Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pala 1 Hp-n igazezüsttel megüti a vadászt amin fent van a robbanásveszélyes csapda titok.. lemegy -1 Hp-ra, nem hal meg, majd gyógyul 2 hp-t és megy tovább a játék. o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Battletag: Muhee#2716
Képes vagyok belemenni olyanokba...
Aztán furán nézek, hogy hol vannak a lapjaim, és miért 2-3 dropokat kell kiraknom 7-8. körben válaszul az ellenfél Force-Tankjára <#nemtudom>#nemtudom>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
most meg egy control priest feladta az 5. körben mert addigra lent volt egy szobor, meg a reaver (nyilván mindkettőn silence). Mert kedvesen belerakta a reaverbe mindkét deathlordját.
Tiszta múlthónap, megcsinálom ezzel az R5-öt, aztán rá egy napra R10 😊
Emberek gyors tipp: ha egyszer warrior arénáztok, felejtsétek el a controlt, draftoljatok agresszív lapokat, és minden körben tegyetek ki annyit amennyit csak tudtok, MERT A WARRIOR HERO POWERT CSAK A 7. KÖRTŐL LEHET HASZNÁLNI, ha előtte rányomsz, akkor Concedelsz, sajnos ennyire bugos a játék.
Battletag: Muhee#2716
persze lemákolhatod és ott lehet a 2 deathlord a kézben 😊
Na szóval minek veszekszünk ezen? Én nemfogok facehuntert játszani, nekem nem jön be és biztosan tudom, hogy el is rontanám, mert túlgondolkodnám. Más játékok oltása meg - mondom, csak vicc. Az a szöveg, hogy a facehunterek takarodjanak vissza COD-ozni a "fantasztikus" humoromat támasztja alá, sok egyéb válogatott baromsággal együtt, de nem szabad komolyan venni random dühkitöréseket <#idiota>#idiota> Van az fps műfajnak is nem egy jó alkotása, nagy kedvencem pl. az összes Doom rész, az újat még én is várom.
Más, számodra ismeretlen tudásigényű játékok közösségének becsmérlése szerintem nem vicces. Sőt, akkor sem lenne vicces, ha olyan játéktípusról lenne szó, amit nem játszottam még. Hallottam már nagyobb nevű magyar Counter Strike játékost is például verekedős játékot (pl Mortal Kombat) lekicsinyelni, hogy ahhoz nem kell olyan szintű játék tudás. Az ilyen unintelligens megjegyzéseket nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Nem azt mondtam, hogy a hunterhez nincs közöd, hanem, hogy a Face Hunterről úgy alkotsz véleményt, hogy nem játszottál vele még elég meccset. És az, hogy meg tudsz verni Face Hunter játékosokat (akiknek a többsége különben szintén nem tud játszani a paklival), semmit nem jelent, pláne, hogy az archetípus rengeteget gyengült (~kb halott) LOE óta.
@ #27559
A Face Hunter, mint archetípus erre épül, hogy sebzés erőforrásnak használja a lapokat. Éppen ebből adódik a gyengesége is a legutóbbi kiegészítő óta, hogy miután ez az erőforrás elfogy, még mindig ott a Reno.
Nem értem, hogy a tisztelet hogy keveredett ide. A FH-nek is tisztelni kell a lapokat, ha elpazarlod, kikapsz, még nyerhető meccsen is. Ritkán előfordul olyan is, hogy az a helyes játék, nagy manánál is, hogy nem játszol lapot. Az pedig téves elképzelés, hogy nem számít, hogy fennmaradnak-e a lények. Optimális laphúzástól eltekintve nem nagyon lehet úgy nyerni, hogy ne maradjon fent lényed legalább valamelyik körben. Ezen kívül igényli az előregondolkodást és a folyamatos számolást is. (Gondolom hasonlóan az Aggro Shamanhoz, aminél nehezíti a dolgot az overload számolása, de cserébe nevetséges mennyiségű burst van. Bár azzal a paklival még nem játszottam.) Szerintem egy Dragon Priest butább pakli ennél. Hiába van benne "kombinációs lehetőség" sárkányokkal. Meg bár magas szinten nyilván nehéz példuál egy Reno Lock-ot játszani, azzal is rengetegen másztak fel magas rangra, holott a hülyeséget halmozzák hülyeségre. (Előző szezon végén Zoo Lockkal játszottam rank 3 környékén, srácnak megvan a lethal full boardon, gondolta most jól BM-el egyet, beleütött a Haunted Creeperbe, pedig lenn volt a Juggler és két HP-n volt. Ja, beadta az rng szerencsére.) Ennyit az aggro meg egyéb paklitípusok közötti tudásigény különbségről..
