40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
katún ísári, jogszaron meg zót nekem :D -
Én Enzo(t)h -nak hallom rengeteg helyen, meg Jáshárázs -nak. -
a fang és malorne nem tenné jobbá. laphúzás ami lesz, meg beast alapú spellek tennék jóvá. -
Katún (a streamen legalábbis)
Ishardzs v isharadzs asszem,
jogszaron az egyértelmü talán
Nzot( vagy n-t nem is ejtjük? Zot -
Zozo0122 #30085 Szerintem a beast druid megint csak elmarad, mert kiesik a druid of the fang, a creeper, Malorne stb.
A combo druid is kiesik valszeg nerf miatt.
Viszont ami jöhet, az egy erős ramp, illetve egy C'Thun druid is, az új druid rovar nagyon erősnek tűnik :D -
Zozo0122 #30084 Egyébként most tisztázzuk már :D Valaki legyen szíves írja le, hogy melyik Old God-ot hogy kell kiejteni?
Kató, Nözot, Iszárj, Jogszaron? :D -
Negritis #30083 mukla sztem nem vállalhatatlan, Trump elemzését is nézve nem kiemelkedő egyáltalán
és nem is lehet decket rá építeni, DE
ha lesz beast druid felértékelődhet -
én yshaarjot egy naga druidban biztos h játszani fogom. -
Zozo0122 #30081 Az Old God-ok között a leggyengébbnek tűnik, de a legendaryk között nem. A Boogey meg a Mukla vállalhatatlan, remélem nem nyitok azokból...ellenben egy Hogger már jöhet. -
Negritis #30080 gamestar elemzése
"Ugyan biztos lesz olyan őrült, aki szent küldetésének érzi majd, hogy működő paklit építsen Y'Shaarj köré, de eddig ő tűnik a leggyengébb legendary lapnak a kiegészítőben. Nektek hogy tetszenek az új lapok?"
sztem nem nagyon nézték a kieg eddigi lapjait vagy nemtom, de minimum "balgaság" hogy az a legrosszabb legend
új mukla és boogey mindenképp gyengébb sztem
az új hogger sem erősebb sztem, legalábbis erre lehet decket építeni egy harbringerrel -
Negritis #30079 a "rég játszottam" rész alapján úgy gondolom valami alapod van
ha a classicok jó része megvan akkor mindenképp várj ki sztem -
Zozo0122 #30078 Wow, na az szép :D MInd1, most elbaromkodok egy ideig ezzel a druiddal, folyamatosan fejlesztem, Muklának akarok helyet szorítani, de valszeg jobb nélküle... -
Zozzancs #30077 akkor lehet, hogy várok a kövi kiegig, egy 5-10 ezrem van rá az vajon elég? rég játszottam nem tudom, most mennyibe kerül egy pakli:S
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.03. 17:16:33 -
viszont Thijs astral druiddal már r4 :D 3 nap alatt eléggé jól összerakosgatta
30/14 winrate
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.03. 17:18:14 -
Negritis #30075 elvileg 1x jön a 2, legalábbis mintha ez lett volna mondva -
Negritis #30074 a helyedbe én most várnék a dologgal
de egyébként egész értelmes paklikat össze lehet rakni kb 2k dustból -
Pio #30073 Az attól függ, milyen paklit akarsz összerakni és mi a célod. Nagyon sokféle olyan pakli van, amivel akár legendig is el lehet menni és van köztük olyan is, ami szinte fillérekből összehozható vagy akár 1-2 hónap játék alatt kifarmolható.
Most viszont mindenképp érdemes kivárni április végét és addig gyűjtögetni, mert jön egy új kieg, bevezetik a standard módot és borul az egész egyensúly. -
én nem millezek :) -
egy rendes paklit? egy olcsóbb tempo zoo aggro pakli nem sokba van. -
Zozzancs #30070 Mennyit kéne költenem ahhoz, hogy egy rendes paklit össze tudjak rakni srácok?:)
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.03. 17:12:30 -
Zozo0122 #30069 Úgy tűnik, hogy a standard igen, de a kieg szerintem nem. Tippre 24-25 körül stream, bemutatják az összes lapot, megkapjuk a standardot, utána 1-2 héttel a kieget is. -
Malarki #30068 Elvileg 26-án jön a kieg,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Madi92 #30067 Ennél azért már jobb lapjaim vannak.
