40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #29768 tudom-tudom :( -
Vajon lesz-e olyan deck, ami ezt használni fogja. Biztos nem, jah várjál... -
-
Ránéztem erre a CP vs mindenki listára a TS-on, és szerintem nagyjából helytálló, annyi ,hogy a druid szerintem inkább 25-30 a CW meg 60+ bőven, a tempo mage meg szintén nem 60+, mikor folyton úgy nyit, hogy manaféreg aztán mire te szóhoz jutsz már 5/3 és már vége is meccsnek, vagy ha mégsem akkor jön Anti bácsi aki végérvényesen bezárja a kaput. Ja és a patron meg gyakorlatilag a legkönnyebb meccs ami jelenleg van, mióta nincs a charge szinte csak akkor lehet kikapni ellene ha extrém rosszul jönnek a lapok.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.30. 11:10:28 -
Negritis #29764 amúgy mikor versenyen is bemondanak %-okat akkor az addigi versenyeredményeket szokták alapul venni
ettől függetlenül irányadónak jó, de sok mindent nem jelent 1-1 meccsen -
icyshadow #29763 A Tempostormos matchup százalékok nyersadatai az általuk lejátszott meccsekből származnak, ezeket finomítják megbeszélés alapján. Mivel a site-on minden paklihoz ért valaki, így elég reálisan meg tudják ítélni a %-os értékeket, az archetípuspárok mindkét tagjának szempontjából. Azt viszont nem árt figyelembe venni, hogy az adatok az oldalon listázott paklikra igazak, nem feltétlen minden paklira az archetípusban. Nyilván nem is tévedhetetlenek, láttam már számottevően megváltozott matchup adatokat, de ez inkább friss archetípusoknál jellemző. Az esetek többségében pedig bizony reális képet festenek a százalékok, amennyire én meg tudom ítélni.
Szóval bár azzal egyetértek, hogy törvénykönyvnek tekinteni a site-ot, nem a legokosabb döntés(ahogy az sem, ha rögtön vereségnek könyveled el a meccset, mielőtt lejátszanád), de teljesen figyelmen kívül hagyni, nálad sokkal jobb játékosok eredményeit, legalább akkora önáltatás. Ha egy matchup eredményei neked fordítottja az ott láthatóknak, akkor vagy az általad játszott archetípus ellen van techelve az adott pakli a metakörnyezetedben, vagy nem játszod jól a paklit.
Az pedig nem igaz, hogy csak kezdőknek van szüksége ezekre a számokra. Az oldal sokkal inkább az átlag/haladó játékosoknak szól és nekik segít abban, hogy kitalálják, hogy mivel lehet haladni, amíg nincs minden paklival és minden pakli ellen tapasztalatuk.(Nem beszélve a születő archetípusokról, és azok matchupjairól, amikkel sokáig senki nincs tisztában.) Illetve, ha egy matchup % nagyon eltér az általuk érzékelttől, akkor ráébredhessenek, hogy valami nem stimmel a játékukkal.
Renegade:
Nekem a Secret Pala favorit a Control Priesttel szemben. (17-8 az eddigi statisztika, ami persze relatív kicsi minta.) De ebből nekem csak az jön le, hogy legend rang alatt a nagy többség nem tud Control Priesttel játszani és/vagy mákom volt. De a lényeg ebben az egészben annyi, hogy Priest ellen is úgy állok neki, hogy nyerni fogok. Aztán ha bemákol valami Deathlord/velen kezdést, amire én nem húztam választ, akkor ez van, de az biztos, hogy nem adom fel, amíg nincs boardon lethalja.
A peches meccsek miatti sírás (amit te is elkezdtél az utóbbi időben :P) nem csak értelmetlen önmegnyugtatás, hanem el is mélyíti a befolyásolhatatlan dolgokra való fókuszálást, ami rossz hosszútávú stratégia, ha az ember fejlődni akar. -
Negritis #29762 :D
amúgy egy paladinban ez sztem brutál threat tud lenni -
Malarki #29761 Ezt is pont leszedi az új priest spell :D -
engem se -
Renegade #29759 ugye tudod mi az átlagszámítás? -
minden 2 attackra ez a poén, holott senki nem játszik priesttel lassan :d -
Zozo0122 #29757 Let me change your mind :D
Priestbe amúgy jó.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.30. 08:45:53 -
Negritis #29756 amíg nem az inner fire patron addig jók vagyunk :D -
Jönnek majd az inner fire-ös papok megint! :) -
Negritis #29754 közbe most nézem hogy kijött egy új sárkány:
nightmare dragon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #29753 csak engem nem enged online menni a battle.net? -