Gondolkodni meg nem csak a Healboton és board cleareken kell. Minden lapot ismerni kell ehhez is, hogy jól játssz. Tudni kell, hogy melyik körben jöhetnek tauntok, hogy játszik-e egyáltalán healt az archetípus. Nagyon nem mindegy, hogy mire tolod el a silence-t, ami egyáltalán nincs mindig nálad. Sokszor helyes játék eltolni a KC-t beast nélkül is, bár nem jó érzés. Illetve előfordul, hogy reménykedni kell, hogy jön a topdeck. De az, hogy én egy x% esélyt játszok meg, mert másképp nem tudok nyerni és ezt helyesen ítélem meg, ehhez tudni kell játszani.
Azokat a baromságokat meg mindenki felejtse már el, hogy vesztésre áll a face hunter, akkor miért nem tradel.😄 Mert, ha tradelni-e kell, már veszített, azért. Nyilván a végjátékról beszélek, ha már lehetetlen a boardcontrollt visszaszerezni. Olyankor az a helyes, ha face-re megy, persze nyilván nem akkor, ha lethal van az ellenfél oldalán a boardon, de akkor is legfeljebb az azonnali fenyegetést reális kezelni.
Emellett pedig nem gondolom, hogy én jól játszanám a paklit, pedig jóval többet játszottam vele, mint te. Épp ezért is vicces ilyen hülyeséget olvasni, hogy te viszont tudod, mert 300 ranked wined van hunterrel.😄
Jobbulást neki innen is!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ettől függetlenül nem egy hűde nehéz deck
dave9004 #27554
csak trollkodás volt, nincs nekem semmi bajom vele (kicsit zavar a lekezelő stílus de bőven elviselhető)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.01.07. 17:03:13
Reno Lock
Tempo Mage x3
Midrange Hunter
Midrange Shaman
Zoo Lock
Control Priest
Reno Mage
Fatigue Warrior
Aggro Shaman
Freeze Mage
Oil Rogue
Ebből az Aggro Shaman aggro pakli, vagy esetleg még a tempo mage, illetve a zoo lock gyorsabb, de még akkor is kevesebb, mint 50%. Ettől még én sem szeretem jobban az aggroshaman-t pl, de lassult a játék eleget.
Amit nem értek, hogy vajon milyen trauma érhetett az fps játékok terén, hogy az azokat játszó játékosokat is az általad gyűlölt aggróval azonosítod. Ez egyrészt azért vicces, mert fps játékosok kedvelt játékstílusa is nagyon eltérő. Másrészt meg nyilván minden játékközösségben van egy réteg, akiknek nem sok köze van a játékhoz. Kompetitív szinten viszont egy fps játékosnak is kell gondolkodni, nem is keveset, és ott nincs 1 perc döntéshozásra, mint itt HS-ben. Nem beszélve arról, hogy egyéb, fejleszthető készségek is szükségesek a játékhoz, amire HS-ben egyáltalán nincs szükség, mint pl reflex, kézügyesség stb. Szóval valami olyasmiről beszélsz megint, amiről halvány lila gőzöd nincs. (Mint a facehunter, amivel szintén nem játszottál 20 meccset se, de azért te tudod, hogy hogy működik.)
szerintem még a controll warriort is jó eséllyel megeszi.
"milyen jó lesz a sámán végre kap olyan lapot ami megfogja az aggrot az elején" ja
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.01.07. 15:56:20
és van még olyan eset amikor win-re állok (2 kör max és megnyerem) és akkor Conceed, na akkor kurvára ideges szoktam lenni
de ellen is csinálta már, ezt onnan tudom hogy winre állt és cc-zett 😄
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2016.01.07. 14:57:00
A felhők felett mindig süt a nap
de 10-15 percekre tökéletes, főleg hogy egyébként elég jó játékos, csak nem nagyon magyaráz