Bár még nagyon kísérleti a dolog, meg ma eléggé elgyapálnak vele, mondjuk fullos deckekkel, szóval...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Circle of Healing x 2
Holy Smite
Power Word: Shield x 2
Lightwarden x 2
Northshire Cleric x 2
Shadow Word: Pain x 2
Shrinkmeister x 2
Wild Pyromancer
Shadow Word: Death
Thoughtsteal
Earthen Ring Farseer
Mind Control Tech
Holy Champion x 2
Holy Nova x 2
Azure Drake
Entomb x 2
Holy Fire
Cabal Shadow Priest
Sunwalker x 2
Mind Control -
Zozo0122 #30066 Hát ezt a decket nagyon fogom sajnálni ha bejön a standard...a milldruidot teljesen megölik, de nagyon élvezetes deck :D Imádok ezzel játszani :D Dave egy próba?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #30065 lopkodós pap az jó, anno egy Muki nevű hobbi játékos összekattintgatott egy alap lapokkal operáló papot (40 dust volt talán a pakli költsége), régen elég szépen lehetett vele haladni, de az sok kiegészítővel ezelőtt volt, nem tudom, hogy ma hogyan működhet, de egy megnézést megérhet:
-
Negritis #30064 -
Renegade #30063 off:
Superman is WOW-ozik :)
-
Csak standard lesz a cucc. -
Madi92 #30061 Aaaa, megtaláltam az új hívatásom a pap személyében. Pár lap szerencsére már megvan hozzá, így elég komoly kis harci control lopkodós papot össze tudtam rakni. :D Egyelőre úgy néz ki, hogy, ha nem olyan hű de elcseszett a leosztás, akkor sok mindent megfog. -
Azt tudom, hogy hónap végén most nézni fogja, hogy wildban vagy standardban értünk-e el jobb eredményt és a jobbik eredmény alapján fog minket jutalmazni a játék. Arról van infó, hogy a lapokat is eszerint fogjuk-e kapni, vagy tehát ha wildben leszek jobb, akkor kaphatok GvG-s lapot, ha standardban leszek jobb, akkor GvG-s lapot tuti nem kapok. Vagy full random lesz a dolog? -
Renegade #30059 nem panaszkodom, mert jó a deck,de mi ennek az esélye? :) -
Renegade #30058 lol egy arénán belül 2 deathwing paladin
-
Negritis #30057 az másodlagos indok de igen -
Plusz a gplayről telepített hs-en keresztül olcsóbb az ingame store. -
Negritis #30055 igen lehet simán utalni is a paypal számlára, ez pl anno elfőzetéses dolgoknál volt érdekes mikor még macerásabb volt 1-1 subscribtiont megszüntetni (10-12 éve pl)
ettől függetlenül általába van olyan fizetési opció hogy nem menti el az adataidat csak 1x használja őket az általában elég safe
bazsidiver #30048
mobil eszközöd van? a gplay elég safe azért
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.02. 18:47:49 -
Pio #30054 Elvileg tud valami olyasmit, hogy banki átutalással teszel a paypalos számládra pénzt és arról fizetsz. Bankszámlától függően jóval költségesebb eljárás, de elméletileg illene működnie. -
Pio #30053 ...és aminek semmiféle káros következménye nem lett senkire nézve.
Azt megértem, ha valaki a tutitippek.hu-nak nem adja ki a bankkártya adatait csajozási tippekért, de azért a mai világban nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy egy betörő kirámolja a házadat vagy akár annak, hogy egy darázscsípésbe belehalj, mint annak, hogy egy egyszeri battlenetes vásárlás miatt ellopják a bankkártya adataidat és visszaéljenek velük. Kivéve persze ha csurig van vírussal a géped, de az óvatosságból arra következtetnék, hogy nem jársz kétes honlapokra, nem nyitsz meg kétes maileket és nem telepítesz warezt.
Ettől persze mindenkinek a maga dolga, ha valaki fél ettől annak esetleg megoldás lehet egy alszámla, amihez vesz egy dombornyomott kártyát és mindig csak annyi pénzt tesz át rá, amennyit interneten költeni akar. -
Akkor nincs adventure.
PayPalnak is kell a bankkártya adatod, másképp honnan szedné le a pénzt? -
bazsidiver #30051 Lehet hogy maradi, de mindig van valami ami emlékeztet hogy az interneten a személyes adatokat csak elővigyázatosan lehet megadni (mint pl ami karácsonykor volt a steamen)
-
Zozo0122 #30050 "Can't wait to transform my Evil Heckler into a Booty Bay Bodyguard."
:DDDDDDDD