Zozo0122 #29752 Istenem :D Pár hónapja még mindannyiunktól segítséget kértél, most meg szétoltasz mindenkit. Már eleve így indítani, hogy tudom, hogy ti szerettek sírni, óriási :D Figyelj már, ugye tudod, hogy ezekre a számokra max egy kezdőnek, vagy majdnem kezdőnek van szüksége? Aki tud játszani az úgyis megmondja már néhány körre előre, hogy jajj, ki fogok kapni, nem előre elkönyveli vereségként számok alapján, ezen kívül visszanézi a saját winratejét és az alapján kalkulál. Mondok valami baromságot: A Murloc Priestnek 47% esélye van Pirate Druid ellen. Hol? Rank20-tól Legendig végig? És Kinek? Kolentonak egy totál kezdő ellen, vagy Trumpnak mondjuk rank8 és rank10 között? Én bármelyik paladin deckkel 70% fölött megyek, rank 5 ALATT, utána lezuhan. A btcry shamanom most áll 64% winraten, rank 8 vagyok. 64%, nekem az utóbbi pár napból rank 11-8 között kb, ha tovább érek, akkor kevesebb lesz. Van is a deckben vagy 100 ranked winem. A Renos Dragon Warriorom hitvány 20%-on áll, teljes kudarc, más meg elmegy vele legendig. Control Priesttel és Deathrattle Rugóval is beestem 50% környékére, azokkal stagnálok most. Metától is függ. Lehet jövő héten szétverik a shamanom, de most tök jó. Különben is 2x mentem már vele rank5-ig, sokan meg leszarozzák, hogy nem elég jó deck. Van akinek jó, van akinek nem. Én nagyon megszerettem a shamant, pont emiatt a deck miatt. -
Renegade #29751 csak azt tudom neked mondani, mint Davenek a másik topikban :)
-
Zozo0122 #29750 Imádom ezeket a százalékos értékeléseket :D Attól függ, kinek. És melyik rankon :D -
Renegade #29749 wow, most néztem csak meg, karácsonyfának, csak 35% esélye van cp ellen, így azért sok minden érthető :) -
Erre a feladatra vannak a lektorok:D
-
ilyen nyelvtannal biztos nem lesz :D -
Zozo0122 #29746 Az első egész jó lap lenne, mivel tauntot kapna, nehezebb lenne eltalálni a hőst az ellenfélnek, így kisebb eséllyel lenne erősebb a minion, teljesen korrekt epic.
A kard valami brutálisan OP :D
A Wolfnál meg az a leírás :D Na ilyet nem fogsz sosem látni a Blizzardtól. -
ennyit az amcsik nem tudnak elolvasni, too confusing. -
Ezek közül örülnétek valamelyiknek?:D
-A hunter lapot leszámítva szerintem egész jók lennének a játékba,a farkas kicsit over the top-ra sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pio #29743 Volt idő, amikor a druid szinte teljesen ki volt kopva a játékból, talán valamikor GvG környékén, amikor mindenki mechmage-t játszott.
A warlock szerintem az erős hero power miatt mindig top tier class lesz, egyszerűen nem lehet annyira rossz class+neutral cardokat csinálni, hogy ezt ellensúlyozzák. Az első kompetitív lockdeck iterációkban alig volt néhány warlock lap, majdhogynem csak neutralokból állt.
Amúgy talán a sámánon és a rugón kívül mindig volt minden classnak valamilyen többé-kevésbé kompetitív verziója és láthatóan a sámán az egyetlen class, amit valahogy nem tudnak tartósan felhúzni, bármit is csinálnak.
A legsilányabb meta pedig egyértelműen a patronos időkben volt, minden versenyen minden induló warri-druid-lock, az volt az egyetlen időszak eddig, amikor tartósan nem néztem semmilyen versenyt. Áldassék a Blizzard, hogy a vébédöntőre benerfelték a patront. -
Negritis #29742 cw hamarabb volt mint zoo vagy kombo dudu :D
és a wari elég op általába, CW csak addig nem volt überop míg volt a patron
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.29. 22:15:38 -
Renegade #29741 srácok, van a játék eleje óta stabilan jó deck, más is, mint a zoo meg a kombó dudu?
a handlock kikopott a reno miatt, a hunter szintén nem rúg labdába, control warrior nem tudom, hogy az elejétől is létezett? a kontrol priest is mintha egy ideig nem lett volna, szóval létezik, hogy a warlock meg a druid a két örök op kaszt? -
Közel a kieghez. -
A nerfelésről mikor lesz valami infónk? -
A creeper bekaphatja -
Jó ez. Lore esélyes nerfre, szal lehet kelleni fog -
Zozo0122 #29736 Pwn comment :D
Turn 1, Young Dragonhawk, no one ever removes that
Turn 2, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of Y'Shaarj, Innervate, Mark of the Wild, attack twice for 14 damage
Turn 3, ???? Win. -
Zozo0122 #29735 Na várjál, egész jó lap ez. És most nagyon sajnálom, hogy kimegy a Creeper... -
Negritis #29734 Mark of Y'Shaarj
beast synergy for dudu, bár nemtom mennyire kéne neki még laphúzás és önmagában a +2/+2 se akkor szó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #29733 beszarás, mennyire szar ez a hybrid hunter, gyakorlatilag csak afk-t tud megverni, hunter küldi, nyerj kettőt, idáig -2 szint o0 -
1Darton1 #29732 1-2 oldal kevés lenne ahhoz. -
Tibi atya és gyakavecz Nóra? -
1Darton1 #29730 Értem mire akartál célozni. Az én fanatikus ismerőseim mindent megnéznek, attól függetlenül, hogy mikor készültek. A tinik többsége viszont már szinte egyáltalán nem néz rajzfilmeket, a facebook és a hasonló tartalmas szórakozási lehetőségek elviszik minden idejüket. De lehet, hogy nem ők reprezentálják a többséget. -
Midrange a mostani patron. Vagy az mi mégis?