyszer volt win streak, folytatódik a decemberi szerencse, remélem lassan elmúlik ez a down swing mert rém idegesítő.

a kudarc érzését nyerném meg vele 😄

mer mit vesztesz azzal ha r20n vagy?! 😄

elhiszem, nekem ez van összerakva, de nem merek vele játszani, nehogy megint R20-on kössek ki. 😞

Pedig nem véletlenül divatos.

nagyon béna vagyok dragon priesttel 😊 nekem instant teleport felfelé 😊

Shep
Nincs benne entomb

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
"ilyen deckkel"? 😄
Miért mi a baj vele?

áhhh, hihetetlen a srác, én egy ilyen deckkel, max R15 ig jutnék 😞

igen sorry a word death volt, mindig keverem a kettőt, és igen ethernalból kaptam
Az mondjuk jogos, pláne mivel eléggé divatos lett az ethereal conjurer. 😊
a discover mechanizmus mellett azért a spellbender sűrűbben látott trap 😄

Shadow word deathre gondolsz akkor, de arra is spawnolnia és meghalnia kéne a spellbendernek.

Amúgy spellbendert szerintem csak akkor érdemes használni, ha már nincs hely counterspellnek. Az aktívan használt spellek kábé 95%-a ártó szándékú és ezeknek jelentős része aoe. Ez utóbbiakra a spellbender semmilyen hatással nincs, ráadásul tipikusan az aoe-k a drágább, veszélyesebb spellek a játékban, amiket jobb lenne counterelni.

Nem emlékszem, hogy Kolento vagy Kibler mondta: abban a pillanatban, hogy az ellenfeled elcastolt egy spellt szinte biztos, hogy vagy arra fogsz gondolni, hogy ezt a counterspell is megcsinálta volna vagy arra, hogy mennyivel jobb lett volna most egy counterspell.
én arra gondoltam először, hogy amit spawnol az ugye egy 1-3-as minion, és az nem 5 or more attack-os, ezért ignorálja
auhh, még 62 legendary nincs meg, hát ez meglepően sok 😞

jazzy
Pedig meg kéne ennie, nekem már volt rá példa. De amennyi bug van manapság nem lennék meglepve..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.01.02. 13:36:51
igen
Zickler
Volt hely ahhoz hogy le tudjon spawnolni a spellbender?

a shadow word pain-t miért nem eszi meg a spellbender?
közbe trump felrakta az utolsó f2p priest videót
ha jól láttam októbere nem is játszott kb
300+ meccs kellett neki hozzá

na visszamentem R18 max csillagra, őrülten vicces ez a Reno warlock, benne van a térkép kereső csajszi, egyszer úgy kikaptam miatta, hogy csak lestem: kaptam egy AWESOME valamit, ami úgy nézett ki, hogy köv körben fogok húzni három lapot....5 HP-n....nulla lappal 😄

Shep
Hát az egész játék a mákról szól nem másról, szóval ja pakolni kell a lapokat a többit megoldja a szerencse.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
Ne már.
Kérlek titeket, ne nehezítsétek meg az arany Pala farmolásomat.

éééés rank20, szerintem erre hónapok óta nem volt példa, ideje elővenni, egy használható decket 😊

dave9004
😊
egész biztos így van 😊

hiszen ez is olyan bonyolult deck mint a többi, lapokat kell kijátszani megfelelő sorrendben 😊

Shep
Hát akkor nagyon rosszul játszod azt a decket 😊

jó hogy felhoztad, gyakorlatilag esélyem sem volt egy random lapokkal játszó pap ellen 😊

és nem ő az első ma aki úgy ver hülyére, ahogy nem akar, nem volt death lord, bomb, csak lapokat rakott ki egymás után 😊

Shep
Játsszál ellenük priesttel majd rájössz, nem tudsz velük mit csinálni, elsőt fogod jön a 2. ami ellen már semmit nem tudsz csinálni.

Na egész napi játszódás eddig:

5 aréna, összesen 5 winnel.

összeraktam egy OTK murloc paladint, gyakorlatilag az nem veri a mostani metában, aki nem akarja (R17ről kezdtem tegnap, most vagyok R18-on).

mivel én legalább annyira utálom a controll warriort, mint a többség az agrokat, így eltanultam az undormány játékstílust: mielőtt lejár a kör, csinálok valamit, kirakok egy lényt, passzolok, tök mindegy, nyerni úgysem tudok 😊 (most is "játszok" egy wallet warriorr ellen 😊

ja, idáig egyszer jött be a kombó, szóval aki sírdogál a kombók miatt, valószínűleg a világ legpechesebb embere 😊

Én megindultam, de a 16-os szint nagy falatnak bizonyult. <#fejvakaras>
Holnap folyt. köv. R18-ról. <#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle