40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem baj. Palának kijár a pár gyenge lap igazán. Bár nehéz ha több fejlesztőnek és brodenak is az a kedvence -
Negritis #29928 mondjuk ez nem az anythines murloc palát erősíti sztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Még csak olvastam a firebat féle lapot.
Uther az új murloc hős, Thrall elbukott úgy fest.
Paladin epic 1 mana 1/3 a heropowered mostantól 1/1 murlocot idéz -
Reddit hearthstone már yugiohban pompázik :D -
Április bolondja, jöhetnek a fake lapok -
Matte #29924 troloooololololo, hónapzárás
-
Hát így tényleg nem valami nagy durranás.
-
Nem, ez egy másik játék, ne is említsük a Magiccel egy lapon :) Itt csak akkor aktiválódik ha kézből játszod ki. Ja, és nem, tuti random, csak a Blizz szeret felületesen fogalmazni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 21:44:15 -
Már leírtam ,hogy minden aggro ami nem control :) -
lapelemzés, okosságok, -
Zozo0122 #29919 Battelcry csak akkor aktiválódik, ha kézből rakod ki. -
cesar22 #29918 akkójóvanakkó -
Miért ne aktiválódna a battlecry?(ez nem ugyan az mint magicbe az enter the battlefield képesség?)
Másik meg, a lap nem írja, hogy random ebből én arra következtetnék, hogy te választod ki melyik miniont rakod le. -
Varian nem jobb mert varian lapokat húz és emiatt meccs végén nem jó.
Na itt egyik mai lap sem draw effekt, így fatigueban sincs gond kivágni egy 10/10 et. -
Ysharj feat nzoth paklit kinézek. -
Milyen szép érzés is amikor a priest 1 lap híján kitolja az egész kezét az asztalra, hogy csináljon egy 17-17 lényt (élet dupla meg... és végén élet = sebzés). Majd a végén rájött amikor befejezte, hogy wari ellen van és már előre be is nyomta well playt :D Egy 1 hp s minion és execute fel is adta ott, szerintem egy hatalmas facepalm után :D -
cesar22 #29913 de még mindig nem sikerült leírnod hogy szerinted mi. leírtad hogy ami 5 kör alatt lethalt ad az aggro, kész, majd erre hogy nem a 4, vagy 5 a lényeg :) -
Jó, nem vitázok veled, mert szerinted az aggro egyenlő face-el, szerintem meg ettől kicsit összetettebb a dolog.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.31. 20:34:12 -
Alarmbot, Sarjot lehozza, az meg kihoz még egy Ragnát és kész is vagyunk :D Amúgy erre a Szarjra lehet építeni szerintem, csupa önmagában erős nem BC lényt kell berakni és kész. -
cesar22 #29910 nem, ott van még a face warrior, face rogue, face druid, ezeket az különbözteti meg a többitől, hogy semmit nem tradelnek, oszt vagy sikerül hamar lethalt adni, vagy concede -
Nem a 4, vagy 5 a lényeg, de mindegy. Az aggro nem egyenlő a facehunter, meg facesámán és eboladinnal. -
Zozo0122 #29908 Na, nézzük akkor a ma esti lapokat. De most már vitatkozzatok a lapokon is, ne hagyjatok forever alone módban így estére :D
Tome - közepes, nehéz bármit is mondani, annyira random. Maximum egyet tennék be és csak control/os magebe...
Harbinger - jó az effektje, de nagyon ritkán fogja túlélni, és ha túl is éli, akkor is a kezedbe teszi. Oké, kezedben lesz a 10 manás god, de el is kell jutni oda. Esetleg N'Zoth paklikban lehet jó...amúgy 5 manáért már nagyon jó lenne.
Y'Shaarj - eddig a leggyengébb Old God. Szerintem ez lesz a legkevesebbet használva, ha már beleteszel egy 10 manás lapot a deckedbe, akkor annak az effectjét is használni akarod, nem csak úgy kirántani az asztalra és belefutni az AoE-ba....ráadásul nincs olyan idióta, aki ha látja, hogy old godos deck jön ellene, akkor ne tenne félre egy hard removalt...Remélem, hogy nem Y'Shaarj-t fogok majd nyitni első nap.
