Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Update: Nem, mégis tudok számolni, ő is rájött később.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.07. 12:15:57
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nem mutatja 😞
Petimalac 2708
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Egyébként én azóta nem használok heartarénát, amióta egy shaman runban minden 3-as dropot rám akart erőltetni a kb. 20 pick után, mert szerinte az hogy volt 8 db, 3 costos lapom az nem garantálja azt hogy lesz 3 manás playem.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 22:27:32
Battletag: Muhee#2716
azért nem tudok véleményt mondani egyelőre, mert dec. eleje óta tényleg bármi agyonver, olyan játékos is, akin látszik, hogy még nagyon kezdő.
Szerk.: bocs, 2, nem láttam a Shrinkmeistert.
Úgy látszik Heartarenán, csak a mana costot nézik, a statokat nem.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 22:21:08
gyakorlatilag meg sem tudtam karcolni az ellenfeleimet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meccsre kiválasztod az effektet, előtte erre alapozva építsd a decket (kaszinómage mindenfelé ez lesz hétfőig)

Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 20:46:05
Az a mana előny rengeteg tempo előnyt jelent arénában, és tudjuk hogy a tempo mindennél többet ér.
Egyedül akkor jársz jól a coinnal, ha rogue vagy, vagy ha éppenséggel sikerül 2 db yetit húzni a kezdő kezedbe.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nem mutatja mi van az ellenfélnél, de későbbi statisztikákban jobb.
Pl onnan tudom, valamit rosszul csinálok kezdéskor ha nálam van a coin.
69% arénában a winratem coin nélkül.
Coinnal csak 58%.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.06. 15:53:12
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"meta – A legnépszerűbb paklik az adott időszakban. A meta folyamatosan változik idővel, a kiadott kártyákkal, új kombók / paklik felfedezésével és a ranglétra bizonyos fokain is más.
"
Viszonylag új vagyok a játékban és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor azt mondjátok hogy "meta", akkor az mit jelent?
Kössz
Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2016.01.06. 13:55:18
tracker minden lófasz
és R10-15, a gond nála hogy sügér a játékhoz és sokszor blődségeket csinál
Ha valaki motivált abban, hogy valami "kiemelkedőt" érjen el, az feltesz egy trackert vagy elővesz egy papírlapot. De a többség szerintem szarik bele, még azok között is, akik magas rankon vannak.
Egy versenyen nem játszik senki 10-20 meccset egymásután, így nyilván nem okoz problémát a teljes koncentráció és minden kijátszott lapnak az észben tartása. Viszont több órás ladder mászásnál simán előfordult régen is, hogy még azt is elfelejtettem, hogy kinél volt a coin például és, ha nem nálam, akkor kiment-e már.
Na ennél jóval több információt "jegyzetel" a program. Ahogy Muhi is mondta, külön jelöli a nem pakliból húzott lapokat (discover/sparepart/antonidasfireball stb.), az éppen aktív secreteket egy külön táblában szűkítgeti, ahogy már valamelyik nem lehet fent. Jelöli az ellenfél minden lapján, hogy melyik körben húzta fel, ahogy azt is, hogy melyik lapokat dobta el mulligannél. Ezek olyan dolgok, amiket még aktív koncentráció mellett is nehéz lenne 100%-os pontossággal megfigyelni és észben tartani.
Nem játszik helyetted a program, de, hogy előnyt biztosít olyanokkal szemben, akik nem használják, szerintem nyilvánvaló.
Ha fáradt vagyok, és erőlködve csinálom a dailyt, akkor szoktam érezni, hogy jól jönne. De normál esetben csak annak fontos, akinek valamilyen tanulási zavara van, tőlük pedig nem sajnálom.
Versenyeken az ügyes játékosok többsége még papírt sem használ, pedig ott érthető lenne, ha minden lehetséges eszközt felhasználnának.
Annyit viszont akartam kérdezni, hogy ha jól emlékszem nemrég össze-vissza variáltak a brawl kezdő időponttal. Nálunk most mikor indul a brawl? Ha nem ma, akkor csinálok valami fun worgen vagy pirate warrior decket szerintem. 😊
Arról nem is beszélve, hogy ugye mutatja, hogy az ellenfelem melyik lapját mióta tartogatja, vagy hogy éppen a kezében lévő lap, az egy Clockwork Gnomeból kapott Spare Part, vagy esetleg egy Ethereal Conjureres spell. Nem egy alkalom volt hogy megmentette a seggemet az hogy tudtam "pontosan" hogy milye van.
Szerintetek tiltani kéne? Esetleg beépíteni?
Amúgy a hivatalos álláspont az, hogy "hátőőő", szóval a Blizz kábé megtűri, de fenntartja a jogot, hogy egyszercsak kibannoljon érte mindenkit (ami szerintem sose fog megtörténni vagy nagyon maximum ilyen 3 napos figyelmeztető ban).
Hasonló mechanizmusokat inkább lapokkal szokás behozni, és még úgyis nagyon óvatosnak kell lenni.
néha-néha még megnézek egy-egy lapot heartharenan, de akkor futok majd vele egy karikát.
http://www.arenavalue.com/client
az eddigi lapokkal is csak saját magukat határolják be, mert nem akarnak a lapokba nyúlni csak félévente így sokminden nem fér a játékba, mert olyan OP rák jöhet létre egy-egy laptól is, hogy irányíthatatlanul félévig azt szívjuk
a murlocos a paladin lap miatt eleve OP lenne, a druid teljesen fejleszthetetlen amíg a kombó ott van
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.01.05. 22:40:36
Ezeket pl meg lehetne úgy oldani, hogy 0 manáért bármikor ki lehetne őket játszani az első 3 körben ami lecserélné az alap hős képességet vagy egy válaszható opcióként ott hagyná, hogy a hős power helyett lehetne ezt használni egy körben.
pl paladin:
Taunt hero power:Megidéz egy 0/1 Taunt miniont a csatatérre és az összes Taunt minion amit te irányítasz kap +0/+2-t.
Murloc Aggro:Megidéz X, X/X-es Murloc tokent Charge-al a csatatérre.X=a játékos által irányított Murloc-ok száma.
Meg mindenféle finomságot berakhatna a blizzard ezzel tovább bővíthetné a tartalmat.
Így pl különösebb nagy dolgok behozatala nélkül is fel lehetne rázni a metát, mert lényegében csak 2-3 ilyen új class képesség féleséget kellene behozni időnként amire lehet építeni dolgokat a már jelenleg is elég nagy kártyabázisból.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ezt majdnem only face-nek gondoltam 2 cold blood miatt.
Ebből hiányzik azért a jó laphúzás, meg sok minden más is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A roguehoz mennyit fűznék hozzá, hogy nagyo jól tennéd, ha 2-2-3 dropra mulliganoznál. Nagyon gyorsan ki fogsz fogyni a szuflából, ezért ajánlott az egyenlő tradeket kerülni, értem ezalatt, hogy a te 3/2-seddel nem ütöd le az ő 2/3-sát, hacsak azzal enm véded meg egy 5/2-sedet.
Bár erre már valszeg rájöttél, ha már mentél 12 wint. Igaz a Rogue és a Pala egész más játékstílus.