-
cesar22 #29907 miért pont 5? hasadra ütöttél :) szerencsés kézzel, sokminden megtud ölni 5. kör alatt adott esetben, amire soha nem mondanád hogy aggro -
Ami meg tud ölni 5. körre az aggro, na ez control deckkel nem igazán megy, szóval ... :) -
cesar22 #29905 a te értelmezésed is elég homályos, mert minden játékos az ellenfél leggyorsabb megölésére megy, a paklijának típusától független, attól hogy a paklijának típusa megköveteli hogy az elején tradeljen, és ne fészre menjen -
Nem attól aggro valami, hogy csak face-re megy, legalábbis az én értelmezésemben nem. -
cesar22 #29903 ezt én nem mondtam, arról volt szó hogy nem full face-re megy, mint a fészhunter, meg a sámán -
Ja, hogy ha tradelsz az már control, értem :DDDD -
Negritis #29901 amúgy ma :D meg is vert rank 10en :D
aztán egy totem shaman vert meg bloodlusttal :D
de tény hogy LOE óta jobb a burst shaman
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.31. 20:15:15 -
cesar22 #29900 mikor találkoztál utoljára mechsámánnal? mert én az utóbbi fél évben, szerintem max 5-ször, kb mint millrugóval, nem is értem hogy jön ide, rég nem tárgya már a metának -
cesar22 #29899 szerintem nem, a varian ennél jobb, és azt se használja senki, mert baromira nem mindegy hogy mit rak ki, bizonyos battlecry-ok elvesztése nagyban csökkenti az esélyeid, pl reno, elise. battlecry-ok nélkül meg nem lehet paklit építeni
elmegy az egész köröd hogy kint legyen egy easy bgh, polymorph, swd, peacekeeper, uldaman target, meg még valami amit lehet hogy nem is feltétlen szeretnél kirakni csak úgy, mondjuk battlecry nélkül, vagy pont úgy, abban a helyzetben, sok tauntos fatigue warriorban lenne jó, de neki meg ott van a varian, ami sokkal jobb -
Negritis #29898 mennyit és milyen mech deckel játszottál?! vannak belőle midrange verziók de az mechmage/shaman aggro verziója még annyi gondolkodást és tradet se igényel mint egy facehunter -
cesar22 #29897 ez sem igaz a mech paklikra, mert ott tradel-ned kell, hogy legyen lent mech a szinergia miatt. -
Na de kérdés, hogy mit idéz, lehet olyat amit még nem raknál ki, mert szükség van rá, de mondom az itt a gond, hogy tök jók ezek a nagy lények de túl sokat azért nem lehet bepakolni belőlük a deckbe, nem Magic ez. -
Azok a deckek amik csak a gyors ölésre mennek és nem akarnak játszani az mind aggro :) -
Malarki #29894 Ez az Y'Shaarj csak szerintem durva egy kicsit? Már magában a 10/10-es test is bazi nagy, de még idéz is maga mellé valamit. -
Pio #29893 Na ezzel búcsúzom mára, mert mennem kell. :)
Stuff you only see when at 0-2 in Arena via Reddit
Best Dennis play ever. :D
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.31. 19:53:18 -
cesar22 #29892 erről beszélek ilyen alapon mindenre rálehet sütni hogy aggro
ne keverjük az álomkezet az aggroval, mert a mech deckeknél számít hogy mit húzol, egy fészsámánnal fészhunternél meg igazából szinte lényegtelen milyen a lapjárás úgyis minden sebez az arcba -
Pio #29891 Igen, pont erre értettem, hogy kérdés ki mit tart aggronak.
De akkor a várható leper+juggler nerf tuti kihat minden olyan deckre, amit Te aggronak tekintesz. -
Jaja, ez durva volt anno :)